Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Matora komšinica

Nadao sam se da će mi razvod lakše pasti, ali sam se zajebao. Nisam navikao da vodim računa, pogotovo oko kuhinje i kućnih poslova. Ipak me je najviše mučila nejebica, jer mi je bivša žena bila prava drolja u krevetu. Zbog toga smo se i razveli, jer joj moj kurac nije bio dovoljan u životu. Pored jebanja sa mnom ta se jebala s kim stigne. Bukvalno joj je kurac virio iz očiju i bila je kapacitet za dve žene. Dok je trajalo bilo mi je super, jer za nju u sexu nije bilo tabu teme. Jebala se sa velikim zadovoljstvom i nikad je nije bolela glava. Čak i kad je imala mecu, praznila mi je jaja pušenjem i drkanjem, tako da mi druge žene nisu padale na pamet. Ma sve je radila, trpala se u pičku i guzu podjednakim žarom, pušila kao nijedna do tada, gutala spermu, menjala poze kao da je ona napisala Kamasutru, obožavala sex na javnom mestu, onako na brzaka, a ako ne može da se pojebe izdrkala bi mi kurac. Kad sam saznao da me vara usledio je razvod. Morao sam da se iselim iz stana i jedva sam našao jednosoban stan na periferiji grada. Bila je to nova zgrada sa stanarima iz raznih delova države koji su se navikavali na velegrad. Inače imam 37 godina i radim na građevini, pa su mi primanja uslovljena godišnjim dobima. Zbog posla sam nabijen šljakerskim mišićima, a i kompletan izgled mi je bio solidan.

Za kurac mogu reći da mi je bio potaman, nekih 17 cm, ali mu pičke nikad nije bilo dosta. Zato mi je moja drolja od žene i nedostajala, falio mi je redovan sex. Ponekad bi ga izdrkao kad bi baš zagoreo, ali to nije rešavalo problem nejebice. Na mom spratu su bila tri stana. U jednom je bio mladi bračni par sa bebom, a u drugom stariji par koji su prodali veći stan i od para kupili dva manja da bi mogli jedan da daju tek oženjenom sinu. Bili su vrlo kulturni i ljubazni, uvek se javljali u prolazu, često me zvali na kafu. Vremenom sam se na njih mogao potpuno osloniti u svim stvarima. Jednog dana mi je crkla veš mašina, a nakupilo se radne odeće toliko da nisam imao šta obući sutra za šljaku. Odlučih da zamolim komšinicu za pomoć. Skupih garderobu u neku veću kesu i kod nje. Niko nije reagovao na zvono, pomislih da nema nikog i mahinalno se uhvatih za kvaku. Vrata su bila otvorena, pa sam ušao. Ostao sam zabezeknut! Komšinica je ležala na kauču i gledala pornić. Dok je na ekranu išlo trpanje starije dame s nekim momkom kuronjom, komšinica je zavukla ruku u gaćice ispod kućne haljine i u transu drkala pičku. Uopšte nije osetila da sam ušao u stan. Kada me je videla, ne zna se kome je bilo neugodnije, meni ili njoj. Brzo je izvukla ruku iz gaćica, pokrila međunožje haljinom i počela mi se izvinjavati. Odlučih da se ponašam kao da ništa nisam video, pa sam joj opušteno ispričao da mi je crkla mašina i zamolim je ako može da to opere u svojoj. Nespretno i brzo je uzela kesu, govoreći mi da sednem dok ona ode staviti veš u mašinu. Prizor koji sam video je delovao momentalno na moj kurac koji je skočio i ocrtavao se ispod trenerke. Seo sam na kauč, prekrstio noge da se ne bi videla izbočina i smišljao kako da opravdam svoj upad u stan. Srećom, ona me je preduhitrila čim se vratila iz kupatila.

„Joj, komšija, izvini što si me zatekao onako… Ma, ovaj moj gleda ta čuda, pa CD ostao unutra kad sam upalila TV!“

„Sve je to normalno, komšinice. I ja se uvek napalim kad bi sa ženom gledao porniće. Mi smo čak tražili u njima inspiraciju i jebali bi se onako kao i oni“. Dok sam joj to pričao starija dama na ekranu je pušila momku kurčinu i oboje smo to gledali.

“ Misliš, komšija ako, recimo, ona oralno zadovoljava muškarca, kao što ovo dvoje sad radi, da je to i tebi žena radila?“

„Da, da, i s nestrpljenjem bi nagađali šta će sledeće raditi!“

„Šta misliš da će posle raditi?“, sad već opuštenije upita komšinica, sedajući pored mene.

„Posle će on njoj da liže pičku, vidiš kako joj je čupava? Moja žena se uvek depilirala bez obzira što je znala da ja volim dlakavu pičku.“

„O, a ja sam isto mislila da muškarci vole glatke!? A moja je… nema veze!“

„Šta sam rekao!“

Na ekranu je momak zavalio damu na leđa i uronio glavu u njeno čupavo međunožje! „

“ Uuuuu, baš dobro liže! „, reče komšinica sa vidnim sjajem u očima.

“ Ima baš lepu pičku, baš takve i ja volim, čupave i zrele.“

Njen pogled, upućen meni, je govorio da bi i ona volela baš takav liz, da bi mi sama raširila noge i rado mi dala da poližem njenu pičku, ali se nije usuđivala da sama to predloži. 

„Komšinice, bilo bi nenormalno da zajedno gledamo pornić, a da se ne pojebemo!“, rekoh, pa kud puklo da puklo.

„Ju, komšija, ti bi mene matorku jebao!?“

„Komšinice, ti si dobra matorka, a to je velika razlika! Zar i ti ne bi uživala kao i ona, pogledaj je samo!?“

Matorka na ekranu je u transu mesila sise dok joj je momak burgijao jezikom po dlakavoj i ulepljenoj pički. 

„Paaaa, ne znam? Nikad nisam probala? Lepo izgleda, mislim.. volela bi, ali…. nekako, nisam imala priliku…. znaš, onaj moj….“

Moja ruka je već bila ispod njene kućne haljine i penjala se prema rubu gaćica i pičke.

Pokušavala je mlako da je odgurne, istovremeno šireći noge dok je momak na ekranu i dalje srkao sokove čupave pičke, ali joj je sad u pičku ubacio i dva prsta drkajući je.

Moj dlan je već bio na njenim gaćicama koje su bile vlažne na delu picinog procepa.

„Lepo to momak radi! Vidi je kako uživa sa dva prsta u pički! Navlažila se skoro kao ti!“

Sad sam joj već razmicao gaćice tražeći put do njene pičke i iznenadio se koliko joj je čupava da su mi se prsti mrsili u bujnim dlakama. 

„Joj, komšinice, pa ti se ne hvališ da ti je pička ovako dlakava, baš kako ja volim!“

Podigla je guzove, zavukla ruke ispod haljine i skinula gaćice. Ništa nije pričala, nego je u transu raširila noge, zgrabila me za glavu i uvukla je između svojih butina. 

Ni ja nisam više oklevao. Zaronio sam jezik u pičkin procep i odmah počeo s njim da palacam po klići. 

„Jebote, što je matora vlažila!“ 

Uhvatio sam je prstima za dlačice na usminama i raširio joj pičku, a jezik duboko ubacio u pičku i tako je jebao dok se nije počela grčiti od orgazma. 

Uvek sam nastojao da pička prvo svrši na mom jeziku da je posle mogu natenane nabijati na kurac. 

Matoroj je trebalo par minuta da se povrati od orgazma. Ko zna kad je zadnji put doživela orgazam na jeziku? 

„Hoćemo li sad da se jebemo kao oni?“, a na ekranu je momak nabijao  matorku tako što joj je nabacio noge na ramena i snažno se nabijao u pičku. 

„Hoćemo, hoćemo, samo bi i ja htela malo da okusim tvoj kurac. 

Ustao sam, stao ispred nje, spustio trenerku, a kurac je onako nabrekao čekao da ga ona uzme u usta. 

Uhvatila me za guzove, povukla prema sebi i strpala kurac u usta. 

Pušila ga je znalački. Zatvorio sam oči i imao osećaj kao da ga puši ona moja drolja od žene. 

Kada se zavalila na kauču i rukama raširila butine visoko ih dižući, kurac je sam skliznuo u pičku do kraja. Moja žena bi odma počela da vrišti i priča najbezobraznije reči, a matorka je ćutala i samo uzdisala,gledajući u ekran kako momak razvaljuje njenu vršnjakinju. 

A momak je već promenio pozu. Matorka je bila na boku sa jednom ispruženom nogom, dok joj je druga bila savijena tako da joj je koleno dodirivao sise. Opkoračio je i iz klečećeg položaja joj uterao kurac sve je dlanovima lupajući po guzovima. I ona se okrenula na bok, ali sam joj ja prišao s leđa, podigao joj nogu u vazduh i nabio je na kurac. Ovako smo mogli gledati kako momak na ekranu guzi matorku, a on je toliko lupao po guzovima da su pocrveneli od šamaranja. 

Kada sam ja svoju matorku lupio po dupetu, samo se stresla od zadovoljstva i svaki sledeći šamar je primala sa još većim zadovoljstvom. 

Kada je momak legao na leđa, a matorka ga opkoračila i samo se spustila u kolenima da bi se nasadila na kurac, ova moja matorka reče da je to za nju akrobatika i da ona tako ne bi mogla da se jebe. Zato sam je okrenuo prema ekranu, naguzio je četvoronoške široko joj butine i nabio je snažno na kurac. Morao sam je rukama pridržavati za guzove da ne odleti od mog nabijanja. Čak joj ni to moje nabijanje nije bilo dovoljno, pa se i sama nabijala unazad na kurac. Kao da su porno glumci videli nas šta radimo, jer je momak matorku postavio u istu pozu i žestoko joj nabio kurac otpozadi i dalje je šamarajući po guzovima. Čas je jebao, pa vadio kurac i lizao je, onako otpozadi od vrha pičke, pa sve do guze kružeći jezikom po čmaru. Rekoh, hajde da i ja to uradim. Skroz sam je sagnuo napred da bi mogla isturiti dupe, još više joj šireći noge, a onda joj pukao jedan liz preko pičke sve do guze. Kad mi se jezik zaustavio na ulazu u guzu, samo se stresla od zadovoljstva. 

Dok sam ja bio zauzet lizanjem njene pičke i guze, nisam mogao videti da joj ga je momak uterao u guzu. Moja matorka je to gledala sve se oblizujući, a rukama je širila guzove. Iznenadio sam se kako ga je lako primila u dupe, ušao je ceo bez kočenja, pa smo nastavili da ih guzimo u istoj pozi dok su obe drkale pičku. Svršile su u isto vreme, s tim što je matorka na ekranu sigurno glumila, a ova moja je u grču tako stiskala guzu da kurac nisam mogao pomeriti ni za milimetar.

Onda je matorka u filmu skoro naredila momku da joj napuni pičku, da je jebe sve dok njena pička ne iscedi svaku kap iz njegovih jaja,pa mu se opet naguzila. Kada joj je napunio pičku, skroz polako je vadio kurac iz nje i činilo se kao večnost dok ga nije izvukao. Matorka je široko raširila pičku a režiser je zumirao toliko da je pička bila na celom ekranu. Sperma je nadolazila polako. Ružičasta pička se odjednom zabelela, a sperma počela iz rupice da se sliva niz kliću na čaršaf. Nije je bilo baš puno. Pomislih, sad ćeš videti kad ja napunim svoju matorku, ima da curi iz nje pola sata! Ali, meni se još jebalo, a ni matorka nije bila za moje svršavanje,samo me pitala mogu li još. Dok je na ekranu već bila neka debeljuškasta matorka koja je trpala vibrator u svoju mesnatu pičku i koju su sa strane gledala dva mlada pastuva, znali smo da će je jebati u sendviču i da mi za tu akrobaciju nemamo uslova.

„Imam ja jedan dildo što mi je muž kupio, ali ga retko koristim jer je ogroman i debeo. Hoćeš li da ga donesem?“

Znala je i ona da će momci trpati debeljuce odjednom u obe rupe, jer to sigurno ne bi predložila. 

Rekla mi je da ustanem s kauča, a ona ga zatim podigla i ispod jednog dušeka izvukla dildo još uvek upakovan u originalnu ambalažu. Stvarno je bio ogroman i crn! Na njemu je pisalo big black coock 27/7. Izvadila ga je iz kutije, a on se zbog dužine njihao u njenoj ruci. 

„Ovo je za moju pičku, nikako za guzu, vidiš koliki je!“ 

Mene je fascinirala debljina od 7cm, skoro kao moja ruka. 

Naguzio sam je opet i prstima pripremao pičku za dildo. Skroz lako sam joj ubacio četiri prsta u pičku i drkao je, ali kada sam skupio šaku i pokušavao i palac da uguram, zaustavila me, dajući mi dildo. Glavić je bio puno veći od rupice njene pičke, iako su u njoj bila već moja četiri prsta, pa sam s njim šarao po pički razmazujući picine sokove i kod svakog novog šaranja polako ga prislanjao na otvor pičke nežno ga gurajući unutra. Gledao sam kako se pička polako širi, a glavić nestaje u njoj. Nije se bunila, zahvalno je gledala kako ga polako guram, a sama je znala da ga može primiti. Tek kada je glavić nestao u pički, počela je da meša i da ga polako guta. Stala je negde na pola, tražeći da joj kurac stavim u guzu, a sama je preuzela dildo rukama. Sad mi je guza pružala otpor jer joj je dildo toliko raširio pičku, a stisnuo guzu da me je povremeno odgurivala. Nije odustajala, verovatno ohrabrena prizorom na ekranu gde su momci trpali bucku u sendviču. 

Kad mi je guza dozvolila da kurac uđe ceo, osećaj je bio fantastičan, jer sam dildo u pički osećao na svom kurcu. A ona je skoro ceo dildo strpala u pičku, sigurno 20cm,jer je napolju bilo samo par santimetara. 

Toliko me uzbuđivao dildo u njenoj pički da sam ga izvadio iz guze uživajući u prizoru i drkajući. Uvlačila ga je skoro celog, pa ga skoro do glavića izvlačila, a u meni se spremala eksplozija. Nisam imao vremena da ga opet trpam u guzu ili da je okrećem kako bi joj napunio usta nego sam krenuo da svršava po dildu dok ga je ona nabijala u pičku. Crni dildo se odjednom zabeleo od sperme koju je ona zajedno s njim uvlačila u pičku sve dok se sperma nije pretvorila u penu. Kada ga je izvukla, pička je zjapila toliko da sam joj mogao videti grlić materice, ali se brzo skupila kao da tu pre par minuta nije bila ogromna veštačka kurčina. Zajedno smo ispratili scenu na ekranu gde su momci obilno zalivati bucku po licu, sisama i stomaku. Još sam je par puta uspeo pohvaliti dok se nisam odselio u drugi grad idući za poslom.

Oceni
[Total: 3 Average: 4.7]
Sisu tvoju ljubim

Najgore je za muškarca kad radi ženski posao i još je mlad i drčan. Tako sam i ja radio u prodavnici tekstila, tačnije prodavao sam materijale za šivanje. S druge strane mi je godilo što

Uživaš li u ovome?

Tog leta odlucio sam da po prvi put mojim motorom krenem preko Drine, obozavam da vozim motore i cesto idem na vikend putovanja, no ovaj put smo imali 5 dana na raspolaganju i plan je

Tvrdi primerak

Sa društvom već duže vreme igram basket u obližnjoj školi, u sportskoj sali. Termin koji svima odgovara, 21h.. Tri puta nedeljno… Koristili smo i svlačionicu, mušku naravno, a posle treninga i tuševe. Par puta sam