Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Naplata kirije u naturi

Prošli petak mi je bio gazda za kiriju. Zamisli posle tri mesca on dolazi i traži mi kiriju. Jer on normalan, dvadeset peti ja nemam para za cigare a on oće tri kirije, do kurca tri kirije. I šta da tadim?

Razbila sam se od kucra dva dana eto šta sam uradilq. Jebem mu mater matoru i perverznu. Čini mi se da me je natakao u petak popodne a skinuo u nedelju ujutru sa onog njegovog debelog matorog kurca.

A vala i ima kurčinu svaka mu čast, pa debeo, pa dugačak milina jedna. Mora da nije video pičke mesecima. Malo ga pipnem on mrdne, malo ga drknem on skoči i ukruti se, stavim li ga u usta on se ukoči ko čelična šipka. A kad ga samo malo protrljam po vlažnoj mi pičkici on ga satera do balčaka i počne da koka.

Joj kako je nezasit čudo jedno. Skoči odozgo pa buši li buši. Nabija i vadi dok mu moja mala odgovara šljapkanjem i coktanjem, on se još raspomami pa mi digne noge na ramena pa zakoka duboko, jebeš ga gde stane. Tu već i ja malo popizdim, znaš ni ja baš nemam jebača svaki dan a ovakav kurac nisam gutala nikada pa počnem da stenjem i mešam, da mu se nameštam da ga zarije dublje i jače. Počnem i da vrištim i otimam se dok me polako tuče orgazam iz pice se širi na noge i stomak pa opali u glavu tako jako da ti se sva obeznanim i izgubim. Rastrese me od glave do pete. A on ne staje, ne pada i ne posustaje, jebe dasa boli ga kurac što sam ja svršila.

Izvedem ti ja jedno okretanje, obalim ga na leđa pa se brzo skinem sa kurčine, malo da odmorim jadnicu ali ga odmah prihvatim u usta. Počnem sa oprobanim forama, oližem ga celog pa poljubim glavić i stanem. Duvam u njega nežno a on gura kukove, hoće pušenje fala bogu al ja ne dam, nego se spustim niže i počnem da mu ližem matora jaja, da ih ljubim, celivam pa stavljam unusta jedno pa drugo, a kurac držim čvrsto u korenu, pa ga prodrkam malo pa opet stegnem. On nešto bogorada, stenje, frkće ali ja se ne obazirem, oližem jaja pa se vratim glaviću. Sad ga stavim u usta, zatvorim usne preko njega i vlažim ga pljuvačkom, po malo jezikom oblizujem pa ga opet pustim napolje, stegnem rukom u korenu i pogledam matorog bludnika u oči. A njemu samo sevaju beonjače. Jebaću ti ja mater pomislih, ti ćeš da se najebeš piletine, pička ti materina perverzna, pa navalim da ga pušim onako idiotski, brzo, da cepam glavom gore dole i levo desno, da palacam jezikom po njemu. Matori sad stenje i vidim da se spremio da mi saspe dobru količinu sperme u usta a ja se ne dam, stanem i stisnem ga u korenu krvnički. A on počne da se cima, prevrće očima, da balavi i stenje a ja nedam da mi svrši, ne dok ja ne dozvolim. Sačekam da se badža smiri i prizove malo sebi, da oladi pa ga ja uzjašem i polako se ponovo nataknem na kurčinu.

Uhhhh, što je slatkoooo, prostenjem da ga napalim još malo. Ma vole to muškarci, da ih hvališ i timariš.

Joooj, što ti je dobra kurčinaaaaa, joooj, matoriiii

Počnem da se nabijam i cvilim a moja mala se sva navlažila, potoci cure niz nju pa preko njegovih jaja. Nabijam se ja polako ali do kraja pa nazad skoro da ispadne čudovište pa opet, pa se nabijem do pola pa zamešam, da ga malo slomim, uvijam kukovima pa se nabijem do kraja i picu naslonim na njega pa trljam pomahnitali klitoris o njega.

Uhhhh, i sad se napalim kad se setim. Pa tako radim neko vreme dok ne počne novi orgazam da me trese a on perverznjak jedan, uhvati me za kukove i počne odozdole da bode i hefta, i bode i hefta i zamisli kad sam već počela da se tresem on stane da me puni salvama sperme duboko u mojoj unutrašnjosti, i takav me je orgazam spucao da sam se bukvalno onesvestila sa balavim kurcem duboko u sebi.

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Luda noć

Najbolji ortaci su mi oni sa kojima sam delio sve , čak i devojke! Prošlo leto je bilo užasno vruće, i jedini spas je bila Avala. Moj ortak, Miki, je ostao sam, žena mu je

Susret generacije

Bliži se dvadeset godina mature. Prošlo kao tren.Za nama su brakovi, deca, za nekima i razvodi, pojedini su ostali sami, svojevoljno, najčešće.Posao je takav da nam nije mnogo dozvoljavao susrete, druženja i kafe koje su

Živela pička!

Volim pičku kao da je lebac. Volim je čupavu, fazoniranu, depiliranu. Volim da je ližem, sisam, grickam, jer ako to nisam uradio, kao da je nisam ni jebao. Volim kad se nogice dovoljno rašire da