Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Napaljen na muškarca

Ni kao mlađi, kada je to bilo za očekivati, nisam bio napaljen na muškarca i nisam se ložio na tatine drugare. Nekako mi to nikada nije bio deo fantazije. Naravno da mi kao sada značajno starijem to tek nije ni na kraj pameti.

Pa, ipak evo me kod Miloša u stanu, na kolenima pored kreveta. On leži udobno zavaljen, potpuno go, raširenih i podignutih nogu i čeka da nastavim da mu ližem guzu. Gledam i i dalje sam u šoku kako se ovo uopšte desilo. Razmišljam u sebi i analiziram dok mu nežno drkam kurac jednom rukom a drugom mu mazim ogromna jaja i masiram ih. Kontam u sebi da on nikako nije moj tip.

Prvo, ima puno bora, tanke usne, oštar nos i blago je proćelav. Drugo, jeste visok, ali ima stomak, praktično nema vidljivih mišića, ravno smežurano dupe, a na sve to je izdepiliran i beo kao da nikada tračak sunca nije video. Najzad, loše se ljubi, nije ritmičan. I uopšte ne mogu da se načudim zašto sam tako napaljen. Zašto sam svršio maltene odmah kad mi je zavukao ruku u gaće. Ne mogu da se načudim zašto jedva čekam da mu oližem guzu i popušim, a onda se nataknem na njegov krivi kurac. Ipak, moj kurac je opet bio dignut, balavio je bez dodira i apsolutno sam prilegao na njegovu guzu.

Tako sam je sočno lizao i smenjivao sa periodima pušenja kurca i lizanja jaja, da mu je kurac i u šestoj deceniji stajao uspravno i bljuvao je predspermu. Jedva sam dočekao da mi kaže „mali, dođi ovamo“. Čuj mali…pa ja sam bre uveliko u trećoj deceniji, kako mali. Ipak, nisam se bunio. Štaviše, to me je samo dodatno naložilo. Zato sam se uredno popeo, opkoračio ga i namestio mu kurac na ulaz u guzu.

Dok sam se naticao na kurac privukao me je sebi počeo da me ljubi. Izuzetno loš poljubac, balav, sa previše jezika. Sve je bilo pogrešno, ali je ipak bilo tako prljavo da sam se prepustio. I ne samo prepustio, nego i prokleto uživao.

Tucao me je dugo i jako, a onda me je skinuo sa sebe. Rekao mi da legnem kraj njega. To sam i uradio. Legao sam okrenut leđima njemu na svoj bok. Čas posla se našao iza mene i uveo mi kurac u dupe odpozadi, grleći me jednom rukom ispod glave, drugom oko struka. Ta druga ruka je sa struka brzo skliznula ka mom kurcu. Uzeo ga je i stegao, a onda palcem počeo da mi kruži oko balavog glavića.

To je bilo tako dobro. Kao da mi je hiljadu vati prolazilo kroz celo telo. Uvijao sam se i grčio od zadovoljstva i pribijao sve jače i brže uz njega. Po disanju sam znao da se on dodatno napalio. Zapravo, ne samo napalio, već pomahnitao potpuno. Zato me nije iznenadilo kada me je okrenuo na stomak, podvukao mi jastuk ispod kukova da mi izdigne dupe, a onda prilegao na mene i počeo da me puni kurcem žestoko. Uhvatio me je za vrat i glavu mi skoro zabio u jastuke. Jedva sam imao mesta za disanje dok me je karao kao raspomamljena zver.

Po tome kako mu se glas i ritam daha menjao shvatio sam da mu se bliži orgazam. Bio sam u pravu. Počeo je da se grči i stenje i nabija mi kurac sve dublje. U jednom trenutku je počeo da svršava toliko jako da se strovalio preko mene i počeo da mi zariva nokte u dupe. Punio me je jako dugo mlazovima tople sperme i pošto se celom težinom upirao u mene, moj kurac, naslonjen na jastuk počeo je da prska mlazove sperme po jastuku i krevetu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Prva trojka

Mi smo bracni par sa 40tak godina, normalnog izgleda, supruga punija sa jacim nogama i guzovima, manje sise. Uzivamo u sexu i vrlo ga cesto upraznjavamo. Supruga je moglo bih sereci konzervativna, cak se i ne oblaci

Moja bivša

Zovem se Željko i imam 28 godina. Pre 5 godina sam upoznao Valentinu na moru. . . Bila je visoka  metar šedeset pet ,duge prave crne kose, zelenih očiju.  Imala je male pravilne grude i

Opasno

Bila sam sa verenikom na egzoticnom putovanju, kao poklon za veridbu… Jos dok smo planirali put u glavi mi se vrzmala misao na kojim mestima i kako cemo imati sex,jer obadvoje smo veoma nezasiti u