Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Luda noć

Najbolji ortaci su mi oni sa kojima sam delio sve , čak i devojke! Prošlo leto je bilo užasno vruće, i jedini spas je bila Avala. Moj ortak, Miki, je ostao sam, žena mu je otišla sa drugaricom na more, a moja je bila u Evropi kod sestre. Znao sam da on već duže vremena jebe jednu zajedničku poznanicu.

Razvedena, retko lepa žena, sama mu je priznala, da dok ga nije upoznala, živela je u mraku, što se sexa tiče. Služila je da se muž iprazni u nju. I, došla je u prave ruke.Ja volim da zastranim u igricama, ali, Miki je tu bio vrhunski!

Ja jebem već dugi niz godina jednu doktorku. Posebna priča će biti posvećena samo njoj. Zaslužuje! 🙂

Sex nam je vrhunski, naročito od kada joj je bilo definitivno jasno da je neću oženiti. Svaki put smo pomerali granice! Dakle, nas dvojica, sami, sa ljubavnicama željnim kurca! Kombinacija do bola.

Krenulo je sasvim slučajno. Moja Dr. je došla iz Holandije sa nekog simpozijuma sa pričom kako se celo društvo naduvalo jedno veče, i da joj je nedostajalo još jedino da mi popuši kurac! Volim kod nje što zna šta hoće i zna šta ja hoću!

Bilo bi super da se nas dvoje zajedno to uradimo! Mora da bi bila ludnica! Rekla je a znala je da ću ja povodom toga nešto i učiniti.

Pitao sa Mikija za ključeve od Avale. Za šta će ti? Idem sa Dr. da se zajebavam, popušimo neku i da se pojebemo. Ajmo zajedno!, odmah je rekao! Kako misliš, majke ti? Provaliće da hoćeš da je jebeš, a onda sam ga i ja ispušio. Ma, neee! Ti sa njom, a ja sa Majom! Da vidimo kako će veče da ispadne?

Prvo, meni kurac nije padao ni kad pišam od kad mi je Dr. rekla šta želi! A kada je on pomenu da bi se pridružili, kroz glavu su mi počele da zuje najludje kombinacije.

Vrh, brate. Kada? Sad ću da proverim. Sutra uveče? Ajd.

Nisu imale druge planove, Miki je našao „organik“, frižider je bio pun pića. Našli smo se na placu predveče.

Dr. me je pitala, otkud oni ovde, rekoh joj, neće dugo. Krenula je lagana zajebancija, muzika, piće se već uveliko trošilo. Ugrabih priliku da pitam Mikija : Šta si ti rekao Maji? Nasmejao se onako šeretski, HP će da jebe doktorku, a mi ćemo da gledamo! Ona misli da je zajebancija!

Kako je vreme odmicalo, tako smo bivali sve opušteniji i ludji. Maja u teksas šorcu, iscepanom, gledam, ali gaće nikako da vidim, i moja u letnjoj haljinici.

Zaboravila si da obučeš gaćice? pitah je. Znaš da mi ne trebaju kada smo zajedno. I, počela je da me ljubi. Njen dodir usana me žestoko pali. Ima mala usta, ali mesnate usne, pa je svaki poljubac kao pušenje. Jebalo joj se za njih dvoje. Hajdemo unutra, malo mi je hladno… He, he… prošli smo pored Maje i Mikija. Ona ga je opkoračila na stolici, dok joj je on zavlačio ruke u majicu, milujući sise. Zatvorila je vrata uhvatila me za ruku navodeći me da sednem, otkopčala mi šorc. Kako je veselnik izleteo iz gaća! E, sad ono što nisu imali u Holandiji!

Ona je jedna zaista vrsna pušačica! To voli, i to je usavršila. Prvi put, kada mi je pušila, vrlo brzo sam bio spreman da svršim. Kada sam joj to i rekao polako odgurujući njenu glavu od mog kurca, samo se nasmejala i sklonila mi ruku sa glave. Punio sam joj usta tako, da sam posle bio nesposoban da se dignem sa kreveta!

Polako ljubavi, celo veče je naše, rekoh joj. Dok mi je pušila, polako sam joj skidao haljinu. Naravno, gaće nije nosila!Pprelazio sam rukom preko nežnog dupeta, koje je kao mesec štrčalo belo. Vratila se sa mora skoro…

Ostala je u brusu, koji je uvek nosila. Njene sise su prava petica! Prirodna. Malo mekše, ali, stvorene za perverziju. Polako sam ga otkopčao, i one kao puštene sa lanca, izleteše! Velike, bele,pohotne, sa velikim bradavicama. Malo ispod mog kurca, koji je nestajao u njenim ustima. Slika za pamćenje. Osetila je da sam se opasno uzbudio. Prekinula je pušenje. A, šta misliš da ti mene malo zadovoljiš? Zna da to volim, i zna da ću je polizati do svršavanja! Zamenili smo pozicije. Sad je ona bila na krevetu, ja sam klečao i obradjivao joj ribicu. Sve teže je disala. Počela je da mi priča, tako…to, to, jače, ohhh, daj mi ga, Daj! Daj mi ga? Već? Ali, celo veče je učinilo svoje, a ona je bila željna kurca! Obično bih se igrao tako da me mole da im ga dam, ali sad nije bilo vreme za zajebanciju, već za jebanje!

Okrenuo sam je u dogi, to voli, i prišao glavićem preko ribice i čmara. Daj mi ga! Jako! Jebi me! Hoću jako! Jako! Trpao sam joj kao bez milosti. Nabijao sam ga do kraja. Da sam mogao, i muda bi joj sterao! Već sam bio bez daha, kada sam osetio kako njena ribica stiska moj kurac. Aaaaa, bože, tooooooooooooooo, toooooooooo!Ludački je svršila!

Izvukao sam kurac, seo do nje,zagrlio i počeo da ljubim nežno. Skroz je bila mokra. Od znoja i od sokova. Ljubavi, reče, hvala ti…

Sad me pusti da te ja zadovoljim… Izvila se i sela na kurac. Nabila mi je sise ispred usta, da mogu da ih ljubim. Hvatala je ritam, dok sam uživao mazeći joj guzu.

U trenutku sam pogledao preko njenog ramena…

Maja je bila na Mikijevom kurcu preko puta nas…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Ispod stola

Došao sam kod nje u kancelariju, koju smo do sada overili ko zna koliko puta na mnogo različitih načina. Pričamo, atmosfera je naelektrisana kao i uvek kada smo blizu jedno drugom, razgovaramo o tome šta

Želiš li da ti malo izduvam?

Preselio u drugi kraj grada koji nisam dovoljno poznavao. Iznajmio sam stan i nisam poznavao nikoga u kraju sto mi je bilo malo bzv jer sam jako drustven i dok setam tim delom grada,ne poznajem

Masaža

Leti nije problem pronaći neku nudistička plažu i uživati u blagodetima golog kupanja i izležavanja na plaži. Problem je zimski period, gde se opuštati i uživati go? Jedino što sam na netu pronašao je welness