Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kako sam pojebao stariju komšinicu

Imam 34 godina, preko puta moje kuće živi komšinica koja ima 45, veoma dobro očuvana za svoje godine.Jednog popodneva me je pozvala na kafu, kada sam stigao kod nje ponudila me je i čašom domaćeg soka, prihvatio sam.

Dok mi je donosila sok, oči su mi pale na njene bujne grudi koje je prekrivala tanka majica. A kada se vraćala nazad u kuhinju, njena lepo oblikovana guza se njihala u tesnim helankama i svakim pokretom povećavala moje uzbuđenje. Tada se ispod mojih pantalona počela primjećivati izbočina od kurca koji je polako rastao.

Spuštajući kafu na sto ispred mene, komšinica je bacila pogled na moje međunožje i spazila izbočinu. Sela je preko puta mene, prekrstila noge, zabacila se i stavila ruke na potiljak. Mislilo sam da će i majica i njen brus puši od zategnutosti njenih sisa, kurac mi je bio sve zategnutiji. Moje oči su paralelne između njenih butina sisa i lica, a ona je lovila svaki moj pogled i prijalo joj je to. Raskrstila je noge i tada se pokazala brazda po sredini. Shvatio sam poruku, ustao sam i prišao joj.

Kleknuo sam ispred nje i počeo da joj mazim i ljubim kolena. Šakom sam prelazio sve više prema butinama. Ustala je i odvela me u spavaću sobu, usput sam je zgrabio za guzu. Počeli smo da se ljubimo, skinula je majicu i brus, predanom su se pokazale prirodne četvorke, sa krutim bradavicama koje sam ja odmah naizmenično uzimao u usta, sisao i blago grickao, slušajući njene nežne uzdahe i ubrzano disanje.

Ljubio sam njen vrat dok je ona otkopčavala moje pantalone i vadila moj tvrdi kurac. Stavila me je da sednem na krevet, zavrnula je kožicu mog kurca, pljunula i počela da ga drka dok je drugom rukom dirala macu. Stavila ga je u usta i tada je počela jezikom da obrađuje moj glavić, samo sam se zabacio na krevet i pustio je da radi.

Ustala je, legla pored mene i počeli smo ponovo da se ljubimo, mazio sam njene bujne grudi, ljubio ih, sišao do stomaka i onda sam joj lagano svukao helanke. Kada sam joj skinuo gaćice, ispred mene se ukazala obrijana poluvlažna pička, sa tamnim izraženim usminama. Ljubio sam joj butine, približavajući se ribici. Poljubio sam je, onda sam olizao prste, raširio joj usmine i počeo da joj diram klitoris jezikom. Čitao sam joj celu pičku, gurao jezik unutra, dok je ona stenjala i medalja kukovima…

Njena vrela pička je bila spremna, zamolio sam je da klekne i stavio moj kurac lagano od pozadi. Gurao sam ga sve dublje a njeni uzdasi su postali sve jači i učestaliji. Dok sam ga sve brže nabijao, mazio sam njene grudi i ljubio vrat. Vrištatala je da je jebem jače i udarao sam je sve jače, tražila je da je ljubim.

Skinula se sa mog kurca, okrenula na leđa i kada sam joj ga stavio opet u pičku, pogledala me i rekla nemoj da svršiš u mene. Obećao sam joj da neću i svom žestinom navalio na njenu sočnu pičku. Kada sam bio pri kraju, izvadio sam ga i isprskao je od vrata do pupka, imala je mlazove moje vrele sperme svuda po sebi možda čak i po licu. Pao sam pored nje, a ona je mazeći moj kurac počela da me ljubi i da se zahvaljuje, govoreći da joj je baš to bilo potrebno.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Uronio sam u njenu…

31. decemba,docek. Sedeli smo u jednom novosadskom restoranu sa velikim drustvom u kom je bio i jedan od mojih drgara iz detinjstva, Marko sa suprugom Jelenom. Marko i ja smo zajedno isli u skolu, ali

Droljasta pička

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog

Utisci sa letovanja

U Italiji smo bili u hotelu, vise je podsecao na malo vecu vilu. Imao je cetiri sprata, na svakom spratu je bilo po sedam soba, dole su bili bar, restoran i ogromna sala sa velikim