Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Neslućena zadovoljstva

„Idi u sobu, poređaj igračkice blizu sebe, stavi povodac i pusti neki muzički kanal na tv-u. Ne moraju svi čuti koliko si napaljena kada ti zarijem Kurac u guzu!“, dobih naređenje svog Gospodina.
Uz poslušno klimanje glavom i sa blagim osmehom, prošetala sam kroz predvorje puno ljudi i zaputila se ka stepeništu. Nije rekao kada će mi se pridružiti. (Ne)poznajući njegov Um – to bi moglo biti za par minuta ili sat vremena.
Na brzinu sam sve stvari iz torbe poređala na sto, skinula se, klekla i stavila povodac. Počeh tražiti muzički kanal, ali kao za inat – nisam ga mogla pronaći.
„Dođavola! Baš će se obradovati ako uđe u sobu i vidi da menjam kanale na televizoru, kao da nemam preča posla!“, pomislih nervozno. Ipak, uskoro sam naišla na muzičke spotove i odahnula. Sada je preostajalo jedino čekanje.
Kada je tišina, mogu osluškivati njegove korake kada se približava. Ali sa muzikom u pozadini, nisam mogla čuti ni svoje misli, kamoli korake ispred vrata.
Verovatno nisam provela tako dugo vremena čekajući, ali u glavi mi je svaki minut delovao kao sat. Želela sam da što pre dođe i uzme ono što želi, ono što mu pripada.

Napokon, videla sam vrata kako se otvaraju, pa sam zatvorila oči i spustila glavu, pokušavajući da smirim napalu koja mi je poput munje sevnula u pičkici. Ali nisam je mogla obuzdati. On to svakako ne bi želeo.
Dopuzala sam do njega, pa ga obgrlila oko nogu i zamolila da spusti ruku kako bih je poljubila i olizala. Jezik mi je željno prelazio preko Njegovih glatkih prstiju, koji mi, pored Kurca, uvek priušte neverovatno zadovoljstvo.
„Kaznite me Gospodine, molim Vas“, izgovorila sam tiho i dalje se ne usuđujući da ga pogledam u oči.
„Hoćeš kaznu? A šta ako odlučim da te uopšte ne kaznim? Šta ako odlučim da te mazim i vodim ljubav sa tobom?“, čula sam pitanja koja je izgovarao kroz osmeh.
Namrštila sam se spuštenog pogleda. „Šta priča ovaj čovek?“, pomislila sam. Da nisam znala da je On, pomislila bih da je neko drugi ušetao u sobu.
„Ne, molim Vas! Želim slatke kazne!“, bejah iskrena.
Neko vreme je stajao nepomično, odlučujući šta bi mogao uraditi sa mnom. A onda, potpuno neočekivano, osetih šamar na licu.
„Da! Hvala!“, rekla sam oduševljeno.
„Spusti grudi na tepih, a guza neka ostane visoko podignuta.“, naredio je. Dok sam se nameštala, čula sam kako otkopčava pantalone i skida kaiš. Par sekundi kasnije, zamah kaiša po mojoj goloj guzi nadjačao je muziku. Ponovo sam se zahvalila i zamolila za još. Svaki udarac je bio grublji od prethodnog, budeći u meni sve osećaje koje bih ikada mogla imati. Ali želja za savršenom službom i napala koja mi je sevala telom, bejaše najjači.
„OVO voliš, je l’?! OVO te pali, kurvetino?!“, pitao je stisnutih zuba.
„Da Gospodine! Jače! Surovije! Molim Vas!“, skoro pa sam vikala od uzbuđenja.
„Ovako te JA mazim! TO je moja nežnost!“, procedio je i nastavio sa udarcima, koji su ostavljali crvene tragove za sobom.
„Tako je… volim tu nežnost. Hvala Gospodine…“, glas mi se naglo pretvorio u šapat, kroz koji inače iskazujem najveću želju.
Iako sam silno želela da podignem ruke ka Njegovom Kurcu, obuzdala sam se. Ne smem bez dozvole. A i ne bih uradila ništa po sopstvenom nagonu, jer bi to poništilo moju svrhu u ovoj priči.

Izvadio je parče tkanine iz džepa i vezao mi oči. To je bio prvi put da je tako nešto uradio, te nisam znala kako ću funkcionisati bez vida. Ali Gospodin je veoma kreativan – želeo mi je trenirati i ostala čula, i navesti me da se oslanjam na njih.
Dobila sam naredbu da mu skinem cipele i pantalone, dok se udaljavao od mene.
„Okreni se“, čula sam ga. „Samo prati moj glas“.
Pod ogromnom napalom i sa blokiranim vidom, nisam mogla misli dovesti u red, niti se skoncentrisati na pokrete. Pipkala sam rukama naokolo, pazeći da ne udarim u nešto. Sigurna sam da sam izgledala prilično budalasto, što mi je potvrdio njegov zabavljeni glas.
„Žudiš za Kurcem, zar ne? Hajde onda, pomuči se malo. Evo ga tu je, baš ispred tebe. Ali imaš zadatak da mi skineš cipele i pantalone pre nego ti dopustim da ga osetiš.“
Vođena rečima i željom, pronašla sam ga, te veoma brzo uradila ono što je rekao.
„Kakav je to način na sve pobacaš po podu? Uredno složi i ostavi sa strane“. Učinilo mi se da čujem podsmeh u njegovim rečima.
Trenira mi čula, ali očito i živce. Stisla sam zube kako ne bih opsovala, pa napipala odeću i složila je.
„Dobra devojčica. Hajde sada, puši!“, čuh naredbu, te sam se momentalno bacila na posao. Kao i uvek, Gospodinov veliki i napeti Kurac mi je pulsirao pod jezikom. Zaboravila da sam do pre tri sekunde bila iznervirana, i napala je ponovo preovladala mojim telom. Sisala sam ga željno, ali polako. Gospodin ne voli kada pušim halapljivo kao drolja, već lagano i duboko. Cilj je zadovoljiti ga, te sam ka tome i težila.
Osetih još jedan šamar dok su mi usne bile zauzete, pa drugi, pa osmi… Uživanje sam iskazivala kroz nejasno mumlanje i podizanje guze. Pljuvačka po licu i deveti šamar po redu, naveli su moju pičkicu da ispušta sokove brže no inače.
„Pronađi krevet i lezi na stomak“, rekao je ustajući, dok sam čula kako prebira po igračkicama na stolu. Ponovo sam pipala oko sebe kao sumanuta i čim sam dotakla krevet, popela sam se i željno se ispružila.

Nepunih pet sekundi kasnije, Gospodin je bio pored mene, zatežući mi ruke lisicama. Potom mi je podigao desnu nogu, savio je u kolenu, pa vezao kanapom koji je pričvrstio za lisice. Levu nogu mi je pomerio u stranu svojom butinom i naslonio se na mene, pribijajući glavić Kurca na ulaz u moju guzu. Čim mi je pokrio usta rukom, zario se u mene, cepajući mi tu usku rupicu koja je, poput pičkice, bila vlažna i željna perverzija. Vrisnula sam mu u šaku, dok se guza polako privikavala na činjenicu da je ponovo surovo jebana.
„Nabijaj se, kučkice! Mora li Gospodin sve sam raditi?!“, začula sam naređenje i prekor. Iako još uvek u bolovima i prilično sputana lisicama i kanapom, počeh pomerati guzu i susretati se sa Njegovim Kurcem. Kada sam začula tiho režanje iz Gospodinovog grla, dobila sam još jači poriv da ga zadovoljim. Koga briga što ne mogu videti, pričati ili se pomerati? Kao da je i bitno. Pa sve i da mi svaki ud na telu nedostaje i polovina čula bude isključeno – našla bih načina da ga usrećim upravo onako kako želi.
U transu i predorgazmičnom grču, molila sam se da uzme kaiš i počne me šibati dok me perverzira. Želela sam izgovoriti to, ali bejah nemoćna. Njegova ruka mi je i dalje stiskala usne, dok se zabijao u mene i snažnim naletima mi kidao guzu.
Orgazam je bio na ivici da eksplodira u meni, i suznih očiju, podigla sam dva prsta u vis, mumlajući mu u šaku molbu za dopuštenjem.
„Hajde! Hajde kurvo, istresi se!“, reče i zagrize mi uvo do krvi. Skoro sasvim sputano telo mi se trzalo od jačine orgazma, i mozak mi je na kratko sasvim zablokirao. Kao da u tih par sekundi nije postojao ni Gospodin, ni njegov Kurac u meni, pa ni ja lično.

Kada sam se pribrala, Gospodin se naglo izvukao iz mene, potom me pljesnuvši rukom po guzi i ustavši sa kreveta. Usne su mi napokon bile slobodne, pa sam glasno dahtala i sa blaženim osmehom se neprestano zahvaljivala na slasti koju sam upravo osetila.
Sasvim nenadano, osetila sam udarac gajtanom po nozi, pa vrisnula. Potom naredni udarac po guzi, treći po leđima, četvrti po stopalu… Svaki udarac mazio me je po različitim delovima tela, budeći ponovnu napalu u meni, iako sam se pre svega par sekundi istresla kao kučka.
Ubrzo sam začula nejasan zvuk. Šuškanje pomešano sa lupanjem.
„Pogodi šta sam upravo izvukao iz jakne“, rekao je zabavljeno. Aha… sada mi je barem poznato značenje zvuka. Ali kako dođavola mogu pogoditi tako nešto, pogotovo dok mi mozak ne funkcioniše baš najbolje?
„Ne znam… ne znam…“, govorila sam ubrzano, odmahujući glavom.
Nešto čvrsto i glatko me je udarilo po guzi, pa me golicalo po unutrašnjim stranama butina.
„Smisli. Šta bi moglo biti?“, i dalje je zabavljen mojom zbunjenošću. Trudila sam se da mi bukvalno bilo šta padne na pamet, pa makar bilo potpuno pogrešno, ali apsolutno ničega se nisam mogla setiti. I dalje sam odmahivala glavom.

Šta god da je držao, mora da je ostavio u stranu, jer sam uskoro osetila kako mi jedan dildo naslanja na ulaz u guzu, a drugi u pičkicu. Snažno je gurnuo oba u mene, nemilosrdno ih nabijajući. Obožavam kada su mi obe rupice ispunjene!
Pustio je oba dilda, koja su i dalje nepomično ostajala u meni. Ponovo sam osetila istu onu stvar od malopre kako me lupka po guzi i ježi mi kožu.
„Evo sada ćeš videti kakvu sam ti novu igračkicu doneo“, Gospodin je prorežao, i skinuo mi povez. Ispred očiju mi se ukazao ogroman kuhinjski nož. Raširila sam ih, gledajući u taj nož kao da ga prvi put u životu vidim, kao da je potpuno novi izum. Strah mi se prolamao kostima i sokovi iz pičkice su dodatno podmazivali dildo u njoj, dok sam zamišljala šta sve može uraditi sa njim. Mora da mi je pročitao misli, jer je odmah rekao: „Ne brini, neću te iseći. Znaš da te čuvam i štitim. Ovo sam doneo samo kako bih ti pokazao šta sve može napaliti tvoj kurveći mozak!“
Sklopila sam oči sa olakšanjem, ali i sa nemirom. Istovremeno sam želela da baci taj nož, kao i da me iseče njime. Zapitala sam se šta nije u redu sa mnom, pa mogu poželeti tako nešto… Ali onda postadoh svesna – sa NJIM želim i mogu SVE!

Vratio ga je u jaknu, pa seo na krevet ispred mog lica, sa još uvek čvrstim i napetim Kurcem. Nacentrirao mi ga je u usta i ispunio mi grlo.
„Tako, siskaj ga. Gospodin će se uskoro istresti, a pošto si bila tako dobra devojčica, dopustiću ti da biraš gde“, reče smireno.
Promumlala sam želju, misleći da me nije razumeo. Međutim, ponovio je nakon mene.
„U guzu? Dobićeš spremu u guzi, kurvice mala! Za sada – sisaj!“

Ne znam koliko sam dugo držala usne zaposlenim, pre nego je ustao i legao preko mene. Izvukao mi je dildo iz guze, pa udobno smestio svoj prelepi Kurac u nju. Jebao me je sumanuto i išao ka svom zadovoljstvu, koje sam očajnički želela.
„Tako je, mili Gospodine. Istresite se, napunite mi guzu…“, govorila sam u transu uživanja, dok sam vrtela kukovima i nabijala se na njega.
„Oooooh“, začula sam zvuk koji je ispuštao i znala sam da se cedi. Još razdraganije sam se nabijala, sa osmehom koji je obasjavao sobu. Po ko zna koji put, uspela sam zadovoljiti svog Gospodina!
Zagrizao mi je leđa, pa se podigao, oslobodivši mi ruke i desnu nogu. Mlitavo sam ih spustila na krevet, misleći da ću dobiti šansu da se odmorim. Ali pozvao me je da ustanem i odem u tuš kabinu. Nekako sam skupila snage da se pridignem i želela sam izvući dildo iz pičkice.
„Ne diraj ga!“, naredio je. „Zabij ga još jače unutra i dođi ovamo“, zvao me je prstom ka sebi, stajući tik ispred toaleta.
Uradila sam kako je rekao, pa sa dildom u pičkici i sa spermom koja je curila iz guze, veselo došetala do tuš kabine i klekla. Znala sam da se želi istresti i na drugi način – NAŠ omiljeni način!
Njegova mokraća mi je ispunjavala usta, polivala sisice i zagolicala mi klitoris kada se spustila do njega. Dodirnula sam ga. Bio je nabrekao i spreman za još jedan orgazam. Tek par kružnih pokreta prstiju po njemu, bili su dovoljni kako bih podigla dva prsta.
„Možeš! Istresi pičkicu, droljice!“, reče dok je i dalje piškio po meni. Vođena Njegovim glasom i mokraćom, tresla sam se, ponovo izbacujući napalu iz sebe.

Iscrpljeno i zahvalno sam podigla pogled ka njegovom i dočekala me je pljuvačka u lice, propraćena sa nekoliko šamara i uvreda.
„Pogledaj kako svršavaš! Nije te sramota što si takva kurvetina i drolja?!“, rekao je grubo i stisnuo mi bradavice do krvi.
„Nije me sramota… nikada me neće biti sramota. Volim biti kurva i drolja, mili Gospodine!“, odgovorila sam u ekstazi.
„Dobra curica!“, ošamario mi je sisice par puta, pa mi spustio poljubac na čelo i potapšao me po licu. „Sada se istuširaj, pa odmori kurveću pičkicu“.

Iako sam bila kompletno ispunjena, osećala sam krivicu što tuširanjem spiram njegovo istresanje sa sebe. Potom sam se vratila do kreveta, pa se privila uz njega i zagrlila ga. Dugo smo pričali, smejali se i odmarali. Baš kada sam pomislila kako će mi reći da je vreme da se spakujemo i idemo, spustio mi je glavu do svog Kurca, koji je ponovo bio uspravan i spreman.
Idemo iznova. Ne znam kakva će mi neslućena zadovoljstva prirediti, ali jedva čekam da saznam…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Advokatova ćerka

Povremeno imam potrebu za advokatskim uslugama, duze vreme saradjujem sa istim advokatom pa je nasa saradnja presla u prijateljstvo. Jednog popodneva smo bili na rucku, prilikom razgovora na vise tema dotakli smo se njegove najstarije

Oženjeni ljubavnik

Kada se javio, pre nego što sam odgovorila, pogledala sam podatke. I znala da od toga nema ništa. Nisam nameravala da se udajem, pa čak ni vezujem, te mi je, sa te strane, sasvim nebitno

Kako odoleti iskušenju

Malo je ljudi koji uspeju da nađu svoje mesto u našim srcima, a još manje onih koji ga iščupaju i ponesu sa sobom, ostavljajući nas da se pitamo gde li smo to pogrešili.Da li smo