Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prekovremeni rad

Njen izgled odstupa od onoga što sam smatrao privlačnim. Niska je, mršava, malo problematičnog tena. Ipak, imala je to nešto u pogledu što me je privlačilo.

Upoznali smo se na poslu. Standardno – ima 40 i nešto godina, udata je – muž i dvoje dece. Smerna i verna žena, reklo bi se. Klinci dobri u školi. Muža je retko spominjala. Ima dobru poziciju na poslu – oko nje uglavnom koleginice i jedan pomalo feminizirani kolega. Iz nje je izbijala neka stalna nervoza. Nije bilo teško pretpostaviti šta joj nedostaje.

To što je usledilo je trajalo zaista dugo. Bio sam uporan. Korak po korak. Kafa na poslu, sedenje pored nje na sastancima, ali bez da se pravim pametan ili šarmantan. „Slučajno“ smo se vraćali kući istim prevozom. Par puta nas je nevreme nateralo da na povratku kući sednemo u neki kafić.

Vremenom su suknje bivale sve kraće i tesnije. Zapravo je imala ekstra guzu. Prekrštene noge su sve ređe skrivale. Volela je crne čarape i štikle. Sve češće sam viđao čipkane detalje na njoj. Male su joj grudi, pa je nosila uglavnom izreze koji su pokazivali lepi vrat.

Prošlo je dosta vremena, ali ja sam bio strpljiv. Bila je zima i klizalo se. Bili smo na nekom sastanku izvan firme. Krenuli smo nazad i držala se za moju nadlakticu. Naravno, nosila je štikle i uvek kada bi se okliznula, sve čvršće se hvatala za mene. Sastanak smo inače ranije završili, pa sam predložio da svratimo negde na kafu. „Slučajno“ smo prolazili baš pored jednog od „fensi“, „butik“ hotela. Ušli smo, raskomotili se. Sama je tražila čaj sa rumom – duplim. Brzo se opustila.

Sve se više smejala i sve češće se „pridržavala“ za mene. Kaže „uhvatilo je“. Došlo smo nekako i do poljupca. Osećao sam joj alkohol u ustima. „Hoću da me jebeš, sada i ovde“ rekla je.

Otišao sam do recepcije i uzeo sobu. Zapravo, jedino je bio slobodan apartman „Prezident“. Nisam pitao šta košta.

U liftu je palo ljubljenje koje se nastavilo i u sobi. Ne baš polako smo svlačili jedno drugo. Ostao joj je grudnjak sa malim grudima i kada sam skinuo suknju, imao sam šta da vidim. Crne čipkane gaćice, halteri i crne čarape. Na meni već nije bilo ništa, a činilo mi se da će kurac pući. Skinuo sam joj gaćice. Pička je bila trimovana sa vrlo malo dlačica, nešto više oko ulaza iz kojeg je virio prelepi klitoris. Celo telo joj je gorelo. Još više sam se napalio i znao sam da ako uđem, to neće trajati ni minut… Legli smo na krevet i počela je da mi ga drka. Još gore, bio sam baš blizu da svršim. Moralo se brzo delovati. Počeo sam da joj ližem lepi vrat. Povukao sam brus malo naniže. Počeo sam da joj ljubim i sisam male bradavice i polako da se spuštam prema pupku. Pokušala je da me spreči. „Daj mi dva minuta da joj osetim ukus“, rekoh. Pokazala je dva prsta i rekla „Imaš dva minuta“. Jezikom sa prešao preko ulaza, uzdahnula je i pomalo se zgrčila. Prstima sam raširio usmine i počeo da guram jezik. Pička joj je bila vrela, a ona je pomalo promuklo dahtala. Uhvatio sam sam je sa obe ruke za male grudi, trljao bradavice i sisao klitoris. Niska je, pa to nije bio veliki poduhvat. Prebacila je noge na moja leđa i sve više se izvijala. Bila je sve glasnija. Počela je da svršava, gurala mi je glavu kao da želi da je ugura u picu. Osećao sam ritmično kretanje njenih nogu sa čarapama po leđima. Prijao mi je taj osećaj najlona ili već čega… Teško sam se suzdržavao. Samo što je svršila, odsečno se okrenula i spustila da me uhvati za kurac. Počela je brzo da ga drka, spuštala se i dalje i polako otvarala usta. Okrenuo sam se na leđa i upozorio je „Blizu sam, isprskaću te“. Nije marila, ubrzala je ritam. Bio sam na leđima, a ona je prebacila butine i spustila potpuno vlažnu pičku na moju facu. Uhvatio sam je za guzove. Gurnuo sam joj jezik u pičku, mada sam više gledao kako da izdržim još koji sekund. Drkala mi je žestoko i osetio sam njen dah na kurcu. Nije više bilo kuda. Počeo sam da svršavam. Stiskala mi je pičku na usta, ali se dobro čulo kako stenjem i kako joj mlazevi prskaju po licu. Kada ga je dobro izmuzla, onda ga je stavila u usta i počela da sisa…

Znali smo da ćemo kući javiti da ostajemo da radimo prekovremeno..

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Seks sa mladom komsinicom

Dve godine nakon neocekivanog seksa sa starijom koleginicom, ponovo mi se neocekivano posrecilo. Bio je cetvrtak, avgust mesec, vrucina. Kosio sam travu u dvoristu, na sebi sam imao samo sorc. Na kafu kod moje zene

Napunjena spermom

Bilo je to pozno leto, na selu su se završavali poslednji radovi dok je sunce peklo a svi smo se polako umorili. Bila sam mlada, tek stasala devojka, devojčurak. Moja mladost bila je krunisana telom