Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Drugarica moje žene

Tog dana sam radio smenu od 19/07 h. Bio je letnji vreo dan. Oko 18 časova sam se istuširao,obrijao i obukao uniformu. Uvek sam ranije dolazio na smenu jer nikada nisam kasnio na posao. Po dolasku u policijsku stanicu u kojoj radim,šef smene mi je rekao da kolega sa kojim radim neće doći na posao.

Pravo da vam kazem, i obradovao sam se !!!! Mogao sam da idem po terenu gde ja hoću i kod koga ja hoću. Ipak je za jednog čoveka lakse naći štek da se odrema malo u jutarnjim časovima.
Izašao sam na teren. Mala varoš u Šumadiji. Svi se znamo međusobno,zatucana sredina, i bilo šta da uradim došlo bi do moje supruge, a to ne bi bilo dobro. I tako šetam ja korzoom, krupan, jak, nisam narcis, ali pravi primerak jakog i lepog muškarca crne kose, jake gradje,visok, jednom recju gromada. A žene i devojke, onako lagano obučene, skoro gole,šetaju gradom i mame mi uzdahe. Gledam i ne trepćem !!!! Kako bi ih sve pojebao!!!?
Moje razmišljane prekida nečija ruka na mom ramenu. Osećam da je zenska, nežna ,lagana i meka. Pogledom preko ramena ugledah drugaricu moje zene Nevenu. Plavuša,gradjena kao gazela,oči kao fildzani. Jednom rečju fantazija svih muškaraca naše varošice. I tako poče priča. Gde ste, kako ste, ima li šta novo? Ispita ona mene sve, od A do Š. Upitah je kako joj je suprug,radi li i dalje u prodavnici. Dok sam joj postavljao pitanje, krajičkom oka gledao sam u njene grudi koje su se krile ispod skoro providne majce. Bradavice ukrućene, samo što ne probiju tkaninu. A dole helanke ,tanke,utegle oko misica i ocrtavaju venerin breg. Moje zevanje prekide njen odgovor : ,, Pa mi smo se razveli pre tri meseca “. Ja tu kao iznenadjen ,čudim se da je ostavio takvu ženu. Upitah je gde živi, a ona kao iz zapete puške,pokaza mi rukom u zgradu koja se nalazila na 50 metara od nas i pozva me na kafu da ne bi smo pričali na ulici,i da se osvežim.
Ulazimo u zgradu i penjemo se ka stanu. Ne skidam oči sa njenih utegnutih guzova. Jojjj. Počinje srce da kuca kao nenormalno. Kada smo ušli u stan seo sam na neki dvosed. Donela je hladnu limunadu. Svaka kap koju sam pio prijala je. Dok je kuvala kafu ja sam se raskomotiom,i zapalio cigaretu. Moje razmišljanje prekinuo je njen vrisak. Skočio sam sa dvoseda i ušao u kuhinju. ,,Jojj,uhvatio me grč u vrat“ rekla je Nena. Odjednom, pogledala me je kurvinskim pogledom, koji svaki iskusni muzjak homosapijensa poznaje u ocima bludnice. ,,Ti si beše završio za fizioterapeuta“ upita me i spusti pogled. Sve mi je bilo jasno. Samo sam klimnuo glavom. Uzeo sam je za ruku i odveo u dnevnu sobu i rekao joj da sedne ,da je izmasiram. Nije se bunila. Nosila je majcu na bretele. Lagano sam počeo da joj masiram vrat,vratne zile i spustao se ka ramenima. Ruke su mi se tresle. Nakon nekih pet minuta ispustila je uzdah i čuo sam ,,AHHHHHH“. Kako je ispred nas bio televizor u monitoru sam video da zmuri i pada u trans. NENO,možes li da skineš majcu, lakše ću te izmasirati? Bez razmišljanja jednim potezom desne ruke skinu majcicu, a ja ostah kao ukopan. Grudi jaka trojka, a na bradavice sam mogao okačiti opasač kako su ukrućene. Samo je rekla : ,,POČNI“. Masirao sam je od vratnih pršljenova do lumbalnog dela. Nakon deset minuta počela je da se mrda guzom i da lagano kroz zube stenje. NISAM MOGA DA IZDRZIM.Kurac je hteo da iskoci iz pantalona. Spustio sam ruke sa njenih ramena na grudi i počeo da ih mesim. Počeli smo se strasno ljubiti i vaćariti. U roku od minuta ja sam bio go. Kurac mi se digao kao nikada u životu. Vene poiskakale kao da će pući. A ona u četrdeset izvajana kao devojčica. ,,Ajmo pod tuš“ rekla je,uhvativši me za kurac odvukla me u kupatilo.Tuš kabina mala,uska. Molio sam Boga da joj je pica tako mala. Klekla je i zgutala mojih 18cm,ali predebelih .Gutala ga je pohotno,mumlala dok mi je masirala jaja. Izvadila ga je iz usta i povišenim tonom naredila da je tucam sa opasacem i komplet opremom onako go.
Presamito sam je preko dvoseda, naguzila se i izbacila obrijanu picu, noge su joj se tresle. Navukao sam opasač na sebe dok je pendrek bio sa leve strane istog. Rukom sam joj protrljao po vlažnoj pici i bez reči ga nabio do kraja. Uvila se kurva, onako kroz zube prostenjala, valjda se setila da je jebe drugaricin muž. Tucao sam je polako ,pa sve brze i brže. Njeni krici su bili sve jači. Izvukao sam pendrek sa opasača i stavio joj u usta. Kakva scena??? Tucam je od pozadi, dok joj sokovi iz pice cure niz butkice a ona pohotno mumla i guta pendrek. Ustala je i bacila me na krevet. Sela je na mene ,dok je njena uska pica progutala ceo moj kurac. Polako je ubrzavala.Mesala je na meni desetak minuta. Nije gubila vreme. Osetio sam da joj se vaginalni mišići grče. Počela je da plače dok je svršavala. U tom transu samo je vikala ,,JEBI ME,, ,,UBI ME,,.
Osetio sam da ću svršiti:. ,,Neno vadim ga“, samo je rekla PUNI MEEEEEEE, ne mogu da imam decuuu. Punio sam je silovito, dok sam joj kurac nabijao dokle god sam mogao. Razdvojili smo se. Iz njene obrijane pice curela je sprema. Prstima je pokupila i svaku kap stavila u usta. Popili smo i tu kafu. U više navrata do 07h ujutru tucali smo se kao nenormalni. I tako ,evo vec pet godina, moje nocne smene sa Nenom prekracujem. Čak poneki put i ode samnom na Dunav na pecanje,pošto moja zena mrzi

Oceni
[Total: 2 Average: 3]
Divljačka želja za rasturanjem

Posle tako divljeg i mazohistickog sexa, otisla je kuci a ja sam cekao da me pozove. Rekao sam joj da cu upasti u kucu, vezati tog njenog smokljana i da cu je jebati dok on

Vrela mlada pička

Tih dana sam bio na godisnjem odmoru,supruga mi je bila na poslu a cerka u skoli,bilo je oko 10 h pre podne,ja sam se tusirao i cuo sam da neko zvoni na vrata.Uzeo sam peskir

Lepa Helena

Helena …Lepa Helena…Samo kada se setim nje!Bila je drugarica moje tadašnje devojke,i to iz srednjoškolskih dana.Nisu se dugo videle,pa ih je taj susret na ulici našeg grada prijatno iznenadio.A,i mene moram da priznam!Bio je topli