Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nisam očekivala ovo

Vratio sam se sa sastanka oko 14h. Jelena, bivša devojka mog super druga, bila je kod mene u stanu i čekala me. Kada sam došao, završavala je pripreme za izlazak. „Čekala sam te“ rekla je ozareno i prišla i poljubila me. Odmakla se korak dva, napravila okret kao na pisti i rekla „kako izgledam, skoknula sam do kuće po neke stvari“.

Bio sam oduševljen. Imala je crveni karirani uski sako, karirane uske pantalone 7/8, visoke štikle crne, a ispod odela crni čipkasti bodi dubokog dekoltea. Grudi su joj izgledale savršeno, preplanila, namazana nekim uljem. „Izgledaš kao milion dolara“ priivukao sam je ka sebi i poljubio. „Još samo da namažem karmin koji si mi upravo pokvario i spremna sam“ rekla je kroz smeh, pljusnula me je po dupetu „ni ti nisi loš u odelu macane“.

Ušli smo u auto i krenuli. Na izlasku iz Beograda skontala je da idemo ka Novom Sadu. „Novi Sad“ pitala je. A ja sam se nasmejao i objasnio „u Beogradu će nas neko videti, znam da to nije pametno, ali zato ali u Novom Sadu možeš da budeš moja devojka. Niko nas ne zna“. Pitala je „želiš da budem tvoja devojka tamo“ povukla je dim iz elektronske cigarete, setno pogledala kroz prozor, ćutala je koji trenutak a onda se okrenula i zagrlila me jako. „Ehej, ludo, vozim“, ali me je ona izljubila i rekla „koji si ti car, obožavam te“.

Stigli smo za tili čas. Bili smo ispred hotel restorana kada sam joj objasnio „imam još jedan poslovni sastanak, da se razumemo, ti si moja devojka“. Bila je u šoku „bićemo sa ljudima koje znaš, jao kako ćemo“. Rekao sam da se opusti „ovde se okupljaju nabedjeni matorci, poslovni svet, ne brini“. Uhvatio sam je za ruku i poveo unutra.

Dvojica starijih kolega su nas čekala za stolom. Ustali su kada smo naišli, pozdarvili se vrlo srdačno sa oboje i Jelenu obasuli komplimentima. „Vi ste izuzetno srećan mladić, kolega“ rekao je Dragan kada smo seli dok joj je privlačio stolicu. U sekundi je zaboravila da nismo par i uživela se u ulogu. Prijao joj je ambijent, sasvim drugi svet, ozbiljan, vredan, iskusan, sa puno stila. Osećala se kao deo njega, izgledala je tako i bila je izuzetno šarmatna i elokventna. Poslovni ručak bio je pravo zadovoljstvo. Nakon njega, pozdravili smo se s partnerima „mi ostajemo ovde, u ovoim hotelu, dva dana, želimo da upoznamo Novi Sad i uživamo, ali prvo šoping“.

Nasmejali su se, a i ona je, pozdravili smo se još jednom, a kad smo krenuli rekao sam joj „ništa od stvari nemaš za ova dva dana, trebaće ti“. U šopingu smo uživali, probala je sve i svašta, dosta toga i kupila „nisam očekivala ovo, ali ti baš umeš da tretiraš devojku“ rekla je u povratku u sobu.

Brzo smo se presvukli i otišli na žurku u obližnju pivnicu. Plesali smo, zezali se, skakali, ljubili, bili smo skroz slobodni, upoznali brdo ljudi, ma sjajno smo se proveli. U nekom trenutku mi je šapnula „sad ćeš da vidiš kako ja tretiram svog momka“. Predložila je da krenemo u sobu. Nisam imao ništa protiv.

Ljubili smo se u liftu hotela, uleteli u sobu i taman sam hteo da navalim, kad mi je rekla da je sačekam u sobi. Otišla je do kupatila, a onda sam čuo da se vrata sobe otvaraju. Pojavila se na vratima u crvenoj providnoj spavaćici sa visokim štiklama. Povukla je dim elektronske cigarete i ispustila ga „ljubavi, imaš društvo“. Na vratima sobe se pojavila Aleks, devojka koju smo upoznali u klubu. „Ćao“ rekla je i prišla Jeleni. Poljubila je onako naslonjenu na štok vrata. Jelena me pogledala dok je Aleks ljubila po vratu, povukla dim i rekla „znaš li da u klubu sve vreme nije imala ništa ispod suknjice“. Nastavile su da se ljube, a Jelena joj je pridigla suknjicu. Stvarno nije imala ništa. Jelena me je pozvala prstom da dođem do njih. Prišao sam Aleks je bila između nas, ja sam bio potpuno go. Okrenula se ka meni, Jelena je nastavila da je ljubi po vratu, a Aleks je poljubila mene „mnogo se dobro ljubi, promljala je Jelena“.

Jelena je polako spustila ruke na njena ramena, počela da je spušta niže. Aleks je klekla i bez pitanja uzela kurac u usta. Bila je između mene i Jelene na kolenima, dok sam se ja ljubio sa Jelenom. Pojačala je muziku i rekla „jesam li rekla da te obožavam“. Počeo sam da svršavam Aleks u usta. Ni kap nije ispustila, podigla se i iz usta ukapala Jeleni deo sperme u usta. Kurac je ostao dignut, a to je bio tek početak večeri.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Napaljene tetke

Bio je letnji raspust. Lepo vreme, Sunce, more… Sve ove stvari su nagoeštavale da će se nešto lepo desiti. Inače, zovem se Kristijan, imam 17 godina i iz Beograda sam . Lepo sam građen, devojke

Prno glumci amateri

Vraćali smo se sa mora iz Grčke i po dogovoru smo trebali svratiti do grada u kome je živela moja drugarica iz vremena dok smo studirale. Kad smo bili na granici izmenjali smo poruke i

Mamine svilene hulahopke

Imao sam 6god kada mi je otac umro posle cega smo majka i ja ostali sami.Ziveli smo u jednom naselju u Beogradu,u kraju koji je vrveo od napaljenih hvalisavih momaka,a neki od njih su bili