Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Novo letnje iskustvo

Već nekoliko godina zaredom moja supruga Branka i ja odlazimo na more na isto mesto, u Tivat. Ovaj put apartman koji stalno iznajmljujemo, u lučici Kalimanj, nije bio slobodan i morali smo tražiti nešto drugo. Na netu smo pronašli naizgled solidan apartman na ulazu u Tivat, iznad magistrale. Već putem do Monte Negra smo raspirivali maštu i pričali o tome kako bi bilo dobro da ovo leto donese neka nova iskustva, neku novu trojku, četvorku. Ili neku varijantu solo sexa sa nekim nepoznatim, novim partnerima.

Znali smo jedino da ćemo probati da se malo „osvežimo“. Međutim, kada smo došli – odmah iznenađenje! Lepe slike apartmana sa neta su jedno, a u stvarnosti je sve potpuno drugačije. Ni blizu onom što smo očekivali! Nema parkinga za kola, tri apartmana u kući na nivoe (zbog terena na kom je kuća građena), ispod našeg apartmana još jedan, a ti gosti ispod moraju proći preko naše terase. U neposrednoj blizi majstori grade privatnu vilu, buka nesnosna, bar prepodne.

Bilo je kasno da tražimo drugi smeštaj i odlučimo da ipak uzmemo to. Nam je cilj ionako bilo more, sunce, kupnaje, a i predivna plaža Kalardovo bila jako blizu. Ipak, primetio sam da je moja draga zbog svega malo ljuta. Ali, verovao sam da će je dobar sexom vrlo brzo oraspoložiti.

Već prvi dan na plaži primetih da moju Branku klinci baš zagledaju. A ko i ne bi! Onako bujne sise ne viđaju se baš često, a ove njene samo što ne iskoče iz kupaćeg. A iskakle su kad ga se ona oslobađala i sunčala se u toplesu. Zapravo, bežala u hladovinu, jer je sunčanje ionako opasno.

Svejedno, mazala iz je zaštitnim kremam pa su se još više mnogi naslađivali njima jer su se onako namazane dojmile još i većima. Rekao sam joj kako sam to primetio i da se nekima klincima sigurno diže na nju.  „Pa valjda i treba da im se diže! Šta tu ima loše? Ima ovde još puno materijala. A jel, se tebi dušo ne diže na mene? “ – upita me moja draga.

 „Kako da ne, srećo. Znaš ti da tvog mužića pale takva napaljivanja drugih na tebe i da se i njemu diže od toga što te gledaju i maštaju o tome kako bi te rado kesnuli“ – rekoh.  „E, pa da vidimo kako će da se odvijaju stvari. Ali, nemoj da se izvlačiš posle ako naleti neka „mlada piletina“ da se nas dvoje malo prodrmamo“ – reče mi moja draga.

 „Nemam ništa protiv, znaš ti to jako dobro. Ali, da mi makar dozvoliš da prisustvujem tom dešavanju. Znaš da volim da te vidim u akciji“ – skoro da sam je molio.  „Paaaaa.

. razmisliću. Ali, recimo da ćeš dobiti dozvolu. Naravno, ako nešto naleti“  „A šta ako nalete dva „omladinca“? “ – raspaljivao sam svoju maštu,  „Ma sjajno! Zar misliš da ih ne bi mogla izdržati? Uuuuuu… odmah osećam žmarce u maci.

Kako bi se prepustila toj sirovoj snazi“ – reče moja Brankica, već u mašti u „klinču“ sa dva mlada pastuva. Razgalila me to što sam čuo. Nadao sam se da će naići neki novi potencijalni jebač i da će nam ulepšati ovaj odmor. Dani su prolazili, ali ništa na vidiku.

Moja se draga izlagala sunčevim zracima i u toplessu, isturivala svoju guzu, izdizala karlicu kad je ležala na leđim, tako da joj se jasno ocrtavala potpuno obrijana pičkica. Meni su se, ležeći na plaži, pred očima ređale razne fantazije na tu temu tako da sam se morao okrenuti na stomak da ostali ne vide kako mi se kurac digao. Taj dan nakon povratka sa prepodnevnog kupanja, na brznu smo odbacili stvari i požurili da se istuširamo, da speremo so koja bocka. Najpre ja, pa onda Branka.

Čim sam završio sa tuširanjem, izvalio sam se onako potpuno go na trosed u sobi i upalio TV da pogledam atletiku, svetsko prvenstvo. Nedugo posle mene Branka je potpuno gola izašla na terasu da stavi peškire na sušenje. Verovala je da u ovo doba nema nigde nikoga. A i koga bi bilo u 13 sati, po najvećem suncu.

Odjednom, čujemo njen glas:  „Dobar dan, komšija“ Komšija? Otkud komšija? Znači, taj je imao šta i da vidi! Ušla je i rekla mi:  „Imamo komšiju, neki klinac je dole ispod, u apartmanu“,  „Jel te video? “ – pitam je,  „Naravno da me video, pa kažem ti da je dole. Sedi na terasi, čita“,  „I ništa više nije rekao? “ – opet ja radoznalo,  „A šta je trebalo da kaže, uradi? Da odmah dođe gore i pojebe me? Baš si lud! Izgleda da je i on ostao bez teksta. Kud baš da ovakva izađem? !“,  „Ma daaaaaaaaj… Kakve veze ima? Uostalom, ti voliš da budeš malo egzibicionista, zar ne? Znači, mila, moglo bi biti neke koristi od njega? “ – pitam kao radoznao klinac,  „Ne znam, videćemo. Mlad je, to sigurno.

Najpre da se upoznao, pa ćemo videti“ – odgovori mi ona i dade mi nadu da će možda biti nečeg o čemu maštam, a ona izgleda priželjkuje. Ali, mene je taj razgovor već napalio, želeo sam da je odmaj jebem. Uhvatio sam je grubo za ruku, povukao ka sebi i odmah počeo da joj štipkam bradavice, ližem i ljubim te bujne sise. Čim sam joj dodirnuo pičkicu, mokru još od kupanja, pod mojom rukom je odmah počela da pušta sokove.

Znači, i njoj se jabalo! Okrenuo sam je, stavio na kolena, želeo da je jebem kao jeftinu kurvicu. Ona je volela to, htela je da se oseća kao kurva i da je jebač tako i doživi. Sjurio sam joj odmah u pičku već potpuno balav kurac. Ali, nevolja! Valjda od prevelike želje svršio sam nakon par trzaja i napunio je do vrha.

Pridigla se, pogledala me ljutito i rekla:  „I ovo je tebi jebanje? ? ? Trzaj i štrc? Aaaaa, dragi moj, moraćeš da se potrudiš puno, puno bolje da dobiješ sledeći put. Ili će neko drugi da pumpa. E, videćeš tad šta je jebanje, sačekaj samo!“ Pokunjeno sam ćutao i gledao u svoj omlitaveli kurac. Popodne smo otišli na plažu, uživali, kupali se, ali sam primetio da je ona ipak nešto ljuta.

Znao sam da je ono moje prebrzo svršavanje razlog. Ostala je narajcana, a nedojebana! Sa plaže smo došli kasno, skoro oko 20 sati. Rekla mi je da nećemo izlaziti večeras do Porto Montenegra, već ćemo uživati na našoj terasi, u lepoj letnjoj večeri, zvuku cvrčaka i dobrom rashlađenom crnom vinu. Posle sam saznao da je razlog bio novi komšija.

Ali, baš kao da je mene pitala. Sedili smo tako, ćaskali, a ja sam pokušao da skrenem priču na temu sexa. Pitao sam je da li je odustala od neke nove avanture, kad neće nigde da izlazimo. Rekla je da nije, ali da nema ideju, ali ukoliko se pojavi nešto „kvalitetno“ da će iskoristiti šansu.

Rekao sam joj kako bi i meni odgovaralo da ovde jebem nešto novo, može čak i sa njom u kombinaciji, ali da mi nije prioritet. I tako u priči, negde oko 23 sata čujemo da se neko prenje uz stepenice. Bio je toš naš novi komšija, spreman za izlazak u provod.  „Dobro veče, komšije.

Odmarate malo, lepo veče“ – reče on,  „Da, baš je prijatno. Uživamo u ovom miru, ovoj tišini, u mirisu mora. Ajde, pridružite nam se malo, makar na jednu čašu ovog sjajnog vina. “ – ponudi ga moja draga.

 „Pa, hvala, baš bi mogao. Ne žurim nigde, ovde sam prvi put, biće već prilike. Baš bi mogao da popijem jednu čašu. “ Mlad momak, vidi se, najviše 25 godina.

Predstavio se, Goran mu je bilo ime. Doteran, skockan, namirisan. Reče nam da je iz Bijeljine i da je došao danas i dovezao dva rođaka koji su došli da rade kao zidari u Crnu Goru, te da se vraća već prekosutra. Samo da se malko iskupa, jer nema vremena za dulji boravak.

Počeli smo priču o svemu i svačemu. O Tivtu, Crnoj Gori, moru, jahtama… Odjednom valjda zagrejana crnim vinom (a posle valjda i u skladu sa obećanjem koje mi je dala) moja draga mu reče:  „Oh, izvini za ono danas. Nisam znala da ima ikoga. Mislila sam da ja apartman ispod prazan, pa sam izašla onako.

. slobodno… hihihihi…“,  „Nema veze. Da znate, malo ste me zbunili, ali je ta slika bila jako lepa… hahaha

“ – reče Goran uz vedar osmeh,  „Stvarno misliš da je bila lepa slika? Pa, ja nisam više tako mlada. Četiri „banke“ su tu!“ – krenula je sa pričom moja draga. Predosećao da je ovo uvod u „to“ nešto, nešto što je obećavalo ostvaranje mojih maštanja i to već ovo veče.  „A, neeee… Izgledate baš, baš dobro! Za svoje godine, gospođo – čista desetka! Ja uvek volim da vidim lepu, zrelu, sređenu ženu.

Iskustvo je to što mi se dopada kod njih. Moja poslednja veze je bila sa ženom starijom od mene 10 godina“ – oslobodio se Goran, valjda nije bio navikao na primorsko crno vino,  „Ooooo, vidi ti njega! Voli starije. Da, kažu da je to sada „in“. Ne valjda samo radi seksa“ – počela je svoju igru Branka,  „A ja joj kažem da ima predivne grudi, da mnogi klinci balave za njom, a ona mi ne veruje.

Video sam na plaži kako gledaju u njene grudi. Samo, znaš kakve su žene: stalno ima fali nešto. Ona misli da su joj se jako opustile i da sad previše vise. Ja mislim da je umislila.

Šta ti kažeš, Gorane? “ – upitah ga, a već osećam da igram na dobitnu kartu i da mali opasno trza na moju dragu. Osećam i kako mi se kurac diže od razvoja ove situacije. Shvatio sam da je to ono što očekujem i odlučio sam da idem do kraja. Nadao sam se da moja Branka neće odustati od ovog klinca kao potencijalne igračke.

 „Nisam nešto baš dobro mogao videti, bilo je kratko, ali ja mislim da dama nije u pravu i da je sve na svom mestu“ – reče Goran, mangupski se zavali u trosed vrteći čašu crnjaka u ruci. Koliko sam mogao videti u mraku, kroz bele pantalone mu se nazirao njegov već poludignut kurac, valjda je već ispod njene bele haljinice merkao njene sise, bez brusa.  „Pa, dušo, ajde nam pokaži i dokaži da su ti grudi ipak za desetku. Nema srama, to je skoro isto kao na plaži u toplessu, zar ne? “,  „Hmmmmm… ne, ne bi, ipak.

“  „A zašto bi bilo? Ja sam to već video, Doduše na tren, a sad bi mogao da bolje pogledam… hahaha “ – hrabrio je Goran Branku,  „Ako baš tako kažeš, ako ti nije neprijatno – dobro, može. Ali, da budeš iskren.

A i ti, mužiću“ – reče moja Branka, Primetio sam po njenim pokretima da je opasno napaljena. Sedeći zavaljena u fotelji od trske, lagano je levom rukom pritiskala donji stomačić, što je značilo da je već žešće napaljena, da joj je pička već sigurno mokra i da joj se baš jebe. Sa malim, najverovatnije.  „Neprijatno? Ni najmanje! Volim lepe, iskusne, samosvesne žene.

Jedino ako vašem gospodinu suprugu nije blam da drugi gleda grudi njegove žene“,  „A, ne Mi smo na tom polju liberalni. I to potpuno! Pa na plaži njih još više gleda njene sise, tako da jedan muškarac više manje ništa ne znači, zar ne… I draga? Hoćemo li videti to tvoje blago pa da ga ocenjujemo? “ – upitah je, a u glasu je moja Branka mogla da osetiti moju velika želju za nekom žestokom akcijom.

Branka se nije se dugo dvoumila. Odlložila je čašu, ustala i lagano se oslobodila najpre jedne, a onda i druge bratelice njene kratke, bele haljinice. Haljetak je lagano kliznuo na pod, ona je ostala da stoji i sa ponosom pokazuje svoje osunčano, sjajno, kremom namazano telo. Smejala se, prebacivala težinu sa jedne na drugu nogu, prosto nas je izazivala.

Mislim više malog nego mene, iako je moj kurac već dostigao punu veličinu. Goran je samo šutio i gledao. Odjednom je počeo da lagano pritiska svoj kurac preko pantalona. Branka je uzela svoje obe sise u ruke, podigla ih i sa ponosom pokazala.

Kažiprstom je ovlaš dodirnule bradavice, koja su odmah regaovale, ukrutile se, nabrekle. Bio je to znak da ne može više da izdrži, da je pitanje trenutka kad će Goranu dati do znanja da želi da je ima, da je jebe kako poželi. Jedino što on nije znao je da je poželjno da je jebe predamnom! Lagano je odšetala do zidića terase, naslonila se leđima na njega i palčevima lagano skinula i tange. Bila je potpuno gola, samo u sandalama, spremna za uzimanje! Spustila se rukom da o prevrele pičke i počela da se sama mazi, sve vreme gledajući Gorana u oči.

Njen show je počeo! Goran nije znao šta mu je činiti, evidentno da sam mu ja smetao. Morao sam nešto učiniti i razbiti tu njegovu barijeru. Nagnuo sam se prema njemu i tiho mu rekao:  „Ajde, idi slobodno. Ona tebe želi, jebi je slobodno.

Ali, ovde, predamnom. I ne obaziri se, nisi prvi koji igra ovu igru“ – rekoh mu. On kao da je samo to čekao. U trenutku je skinuo sve sa sebe, kurac mu je bio kao jarbol na starom jedrenjaku, pozamašnih dimenzija koliko se moglo videti u polumraku.

Odgegao se do nje, kleknuo ispred i uronio jezik, pored njenog prsta u njenu pičku. Zastenjala je kao iskusna, nedojebana kučka. Zapravo, i bila je nedojebana! Karlicom hrlila ka njegovom jeziku, koji je opasno rovao po njoj. Nisam mogao da izdržim više, izvadio sam ga i lagano drkao.

Nisam hteo da prebrzo svršim, ali prizor je bio neverovatan! Moja Branka je videla da drkam, samo mi se nasmešila, zatvorila oči i nastavila da uživa. Ipak, nije mogla da izdrži dugo i vrlo brzo je svršila uz glasne uzdahe i vrisak. Ali, ona je žena kojoj nije dovoljan jedan orgazam na jeziku, želela je još da iskoristi tog ždrpca. Lagano ga je gurnula natrag na trosed, sad je ona kleknula i počela da mu oblizuje sav ulepljen kurac.

Pružila je desnu ruku, dohvatila moj tvrdi kurac i nastavila lagano da ga navlači. Goranovi ljubavni sokovi su završavali na njenim sisama, bradavicama, dok mu ga je ona gutala celog, skoro do obrijanih jaja. Nisam mogao da ostanem samo posmatrač ove scene, prišao sam joj i počeo da joj ližem te prelepe mokre sise. Bradavice su joj opet postale tvrde.

Znači, želi još! Želi da je jebemo! Krenuo sam jezikom od sisa, preko leđa do guze. Uronio sam jezikom u njen šupak. Odmnah se otvario. Za koga? Za mene ili njega? Nebitno! Važno je samo da joj se utera dobro.

Ima materijala za obojicu! Iako, glavni je večeras on. Ja sam samo promtrač, a ako mi nešto pripadne – dobro. Goran je osetio da neće moći ovako u njenim ustima dugo. Blago je pomerio Branku od sebe, uzeo za ruku i poveo u sobu.

Krenuo sam za njima. Rekao joj je da legne na leđa. Stezao je svoj tvrdi kurac, skoro već modar i centrirao ga na njen guzni otvor. Nije ništa rekla, kao da je to i čekala.

Malo po malo, ceo je nestao u njoj! Počeo je da je pumpa kao vibraciona bušilica, bez prestanka! Kakva snaga u tom mladom telu! Branka je stanjala, vrištala, grebala sve oko sbe, valjda i svršavala, ali ovaj se nije obazirao. Jebao je baš onako životinjski, divljački. Onda ga je zamolila da da je jebe kao kučku, četveronoške, otpozadi. Samo je kimnuo glavom.

Naslonila se na laktove, ja sam joj prišao, raširio polutke te divne guze tako da joj je se pička potpuno otvorila, a on joj ga je sjurio ovaj put u pičku. Jasno sam video kako ga je uterao do kraja, celog. I dalje sam joj širio dupe. Bila je totalno rasturena! A onda je nastala jebačina kakvu nisam odavno video! Ubadao je Branku malo u pičku, malo u dupe.

Bila je skroz razjebana, svršila je ne znam ni sam koliko puta. Prišao sam joj tada sa prednje strane i naslonio svoj kurac na usne. Spremno ga je prihvatila i usisala. Sad nije mogla da viče i vrišti.

Samo je mumljala. Goran se popeo na krevet, opkoračio je i nabio joj ga odozgo, sad u dupe. Ubadao je silovito, a na svaki njegov ubod čulo se samo njeno: „aghhh

“ Osetio sam da ne mogu više, pogledao sam Gorana koji se grčio u licu i odjednom samo otvorio usta i riknuo kao ranjeni lav. Praznio se u dupe moje žene Branke! Krenulo je i mene, iz dubine jaja je krenula sprema. Vadim ga iz njenih usta i svršavam pravo po licu, kosi, očima… Njen jezik palaca, skuplja spermu. Branka je potrebuške klonula na krevet, rasturena, razjebana, napunjena… Goran sedi na rubu kreveta sav mokar od znoja.

Čujem ga kako kaže: „Da, da… Za desetku ste, gospođo! Ipak ću da ostanem koji dan duže na moru. Šteta je propustiti ovako nešto“. Čekala nas je duga, duga noć.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Poklon se poklonom vraća

Jutro je, osmi mart, na poslu sam. Prodavnica radi iako je nedelja. Mobilni zvoni, specifično, muzika mi je podešena da znam da M. zove ili šalje poruku. Stiže SMS. „Dolazim po tebe večeras u sedam.

Prva trojka

Sedim kuci pomalo nervozan,napet u iscekivanju…ocekujem poziv.Samo par sati ranije moj drug mi je prepricavao njegov dogadjaj od predhodne veceri. Oceni [Total: 1 Average: 5] Broj pregleda 552

Uniforma

Ceo život me napaljuju uniforme. Kada me moj sadašnji dečko jebe razmišljam da ima na sebi uniformu i svršavam kao luda. Najviše me pale vojničke uniforme a tek onda policijske pa ostale. U poslednje vreme