Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Neverna u mislima

Ne znam šta mi je bilo taj dan, ali osećala sam se jednostavno ispcrpljenom. Popila sam na brzinu jednu kafu i odmah legla u krevet. Ali nisam mogla da zaspim. Bila sam preumorena da bih spavala. Prevrtala sam se levo – desno i na kraju mi je pogled uvek završavao uperen ka belom zidu. Ali ostala sam u krevetu i u svojim mislima. Setila sam se onog novog radnog kolege. Imao je tek dvadeset godina, svež momak sa fakulteta, tako je dobro izgledao. Počela sam da se diram po celom telu.

Kako bi volela da mi poliže picu sada… mmmm… U tom trenutku je ušao i moj muž, ugledao me je na krevetu kako mazim grudi. U među vremenu sam se već bila skinula. Ostala sam samo u belim gaćicama. Bile su tako uske. On me je i dalje posmatrao, bio je malo začuđen, ali primetila sam da se i on počeo paliti na mene.
“Dođi, oslobodi me ovih uskih gaćica” – rekla sam mu.
On je svukao sa sebe onu jaknu i odmah mi je prišao. Poljubio me je u usta, brzinski, jezikom je došao do pupka i produžio do gaćica. Osećaj uzbuđenja je bio neverovatan. Moj muž je od mene stariji deset godina, ali dobro se slažemo već od početka. Toliko godina smo u braku i ovo je bio prvi put da me je uhvatio pri mastrubiranju. Nisam se nimalo osećala zatečenom, on me je već toliko puta zadovoljio.
Ali moje misli su bile kod mog novog radnog kolege. Sada bi mi on jezikom prelazio preko gaćica, a moja pica je bila tako vlažna.
“Aaah, oslobodi me više” – izgovorila sam u dahu, kao da sam doživljavala orgazam.

Moj muž je to i učinio, svukao ih je lagano i lepo. Liznuo me je oprezno kao da po prvi put proba moju picu. Zatim je počeo jezikom da je obrađuje, da je liže i da je udara. Njegov vrući jezik je ulazio u moju mačkicu a njegove usne su u prolazu stiskale moje usnice.
Videla sam da on skida svoje gaće. Polako ga je sebi drkao dok je mene zadovoljavao. Pogledala sam njegovu kitu i pomislila koliko li je veći penis od mog kolege. Volela bih da me on sada zadovoljava. Držala sam oči zatvorene, mislila samo na njega i prepustila se osećaju lizanja. Nisam imala snage da se pomerim. Bila sam tako umorna od posla, ali i napaljena.

Odjednom su me preplavili osjećaji kao da ulaze dva penisa u mene. Počela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mačkicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje udje. Moj muž me i dalje tucao prstima, ulazili su duboko u mene.
Legli smo jedno pored drugog još u uzdisajima, poljubili smo se još jednom i odmarali se.

Nismo ni riječi progovorili. Ja sam se osećala tako loše. Pored voljenog muža sam mislila na drugog muškarca, to mi se nikada prie nije dogodilo. Da sam se ovako napaljena našla kod tog radnog kolege, sigurno bih mu dala da mi ga stavi. Kada je moj muž napustio sobu, ostala sam sama sa svojim prljavim mislima i sa blagim osmehom sam zaspala…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sad ćeš da vidiš ko je kukavica

Evo već skoro nedelju dana kako sam sa Majom i kako provodimo baš uzbudljive seksualne trenutke. Maja je najzad skupila snage i javila dečku koji je bio na odmoru da raskida sa njim.Dragstor je zvanično

Sex bez obaveza

Sedeo sam zavaljen u sedištu aviona za Tripoli. Bio sam malo skenjan. Naravno, posao sam dobio veoma lako, zahvaljujući već prethodnom mom angažmanu za istu kompaniju.Ono što me je skenjalo su razne priče kojih sam

Jebanje iz snova

Petar je bio osam godina stariji od svoje sestre od tetke, Sandre. Ona je cesto dolazila kod njegovih roditelja u goste, obicno za skolski raspust, barem dva puta godisnje. Spavala je uvek u gostinjskoj sobi,