Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Naguzio me tata

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan

Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci, a onda je tata upao u sobu: -Ima li necega za rucak? -Ne znam! Valjda je baka ostavila nesto u frizideru. Sisla sam niz stepenice, i otisla da i ja nesto pregrizem.

Tata je sedeo za kompijuterom i gledao neki porno sajt. Kako sam upala, on je iskljucio. Onda sam mu rekla: -Nemoj da krijes, u redu je-onda sam mu prisla i rekla-tatice? ! -M? -odgovorio je mrtav ladan jer je njegova tajna otkrivena. -Vidi, zelim da te imam-on se u cudu okrenuo i rekao: -Molim? -Zelim da izgubim nevinost sa tobom! On je samo rekao: -Ej, ne zezaj se- i onda sam videla kako mu se digao i rekoh mu: -Tatice, hajde.

On je ustao i osamario me: -Cujem li to jos jednom, letis napolje! Jasno? Otisla sam u sobu placuci! Uvece kada sam legla da spavam on je usao i rekao: -Izvini sto sam te udario! NE zelim da se svadjamo! Pogledala sam ga i on je samo odjenom presao rukom preko mojih usana. Onda mi je zadigao spavacicu i skinuo gace.

-Oh Ajde kceri

. Skini mi gace. Ja sam se nasmejala, i onda mu ih skinula. Kako je bio veliki.

UHH! Ustala sam i ljubila ga. BAcila ga na krevet.

I pocela sam pusiti njegovog velikog, 45 cm, bez dizanja! Gurao mi ga je i samo uzvikivao! Onda sam osetila da mi se pica vlazi, i rekla sam mu: -Hocu da osetim tvog kuronju u meni-onda me je polako probio, nije bolelo i proslo je bez krvi! Nabijao mi ga je. Oh kako je bilo dobro. Radili smo to bez zastite. Ja sam vikala: Oh da.

Tatice

. Dublje .

Ajdee

Ohh

Kako mi prija . Nabij ga.

Razvali mi picketinu moju

Koliko sam primetila, njega je to uzbudilo! Onda smo menjali poze

Ljubio me je, prislanjao uz zid . Sta sve ne.

Onda smo seli na stepenice u kuci, pa me je i na stepenicama jebao! Oh, to je bilo naj! -Tatice

. AHH! Uh .

-Uh moja lepotice . Kako si nevaljala.

-i tu smo svrsili oboje .  Onda je uzeo video kameru, i stavio kasetu i poceo me ponovo jebati.

. Ah .

Ali mi je stavio lisice, i bicevao me je . Mislim, onim bicom za jebanje.

Kuronja mu je bio vrhunski! Onda smo izasli na terasu sa ugasenim svetlom, a bilo je i 2. ujutro! Na kameri je bila lampica, pa se videlo.

Moja picka se sve vise sirila .      Usli smo u kucu i nastavili na krevetu.

Uzimali smo poze iz kamasutre. Ja sam mesala i mesala. TO je njega palilo

-Kceri

. Kurvice moja.Oh.To.Ti si.Ahh .

Oh

Nevaljala si . -Jel da tatice.

Oh

. Uh Aah.

Guraj

. Guraj.   Ubrzo smo svrsili. Ja sam mu rekla! -Vise nikada, zaboravimo ovo! Ujutro mi je prisao, mazio me. JA sam odbila, onda me je dignuo i sneo u kuhinju! Nisam mogla da odolim onoj lepoti od kurca.

A ni moja picka. Te mi ga je u kuhinji isto nabadao kao sinoc. Ja sam mu rekla, da imam neplodne dane, i da me moze i jebati bez kondoma.    I uvek kada je mama na poslovnom putu, ja i tatica, cesto radimo ono sto ne treba, snimajuci se.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Mala slatka komšinica

Bila mi je komisnica. Mala slatka, nosila je naocare, plave oci i duga smedja kosa. Gledali smo se nekoliko nedelja, nista vise od osmeha i cao. Bila je zima, vece,  vracao sam se sa posla.

Želim da vrisnem!!!

Dok noć obavija gotovo usnuli grad, hodam polupustom ulicom na putu do stana… i osetim te, na par koraka iza sebe. Iako se ne okrećem, znam. Kao što znam i da je to nemoguće, ali…pratiš

Izjebao si me savršeno!

Poslovan sam čovek i živim život ubrzanim tempom. Oženjen sam već 15 godina, sa ženom koju obožavam. Sve je kod nas potaman, sve skladno, pogotovo sex. Tu smo, za ovih 15 godina, stvarno sve isprobali,