Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Taj miris me je rdio

Naša kuma Suzana je samohrana majka, borac, lepa, kasnih 30tih godina, reklo bi se riba ipo! I tako, razvede se od muža i počne da dolazi kod moje žene da joj se žali, da kuka, kako je sama, kako joj je teško, kako joj treba neko… Moja gospodja je jedna hladna i frigidna žena, lepa i zgodna, ali kao drvo, nema emocija, nema sexa već 5 godina, kaže da ne želi više nikada da ima sex! I tako iz dana u dan! I uhvatim sebe da mislim o kumi non stop. Počnem ja nju da gledam kao jednu jako seksi i zanosnu ženu, svesnu svojih kvaliteta i svoje želje! I tako jednog dana, kao u jeftinom porniću dodje kuma a ja sam. A kao za kurac par dana sam radio na terenu na gradilištu, pa sam se oznojio, nisam imao vremena ni da se istuširam, ni da se obrijem, urasla brad, urasla muda, ma katastrofa, imam osećaj da se cela kuća oseti na miris mojih muda. Pita Suzi gdi mi je kuma, ja rekoh nije kući, opet radi drugu. I tišina. Reko ajde kumo udji slobodno, ona kao ma neću, da ti ne smetam ali ulazi.

Klinici u školi i prvi put popričam sa kumom bez prekidanja, bez uvijanja, bez pametnih izraza i proseravanja koja moja žena forsira, onako, iskreno popričamo! I reč na reč, sve bliže i bliže i kaže kuma, znaš kume šta mi je nedostajalo, reko onako naivno, šta, pravim se blesav a znam na šta misli… Kaže kume, muško! Pa reko predpo… I ona me prekine… Kume ne razumeš me! Treba mi pravo muško! Jako, dlakavo, sa pravim muškim mirisom, a ne kao onaj moj bivši, izdepilirani, sa obrvama izčupanim, ćosav, više on žensko nego ona. Rekoh ja njoj, Suzi, da predjemo mi na stvar, pa nismo deca, znamo gde ovaj razgovor vodi… Kaže kuma, mislila sam da me nikad nećeš pitati… Rekoh joj, ajde ti se raskomoti, samo dok se istuširam i spremim i onda šok… Skoči ona i reče, NE… Želim te takvog. Ustade i poče da me ljubi!

15 godina već ljubim istu ženu i u tom momentu kada me je ona poljubila, počnem da se tresem. Kao klinac neki koji prvi put treba da jebe. Kao prut! I ona isto! Kaže, Mićko šta se ovo dešava… Ljubio sam je po usnama, obrazima, vratu, siasao sam njen jezik, menjali smo pljuvačke a ruke se bile svuda po nama! Kad sam joj skinuo brus, video sam najlepši par sisa kao nikada u životu! Simetrične, lepe, bele, sa prelepim bradavica. Sisao sam ih i ljubio, kao da nikada sisu nisam video a srednjak je bio na svom mestu, malo na klitorisu, malo unutra i onda prvi kumin orgazam. Kaže Suzi, e sad je na mene red. I krenu ludača glavom dole, rekoh opet nemoj mačko, nisam se ni oprao ni ništa, kaže ona, rekla sam ti da to volim. Ajde, rekoh, eto ti pa voli, pašćeš u nesvest! Kad mi je skinula boskerice i navukla kožicu preko glavića, cela soba je zamirisala na spermu, smegmu i neopran kurac. I onda je uradila najčudniju stvar. Stavila je glavu u moje krilo i počela da ga njuška.

Da ga podiže, navlači, miriše, uzdiše, pa mi podignu muda i kaže raširi noge! I onda je krenula da me liže, od prepona, dlakavih muda, do korena kurca i svo vreme izbegavajući glavić. Kaže, njega čuvam za kraj!!! Legli smo u 69ku i ljudi, taj miris njene pičkice, to je nešto najlepše što sam osetio. Taj miris me je radio na nekom životinjskom nivou, hormonskog podudaranja, sa belim sekretom po ivicama usmina, sa kratkim crnim dlačicama! Lizao sam kao manijak, do zadnjeg dela, jezik sam pokidao koliko sam ga gurao unutra!!! Nisam želeo da se taj trenutak ikada zavrsi. Miris prave zene ispunjavao mi je nozdrve. A dupe… Prvo sam je grickao po guzovima, lizao malo jedan, malo drugi guz i onda bez najave, gurnuo jezik unutra… Kružio sam jezikom po unutrašnjosti njenog prelepog dupeta! A ona je lizala moj kurac sve višlje i višlje dok nije došla do glavića, i onda ga je samo strpala u usta i vrtela jezikom oko njega… Palacala je i uzdisala, ljubila ga i u momentu kada mi je gurnula prst u šupak, dok sam ja jezikom obradjivao njen, i u šoku gurnuo jezik koliko sam mogao u njeno dupe, svršili smo oboje. Sršio sam kao nikada u zivotu. Svršavao sam, svršavao, svršavao, mislio sam da ću pasti u nesvest! Nije joj ispala niti jedna jedina kap. Moja lepa Suzi je bila gutačica! I da vam kažem, još se nismo jebali sa penetracijom, samo se ližemo, i to onako, životinjski, neoprano i zaraslo… Moja gospodja uživa što je ne napad više i molim za malo sexa, misli da mi je napokon dosadilo a u medjuvremenu moja Suzi i ja se ližemo, mirišemo i uživamo jedno u drugom!!!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Tetovirana pička

Oženjen sam već 20-ak godina i živim u lepom braku. Sada imam 45 godina, a žena 40,što znači da je bila vrlo mlada kad smo se venčali. Bila je to velika ljubav od samog početka,koja

Brzo i žestoko

Na predlog mog dragog, počela sam da razmišljam o tome koliko zadovoljstva može da mi pruže dva muškarca. Moram priznati da mi se ta zamisao jako dopala, ali za sobom je povukla i mnoga pitanja.

Oću i ja u guzu

Zovem se Dejan, imam 26 godine. U odličnoj sam formi, izgledam sasvim pristojno, imam ženu i jedno dete. Dugo sam bio bez posla i to je bio najtezi deo u mom životu, na sreću otvorila