Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prizor je bio sjajan

Jelenu sam poznavao od njenog rođenja, ako se ta poznanstva računaju, tako, jer je u pitanju porodično prijateljstvo. Ja sam imao 8 godina kada se ona rodila i bilo mi je zanimljivo, kako svakom detetu da guram u kolicima bebu. U tim ranim godinama je ostala bez oca, tako da je njena majka postala još prisnija prijateljica sa mojom, i zaista smo se često viđali. Vremenom smo razvili odnos kao stariji brat-mladja sestra. Moj izlazak iz ormara nisu svi u porodici prihvatili dobro, tako da sam posle studija ostao da živim sam u Beogradu. Sporadične kontakte, više po inerciji sam zadržao sa bratom, i to mi je bila veza sa porodicom. Tada je došlo i do prekida konatakata sa Jelenom i njenom majkom.
Jedan dan u toku njenih studija sam je sreo u Beogradu. Imala je tada 21 godinu, a godine i zivot u Beogradu su učinile da je izrasla u pravu lepoticu, daleko od onog devojčurka, kojeg sam ja poznavao. Tada kao da sam je drugi put upoznao i bilo mi je drago zbog toga. Ona, za razliku od ostalih, nije imala nerazumevanja prema mojoj sexualnoj orijentaciji, tako da smo počeli da se viđamo povremeno. Pošto sam dobro zarađivao, a znao još bolje kako izgleda studentski život, nastojao sam da joj uvek pomognem, makar izvođenjem na ručak, večeru, sitnim poklonom.
Posle gotovo godinu dana sam isao na poslovni put u Ljubljanu i kako je firma imala tamo predstavništvo i kuću u delu grada koji se zove Jarše u kojoj je bilo nekoliko soba gde smo odsedali ne samo mi iz Srbije, nego svi koji su radili za firmu, predlozio sam Jeleni da mi pravi društvo. U Ljubljani bi bili pet dana, s tim što bi ona mogla da uživa u gradu dok ja radim. Kako je to bilo tokom njenog zimskog perioda bez nastave na Fakultetu, prihvatila je i u ponedeljak, krajem januara 2020. smo stigli u Ljubljanu. Smestili smo se u našu sobu. Smeštaj je bio takav da je svako imao svoju sobu (Jelena i ja smo delili jednu) sa kupatilom, dok smo delili kuhinju i dnevni boravak sa ostalim kolegama. Sobe su bile oko centralnog boravka, na koji su gledali, samo sa sprata. U početku je bilo pet kolega, ali su u naredna dva dana otišli kućama svi sem šefa za jugoistočnu Evropu, koji je bio iz Bugarske. Zvao se Boris, imao je 46 godina, vrlo muževan, visok, tamnog tena, tamnih očiju. Odlično je govorio srpski jer je par godina živeo u Beogradu. Sa njim sam se znao od prvog dolaska u Ljubljanu, a ovo mi je bio sedmi, tako da smo opušteno razgovarali i van posla. U sredu smo trebali zajedno da večeramo ali sam mu pomenuo da nisam ovde sam, nego da sam tu sa prijateljicom.

– Ma da samo kada si sa prijateljicom – zezao me je i namigivao.
– Jesam, stvarno znamo se jako dugo.
– To ne znači da ne možeš da imaš sex sa njom.
– Zaista, nemem ništa sa njom sem dugog poznanstva.
– Ok. Onda to znači da bi pustio da bude samnom?
– Haha, samo napred, ako je osvojiš, uživajte, ja svojim prijateljima želim samo najbolje.

Izgledalo je da je naš razgovor bio šala, bar sam ga tako ja shvatio, ali Boris je bio ozbiljan ili je to postao kada je video Jelenu na večeri.
Kako smo išli u jedan lep restoran, koji čak ima i Mišelinovu zvezdicu za svoja ukusna jela, Jelana se posebno doterala. Imala je elegantnu crvenu haljinu, koja je diskretno naglašavala svaki njen fizički adut – bujne grudi, lepo oblikovan uzan struk, duge noge, lepu zadnjicu, a sa druge strane ništa nije bilo vulgarno. Borisu se ovo njeno izdanje odmah dopalo i od početka večeri je pokazivao posebnu naklonost prema njoj.

– Samo još jednom da te pitam – reče Boris kada je Jelena otišla do toaleta – da budem siguran, ti nemaš ništa protiv da je imam sex sa tvojom prijateljicom?
– Ne, nemam ništa protiv, ako to ona želi, zašto da ga nemate – odgovorio sam, a čak i da sam hteo drugačije sada bi bilo glupo odrično odgovoriti.

Večera je prošla u lepoj atmosferi, a Borisovo udvaranje je prijalo Jeleni, bilo je očigledno da joj njegova naklonost izaziva onu vrstu promene koja može da se primeti samo kada vam se neko dopada, kada fizickim znacima to i nesvesno pokazujete.
U naš smeštaj smo se vratili oko 23h i odlučili da u zajedničkom dnevnom boravku popijemo još po jedno piće. Shvatio sam da treba da ih u jednom trenutku elegantno ostavim same, tako da sam posle čaše vina, rekao da sam umoran i da idem da spavam. Uputio sam se na galeriju iznad dnevnog boravka. Pre nase sobe je bila Borisova. Tek što sam se istuširao i legao začuo sam otvaranje vrata Borisove sobe. Pomislio sam sada će Jelena doći, ali se na vratima niko nije pojavio. Tek posle nekih 10-15 minuta mi se učinilo da čujem uzdahe. Uskoro su postali nešto intenzivniji i jasno mi je bilo da je Boris zaista odveo Jelenu u svoj krevet. Narednih pola sata sam slušao kako uživaju. Zvuci koji su dopirali kroz zid su bili jasni pokazatelj da je užitak kod oboje velik. Posle gotovo sat vremena Jelena se vratila u sobu, a ja sam se pravio da spavam, mada sam zaista brzo i zaspao.
Njihov sex me je podstakao da i ja potražim sledeći dan nekog, uključio sam grindir i brzo uspostavio kontakt sa jednim zgodnim momkom. Jeleni i Borisu sam rekao da idem uveče da se vidim sa poznanikom, a njih dvoje, iako nisu ništa rekli o sinoćnoj akciji, su rešili da idu na večeru. Pitali su me da li ću im se pridružiti, rekoh da ne verujem i da uživaju bez mene, jer se pre ponoci sigurno neću vratiti. Oko 19h smo se rastali, oni su se spremali za večeru, ja krenuo na sastanak. Stigao sam u kafić u kojem smo trebali da se sretnom, ali moj sex-momak se nije pojavio. Probao sam da mu poaljem poruku, ali nije odgovoarao. To me je malo razočaralo, poručio sam pivo, jedno, drugo a onda taxi i vratio se u smeštaj. Piće me je uhvatilo i već oko 20:30 sam zaspao. Kako sam bio pripit nisam ni primetio da sam ostavio otvorena vrata sobe. Oko 22h sam se trgao jer sam čuo nečiji glas, ispostavilo se da su Boris i Jelena ušli u smeštaj u dnevni boravak. Svetlost je dopirala iz njega u moju sobu pa sam se rasanio.

– Odlično što nema tvog prijatelja, imamo celu ovu prostoriju za nas, zelim te ovde – još sanjiv čuo sam Borisa.
– I ja te želim, a za Simeona ne brini, on je i ovako gej – odgovori Jelena.
– Pretpostavio sam čim tebe ne jebe.

Krenuo sam da ustajem, da im se javim, međutim, čim sam još iz sobe pogledao dole, video sam ih kako se ljube i kako Boris preko haljine stiska Jelenino dupe, bilo je kasno da reagujem. Pomislih da se okrenem i zatvorim vrata, ali sam ipak ostao sakriven pored njih i posmatrao sam šta se ispod na sofi dešavalo. Jelena je zadigla suknju i skinula gacice, naslonila se na sofu, tako da je Boris kleknuo i od pozadi počeo da je liže. Zagnjurio je glavu u njene guzove i videlo se kako naizmenično liže pičku i guzu. Rukama je rasirio njene guzove i jezikom išao preko njenih rupica, a u tome se ne zna ko je više uživao, ona ili on. Koliko je Jelena brzo vlažila čulo se da Boris mljacka dok je liže, čak joj je rekao da ima prelepe sokiće. Lizao ju je dugo i temeljno, posle nekog vremena su ponovo počeli stojeći da se ljube. Jelena je otkopčala haljinu i ostala potpuno gola, tako je Boris spustio glavu i lizao i sisao njene bradavice. Ljubio je po stomaku, vratu, ramenima, dok je rukom mazio njenu pičku. Potom je skinuo košulju a Jelena je počela da ljubi njegovo zrelo muško telo, u dobroj formi, zategnuto, snažno. Polako je kružila jezikom oko njegovih bradavica i gricnula ih par puta, čemu su se oboje nasmejali.
Jelena je polako išla ka njegovim preponama, mada i dok ga je ljubila po telu bar jednom rukom je mazila njegovu kitu preko pantalona. Nije proslo puno i ona je kleknula ispred Borisa, a on joj je ponosno rekao:
– Samo napred, posluži se, tvoj je.
– Sa zadovoljstvom – reče Jelena otkopčavajući njegove pantalone.

Pantalone su spale do Borisovih članaka, a iz gaća je virila njegova kita. Jelena je lizala tako dignutu, samo glavic, koji je virio. Potom je povukla gaće na dole i bila oči u oči sa kurcem od sigurno 18-19 cm, debelim, zilavim. Poljubila ga je i obratila se glaviću:
– Kako si lep, zelim te većeras u svakoj mojoj rupici, učini me zadovoljnom.

U sledećem momentu je pokalo povukla kozicu preko glavića i počela da ga sisa, mazeći u isto vreme Borisova jaja. Iako je kurac bio velik videlo se da uživa da ga guta što više, a takođe i da zna šta radi. Boris je stajao tako mazio joj glavu i uživao u sisanju njegove kite. Jelena se povremeno spuštala jezikom do jaja, lizala ih i tada je Borisov kurac nadrkavala.
– Hajde sedi, skini se skroz, da mogu da priđem jajima – reče Jelena dok je Boris skidao pantalone i izuvao se.

Seo je na sofu potpuno go, a Jelena je i dalje klečala, samo je ovog puta, kako je Boris bio raširenih nogu i sam sebi nadrkavao kurac ona spustila se i lizala, sisala njegova velika jaja. Nije je smetalo ni što je on prilično maljav po njima, videlo se da voli to što radi. Spustila se još niže, a on zadigao noge tako da mu je lizala i dupe, anus, pa od njega do jaja i nazad, vraćala mu je jezikom sve što je on radio njoj. Lizala ga je svuda a onda su počeli ponovo da se ljube.

Boris je ležao a Jelena ga je uz poljupce zajahala. Mazio joj je sise dok se ona polako propinjala i nabijala na njegov kurac. Lepo je to radila i nije joj trebalo puno da doživi orgazam, praćen bučnim stenjanjem. Posle prvog orgazma sišla je sa njega i naguzila se. Boris je odmah prišao i počeo da joj ponovo liže pičku, ali i da gura prst u guzu. Ona je na to pohotno stenjala, a Boris se uspravio, “nacentrirao” ulaz u njenu pičku i počeo da je jebe. Bilo je vrlo lepo gledati ih, Boris, koji je više nego duplo stariji od Jelene i njeno mlado zategnuto telo, kako uživaju u sexu, kako uzdišu oslobođeni odeće, stega, svega. Možda to što je ovo bio samo usputni sex ih je manje sputavalo, delovali su tako lepo, željni jedno drugog. Jelena je zagnjurila glavu, izbacila dupe, a rukama raširila guzove, tako da je Boris zestoko prodirao u njenu pičku. U isto vreme joj je gurnuo prvo jedan a potom dva prsta u guzu.

– Drago mi je da si spremila guzu – komentarisao je dok je jebao – voliš kurac u njoj, priznaj mi.
– Da, volim – čulo se kroz Jelenine uzdahe – volim kod dobrog tipa sve i da mu dam sve.
– Daćeš meni i bićeš srećna – izgovarao je Boris, hvatajući je za kosu.

Jelena je mešala tako jebana od pozadi. Boris je stajao nepomično onako zgodan, sa kurcem maximalno dignutim, a ona se guzila, mešala, išla je do jaja pa polako skidala se sa njega tako da samo glavić ostane u njoj, a onda polako opet klizila i lomila ga dok guzovima ne udari u njegove butine. Po njenom stenjanju se mogao prepoznati beskrajan užitak, posebno od onog trenutka kada je Boris sve jače gurao prste u njenu guzu.

Kada je svrsila još jednom Jelena je legla na stranu, a Boris pored nje i polako je u laganom ritmu jebao, nije žurio, a ona se sama nabijala i mešala. Ljubio joj je vrat, ramena i postao nežniji nego do tada. U stvari spremao se da joj napuni guzu. Ona je bila inicijator.

– Hajde Borise, od sinoc čekam da osetim tvoj kurac u guzi, vidi, ponela sam i ulje – reče Jelana i iz torbice izvadi malo pakovanje lubrikanta.
– Na sve si mislila – reče Boris – daj to meni i naguzi se.

Prizor je bio sjajan. Jelena se spustila na sofu glavom i natrćila se, a Boris, koji je prvo namazao kurac lubrikantom, uzeo je da njoj maže rupicu i prstima je jos malo raširi. Ovo je bio teren meni dobro poznat, a očigledno je i Boris znao kako treba raditi sa guzom. Prislonio je uskoro glavić na anus i polako ušao u nju, samo glavićem. Zastao je čekajući njenu reakciju, a ona je došla u vidu njenog polako nabijanja. Shvatajući taj signal Boris se sjurio u nju, do jaja. Vrisnula je.

– Izvini pomislio sam da to želiš – reče Boris.
– I želim, jebi me.

Na te reči Boris je uhvatio Jelenu za kukove, izdigao se iznad nje, penjući se na sofu i počeo da je jebe, divlje, zestoko. Lupali su butinama, čulo se sljapkanje, dok je Jelena mazila pičku, a Boris joj rasturao guzu. Stenjala je i uživala u njegovom jebanju, posebno kada je navuče do kraja pa zamešaju oboje. Boris je postajao sve grublji, jasan znak da se bliži vrhuncu.

– Svrši u mene, zelim to – rekla je Jelena.
– Hoću, nafilovaću ti dupe.

Nije puno prošlo a Boris je počeo da svršava u njenu guzu. Izvukao je kurac iz nje, a Jelena je kao prava iskusna zena uzela kurac i olizala ga. Ljubili su se potom i uputili u Borisovu sobu.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Od korena do vrha pa nazad

Duže vreme sam radio u jednom hotelu. U to vreme sam studirao pa sam radio na recepciji jednog hotela da bi zaradio neku paru i imao za provod i sve što već ide uz te

Žurka sa klincima

Sve je počelo prilično glupavo – neki klinci iz bloka, koje znamo godinama, zamolili su mene i moju ženu  da glumimo roditelje na žurci koju su spremali. Pozvali su gomilu ribica i utvrdili da se

Jebi, Jebi, al’ glavu ne gubi!

Razvod mojih roditelja je bio teži sestri, nego meni. Valjda zato što je ona tada bila još maloletna. Nisu se bili slagali nešto već duže vreme i samo je bilo pitanje dana kada će se