Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ortaci su drkali na klipove moje žene

Počelo je još u srednjoj pa na faksu da bi i sada znao opušteno ,kako se potrefi da drkam sa drugarom dok gledamo porniće uz pivo..leti u kolima dok jedan drugome puštamo svoje „klip porniće“ sa raznim ribicama koje su dale da se snime.E to moja draga već odavno zna da upražnjavam ,mislim da je normalno tako..za oba pola.

Jedne noći u izlasku popili smo koju više,ostavili društvo za stolom,prvo ona pa kroz koji min ja ,kupatilo fenci kafića,zajedničko ogledalo,lavaboi i dve zasebne zatvorene kabine za zensko,muško..Karajući je odpozadi,licem prilepljenu uz čiste pločice..posle dva orgazma dragoj se rodi ideja ,da pozovem nekog drugara sutra veče na pivo,koji dzok,pa da se opustimo da zadrkamo uz porniće,ne,ne jos bolje uz neke naše snimke!!

Zanimalo ju je kako će je komentarisati..ona bi to da joj snimim ona namesti kam a ja ukljucim snimanje

Dopala mi se ideja,da osvezimo arhivu..

Tokom te sledece nedelje bila si sama od 2130-700am,radio sam trecu,a ti od 9- 17h.

U petak,dolazim sa posla,zaticem je tek izaslu iz kade, odpozadi je grabim za kosu,cvrstim kurcem sam je izheftao..

Snimila je dva klipa i 20 fotki ovih dana,pozirace nam maskiranog lica dok drkamo..Razmislila je kako treba!!

Subotu poslepodna proveo sam na gradskom bazenu sa ortacima,ispijajući špricere šmekali smo krša lepih klinki ,peškirima skrivali erekcije..Veče je padalo ,od nas petorice ostali smo nas tri drugara,moj predlog su prihvatili odmah..Da direktno sa bazena dodjemo kod mene pošto sam sam da nastavimo cirku a mogli bi koji dzok poduvati.Kroz priču nabacim da imam neke klipove sa jednom ribom koju sam upoznao na netu da se udara kao prava i jbg bzv dodam da joj „ti.“je tarifa 50e na 1sat..Obadvojica se popališe i pohvališe da i oni imaju neke snimke..Inače poznaješ sve moje ortake a i njihove ribe.

Javljam ti smsom da upališ cam i da sw ti i koleginica naparfemisete lepo u stanu..

Zavaljeni uz pivo,muziku,mtv ..goli do pojasa kako jul mesec nalaže..srolali smo 100s dzok..Pre nego što sam ga zapalio,proverio sam vrata,kao uzeo skriveni flash,utakao ga u 100+cm led lg ..i pustio
Slušao sam ih kako balave na tebe,kako bi te cepali,kako si stvorena da te sva trojica karamo,kako sigurno gutaš spermu,kako ti prijai kurac..nisam mogao više da čekam prvi sam ga oslobodio zamnom i njih dvojica bez reči..(šaljem ti sms da te obradujem,odgovaraš mi da me ljubiš,voliš,želiš i da si sa koleginicom na piću).

Kroz smeh ,zadovoljni dok drkamo,iz fijoke im dajem po kondom da ga navuku da nebi bilo a dešava se uflekanih tepiha,jastuka..

Odlažemo prvi put da izdrkamo,sipam tekilu,rolamo još jedan..pričamo o ribama,hvalimo drugara što je skoro navatao kogleginicu extra ribu..hvali se,seda za laptop ,sa svog maila skida dva klipa sa njom..kako mu puši u kolima i kako je jebe u krupnee sise..jbg red je i na nas dvojicu,e baš da vidim tvoju dobru drugaricu tj.njegovu ribu(pričala si mi da je jako zgodna i da te je ljubila,nikada mi nije smetalo tvoje maženje sa cicama naprotiv)..

Riba ga jaše dok je on mob snima,priznajem extra je..Ti si na redu,puštam im klip kako mi ga lepo pušiš gutajući do poslednje kapi.

Drkamo ih jednom,dok dzok delimo drugom rukom..

Vidno opijeni,naduvani,napaljeni ,ozbiljno onako muški voštimo svoje kurčeve..moja srednja 17ca,do mene školski primem 16ca,dok je najniži od nas po visini imao nabudzanu 19cu .Slikam ti scenu,šaljem ti mms tri tvrda kurca jedan pored drugog..spremni,zapeti da u svaku pičkicu nabijemo.

Zuji mi poruka..“dragi ,nagradiću te kako želiš što si mi ispunio želju..što kaže koleginica barem cemo videti šta je od alata na tržištu.. „.

Zuji opet..“ako hoćete da povežu oči i da vas jednog po jednog zavežemo za stolicu napadnemo obe na kurac..to bi za pola sata bilo gotovo..jedino tako nekako bi vam nas dve pomogle….“

Praznjenje sve trojice je trajalo manje od pola sata, ,drkale su nam uglavnom,jaja gnječile,tek glaviće oblizivaln..uživala ste u iskustvu obe..mobilnim si snimila kratke klipove kako se igraš sa mojim drugarima..

Oceni
[Total: 3 Average: 4.7]
Uuuu koliki je

Zazvonio mi je telefon u kancelariji. Muški glas. J’el to Zoran? Da. Znaš, možda ti to ne znaš ali ja sam Dunjin muž i bilo bi ti dobro da raskineš s’njom i da mi se

Srednjoskolska fantazija

 Zovem se Bojan, imam 35 godina, jedan u finisu neuspesan brak iza sebe, dvoje dece, dobar posao, suvlasnik sam u dve firme, veliki stan, luksuzan auto, jednom recju potrudio sam se da mi ne bude