Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nudim ti se na tacni

Radio sam kao tonac na jednoj lokalnoj radio stanici koja je slavno propala ali neću pominjati njeno ime jer je bila dosta slušana. Kako je propala ako je bila slusana? Jedna reč: politika. Mislim da to objašnjava sve. I loše rukovodstvo, ali sa tim se još i moglo izaći na kraj. Al’ neću da pametujem, na kraju ću da userem priču.
Sve u svemu, dobra ekipa znači i dobro društvo, a dobro društvo znači i dobro zezanje na poslu. Bili smo na istoj talasnoj dužini, odlično smo se slagali a nesuglasice koje idu sa poslom smo rešavali usput i interno tako da nije nikad došlo do problema u poslu.
Elem, odoše neki svojim putem, mi napravimo audiciju… I doðe Jaca, meðu ostalima, ali su oni manje bitni. Simpatična, prijatna, po potrebi provokativna, ponekad i borbena. I što je najbitnije za spikera, jezičara. Njena je poslednja, pa to ti je…
Crna kosa, crne oči, niskog rasta ali snažne graðe. Takve devojke u šali zovem „Rambo – Zuska”. Široka ramena, grudi proporcionalne, ni velike ni male, taman da lepo stanu u šaku. Uzak struk, jaki kukovi, snažne, lepo graðene noge. Ali ono najlepše na njoj je bila guza. To su bile dve tako pravilne, oble lopte da sam zinuo kad sam ih ugedao, a kita mi i dan – danas reaguje i pri samoj pomisli na tu guzu. Veoma… „inspirativna” guza, mogu reći…
Mislim da sam se i ja njoj dopao, mada je devojka volela da flertuje naokolo tako da se nisam mnogo uzdao u tu svoju procenu. Da je provocirala, jeste, naročito na zajedničkim smenama, i to ponekad prilično sočno. Što odevanjem, što verbalno. Kontao sam posle nekog vremena da tu ima i malo više od zezanja, ali sam odlučio da je pustim da se igra mačke i miša, stavljajući sebe u ulogu miša i čekao priliku da se naprasno pretvorim u džukca… Meðutim, Jaca je prešla na otvoreni flert pa sam se umesto u džukca, pretvorio u napaljenog majmuna. Srećom, bio je to veoma iskulirani majmun koji je odlučio da malo tvrdi pazar. Slatko sam se pravio blesav i naivan taman toliko da ne odustane.
Jedno veče na zajedničkoj smeni, u kojoj nije bilo emisija, već samo par reklama, malih oglasa i lokalni meteo-izveštaj na svaka dva sata, mrzelo me da preturam po diskovima i pločama, što ser inače retko dešavalo jer volim taj posao i volim da izvlačim dobre a potpuno nepoznate pesme iz paučine. Pustio sam CD sa raznim izvoðačima koji je odgovarao toj prilici i pustio mozak na pašu. Jaca je pročitala meteo izveštaj pa sam ja nakon toga iskoristio priliku da trknem do mesta gde i carevi idu peške. Kad sam se vratio, zatekao sam je nagnutu nad sto. Preturala je po nekim papirima. Lepršavi minič joj se zadigao toliko da je otkrio dobar deo njene guze ( uuuu…! ) i crtu koju su pravile bordo tange koje je nosila. Pogledao sam na sat i oslušnuo pesmu koja je bila u toku. Bilo je dovoljno vremena i do kraja popodnevne smene i do kraja CD – a koji sam pustio. „Sad je trenutak!” – pomislio sam i lagano okrenuo ključ u bravi prostorija radija. Toliko se zadubila u to što je radila da nije ni primetila kada sam joj prišao i stao tako da je maltene mogla da oseti napon u mojim preponama. Jednu ruku sam joj provukao oko struka a drugom sam je istovremeno pomazio preko tangi otpozadi. Iznenaðeno se uspravila, ali je več u sledećem trenutku provukla ruku izmeðu nas i počela da trlja moju nabreklinu.
– Mmmm… Šta si čekao do sada pederu, nudim ti se na tacni, a ti ne jebeš tri posto…
– Naravno, ja jebem samo sto posto! – rekao sam i gricnuo je za vrat, hvatajući je za sisu.
Pustio sam je da se okrene. Zgrabila me je za glavu i poljubila tako strasno da sam se usr’o. Na brzinu je skinula tange i sela na sto.
– Daj ga, hoću ga odmah u sebi!
– Ne još , ne ovde. – rekao sam i pao na kolena pred njom.
Znala je šta treba: raširila je noge, zgrabila me za kosu i povukla mi glavu u svoje meðunožje. Klitoris joj je nabubrio kao pupoljak pred otvaranje. Imala je obrijanu cicu sa irokez – frizurom. Bila je vlažna, spremna i željna. Lagano sam prišao jezikom klitorisu i polako, najnežnije moguće sam počeo da ga dodirujem jezikom. Nisam žurio, osećao sam da je lagana igra ono što joj treba da poludi. Zavukao sam joj prst u macu i lagano joj trljao G – tačku. Tražila je da ubrzam ali je nisam poslušao nego samo pojačao pritisak da bi trenje bilo intenzivnije. Svršila je tako snažno da sam se uplašio da će sto pod njom da se raspadne. Nisam je pustio da se povrati nego sam nastavio istim tempom dok nije svršila još jednom, a onda sam se uspravio pred njom i poljubio je onako bunovnu od orgazma. Otkopčala mi je pantalone ljubeći me, a onda me je nežno uhvatila za kitu i povela ka stolici. Gurnula me je da sednem i klekla pred mene. Ljubavna batina je stajala čvrsto i ponosno isčekujući sled dogaðaja.Uzela ga je u ruku, nežno navukla kožicu i onda je počela da timari glaviæ jezikom. Lagano se spustila do korena pa je uzela u usta prvo jedno jaje pa drugo, poigravajuči se sa njima.Videlo se po njenom pogledu i posvećenosti da je majstor u oralnom seksu. Lagano se vratila jezikom do vrha i usisala samo glavić. Držala ga je tako u ustima, timarila jezikom i istovremeno snažno sisala. Jeknuo sam od nadolazećeg zadovoljstva, a ona je ubrzala rad jezikom. Eksplodirao sam u njenim ustima, a ona ga nije puštala. Lice joj je odavalo da i ona uživa u svemu, bila je izgubljena u ekstazi.
Dok smo se sreðivali, pogledala me je kao razmaženo dete koje nije dobilo omiljeni slatkiš.
– Tek pada veče, pred nama je kraj smene, moj prazan stan i cela noć. Treba samo da se strpiš do tada. – šapnuo sam joj na uvo, zagrlivši je s leða i prešavši vrhovima prstiju preko čvrstih sisića.
Samo se nasmešila i tiho zastenjala. Kad su stigle kolege iz sledeće smene, pravili smo se blesavi, naravno, i bez mnogo okolišanja krenuli kući. Mojoj, naravno. Ona je vozila golfa, ja sam bio peške. Kad smo seli u auto, umesto menjača uhvatila se za moju kitu. Pogledao sam je. Sevala je očima. Povukla me je za glavu i poljubila i dalje mi šašoljeći muda. Nežno sam je odgurnuo i rekao:
– Ne u kolima, u mom stanu. Što duže čekaš, to je slaðe kad dobiješ. Samo se strpi i prati moju igru, nećeš zažaliti.
Nije progovarala, besno je ubacila u brzinu i dodala gas. Dok je vozila, lagano sam joj mazio kolena i unutrašnji deo butina. Da se ne dogodi nešto neplanirano, dok sam otključavao vrata, rekao sam joj da se raskomoti u mojoj sobi dok ja nešto izvadim iza zamrzivača. Objasnio sam joj gde je spavaća soba i rekao joj da me ne eka obučena. Nekim čudom, poslušala je bez reči.
Odjurio sam u kuhinju, oslobodio se odeće i uzeo dve kocke leda iz frižidera. Kad sam ušao u sobu, video sam je golu na krevetu kako se mazi po telu. Mesečina je obasjavala skoro celu prostoriju i celoj slici davala poseban šmek.
– Zatvori oči i opusti se. – rekao sam tihim glasom. – Prepusti se onome što ćeš sada osetiti i doživećeš nešto novo i isto toliko lepo.Veruj mi i samo se prepusti.
Trgla se kada sam je dodirnuo ledom, ali sam joj tihim glasom dao do znanja da je sve u redu i uspela je vrlo brzo da se opusti.
– Tako je… Samo uživaj i ništa drugo… – govorio sam tiho.
Prelazio sam joj ledom preko stomaka, butina, blizu mace gde je koža osetljiva na dodir, preko bradavica… Svaki taj pokret lagano sam pratio jezikom, klizeći po njenoj koži naježenoj od leda. Zaustavio sam se na bradavicama koje su ionako čvrste od uzbuðenja, od leda postale još čvršće. Pošto se i led istopio, pozvao sam je da ustane i rekao joj da sedne na ivicu kreveta.
Kleknuo sm pred nju, a ona me je odmah uhvatila za kurac i počela njime da trlja svoju pičkicu. Bila je vrela i podatna u tim trenucima. Bio sam svestan koliko me želi. I ja sam želeo nju. U pauzi izmeðu dva poljupca pitao sam je da li je vredelo sačekati moju kreaciju sa ledom.
– Mmmm… Stvarno luda stvar, nikada se nisam toliko napalila, nabi’ mi ga do jaja, sad hoću samo da svršavam i ništa više! – rekla je tiho i povukla moj ud u sebe.
Nabio sam se silovito, a ona je jeknula i prekrstila noge oko mog struka. Posle samo nekoliko mojh pokreta, doživela je tako snažan orgazam da me je nesvesno ujela za rame toliko jako da sam sve zvezde video. Ali je time odložila i moj orgazam i produžila obostrani užitak.
– Karaj me otpozadi, znam koliko te pali moja guza… (Ženska intuicija? – prim. aut.) – rekla je okrećući mi leða. – I slobodno svrši u mene, treba da dobijem za dva dana, hoću da osetim svaki tvoj mlaz!
Uhvatio sam je za kukove a ona ga je namestila na ulaz. Počeo sam silovito da je karam, i u jednom trenutku je šljisnuo po guzi.
– Ah, to!! – viknula je u istom trenu grčeći picu.
Uvijala se na mom kurcu kao zmija kada bih zastao na kratko. Uhvatio sam je za ramena i lagano je uspravio, i onda je zgrabio za sise i počeo da joj uvrćem bradavice. Spustio sam jednu ruku na njenu picu mazio je. Ubrzala je disanje, a i meni je dolazilo. Izustila je samo:
– Prskaj!
Nakon toga je stigao snažan vaginalni grč praćen kontrakcijama. Izlivao sam se u nju, i mene je tresao snažan orgazam.
Klonuli smo tako na krevet, ne razdvajajući se. Kada smo se malo osvestili, popeli smo se na krevet.Mazili smo se i ljubili. Popela se na mene u 69 – ku. Jezikom i prstima podstakla je ponovno buðenje omlitavele ljubavne batine, a ja sam jezikom obraðivao njenu macu koja se kupala u sokovima, posebnu pažnju posvećujući toliko laganom nadraživanju klitorisa da je nekoliko puta zadrhtala moleći me da radim brže to što radim. Naravno da je nisam poslušao. Samo sam joj zavukao prst i pritisnuo G – tačku. Svršila je istog momenta grčeći se toliko da sam osetio kako mi njeni vaginalni mišići stiskaju prst.
Čim se osvestila, okrenula se u uzjahala me. Spustila se na moj kurac lagano, milimetar po milimetar, uz dug uzdah kada ga je osetila celog. I počela da vrti. Mešala je tako jako da sam na trenutke pomislio da će da mi otkine kitu. Uspravio sam se i zgrabio je za guzove, meseći ih u ritmu njenog jahanja. Usnama i jezikom lovio sam njene bradavice, na šta je i ona počela da stiska sise nameštajući mi ih pred usta. Sledećeg trena spustio sam svoj kažiprst u procep izmeðu njenih lopti i počeo da joj trljam predeo oko anusa. Pošto se nije usprotivila tome, iznenada sam joj zavukao kažiprst do prvog zgloba. Čini mi se da je doživela trenutni orgazam; zastala je, zagrlila me i ugrizla za rame zarivajući mi nokte u leða. Grčevi su bili toliko snažni da sam i ja jeknuo od bola. Nisam joj dozvolio da predahne, prevalio sam je pod sebe. Nežno sam joj grickao bradavice ovaj put ja vrteći svojim kukovima u krug i istovremeno je probadajući kratkim trzajima, dok je ona mešala u ekstazi na usponu ka novom vrhuncu. Osetio sam da i meni dolazi. Zastao sam tek toliko da joj dignem noge na moje laktove. Nakon što sam se uverio da položaj za nju nije predubok, počeo sam da hvatam zalet. Njeni nokti parali su moja leða a uzdasi su se polako pojačavali u jeku i ciku.
I onda je prasnulo: snažan trzaj, i počeo sam da gruvam kao haubica. Osetio sam njene nokte u mojim guzovima. Grčila se i trzala na svaki moj mlaz uz dug krik zadovoljstva.
Ležali smo zagrljeni, hvatali dah. Glava joj je bila na mojim grudima, mazila mi je stomak.
– I, jel’ se strpljenje isplatilo? – pitao sam je.
– Pa priznajem da sam zamalo odustala od svega da ni danas nisi ništa uradio i samo bih te odbacila kući, ali si u studiju ostavio previše dobar utisak na mene i uspeo da probudiš moju radoznalost. Ali da me toliko napališ sa kockama leda… Mmmm…!
– Za tvoju informaciju, imam ja još ponečeg u frižideru, samo treba biti maštovit…
– Ma nemoj, a čega to? – pitala je vragolasto, spuštajući mi ruku na kitu.
– Paa… Imam med i sladoled, recimo…
Na te moje reči je skočila i odjurila ka kuhinji. Vratila se trljajući teglu sa medom o sise. imala je i kašiku. Med je bio svež i znao sam da je dovoljno tečan bez obzira što je stajao par sati u frižideru.
– Jebote, ulepićemo posteljinu! – rekao sam smejući se.
– Ništa ti ne brini, samo se opusti, sad je na tebe red da uživaš… – rekla je prilazeći mi.
Odložila je teglu i počela da mi šašolji jaja jezikom. Uspavani kitonja je počeo da se budi. Liznula ga je nekoliko puta uzduž i popreko, a zatim zahvatila meda sa kašikom I pustila ga da se sliva niz moju batinu. Hladan med je isazvao spontano grčenje mojih preponskih mišića tako da mi je kurac poskočio, a užitak se ne može opisati. Kad je završila, kurac mi je bio pod tankim slojem meda koji je preko jaja počeo da se sliva meðu noge.
Upravo tamo je i započela svoju igru jezikom: raširila mi je noge i olizala sav med koji je stigao do perineuma pa prešla na jaja. Lagano ih je timarila jezikom dok ih nije usisala. Ječao sam od zadovoljstva. Uopšte mi nije padalo na pamet da bi ovako nešto moglo da me zadesi u životu.
Kad je završila sa jajima, poèela je lagano, samo vrhom jezika da mi „čisti” kitu, ali samo od korena do glavića… A onda je počela da kruži oko njega. Lagano, milimetar po milimetar, spiralno do vrha. Sve vreme je jednom rukom mazila macu. Sledećeg trena usisala mi je kurac, skoro do korena. Sisala mi je kitu brzo i snažno istovremeno palacajući jezikom po glaviću. Pošto sam već svršio par puta, mogao sam da je pustm tako i da uživam do jutra ali sam želeo da joj uzvratim zadovoljstvo. Uhvatio sam je za glavu, privukao je i poljubio. Još se osećala slast meda na njenom jeziku i usnama.
Otišao sam do zamrzivača i uzeo sladoled. Bio je pretvrd pa sam odustao od njega i uzeo teglu sa medom. Još uvek je bio hladan. Prelio sam joj bradavice, prostor izmeðu sisa i pupak, pa sam sve to olizao dok mi je ona mrsila kosu ječeći od užitka.Stresla se kad sam joj zario jezik u pupak olizujući i poslednju trunku meda u njemu. Onda sam je namazao po meðunožju u tankom sloju da se ne razlije na sve strane i malo je zalio po kresti na pičkici i pustio med da se lagano sliva na klitoris i usmine.
Prvo sam je olizao okolo, dok se ona tresla od naleta strasti, gnječeći sise i uvrćuæi bradavice. Snimio sam kap meda koja je krenula niz perineum ka anusu. Preduhitrio sam je Jezikom istovremeno joj zavlačeći prst do prvog zgloba u sfinkter, osećajući blage grčeve. Zaparao sam jezikom po mindži,a njoj se oteo krik. Temeljno sam „očistio” njenu pičkicu od meda pomešanog sa picinim sokovima, dok se ona tresla i svršavala, čupajući me za kosu i navlačeći mi glavu na sebe.
– A sad i sladoled… – rekao sam kad sam procenio da sam olizao sav med.
– Ma jeb’o sladoled, kurac mi daj, budalo! – zavapila je dižući svoje noge na moja ramena i povlačeći me za ruke.
Uleteo sam unju bez nameštanja, do jaja. Osetio sam kako mi glavić blago dodiruje matericu. Fircao sam kao singerica, pazeći da joj ne „potkačim” matericu. Ona je psovala, klela, režala, povlačila i gužvala posteljinu, grebala mi leða… Dok nije sve prekinula snažnim grčem praćenim ugrizanjem jastuka i propuštanjem krika kroz zube.
Meni još nije dolazilo. Spustila je noge, savijajući kolena.
– Sad lagano, molim te… – rekla je tiho, hvatajući dah.
Poslušao sam je i nastavio laganim i nežnim pokretima. Mazili smo se tako i ljubili se jedno vreme, a ona je doživela još jedan, manje intenzivan orgazam. Ja sam sad već dobio želju da se ispraznim, ali mi nije dolazilo.
– Ej, ja ću ovako moći do sutra, a baš imam želju da se prospem… – rekao sam dok me je lagano jahala.
– Strpi se, što duže čekaš, to će biti slaðe… – rekla je zavodljivo.
Sad je igrala moju igru, a ja nisam imao snage da vratim loptu.
– O.K. ali ja kukove više ne pomeram, crk’o sam k’o pas…! – rekao sam kroz osmeh.
– Samo se ti opusti i uživaj. – rekla je Jaca i nastavila da se gnjezdi.
Još malo me je držala na slatkim mukama, a onda ga je uzela u usta i počela snažno da sisa drkajući ga uz jak stisak. Nakon kratkog vremena svršio sam joj u usta uz krik olakšanja.
Legla je pored mene, mazeći mi stomak. Poljubila mi je uvo.
– Ee, sad mi daj sladoled… – rekla je tiho, jebozovno.
Pogledao sam je, iznenaðen.
– Jes’ ti luda!? Crk’o sam bre, pusti me bar malo da odmorim!
– Nisam luda, samo gladna! – rekla je i prasnula u smeh, a i ja sam kad sam ukapirao.
Jeste bio skoro skroz istopljen, ali je bio i ukusan.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Kao prava droljica

Ovo iskustvo mi se dogodilo ovog leta u Turskoj. Na letovanje sam otisao zaista sa namerom da se odmorim, ali naravno uvek sam bio spreman (sredjen) ukoliko se ukaze prilika za bilo kakvom akcijom. Shodno

Beskrajna mašta i strast

Miris…Verujem da gotovo svakoga od vas tako čudesno ume da pokrene, da evocira uspomene, uzburka emocije. Dovoljan je samo jedan savršeno izbalansiran molekul da me oduva, vrati miljama daleko u neko davno prošlo vreme, toliko

Poželjna mamica

Zadnjih godina sam bio na moru u Crnoj Gori, u jednom malom mestu. Odlična plaža, čisto more, lepi ljudi. Kako su dani i godine odmicali, tako smo se upoznavali izmedju sebe. Već prvog leta mi