Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Porodične igre

U mojoj porodici sex je bio tema o kojoj se nije mnogo pričalo,jer je za naš narod to uvek bula tabu tema.Nikada nisam verovao niti razmišljao o temi incesta u porodici, sve dok moja mlađa sestra nije završavala srednju Školu i kada su sise počela naprsno da joj rastu.

Do te večeri nikada svoju dve godine mlađu sestru nisam posmatrao kao neku dobru ribu,već kao ”dobru” devojčicu i odličnu učenicu,međutim to veče kada je izlazila sa društvom obukla je fantastičan dekolte i njene sise su praktično kiptele iz njega.Nisam mogao da verujem šta sam video moja sestra je izgledala kao seks bomba,onukla je još i neke tesne crne pantalone iz kojih su se jasno ocrtavale tange.Kurac je počeo da mi se diže na rođenu sestru,čim je izašla iz kuće ušao sam u kupatilo i žestoko ga izdrkao.Celu noć sam mislio o njoj kad su joj porasle te sise,kako se brzo promenila,ali iznenađenja su tek predstojala.
To veče duboku posle ponoći stao je jedan auto ispred kuće, pogledao sam kroz prozor i video sestru kako se ljubi sa nekim dečkom.Nikada mi nije pričala da ima dečka,a sada onjednom neki i to u besnom autu.Izašla je iz auta,a ja sam se sklonio sa prozora da me ne vidi. Pokušao sam se da spavam,kad sam čuo da je ušla u svoju sobu,ali je ubrzo izašla i otišla u kupatilo.Želeo sam da je špijuniram dok je u kupatilu ali je ključ bio u ključaonici,tako da mi je ostala samo mogućnost da je gledam kroz prozor od kupatila.
Na prstima sam izašao iz kuće i lagano se popeo na stepenice sa kojih se iskosa video prozor koji je bio malo odškrinut,ali sam ga ja još malo rukama otvorio,a sestra nije primetila.Kada sam bacio pogled imao sam šta i da vidim, sestra je bila samo u brusu i tangama i gladala se ispred ogledala.Fantastične sise i fantastična guza,izvadio sam ga iz gaća i počeo ponovo da ga drkam. U jednom trenutku je skinula brus i oslobodila svoje sisurine,bile su predivne, držala ih je u rukama i gledala ih na ogledalu i nije imala pojma da je neko posmatra.Zatim je skinula i tangice i predivan crni žbun ukazao se pred mojim očima bio sam zaprepašćen i ubrzo sam svršio ko lud. Posmatrao sam je dok se tušita i u jednom trenutku je stavila svoje prstiće u pičkicu i počela da mastrubira prizor je bio fantastičan.
Kada je završila sa tuširanjem brzo sam se opet na prstima vratio u svoju sobu da me ne bi primetila.
Sutradan kada sam otišao u kupatilo u prljavom vešu sa pronašao njene tange i izdrakao se u niih,bio sam potpuno opčinjen njome,čak sam iz ključaonice izvadio ključ i stavio rezu na vrata da bi mogao da je gledam još ključaonicu.Nekoliko puta smo zajedno išli na kupanje, ja sam tokom celog dana buljio u njeno dupe i sise. Bio sam redovan svedok njenih tuširanja(kad je god postojala mogućnost za to,tj. kada roditelji nisu kod kuće ili kada spavaju). Počela je redovno i da brije svoju mačkicu,koja je izgledala fantastično,a i momci su se redovno smenjivali ispred kuće. Znao sam da je počela da je jebe,što se i po njenom ponašanju videlo,oblačila se sve provokativnije i ponašala se prilično slobodno.Morao sam poshitno nešto da preduzmem.
Bio je sparan letnji dan setra je na sebi imala kratni šorts i neku tesnu majicu koje je jasno očitavala njene sise. Nikoga nije bilo kod kuće,a seka je otišla da se tušira,to je bio povod za mene da zauzmem svoje mesto ispred ključaonice,gledao sam je celo vreme kako se tušrira i sređuje svoju pičkicu.kada je izašla,odmah sam ja ušao u kupatilo i žestoko se izdrkao.Kada sam izašao seka nije bila u dnevnoj sobi,potražio sam je po kući i video kako je legla da spava u svojoj sobi.Pošto je bilo jako sprano pokrila se samo tangom posteljinom,tako da je u jednom trenutno posteljinu malo zbacila i dupe u tangama je ostalo slobodno! Kakav prizor! Nisam mogao da se suzdržim i hrabro sam krenuo ka njoj,poljubio sam joj butine,malo tangu pomerio na stranu i video ljubičasti otvor koji sam počeo lagano da ližem,nije primećivala kako je ližem pa sam rešio svoj kurac da stavim u nju!
Skinuo sam svoj šorts i krenuo ka pičkici, polako sam ulazio u nju,kada sam ušao kolko sam mogao krenuo sam da je jebem,ali ona se probudila i uzvuknula:
”Šta to radiš”!?,a ja sam ko iz topa odgovorio:
”Zar ne vidiš jebem te”!!!
”Ti si lud, ja sam ti sestra smesta prestani ili ću da vrištim”!!! nastavlja ona
”Vrišti slobodno,ja ovo čekam godinu dana”, rekoh ja dok je držim za ruke dok se ona otima.Što se više otimala to me je više palilo.
”Prestani”!!!,vikala je plačući.
U jednom trenutku sam ga izvadio iz nje i počeo da svršavam po njenom telu,ona je uspela da se izvuče iz kreveta i pobegne.Ušla je u kupatilo i počela da plače,molio sam je da me pusti unutra da joj objasnim,ali nije bilo šanse.Izašla je tek kada su roditelji došli,posle dva sata.Bio sam u strahu da me ne izda,međutim nije,kada su je pitali što je plakala,odgovorila je da je to zbog dečka.
Uveče kada us svi legli otišao sam u njenu sobu s namerom da joj se izvinem.Kada sam ušao rekao sam:
”Izvini seko molim te,nisam mogao da ti odolim,znaš odavno ništa nisam pojebao,pa nisam tebi mogao da odolim i hvala ti što me nisi rekla mami i tati”.
”OK je bato,to je možda i meni bila opomena da se više ne oblačim ovako,mogu da zamislim kad sam rođenog brata napalila,šta li tek drugi momci misle o meni” odgovorila je ona.
Zagrlili smo se i poljubili,skuvala je kafu,i krenula je da priča o današnjem događaju.
”Nisam očekivala da ćeš da me napadneš,ali moram priznati da mi je bilo dobro,fino si me kresnuo, dobru karu imaš moram da ti nađem neku devojku da je puniš”!?
Nisam mogao da verujem šta priča,ali sam rešio da i jabudem perverzan:
”Seko u tebe je ušlo sam pola moje kare,toliko si mogla da primiš” hvalio sam sebe”
”Samo pola!” odgovori ona,
”Pokaži mi ga celog!!”
Odmah sam ga izvadio iz gaća i u punoj veličina ga pokazao njoj,bila je oduševljena.
”Bato jel mogu da ga pipnem????”
”Možeš”,odgovorih
Kada ga je uzela u ruku počela je da ga drka,a ja sam bio najsrećniji čovek na svetu.
”Želim ga celog,ap kud puklo da pullo”!!!
Brzo je skinula sve sa sebe,a i nije imala mnogo samo majčicu i obični crni brus i gaćice,bila je kao anđeo, krenula je da mi puši kurac i da se smeje kurvanjski.
Bio sam mnogo napaljen pa sam ubrzo svršio na tepih, ona je moju karu opet uzela u usta i ubrzo ga podgla.
U jednom trenutku je lagla na leđa i prstima pokazala za obrijanu pičkicu koja je imala samo mali trouglić da dnu.
Krenuo sam jezikom da joj obrađujem ribicu i bilo mi je mnogo lakše nego u toku dana kada sam joj to radio dok je spavala.
”Stavi mi ga celog batooooo!!!”,uzvuknula je,a ja sam polako ubacivao karu u nju,kada sam konačno ušao ceo krenuo sam silovito da je jebem,uzdahivala je glasno,a ja sam se plašio da ne probudi roditelje,koji su spavali,ne tako blizu sobi,ali ovo je moglo da se čuje daleko…
Menjali smo razne poze,prvo je ona bila na meni,pa sam joj jednu nogu podigao iznad glave i jebao je,pa kada su joj obe noge spuštene na boku itd. Bližilo mi se svršavanje, izvadio sam ga iz nje,a ona me je zamolila da ne svršim nego da se strpim još malo jel ga žei i dupetu. Automatski sam prihvatio njen predlog,i ona je izbacila svoju divnu pozadinu.Čmar joj je bio crven,krenuo sam da ga ližem,a ona me je zamilila da joj ga nečim namažem da bi joj lakše ušao, u fioci je imala šampon tamo da sam joj namazao bulju koja se sijala. Krenuo sam polako da ulazim u nju milimetar po milimetar,kada mi je rekla da se zaustavim krenuo sam da je silovvito jebem u dupe,ulazio je lako u nju,a ona je vrištala,a ja sam je držao za usta,u jednom trenutku sela mi je na kitu,tako da su njene siste bile ispred mene, uzeo sam ih u šake i počeo da ih mesim.
Kada više nisam mogao da izdržim izvadio sam joj ga iz dupeta i naredio joj da mi postavi sise jel želim da svršim na njima.Nije se mnogo protivila,već je počela da ga drka sisama,ubrzo sam svršio kao lud,počeo sam da je ljubim po celom telu.
Priznao sam joj da sam je nekoliko puta posmatrao do se tuširala,da sam joj se izdrako u gaćice,a ona se smejala ko luda i govorila:
”Ti si lud 100%,nikada te nisam primetila,svaka ti čast, znači ti si taj koji mi je krao gaćice,aaaa”!!!
Bio sam zbunjen tom njenom izjavom jer joj nikada nisam ukrao ni jedne gaćice,već sam se samo izdrkao i ostavio ih!
Bila je iznenađena time,pomislili smo oboje da je neki napaljeni komšija uzimao gaćice sa žice,ali nije bilo tako!
Ubrzo sam zaspao pored nje,kada sam se ujutru probudio video sam je kako mirno spaava,nisam želeo da je budim,već sam pogledao da li su roditelji budni,kada sam video da nema nikoga vratio sam se u svoju sobu.
Ovo je bio samo početak naših avantura,ako hoćete da vidite nastavak samo kažite!

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Najveća moguća kurva

Supruga i ja, iza sebe imamo 15god. braka. U početku sve je izgledalo kao bajka. Bili smo sretni, zaljubljeni i jako se voleli. Bez lažne skromnosti, dosta smo bili zgodni, naročito ona. Lepa, sa dugom

Stariji gospodin

Jednog letnjeg dana smo se uputili za selo. Svake godine kada odem,pokusavam da uspostavim kontakt sa jednim deckom. On se zove Milan. Tada je imao 26 godina,visok,crn,ne toliko zgodan,ali previse sarmantan. Imao je taj neki

To kume

Subota je već davno svanula, probudio sam se lako i izvukao iz kreveta. Moja draga žena je spavala snom pravednika a njena lepa mala glatka guza se šepurila van pokrivača. Nisam mogao da odolim, prišao