Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ne bi mi smetalo…

Vraćao sam se na sever iz Atine ka Solunu. Namera mi je bila da ovog puta zastajem u mestima u kojima nisam stajao kada sam dolazio. Tako me je put naveo u jedno turističko mesto koje je bilo poznato po tome što je imalo dve reke. Obe su se sa brda iznad mesta slivale u more. Bila je to svojevrsna atrakcija koja je privlačila mnogo turista. 

Ušao sam u mesto i brzo našao smeštaj. Bacio sam sidro u jedan kafić i naručio hladno pivo. Pivo mi donese konobarica koja je imala dupence kao stvoreno za greh. Međutim, čim je ostavila pivo brzo pobeže unutra i nestade, kao da sam ubica. U stvari bilo je to ono doba dana kada zbog vrućine ne radi ništa po gradu osim par kafića. Sve prodavnice preko puta su bile zatvorene i sa navučenim rešetkama. Pošto mi se nije kupalo i sunčalo, reših da uz pivo dočekam veče u hladovini tog kafića.
Sedeo sam tako u hladovini i uz hladno pivo šmekao prolaznike. Bilo je tu svega i svačega, debelih, mršavih, smešnih, zgodnih… Pa*ati pre zalaska sunca, počeli su i da se otvaraju lokali preko puta ulice. Pažnju mi privuče jedna mala Japanka. Zastade, natrti se i podiže rešetku sa lokala baš naspram mene. Bila je to prodavnica suvenira oružja. Razni noževi, mačevi i slične stvari me zainteresovaše isto koliko i mala Japanka. 
Posle još nekoliko piva, sunce je zašlo i reših da posetim suvenirnicu preko puta. Ušao sam u malu, pretrpanu, ali uredno uređenu prodavnicu. Sve je bilo kao pod konac, valjda onako kako to samo Japanci mogu da dovedu u red. Pažnju mi privuče jedan mač koji je stajao na postolju i imao na sebi prelepe ornamente. Priđoh pultu i obratih se japanki da me interesuje mač. Japanka je iz bliza bila još lepša. Mala, sitne građe, bele puti. Na njoj je sve bilo malo i čvrsto. Polovina njenih malih tvrdih belih dojki je virila u dekolteu iz kimona. Bile su tako lepe i jedre da ja počeh da balavim. Ali sranje. Nikako nismo mogli da se sporazumemo. Ona je govorila nemački i grčki, a ja engleski i naša komunikacija se svodila na gomilu glupih reči i gestikulacija koje niko nije razumeo. Pogleda me krupnim crnim okicama, nasmeši se i ode iza u susednu prostoriju. Pa*ekundi kasnie ona izađe, a za njom se pojavi Japanac.
– Izvolite – reče mi na odličnom engleskom. Bio je to mršavi zgodni japanac u letnjoj garderobi koja je otkrivala izuzetnu građu njegovog tela.
– Interesuje me ovaj mač – rekoh.
– To vam je katana, mač japanskih samuraja.
– Znam, ali mi deluje suviše veštački, da li imate nešto realističnije?
– Ne razumem…
– Pa ovaj vam suviše izgleda kao suvenir. Ja bih hteo nešto što izgleda mnogo stvarnije, a ne mora da bude opasno po okolinu.
– Vidim da se vi razumete u sečiva.
– Da ja sam kuvar.
– Aha, to je jako dobra veština. U Japanu su dobri kuvari na velikoj ceni.
– Pa? Da li imate?
– Naravno da imam, samo ne ovde u lokalu. Znate to nije za turiste. Imam par komada kući, tu blizu, pa ako hoćete možemo da odemo da pogledate. 
– Hoću.
– Samo da vam kažem, da njihova cena nije kao ova ovde.
– U redu.
Nakon pet minuta laganog hoda dođosmo do njegove kuće. Uz put sam saznao da se zove Ito i da mu je Japanka čijeg se imena sada ne mogu setiti žena. Nekada je radio kao mornar, uštedeo novca i skrasio se ovde jer mu se Grčka kao zemlja dopala. Otvorio je suvenirnicu i kada se posao stabilizovao doveo svoju ženu da tu žive.
Ušli smo u malu lepo uređenu kuću i Ito me brzo sprovede do jedne prostorije koja je služila kao magacin. Bila je puna japanskih stvari.
– Jesi li za neko piće dok malo razgledaš? – upita me on.
– Za dobro piće sa dobrim ljudima sam uvek raspoložen.
On se udalji po piće, a ja počeh da razgledam stvari po sobi. Katana koja je stajala na postolju je bila sušta suprotnost od one u prodavnici i reših da je kupim kao uspomenu na ovo putovanje. Dopala mi se. Pažnju mi zatim privuče jedna velika crna vazna koja je bila oslikana, pretpostavljam nekim događajima iz japanske istorije. Na slikama su bili japanski ratnici u raskošnim odorama u svim situacijama. Na jednoj slici je jedan ubijao drugog mačem, na drugoj slici je ratnik ponosno osmatrao nešto sa brda… Treća slika mi privuče najviše pažnje. Ona je nekako bila i najveća po površini na vazni. Na slici je matori ćelavi samuraj raskopčanog kimona svojski gurao svoj debeli kurac u dupe jako mladom japancu koji je sa obe ruke nadrkavao svoj mali kurac.
U tom trenutku uđe Ito i videvši šta gledam, zago*no se nasmešio.
– Nisam znao da je ovoga bilo u to vreme u Japanu… – rekoh ja pokazujući na sliku.
– Da. I to je deo istorije. Mladi Japanci koji su se spremali za samuraje su bili na neki način robovi njihovim učiteljima. Ovi su sa njima mogli da rade šta god hoće.
– Baš šta god hoće? – ponovo upitah ja.
– Da. Čak su mogli i život da im oduzmu.
– Strašno.
– Ali su mislili da je praktičnije da ih iskoriste ovako jer je tada bio veliki nedostatak žena.
– To mi se sviđa. Voleo bih i ja da imam makar na trenutak takvog roba.
– Ne, pogrešno si shvatio. Nisu to bili robovi. To su bili učenici, a ovi njima mentori, a sex je bio nešto što se podrazumeva. 
– Svejedno, ne bi mi smetalo…
– Šta da budeš mentor ili učenik?
– Pa u principu može i jedno i drugo…
– A meni bi sada dobro došao jedan mentor….
Pogledao sam ga u oči. Uhvatio sam ga za kragnu kimona i privukao sebi. Prepustio se skroz meni. Približio sam svoje lice njegovom i nežno ga poljubio. Stavio je svoje ruke na moje grudi i uzvratio mi poljubac. Ljubili smo se lagano i nežno, kao da imamo sve vreme ovog sveta. Istovremeno smo počeli da skidamo odeću jedan drugom. Kada smo se skinuli, Ito me nežno uhvati za kurac i odvuče do susedne prostorije. Soba je bila prazna, samo je jedna prostirka bila na podu. Spustio sam se na prostirku i dok je Ito stajao pored mene, htedoh da uzmem njegov prav i obrezan kurac u usta, ali se on odmače.
– Ja sam taj kome treba mentor…
Spustio se kraj mene i uzeo moj kurac u usta. Uhvatio ga je pažljivo rukom kao da se bojao da će se polomiti. Isto tako nežno i lagano je otvorio usta i strpao moj glavić unutra. Nežno me je obema rukama držao za koren kurca i kružnim pokretima glave lagano oblizivao glavić. Ta lagana igra me je dovodila do ludila. Onda je počeo da usisava moj kurac u grlo. Radio je to tako lagano i sporo, da sam mislio da treba da prođe čitava večnost kako bi mu ušao do jaja. Kada mu je moj kurac ušao do jaja, tu je zastao. Činio je neke čudne pokrete grlom i plućima što je izazivalo čudne vibracije na mom glaviću i dovodilo me do ludila. To je radio tako dugo, da sam se čudio, kako može da izdrži bez vazduha. Onda je naglo izvadio moj kurac sebi iz grla i počeo zadihano da lupka njime po svom licu. Sve vreme dok mi je to radio, ja sam milovao njegova ramena i leđa na kojima se je jasno iscrtavala definicija svakog njegovog mišića. 
Konačno Ito ustade, okrete mi leđa i uhvati za kurac nameštajući ga sebi na procep guze. Shvatio sam da hoće da ga jebem stojeći. Iako tu pozu do sada nisam koristio, brzo sam se snašao. Uhvatio sam ga otpozadi za ramena i samo malo nagnuo unapred. Moj glavić je već bio na ulazu u njegov čmar. Uterao sam mu glavić i zastao. Ito je tiho uzdahnuo od zadovoljstva. Zatim je malo odigao levu nogu i uhvatio se levom rukom ispod kolena kako bi je držao. Sada mi je bio otvoren put ka njegovoj toploj unutrašnjosti. Uhvatih ga za kukove i snažno nabih na kurac do jaja. Tu sam malo zastao da dođemo obojica do daha, i počeo lagano da ga jebem. Vadio sam kurac tako da mi u njegovom dupetu ostane samo polovina glavića, a zatim ga nežno, ali odlučno nabijao do kraja. Bližio nam se vrhunac.
U tom se otvoriše vrata sobe i na vratima banu njegova žena. Zastao sam tako ukopan, bukvalno u njegovom dupetu. Nisam znao šta da radim. Ona se okrete, zatvori vrata i nestade.
– Ne brini ništa… – reče Ito zadihano – ona zna za ovu moju sklonost i ne smeta joj…
To me opusti i moj sada već poluspušteni kurac u Itovom dupetu poče da poprima svoju pravu dimenziju. Imao sam osećaj, da posle ovog događaja mi je kuac još veći i deblji. Nastavio sam da tucam Itoa, i polako dolazio do vrhunca. Ito je počeo već da svršava i prska obilnu spermu po podu. Krenulo je i moje svršavanje. I taman kada je trebao da prsne prvi mlaz, Ito se naglo odmače i moj mu kurac ispade iz dupeta i ostade da visi u vazduhu. Ito se naglo okrete, kleknu ispre mog kurca i brzo ga uhvati sa dva prsta. Onda je drugom rukom, prstom počeo nekako da lupka po njemu. Ovo do sada nisam osetio. Ta igra sa prstima, koju mi je Ito priredio me je dovela do toga da svršavam do besvesti. Mislim da mi je na taj način iscedio i poslednjeg spermatozoida iz muda. Samo sam se zadihano skljokao na pod i sačekao par minuta da dođem sebi. 
Posle desetak minuta ležanja tako na podu, Ito mi se obrati:
– Shvatio sam da ponekad i tebi treba mentor u sexu…
– Hajde da to kažemo pravim rečima – rekoh ja – da, i ja volim da se jebem.
– Mislim da bi mi bilo veliko zadovoljstvo i čast kada bi mi to dozvolio.
– Sada? Ako ti se digne, ja sam uvek za sex.
– Jako mi se sviđaš i jako bih želeo da budem u tebi.
Nisam mu odgovorio ništa, nego sam ga samo uhvatio za kurac. Počeo je da mu se diže. Pošto smo ležali na leđima, Ito me uhvati za ramena i okrenu me na bok, leđima prema njemu. Primakao je svoje telo uz moje, i ja osetih njegov već tvrd kurac kako se trlja o moje guzove. Dok je trljao svoj kurac u procepu moje guze, Ito me je rukama otpozadi hvatao za sise i ljubio ramena i vrat. Počeo sam da se topim. Njegovi polju*i u zadnji deo vrata, i njegov dah su me izluđivali. Natrtio sam svoju guzu bliže njemu da mu dam do znanja da ga želim. Spustio je svoju ruku dole, i namestio svoj kurac na ulaz u moj čmar. Ja se još više natrtih i osetih kako njegov glavić polako klizi u moju utrobu. Uhvatih se jednom rukom za guz i raširih dupe još više. Ito to iskoristi da mi ga nabije do jaja. Uživao sam. Počeo je da me jebe tako postranice držeći me jednom rukom ispod kolena kako mi noga ne bi pala. Bio sam otvoren za njega i primao sam ga u sebe kao bludna kurva. Ito me je jebao kao da mu život zavisi od toga, ali ne na onaj žestoki grubi način. Naprotiv, radio je to jako nežno i pažljivo, ali ipak dovoljno snažno i odlučno da osetim da se iza mene nalazi pravi muškarac. Nije nam trebalo dugo. Nakon desetak minuta prelepog tucanja ja osetih kako mi sperma nadire i počeh da svršavam. Ito to oseti pa i on poče žešće da udara i nakon njegovog tihog krika osetih kako je počeo da me puni semenom. Punio me je puna dva minuta. Ludeo sam. Da sam imao matericu, sigurno bih mu rodio malog japanca. Izvadio je svoj kurac iz mene i mi sedosmo na pod. Zapalili smo po cigaretu.
U tom trenutku, vrata se ponovo otvoriše i pojavi se njegova žena noseći nam na tacni čaj. Sela je pored nas i mi u tišini popismo čaj.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Seksualna energija

Jedno od veoma zanimljivih iskustava bilo je kada sam pojebao svoju najbolju drugaricu nakon deset godina druženja. Marina je bila visoka svega 160cm, imala je slatko lice i dugačku braon kosu do dupeta, a dupe

Zadovoljena napaljena p…

Cao, ljubitelji dobrog seksa i erotske price! Nedavno sam dozivela nesto za mene do tada nepoznato. Upoznala sam jednog matorca koji je posle par izlazaka zaokupio moju paznju. Iako po godinama moze skoro deda da

Zgodna sekica

Ni sam ne znam kada je sve pocelo. Nekako oduvek me je moja sestra od tetke Ivana privlacila. Mozda i zato sto je starija od mene 5 godina. Ja imam 22, a ona 27 godina,