Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nije odobrila to što radim

Letovanje u Bugarskoj se završilo sa još dve vrele noći. Po povratku kući, Milan i Darko su postali seks drugari. Darkova guza je postala rupa za pražnjenje, a Milan ga je nemilosrdno izrabljivao. Malo smo se distancirali u našim druženjima, ali sam ipak ostao u kontaktu sa Vesnom i Veljom. Može se reći da je i između nas stvoren neki patološki odnos. Obzirom da sam bio treća godina srednje škole i da sam živeo nadomak Beograda, odlazio sam jedanput u mesec ili dva dana kod Vesne i Velje. Druženje je uvek bilo ispunjeno sa dosta seksa, već je postala rutina da ih izjebem oboje.

Tako je prošlo godinu i po dana i krenuli su prvi dani studiranja. Ja sam i dalje imao Vesnu koja je bila 22 godine starija od mene i njenog Velju. Darko i Milan su u prvoj godini studija iznajmili zajednički stan, ali je njihov odnos prerastao u neki vid opsesivne veze, koji je bio nepodnošljiv zbog Darkove ljubomore. U njemu se razvila pasivna homoseksualna predispozicija i ni o čemu nije razmišljao osim da ga Milan jebe, a Milan je sa druge strane voleo da jebe i žene sa strane. Tako je to trajalo dok ljubav nije načisto pukla i svako na svoju stranu. Darko je posle studija otišao u inostranstvo, a Milan se oženio i zasnovao porodicu. Naši odnosi su zahladneli i sveli se na povremeni telefonski kontakt.

Ali da se vratimo na moj bračni par i kulminaciju i završetak naših odnosa. I ako sam imao studentsku sobu, veći deo vremena sam boravio kod Vesne i Velje. Imali su veliki i komforan stan. Imao sam prostora za učenje, druženje sa njima, ali isto tako i za druge obaveze. Velja se dosta promenio, jako je smršao, obožavao je da nosi ženski veš i više se nije zadovoljavao samo mojim kurcem. Sve je više tražio druge jebače, više mu nije bio bitan ni izgled ni druge vrednosti, samo trpanje njegove rupice, koja se poprilično rascvetala i deformisala od silne penetracije. Toliko je izvežbao rupicu da je mogla šaka da mu stane, tako da je to postala jedna nezasita pičketina. Vesna se dosta vezala za mene i imali smo neverovatan seks. Često bi ona i starponom zadovoljavala Velju, ali njemu nikad dosta. Veljin promiskuitet joj je jako smetao i ubrzo je došlo do razlaza. Velja je otišao da živi u Belgiju, a Vesna je ostala da živi u velikom stanu sa mnom.

Po završetku moje prve godine studija u stan se uselila Vesnina sestra Mara ili preciznije polusestra po majci, 12 godina mlađa. Mara je bila top ribetina, izuzetnog tela, crnka, prelepih crta lica. Imala je neku opijaću ženstvenu energiju na koju nisam mogao ostati imun. Vesna me je predstavila kao sina njene školske drugarice iz unutrašnjosti sa puno komplimenata, ali nije stavljala do znanja da se seksamo do besvesti. Meni je pripretila da će mi otkinuti kurac budem li se dotakao njene sestre.

Posle nekoliko meseci Mara se odselila i ubrzo nakon toga smo ušli u prepisku preko Fejsbuka, dobro se sećam da sam popio nekoliko piva, dobio na samopouzdanju i udelio nekoliko komplimenata koji su doveli do našeg nezaboravnog susreta.

Pročitaj i ovo : Svršavam u svojoj sestrici

Iskoristio sam Vesnino odsustvo (otputovala službeno) i pozvao Maru. Bila je zanosna, u uskim crnim pantalonama i zelenoj majci kratkih rukava, dekolte nije bio previše dubok, ali su se nazirale perfektne grudi. Počeli smo da se ljubimo dugo, koristili jezike, a onda sam počeo da se spušta ka dole. Skinuo sam je celu, počeo da ližem bradavice, a ona se tresla od uzbuđenja, meni je kurac hteo da eksplodira. Spustio sam se između njenih nogu i počeo da joj ližem izdepiliranu pičku. Bila je jako mokra, njeni sokovi su cureli, a ja sam nabijao jezik koliko sam mogao. Spustio sam jezik i ka njenom čmaru i olizao ga. Bio je uzak i izdepiliran. Nije odobrila to što radim, uhvatila me je za kosu i vratila na klitoris, držala me je čvrsto dok nije svršila. Lice mi je bilo umazano njenim sokovima. Podigao sam je na noge, savio ka stolu i polako ubacio kurac u njenu pičku. U početku sam polako klizio, uživajući u prizoru kako moj nabrekli kurac nestaje u nestvarnoj figuri. Jebao sam je dobrih 10 minuta kada je ponovo svršila. Pokušao sam da je spustim na kurac da ga isisa, ali je to odbila. Prevela me je u spavaću sobu, sela na moj kurac i nabijala se na njega do još jednog orgazma, potom se spustila na moje međunožje, primakla usta kurcu, ali ga nije dodirivala, samo ga je rukom drkala dok nisam počeo da svršavam, brzo je izmakla glavu i pustila da nekontrolisano svršavam po svom stomaku. Brzo je otišla do kupatila, istuširala se i otišla.

Vesna je saznala za našu avanturu kada joj se seka pohvalila, ubrzo nakon njenog povratka. Možete misliti reakciju. Uskoro sam se odselio i nastavio studentski život. Mara me je takođe otkačila zbog priče koju je Vesna iskonstruisala, a pri tome nije pominjala naš odnos.

Druženje sa Veljom je odavno završeno, a sada i sa Vesnom, sve dok me nije pozvala jednog dana u njen stan i rekla da ne može bez mene, da mi sledi oproštaj, ali prvo moram da primim kaznu.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
I ružne se jebu, zar ne?

Kada je druženje bilo na vrhuncu i kada je alkohol već činio svoje, prostorija je počela da se prazni. Od pipkanja i ljubakanja prešlo se na otvorenu akciju, a ta akcija se premeštala u sobe.

Tetka i ja sami u vikendici

Imam 20 godina i ekstra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku. Ona je ekstra pička, iako ima 41 godinu. Uvek se uteže i oblači provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona

Nisam svesna šta mi je crnja uradio

 Par godina su me progonila razna maštanja i snovi. Sve je to nekako bilo zbrkano u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni sebi samoj, a kamoli mome divnom mužu!  Jednom sam posle