Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mama i siledžije

Ivan je bio jedan od najmanje dece u razredu i ceo život je bio nežan i povučen. Njegova majka, brinula je o njemu koliko je mogla od kada ih je otac napustio. Bez nuške ruke u kući, Ivan iakoje imao sve što mu je bilo potrebno, nikad nije imao čvrstu vodilju u životu i iako obasut majčinom pažnjom, bio je česta meta školskih siledžija.

Zorica, njegova majka, žena u 30 im godinama, veoma lepa i držeća gledala je da sina zaštiti koliko je mogla. Ali relacija kuća-posao davala joj je malo vemena da se posveti sinu. Ivanu čak ni kod kuće često nije bilo bolje. Kada ih je otac napustio, morali su da se presele u loš kraj grada, gde su živeli socijalni slučajevi, šibicari i ukratko dno društva.

Ivanu je tek tu nastao problem što nikako niej mogao da se uklopi u to društvo. Klinci i mladići smatrali su ga maminim dečkom, i često čak i kada su se družili sa njim zadirkivali su ga i podsmevali mu se, posebno imajući pik na njegovu razvedenu majku. Govorili su mu i često zbijajući šale kako mu je majka dobra pička, kako sigurno volid a se kara i da prima kurac čim je raspuštenica. Ivanu je to hjako smetalo, posebno što je voleo majku veoma puno.

Najgora su bila starija deca i mladići, posebno dva brata Goran i Stevica. Oni su živeli u poleguši na kraj ulice, u potpuno zapoštenoj kući i dvorištu punog raznog djubreta. Njih je napustila majka i živeli su sa ocem propalicom i pijancem koji ih je i njih potpuno zapustio.

Imali su pik na Ivana i njegovu mamu, često sedeći na klupi na košarkaškom terenu u ulici gde su se i lokalna deca i probisveti skupljali, zviždali su i dobacivali Ivanu i njegovoj majci kada su prolazili pored. Govorili bi stvari kao „Maco, gde si krenula, ostavi klinju kući i doći n ateren da se malo zabavimo!“ ili su komentarisali njeno dupe ili sise, sve jedno.

Zorici je to strašno išlo n aživce i samo bi frknula na ta njihova lascivan dobacivanja, stegla jače Ivana za ruku i požurila kući. Ivan je pitao majku da li joj to smeta, a ona je govorila kako su to probisveti i mala djubrad koja ne mogu da budu bolja od oca propalice.

Ivan medjutim, niej imao da mogućnost da se druži sa drugom decom, već je morao sa dcom iz ulice. Često bi i on bio meta verbalnog ponižavanja i zadirkivanja, opet najčešće zadirkujući ga za majku.

Kada joj se požalio, ona je rekla da će ona sve to da sredi i da će da im jebe mater svima., ako ga diraju.

Ivan niej sve ni govorio majci jer se sramotio, nije želeo da prizna da je slabić i da ne ume ni da odgovorio. Često bi popio šamar od starijih posebno od Gorana i stevice koji bi ga zaustavili na ulici ili na terenu, opkolili ga i počeli da ga muče bezopbraznim pitanjima:

– Jeli Ivice, kaži ti nama, da li tvoja keva voli da se jebe?

– Nnnn e, na znam, pusti te me neću da tako pričam….

Držali bi ga tako u „sendviču da ne može da se makne ili pobegne

– Ma pogledaj sise i bulju ima, pa kad stavi štiklice sigurno se vraćala sa kurčine nekog jebača…

Nije stalno baš bilo tako, kada bi ga smotali tako, trpeo je sve dok nije morao da se požali mami, a onda bi narednih par sedmica dva brata nestala iz njegovog života, pa se ponovo vratila, pa opet kada preteraju i on se požali mami, opet nestala i tako u krug.

I ivan je morao da ćuti i trpi sve to, ali na kraju bi ga pustili i on bi otišao ili nastavio da se igra. Jednog dana, već je bilo veče i poslednji zrnaci sunca bili su na nebu koje je sve brže obuhvatalo crnilo. U zapuštenoj ulici bilo je svega par svetiljki na ulicama, i Ivan se vraćao kući. Vozio se sa biciklom i braća su mu prišla, već su se gledala medjusobno i klimala pokvareno se smeškajući u pravcu Ivana koji nije mogao da ih izbegne jer su ga uhvatili rukama za korman bicikla. Sedeli su na terenu pili pivo, i čekali neku žrtvu. A to je opet bio Ivan.

– Mali, pa gde bežiš…nemoj mamu da ljutiš neće moći da se elpo jebe, biće nervozna – reče Goran

– Ma voli ona bato, da se jebe neće ovaj mali da joj smeta, garant u kuću dovodi švalere kad je on u školi, ma pune je kurčevima, jel tako Ivice? dodao je Stevica.

Smejali su se Ivanu u lice i to pokvareno.

– Ma jedite govna! Prekipelo je ivanu i dva brata se pogledaše otvorenih usta:

– Auuuuu mali pa jebaćemo ti mater sada za ovo, i Goran, krupniji od braće odalami rukom šamarčinu Ivanu da mu je glava okrenula s ena drugu stranu. Onda ga je dočekao Stevica i opalio mu još jednu šamarčinu.

– Jell se tako priča s astarijima, pizzdo mala? I počeli su da mu se smeju.

Ivannu su od šamara i muke pošle suze na oči, ali na njegovu sreću braća su se sklonila i uz grohot smeha pustila ga da uplakan ode gurajući bicikl kući.

Ušao je na vrata ostavivši bicikl u dvorištu. Još je jecao kada mu je prišla majka koja je kuvala ručak.

– Ivane sine, šta je to bilo…

– Nnnnn ništa…mama

– Kako ništa kada si crven i uplakan, pa vidi poznaju ti se šake po licu!

– Ništa, ništa nije bilo

– Ko te je tukao da mu jebemmater mili!?- bila je besna

– Oba dva kretena…

– Goran i Stevica?!

– Da….

Na pomen njihovg imena Zorica oseti trnce u donjem stomaku. Bila je strašno besna.

– Što su te udarili?

– ….Govore svašta o tebi.. da voliš…znaš ono..

Zorica je još imala te trnce u stomaku, i pomazila je sina da se smiri

– Šta sine?

– Govore da voliš da se ..jebeš i da svi to znaju…stalno mi to govore rekao je Ivica kroz suze

– Nastavio ej jecajućida priča a u majci mu je rastao bes. Ali svaki put kada bi pomenuo njihova imena i šta su govorili, njoj je rasta neka toplina u donejm stomaku.

Na kraju rekla je sinu:

– Idem da im se najebem mamice!

Ivan se protivio i osećao se dodatno poniženo što njegova mama ide da se u njegovo iem obračunava sa njegovim siledžijama. Ona ga je onako besna umirivala i rekla mu da ne brine ništa.

Krnula je niz ulicu oronulih kuća, dok je topao letnji vetar mrsio njenu letnju kratku haljinu i dugu crnu kosu. Kibtela je od besa a u stomaku osećala haos. Zvuci nervoznog i besnog hoda koje su pravile njene papuče na štiklicu odzvanjali su izrovanim trotoarom. Ulica je bila slabo osvetljena a iz dna ulice iz pravce kuće dva brata nasilnika čula se neka dno-narodnjačka muzika i neka ciganska radio-stanica koja je puštala takve pesme. Prošla je zadnju kuću i posle 4-3 prazna placa obrasla u korov i trsku došla do poslednje kuće u ulici iza koej je bila ogromna livada….tu su živele siledžije njenog sina

Došla je do razvaljene kapije i niske ograde. Odmah je sa kapije videla pod svetkom čkiljavog svetla iznad ulaznih vrata kuće da za stolom u dvorištu punog razbacanog smeća sede braća, piju pivo i slušaju tu ogavnu muziku sa tranzistora koji je bio na stolu. Smejali su se nečem i bili pod uticajem alkohola.

Besno je odgurnula propalu kapijicu i umarširala u dvoriše šutiraćići smeće kojeg je bilo posvud.

– Ooooo ko nama to jede! Došla mamica da brani svog sinčića! Vikali su i smejali joj se kad im je sva besna prilazila.

Došla je sasvim blizu njih a oni su bili besprizorni i okrenuli joj se ne ustajući raširivši noge i prezentujući joj bezobrazno svoje medjunožje u mermudama sa kojih seu se ocrtavali pozamašni udovi.

– Jeli to mamica došla da traži nešto? Hahahahaha!!!

– Zorica sva besna brecnula se na njih sasvim blizu prišašvši starijem bratu:

– Slušajte, djubrad mala, ono ste sada uradili i nikad više! Ima da vam se najebem sveg mrtvog i živog!!! vikala je sva besna preteći mu prstom

– Oooo reče mladji preko puta stola – Pa mamica nam se naljutila opasno!

Zorica je malo zastala, ućudala a onda se brecnula:

– Gde vam je ona propalica od oca!?

– Eno ga unutra, spava ko top napio se brlje.

Zrorica je ćudala

– Neće se probuditi daj do sutra u podne, doda maldji brat ustajući sa stolice.

Zorica je i dalje ćutala, dok se i stariji brat pridigao sa stolice i prišao joj.

Zorića se onda okrenu njemu ledjima, pridje stolu sasvim da je stomakom dodirnula daske od kojeg je bio sklepan, iopet ćutke poleže grudima popreko stoma. Uhvatila se rukama za suprotni kraj i samo je starijem bratu isturila guzu, sasvim legavši na sto. Dok je ot radila, stariji brat zadiže joj suknju već uvežbano jer su to očigledno njiih troje i ranije radili.

– Vi st emala govna, eto šta ste! Zorica je bial idalje besna ali ne pružajući ni mrvu otpora dok joj je stariji brat već zatugao kratku letnju haljinicu na struk i ujedno drugom rukom skidao gaćice, a mladji već uvežbato prišao joj sa isukanim polu podignutim kurcem uhvativši je za kosu, i prinevši kurac njenim ustima.

– Dirate slabijeg od sede, djubrad mala..

Stariji, Goran već je izvadio kurac koji je bio pozamašniji i dosta debeo, dug nekih 20 i više santimetara. Zoricina guza, istrćena i podignuta papučama na štiklice bila je tačno u ravni njegovog kurca. Malo po prstom a potom vrhom kurca prošetao po Zoricinim sluzavim usminama pizde:

– Opaaa kurva je već ovlažila. Zna da je čekaju dva dobra kurca!- i braća opet polu pijana a sada dodatno opijena počeše da se smeju a njihov smeh mešao se sa nekom ciganskom pesmom sa radija.

– Sigurno si ovlažila kad ti je ona šonja od sina govorila šta smo mu pričali i radili Hahahahahahaha!

– Govnari jebeni mali! reče Zorica kojoj su oni trnci sada sišli u pičku i samo uzdahnu senzualno kada joj je Goran uterao kurac u pizdu, znalačkim pokretom sasvim do jaja.

Stevica je uzeo njenu kosu u svoju ruku,mada niej bilopotrebe jer je Zorica već svojim usnama, nabijena na kurac njegovog starijeg brata, onako presamićena preko stola tražila njegov kurac da ga primi u usta.

– Toooo kurvo naša, odmah tražiš mušku cuclu! reče kada je Zorica primila dobani deo njegove sluzave kurčine duboko u svoja vrela usta.

Braća su jebavala Ivanovu majku, sasvim jasno već ko zna koji put. Bili su uigrani i ona je sasvim uživala na oba kraja. Goran je bio dosta dobar jebač i dugim pokretima sve do glavića pa do korena kzrca nabijajući joj u vrelu i nabubrelu pizdu. Zorica je mrzela samu sebe što se pali na ova dva mala siledžijska djubreta i što joj prija njihovo jebanje, njihova sirovost koja joj podiže ženske hormone.

Prijalo je kako je jebu i to što su neugladjeni, prljavi, zapušteni i surovi – djubrad.

Dobro su je jebali,sto pod njima je cvilio a Zorica je mumlala od užitka što je nailazilo na odobavanje jebača koji su bili siledžije prema njenom sinu. Isprva je to uradila nevoljno lai morala je da prizan da su dva nasilnika njenog sina popunjavala prazninu muškosti muške ruke u njenoj porodici, podsvesno veoma je volela ovaj njihov odnos.

Braća su se zamenila, i Stariji je izbukao kurčinu iz njene pizde koja je bila razjapljena uz jedno „Plop!“ kada je izašao iz nje.

– Aaauuu bato, majku mu jebam, pa raširio si joj pizdurinu kako ću ja da Ivanu jebem majku sada ovako rasvaljenu? Hahahahah smehali su se njih trojica, a i Zorica se nasmejala. Iskreno reći, uvek je bila besna na ova dva kretena ali kada bi počeli da se jebu uživala je i bes je nestajao. Saterao joj je Stevica ipak kurac u pizdu ali ju je jebao malo u kraj i pod uglom da mu glavić kurca bolje tare o vrele i vlažne zidove njene pizde, a Goran joj je u usta ogurao kurac već ulepljen njihovim sokovima. On nije hteo da mu puši kuac heć ju j ekarao u usta a Zorica je grcala što od karanja uod nazad u pizdu od strane mladjeg brata, što od kurine u ustima.

– Plače kučka kako joj je dobro, komentarisali su.

– Daaa bato, evo suzžava joj se pizda, sada je lepo osećam, lepo si ti nju pripremio za mene!

– Pa sve za mog brata, ko će koem da se ispomogne! hahahaha

Zorica je uživala i bila na kurčevom raju, jedino joj je smetalo i gužvalo što su joj sise pribijene uz sto. pokušala ja da se malo pridigne, ali braća, koja su i druge jebavali, odmah su je pritisla rukama.

– Aaalooo kučno, nema mrdanja dok te ne izjebemo! Hahaha

Bilo joj je lepo jer je Stevica sada karisao celom dužimom:

– Eeee sada ćemo da je svršimo da malo bude zadovoljan mamica i Stevica uzme i krene da se zakucava u Ivanovu mamu jako, pa vade, pa tren zastane, pa udari kukovima iz sve snage, Pa opet pa opet i Zorica poče da se trese i grči, podigla jejednu nogu u zanosu strasti orgazma, savivši je u kolenu htela je i drugu kako je uhvatio grč orgazma, ali Jebač je držao za belu butinu da sebi pravi oslonac. Goran izvuče kurac iz Zoricinih usta kod je svršavala:

-Aaaaah govnari jedni stehala je oči a an licu imala prekrasni osmeh

– Au nrate izvadio samjoj iz usta da mi ne otkine čurac! Auuu kako dobro svršavaaa!

I nastavili su da je karišu na stolu, bez bojazni da ih neko čuje, što od činjenica da su izoolovani na kraju ulice, što od galsne muzike sa radija, a otac ima je spavao pijan u kući.

Jebavali su je desetak minuta a onda nakpn njenog drugog orgazma povika stariji:

– Ajde da svršavamo bato, ne mogu više mamica me dokrajčila! i izvuče joj kurac iz usta, a mladji iz pizde. Zorica se okrenula od stola, čučnula i okrenuta ka braći koja su stajala ispred nej zinula isplazivši jezik.

Oba kurca kao po komanci bljuznula su ogromnu količinu sperme u njena razjaplejan usta, mahom pogadjajući tačno u metu ali zalivavši joj obraze i vrat. Vikala su braća kao veprovi dok su Ivanovoj mami špricali svoja semena u usta a onda je sve to gudala na licu mesta, štije brže mogla.

– Auuuhhh.. majku mu jebem, pa moramo mi češće klinca da ti bijemo… Hahahahaha!

– Govnari ako hoćete da nastavimo da ga niste više diral, jasno?

– Hajde, hajde nećemo više biti grubi prema njemu, rekoše

– Ustajući, poprvljajući haljinu i brišući spermu sa lica, Zorica odgovri:

– Samo nemojte sasvim da prestanete da ga zadirkujete jer će da on nešto posumnja, smao nemojte da ga bijete više…jasno?

– Jasno mama, jasno odgovori Goran koji je seo sav umoran na stolicu, sa polu opuštenim kurcem sa kojeg se presijavala vlada pizde i kurca pomešana….

– Sledeći put da se nadjemo negde iza terena ili na poljani ne mogu da više dolazim kod vas, videće ljudi i posumnjaće nešto… reče Zorica, koaj se vlažnom maramicom doterivala i kretala polako ka kapiji.

– I još nešto, drugi ne smeju da mi Ivana diraju, da to sredite? Jasno!?

– Jasno mama! Povikaše braća.

odlčazeći kući, ka sinu, krenula se i zatražila cigaretu od Gorana, i dok joj je on pripaljivao, pogledala ga zavodljivo i uz osmeh posle prvog povučenog dima, kurvanjskim pogledom i pitala:

– Da li da predjem na pilule?

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sa najboljim prijateljem i prijateljicom u krevetu

Dan nije ukazivao da će išta biti sem uobičajnog dana. Na kuglanju sam dobijao i posle dva strajka, stigne poruka od mog starog dobrog druga. Sadržina krajnje neuobičajna, ali znajući njega šašavog, ništa neobično. Oceni

Nestasluk

Sedeli su u trpezariji, za stolom, ispred njega čaša piva, ispred nje najobičnija voda i vodili najbanalniji razgovor… Ono što je bilo uočljivo je neusiljenost razgovora… o kompjuterima, hrani, mašini za pranje posuđa… Oceni [Total:

Divna noć sa Filipom

Bila sam sa Stefanom dve godine. Pre početka zabavljanja imali smo zajedničke prijatelje, a u toku veze sam se zbližila sa svim njegovim drugarima i počela da ih smatram i svojim. On je time bio