Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pička plače za oplodnjom

12 godina smo u braku, ali nije uspela da zatrudni. Lepa je, zarazni osmeh, najlepše usne na svetu. Prirodne grudi, 3 plus, vitka u struku, uzdignuta guza, noga prave, skladno građena, a o njenoj slatkici i da ne pričamo, lepša od usana.
Uskoro smo trebali ići na neku svadbu. Nagovorim je da se obuče maksimalno seksi i izazovno. Desi se da za našim stolom bude i jedan izuzetno zgodan momak oko 30 ili manje godina. Započnem razgovor sa njim, pridruži se moja slatka supruga, izazovno se ponašajući. Ostavim ih da ga zavodi i napali.
Vratim se, nemarno sednem i pijuckam, mezim, ne zagledam u njih, ali krajičkom oko primetim da je negova ruka na njenim nogama…
Slavlje se polako bliži kraju. Dok se oni osvajaju razmišljam kako da ih organizujem da izlude od pohote, da ova noć bude njihova.
Dok ja vozim, oni se na zadnjem sedištu ljube, grle, hvataju da sve pršti….
Ma kakav kurac to je kurčina ne previše duga, možda 22 cm, ali debela i lepa sa izrazitim golim glavićem kao da je obrezan, a nabrekle žile pune tople krvi, jaja ogromna ko u bika…… Lizala ga, pušila, gutala i slinila ….. a pička nabujala, otekle usmine od uzbuđenja, topla, zagorela, pustila sokove, željna kurca.
Umešam se i kažem – nemoj u usta, napuni joj pičku, molim te……

Uzavrela pička plače za oplodnju, treba joj obilna sperma. Kurac momka mora ejakulirati. Šteta da sperma ode u usta, vadi ga iz usta i sprema se da ga zabije gde mu je mesto, u pičku. Kurac mu nabrekao onako pompezan, vlažan, curi mu iz ogromnog glavića. Silovitim neobuzdanim trzajem zabije kurac u nju. Vrisnula moja ženica, kad ga je primila, osetila je trenutak parenja, bila je spremna za oplodnju. Zapeo je da je jebe, da je razara i sve dublje razbija njenu matericu. Nije izdržao ni 5 minuta, poskočio kao pastuv i zario se u njoj do jaja. Stenjala je od slasti, a kad je osetila kako joj šiklja vrela sperma u žednoj pički, vrištala je a on urlao. Nikad u životu nije osetila toliko sperme u sebi, dobovala je u pički i zapljuskivala matericu. Osetila je kako joj se utroba pomera kako je puni. Stegla mu kurac kao kuja kad se pari i ne da mu da ga vadi. Posmatram ih ko u transu i nisam ni primetio da sam i ja svršio u gaćama kao pubertetlija.

Za trenutak oni sasvim iscrpnjeni posle parenja, zagrle se i uzmu pauzu. Baš su lepi, zgodni i izazovni. Iz nabrekle pičke teče rekica sperme, kao da mi se nudi da je kao pravi rogonja poližem …. Naravno to me samo podsvest dovodi do iskušenja.
Poslužim ih kaficom, sokićem, zatim aperitiv. Kažem im da odu u spavaćoj sobi, da nastave tamo opusteno i rafinirano da se maze, miluju, ližu i naravno jebu. A ja ću ostati da malo odremam ovde.
Usnio sam nešto lepo, odjednom me probudi vrisak. Čujem kako moja verna draga vrišti umiljatim glasićem kao da je deru. Malo mi čudno, a ono momak joj ga zabio u guzicu onoliko debeo i veliki kurac do jaja. Normalno da će vrištati, a on se pretvorio u divlju zver jebe da puca od žestine, prskaju sokovi iz pičke i zapljuskuju mu jaja, što ga još više razdražuje, kao bika kad vidi crveno.

Oceni
[Total: 5 Average: 5]
Komšinica Dragana

Posle razvoda komšinica se vratila da živi kod majke,tj. u mom komšiluku.Mi smo se poznavali još kao deca jer smo živeli kuća do kuće.Pre nego što se udala,komšinica Dragana i ja smo često provodili vreme

Moja mama moja zena iz snova

Na metar od mene stoji zena mojih snova.Gola,prelepa,pozeljna …Njene grudi koje gledam teske velike ,sa velikim bradavicama,njena guza koju obozavam,njen venerin breg prekriven crnim gustim dalakama,mi oduzimaju dah,i drzim svoj do bola nabrekli kurac oka

Bisex želja

Nedelja, toplo vece, na tvu neki stari film, supruga u kuhinji sprema veceru. Zvoni mi telefon, komsija Bojan zove da popijemo neko pice kod njega. Pitam suprugu jel hoce sa mnom, slozi se, inace ne