Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mlada, rasna žena

Subota jutro, krenuo sam na trčanje, malo da se razmrdam i da dr osvežim posle sinoćne pijanke. Sunce još nije ugrejalo i odgovarao mi je  svež vazduh. Lagano sam trčao parkom kad sam osetio vibraciju telefona. Komšinica je slala poruku da vidi gde sam. Odgovorio sam da sam na trčanju u parku i nastavio lagano trčanje. Kada sam istrčao prvu planiranu rutu stao sam da napravim pauzu a zatim lagano krenuo nazad. U daljini sam ugledao komšinicu kako lagano trči u mom pravcu. Znao sam da je namerno krenula ovamo jer zna gde uvek trčim. Na sebi je imala crne helanke, sportsku majicu uz telo i sportski brus. Kao i uvek helanke su se uvukle u procep pičkice pa se lepo ocrtavala.

– Otkud ti ovako rano, ko te isterao iz kreveta?
– Niko, muž je sa ćerkom otišao kod njegovih na selo, ja sutra dežuram pa nisam htela, da se ne moraju vraćati ranije. Rano sam se probudila, nemam obaveze pa mi dosadno. Htela sam kod tebe na kafu, ali pošto si već na trčanju izašla sam i ja, nisam odavno a moram ipak malo da održavam liniju.
– Šta tu ima da se održava, linija ti je perfektna, svaka devojka može da ti zavidi. Bar po mojim merilima. Ne volim premršave a ni predebele žene. Što bi se reklo „TAMAN“.
– Jel to laskanje da mi se uvučeš u gaćice ili stvarno tako misliš?
– Znaš da sa tobom uvek iskreno i otvoreno pričam, nemam šta da krijem. A da se uvučem i u gaćice i dublje sam uvek raspoložen, kad god poželiš i kad TI hoćeš.
– Sviđa mi se ta tvoja otvorenost i direktnost kad smo sami. A i to što nisi naporan, tu si a ne nisi napadan.
– Nego, da nastavimo trčanje, da prolaznici ne misle da se muvamo.

Nastavili smo lagano trčanje, jedno pored drugog, počeli smo nekom laganom pričom da bi uskoro počela otvoreno da se žali na muža. Već je počeo da je zapostavlja, nestajalo je strasti i želje za seksom. Mlada, rasna žena a muž nije zainteresovan za seks sa njom, takve nikad nisam mogao razumeti. Videlo se da je u kondiciji, jaka i mlada. Bila je mlađa od mene skoro 17 godina ali sam je lako pratio. Prilazeći zgradi pitao sam je hoće li na tu kafu ili da se čujemo kasnije. Nije ništa odgovorila, samo je utrčala u ulaz moje zgrade. Znao sam šta sledi i privukao je u liftu. Vrela, oznojena al to me još više palilo. Uzvratila je poljubac a lift je već stao.

Dokopali smo se stana, već na vratima se strasno ljubeći i kidišući jedno na drugo. Praktično smo upali u stan ruku i tela isprepletanih, navaljujući na svaki milimetar tela. Ljubeći i ne ispuštajući je iz ruku, nekako sam zaključao stan i uspeli smo da se doteturamo do WC-a udarajući o zidove u klinču. Bez gledanja sam upalio svetlo, skidajući patike jednu o drugu dok je nekako izustila: -Kupatilo?

Skinuo sam bermude i majicu a zatim ušao za njom u kupatilo. Već je bila pod tušem, ušao sam u kabinu i dohvatio je s leđa. Nabila mi je čvrsto dupe u krilo i naslonila se na mene leđima. Uhvatio sam je za čvrste grudi i jako privukao na grudi. Glasno je uzdahnula i opustila se. Odlučio sam da usporim, imali smo vremena i hteo sam baš da uživamo. Lagano smo se istuširali, samo ovlaš se dodirujući. Izašla je iz kupatila, brišući plavu kosu i telo velikim peškirom. Doviknuo sam joj gde ima ogrtač i nastavio da se tuširam.

Kada sam izašao ona je već bila u kuhinji, pristavivši kafu. Sviđalo mi se što je opuštena, ponašala se kao u svojoj kući. Sela je u fotelju, ogrtač je bio samo lagano prebačen, čvrste noge su bile gole, skoro do same pičkice. Lagano smo pili kafu i ćutali. Nismo progovarali ni reč. Namerno sam čekao da se pokrene. Nekoliko minuta je gledala u kafu, videlo se da razmišlja i da se lomi. Iako smo se već nekoliko puta tucali nisam hteo da je forsiram na bilo šta. Znao sam da je napaljena, da joj treba žestok seks, osetio sam to u liftu ali sam hteo da ona sama na to krene.

Podigla je glavu i pogledala me krupnim plavo zelenim očima. Nekako su bile tužne, zamućene. Ustala je i prešla na dvosed pored mene, sela je ukoso, naslonila se leđima na moje grudi. Desna ruka mi je došla preko njenog ramena ukoso preko njenih grudi do levog boka. Video sam da joj nedostaje i nežnost, ne samo seks. Zagrlio sam je čvrsto i osetio koliko joj to prija.

Lagano sam zavukao ruku pod ogrtač, osetio vrelinu kože i krenuo ka sisi. Bradavica je bila tvrda, napeta. Grudi su joj bile kao stvorene za šaku, ni prevelike ni premale. Trudnoća i dojenje je nije opustila i smekšala. Igrao sam se bradavicom a onda je ona naglo okrenula glavu ka meni i potražila usne.

Ljubili smo se lagano, dugo, a njeno telo se izvijalo da mi je skoro ležala u krilu. Prebacila je noge preko naslona dvoseda i  ogrtač se potpuno otvorio. Spustio sam ruku među njene noge i osetio vrelinu i vlažnost obrijane ribice. Poklopio sam je šakom i srednjim prstom lagano kliznuo u nju. Zadrhtala je. Istim prstom sam krenuo napred i napipao čvrsti klitoris koji je izvirio kao dugme. Na pritisak na to dugme celo telo se pomeralo napred i izdizalo karlicu.

Nisam mogao verovati da neko ovakvu napaljenu ženku ignoriše i ostavlja nedojebanu. Svaki njen pokret je zvao na seks. Ili sam ja bio toliko napaljen na nju. Vratio sam prst u nju a zatim dodao još jedan. Izvijala se a ja sam nastavio da je tucam prstima. Pička joj je sad bila ne vlažna, nego mokra da mi je cela ruka bila prekrivena njenim sokovima.

Tucao sam je prstima a njeno telo se izdizalo oslanjajući se glavom i ramenima na moje butine i njenim butinama na rukohvat dvoseda. Uzdisala je, ječala, noge dizala vodoravno. Očekivao sam da svrši koliko je bila napaljena. U jednom momentu je zategla celo telo, pruživši se vodoravno i stala. Posle par trenutaka se opustila i rukom maknula moju ruku sa pičkice.

Uspravila se i ustala. Povukla me za ruke i krenuli smo ka sobi.

Gurnula me na krevet u hladnoj sobi u kojoj su roletne bile spuštene i koja je bila kao spremna za akciju. Zatim se okrenula i otišla u kupatilo. Zavalio sam se na krevet ispunjen jastucima i čekao da se pojavi na vratima. Ubrzo je došla do vrata, zastala kao da me začikava, prilazeći na vrhovima prstiju. Kao divlja mačka se spustila na krevet, oslanjajući se na ruke i posmatrajući me kao plen. Prišla je i poljubila mi koleno dok sam je dočekivao sa raširenim nogama među kojima se njihao moj ponos. Nikada nisam bio opsednut veličinom svog kurca, ali mislim da sam gajio lep komad koji devojke nije izneverio nikada. Prišla je i poljubila ga gledajući me u oci. Noktima je zagrebala moj stomak i zgrabila me za kurac svojom malom šakom na kojoj su u polumraku sobe sevali beli nokti kao kandže…stiskala ga je u korenu nabijajući svu krv u glavić koji je dobijao modru boju. Uzela ga je ustima sasvim polako i nežno a zatim palacala jezikom po njemu. Gutala ga je sve brze i pohotnije, mljackajući i gledajući me povremeno u oci. Pljuvačka joj se slivala preko mog tvrdog i ukrućenog kurca a ona ju je razmazivala obema rukama podmazivala ga pritom vrlo iskusno. Bio sam prijatno iznenadjen njenim znanjem i veštinama i nisam želeo da joj uskratim zadovoljstvo. Uzdigao sam se i uhvatio je za kosu, odvajajući je od mog kurca i približio je sebi, ljubeći strasno usne koje su do maločas sisale moj kurac. Bio sam napaljen kao zver a i nju je to očigledno palilo posto je nastavila da grize i kidiše na moje usne, ne gledajući, drkala moj uzdignuti kurac prekriven pljuvačkom. Zategla bi ga na trenutak a onda dlanom druge šake trljala glavić, smejući se bezobrazno kao prava ženka koja zna da napali mužjaka i spremno mu se poda. Zategao sam joj kosu unazad i ljubio njen vrat, jabučicu i prsa. Navaljivao sam na jednu pa na drugu, sisajući i grizući njene bradavice koje su štrčale i mamile me.
Oborio sam je i razmakao joj kolena ljubici unutrašnje strane butina, idući sigurno ka propusnici za raj. Smeškao sam se bezobrazno dok je stenjala. Želeo sam samo da joj se odužim i da je jezikom raspalim još malo pre nego sto je pojebem. Zavukao sam jezik u njenu balavu, lepo obrijanu pičkica. Sveze obrijana pičkica sa malim, oštrim dlačicama je bila prepuna sokova, pulsirala je izbacujući klicu koji je štrčao. Sisao sam ga kao manijak dok nije počela da vrišti, ozbiljno preteci da privuče pažnju komšiluku. Ustao sam, prišao joj i snažno joj nabio kurac u vrelu pičku. Ispustila je uzdah zadovoljstva i zgrabila me rukama oko vrata dok me je nogama obuhvatila oko struka. Nabijao sam se u nju jednom, drugi, treće, četvrti….i ko zna koji put, gubeći kontrolu. Radio sam kao masina a ona je iskusno prihvatala svaki moj napad. Jebali smo se dinamično, strasno, jako. Čuo bih kako izgovara u prekidima:
-Jebi…me…jako..još…jace…tucaj…me…tvoja…sam….
Nisam stajao. Nabio bih ga duboko pa bih stao i mešao u dubini njene vrele vulve.
Iskobeljao sam se iz njenog zagrljaja i uhvatio je divlje za kosu. Kurac mi je pulsirao, prosaran venama. Navukao sam je ponovo na kurac. Sisala ga je i osećao sam kako palaca po mom čvrstom i uveliko modrom glavicu. Izvadio sam ga i udarao je po obrazima i jeziku, nabijajući joj ga divlje, kad ne očekuje. Palilo me je njeno mumlanje i davljenje. Ni njoj to nije smetalo grubo tucanje, pa je počela da mi stiska jaja koja su bila prepuna semena koje sam već dugo taložio. Sisala mi je jaja, grabila me divlje za dupe. Prekinuo sam ovu igru i namestio je da legne na stomak, na ivicu kreveta tako da joj se dupe lepo raširi. Uleteo sam snažno otpozadi i punio je u ritmu, dok je ona ispuštala krike zadovoljstva. Bila je prava ženka koju sam jebao divlje i bez imalo oklevanja. Njoj je trebao dobar kurac i našla ga je, a meni je trebala dobra i izdržljiva ženka i uživao sam sto sam je našao. Osećao sam da se bližim kraju iako mi se osladilo, ali sam ga nekako brzo izvukao, prskajući sprermu po njenim znojavim leđima u sobi koja je bila ispunjena vrelinom i postala zagusljiva. Okrenula se i posisala ga iskusno, ne puštajući da se ni kap moje spreme prolije sa strane. Bila je prava jebulja. Ustao sam i otišao do WC-a da uzmem toalet papir. Obrisao sam joj leda i lice dok se smeškala i igrala se mojim kuronjom.

– Idem samo do WC-a pa se vraćam; izustila je uz osmeh.
– Vazi, ne idem ja nigde… -odgovorio sam. Vratila se posle par minuta pohotno me gledajući i upitala kao dete:
– Jel možemo opet? Ja bih još….

Nasmejao sam se i pokazao joj prstom da priđe. Sela je na ivicu kreveta. Prišao sam joj dok je moj kurac ponovo bio dignut i tvrd, spreman za nastavak ove akcije. Uzela ga je iskusno i pušila mi gledajući me u oci, igrajući se mojim tvrdim jajima. Držao sam je za glavu i u momentima je prekidao i ljubio. Skupio sam joj kosu u rep, sada je ozbiljno i jako navlačeći na kurac ne bi li ga primila do kraja. Bio sam izdržljiv i to mi je kod devojaka uvek davalo prednost u sexu, iako ih iskreno nisam imao bezbroj poput hvalisavaca u mom okruženju. Podigao sam je i okrenuo nameštajući je na ivicu stola za koju se pridržala, šireći instinktivno noge. Palila me je tako jaka, znojava, dok mi je nudila svoju lepu i tvrdu guzu. Lagano sam prišao, spreman da je rasturim. Jebao sam je ritmički neko vreme a onda dobio novu ideju. Podigao sam je i preneo je nazad do sobe. Spustio sam je na krevet, na samu ivicu izdigao joj noge i guzu visoko u vazduh.

Opkoračio sam je i uleteo u nju, držeći je za presavijana kolena koja su bila u vazduhu. Držao sam je za noge i nabijao se u nju, dok su naša znojava tela šljapkala i dok smo oboje ispuštali zvuke kao zveri koje se pare u divljini. Stiskala je svoje bradavice, igrala se sisama, bila je van sebe…Dugo sam je tucao, jer mi je duže i trebalo posle prvog svrsavanja ali osetio sam da sam spreman i da mi sve manje i manje treba kako je jebacina odmicala. Mutilo mi se pred ocima, oboje smo teško disali a njena grimasa na licu me je palila….prekid….i znao sam da je to to. Izvadio sam ga, preskočio je i došao do njenog lica. Svršavao sam joj po licu, u usta, po nosu i kosi…Mlaz za mlazom su pokrivali njeno lice i usne…cedio sam poslednje kapi sperme ozbiljno dahćući i boreći se za vazduh. Dohvatila ga je svojim usnama i isisala ostatak. Sagao sam se i ljubio sam je preko svoje sperme kojom sam okupao celo njeno lice. Skinuo sam prstom par kapi sa njenog oka i pružio ka njenim ustima. Sve je uredno polizala i nasmejala se…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Učila sam sa drugaricom

Zvala se Marija. Znamo se od početka školovanja, skoro 15 godina. Najbolje smo drugarice. Nikada nije imala ozbiljnu vezu. Uvek sam sumnjala da je bar biseksualka. Za razliku od nje, ja sam iza sebe imala

Zgodna maserka

To nije bila klasicna velika kuca,to je bila vila.Svega je tu imalo ali ja sam najvise koristio spoljni bazen okruzen visokim rastinjem,tako da komsije,takodje iz viseg sloja gradjanstva,nisu mogle da vide ama bas nista iz

Ovo mi je trebalo

Žurka je bila nevidjeno dosadna. Odvojila sam par minuta da se javim domacinima a posle se zavalila u ogromnu kožnu fotelju u cošku. Pijuckala sam svoj koktel i zabavljala se pokušavajuci da provalim ko je