Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nezoboravno veče

Običan dan pre podne zvoni telefon muški glas se javlja, hoću iznenaditi suprugu za godišnjicu braka izvesti je na večeru a zatim bih joj priuštio nezaboravno veče, da li radite masaže na kućnu adresu , ja potvrdjujem ali on kaže da to ona još nezna šta će biti kaže mnogo je stidljiva a na masaži još nije bila.

Dogovorimo se mi tu nekako oko vremena dolazka, zvonim na vrata otvara mi žena bujne kose koja joj pada preko ramena na velika prsa, skladne gradje i krupnih plavih očiju koje su me gledale iznenadjeno i malo uplašeno.

Pri ulasku u stan daje mi ruku kaže zove se Vesna, u to nailazi i njen muž i objašnjava joj da je za nju naručio masažu jer nikad nije bila i da zna da se stidi pa zato me je pozvao u kućnu varijantu i nemora ići nigde.

Pijemo piće skuva ona i kafu,raspričasmo se mi tu tek ja posle kažem oćemo mi preći na stvar , ona se zarumene u trenu pogleda supruga a on na to ,, Pa nije masaža za mene,, 

Krene ona u kupatilo kao da se istušira, posle ne mnogo vremena izlazi ogrnuta velikim peškirom sagla glavu od stida i upita dali može da ima na sebi prsluče i gaćice, rekoh naravno samo da je prodje taj stid, leže na krevet veliki na stomak ja joj polako skidam peškir a ona će na to,, Jao kako me je stid,,  zato jer je tu muž a ona je maltene gola pred drugim muškarcem , on je onda izašao uz izgovor da ide još po cigare dok prodavnice rade, veoma vešto se izvukao.

počeh ja masažu ledja i nekako stalno zapinjem za njen brus , vide ona da mi to smeta pa otkopča brus ali neskida skroz polako prelazim rukama po ledjima , prija joj to , osećam po njenom disanju koje je sve dublje.

Prstima zalazim sve više prema guzi dok nisam počeo i ispod gaćica  i sve više jej smačinjem gaćice sa prelepe oble guze, nije je bilo briga što gaćice idu dole uživala je u mojim pokretima ruku i prstiju koji su šarali po njenom telu.

Prelazim na noge, jake čvrste butine zategnuti listovi, a koža joj bela ko sneg, uživa dok jo masiram stopala svaki prstić posebno a ona izvija ledja.

Kada sam krenuo prstima po butinama i kukovima samo je zastenjala, zadržim se malo na guzi i polako počnem da joj skidam gaćice, nije se bunila samo je odigla guzu da lakše sidju, pojavila se rumena mačkica sveže obrijana naziralo se izmedju da je već pomalo mokra, nastavio sa masirati butine, kukove i guzu zalazio sve dublje u medjunožje tek tek dodirujući toplu mačkicu, na svaki moj dodir ona je stezala noge i dizala glavu , znao sam da se uzbudila.

Raširio sam joj noge i ponovo masirao svaku nogu posebno a sa unutrašnje strane trljao joj usmine prstima, prijalo je to njoj pa je još više raširila noge , uzeo sam joj mačkicu u moju šaku masirao a srednjim prstom zalazio po otvoru uzdahnula je a onda neočekicajući prionuo sam na nju mojim jezikom vrisnula je jer sam pogodio ono što najviše voli zabio sam joj jezik u mačkicu suboko i počeo kružnim pokretima da je stimulišem, osetio sam njen sok na jeziku i bradi.

Odjednom je okrenula pogledala me kao pantera tim krupnim očima mislio sam da će me pojesti a ona kaže kad već to radim da uradim da me gleda, volela je da gleda šta radim.

Prislonio sam joj jezik na kliću i kružnim pokretima je draškao a prstom masirao unutrašnjost njene mace naročito G bod, vrištala je od slasti a mene je celog isprskala, nesmeta to meni samo da je njoj lepo.

Svršila je četiri puta kad mi je zaustavila ruku podigla se sela i naredila mi da se skinem skroz, dok sam ja počeo ona je kidala sa mene majicu , pretvorila se u divlju mačku , oči velike i prodorne gladna divlje jebačine, naskočila je na mene, prodro sam duboko i silovito u nju vrisnula je od boli i zadovoljstva u istom trenu osetio sam njen sok kako se cedi po mojoj kurcu i sliva na muda , žestoko me jahala a njene grudi divlje poskakivale hvatao sa im ali čak su i moje šake bile male za to, bile su ogromne sa bradavicama koje su štrčale.

Onda sam je bacio na krevet digao joj duge noge na moja ramena zabijao joj kurac duboko do kraja i bezobrazno, drsko, životinjski video sam da to voli.

Posle njenih višestrukih orgazama i ja sam osećao da ću svršiti a takodje i ona skupila je grudi rukama izvadio sam ga i prskao je po grudima sva je bila od sperme, onda je to sve razmazala po sebi i smešeći se jedan prst je stavila u usta, kaže da je ukusno.

Kad odjednom uleće njen muž onako sa gaćama na pola kolena držeći svoj kurac rukama, prilazi ženinoj glavi, hvata je za glavu nabija joj ga i svršava,ona guta koliko može a ostalo joj se sliva iz usta na grudi.

On je celo vreme bio iza vrata i posmatrao kako se njegova žena pretvorila u divlju mačku i zadovoljavao se na prizor.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Zrela pička

Unapređenje u direktora firme je od mene zahtevalo i kompletnu reorganizaciju u ponašanju i oblačenju. Do tada sam uglavnom bio u nekoj sportskoj varijanti što nije priličilo direktoru. K tome, zapušteno telo u smislu neurednih

Samo tvoja Jenna

Zelela sam da taj dan bude poseban, nezaboravan, da ti pruzim apsolutni uzitak… Godinu i po dana strasti. Oblacim crveni ves sa crnom cipkom, a zatim lagano najlonke i haltere. Gledam svoj odraz u ogledalu.

U klubu sa Kolumbijkom

Jedan sam od onih tipova kome je seks neophodan da bih funkcionisao kako treba. Od kada sam prvi put probao pickicu, postao sam nezasit i ne bas pretjerano izbirljiv. Važno mi je bilo da jebem,