Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Eksplozija strasti u porodici

Gledajući kroz ključaonicu od vrata na kupatilu, video sam opuštene dojke koje se talasaju levo-desno. Koža na dojkama i stomaku je blago izborana, ali i delimično zategnuta malo većom količinom masnih naslaga ispod. Da, gledao sam u deblju ženu kroz ključaonicu. Iako nije bila zgodna po nekim današnjim merilima, meni se u tom momentu učinila veoma seksi. Primio sam se kao mlad majmun. Gledao sam opčinjeno u velike bradavice na sisama, debeo stomak od dva sloja sala, povremeno i oblo dupe koje je pri dnu imalo naslage celulita, sa po nekom strijom na butinama. Sve u svemu, kao što rekoh, prizor nije bio lep po merilima lepote današnjice, ali… Kurac mi je poskakivao ispod gaća. Gledao sam tu ženu kako se polako briše peškirom, ni ne sluteći da je neko posmatra, ili čak da se pali na nju. U tom momentu je počela oblačiti gaćice i ostatak veša, pa sam, onako sa dignutim kurcem, otišao u dnevnu sobu da se malo smirim.
   Pravi letnji dan. Temperatura je dostizala ogromnih 38 stepeni, i jedino prijatno osećanje bilo je ispred ventilatora sa flašicom hladnog piva. Kako sam došao u dnevnu sobu iz svoje posmatračke misije, zavirio sam u frižider, uzeo jedno hladno pivo i seo na krevet. Uključio sam TV i pravio se da gledam neki film. U tom trenutku Mira je ušla u dnevnu sobu žaleći se kako je vruće, i kako se oznojala iako se tek istuširala. “Uzmi pivo, ohladiće te” – rekao sam joj. Prišla je frižideru i sagla se da uzme flašicu sa pivom. U tom momentu sam se umalo zagrcnuo. Pored divne slike u mojoj glavi od malo pre iz kupatila, dobio sam i dopunu ovog trenutka. Zbog nesnosne vrućine, Mira je izgleda skinula gaćice i ostala samo u kraćoj suknji. Kako se spustila da uzme pivo, u prvi plan je izbila njena debela guza sa jasno vidljivim brežuljkom između nogu. Posmatranje te divne obline je samo još više utvrdilo moje mesište među nogama. Uzela je pivo i krenula ka meni da sedne naspram ventilatora. Ne obraćajući pažnju na sebe, nisam primetio da mi se na šorcu vidi primetna izbočina. I dalje sam, kao slučajno, bacao pogled na predeo grudi i zamišljao kako su gole, premotavajući sliku njihovog pravog izgleda iz kupatila. U trenutku sam došao sebi, i spazio da me Mira, krajem oka, zagleda. Bilo joj je, izgleda, neprijatno zbog moje budže. Pocrveneo sam i prekrstio noge. U tom trenutku sam se vratio u pravi svet. Nisam mogao da verujem da sam toliko napaljen da nisam ni primetio da mi kurac seva na izvolite. Pojeo me je živi blam. I dalje su mi kroz glavu prolazile slike gole Mire iz kupatila, ali sam polako ubedio sebe da to izbacim iz glave, jer nikad ranije nisam gledao na Miru na taj način.
   Mira je, inače, po izgledu prosečna domaćica. Ima kratku kosu, prosečan izgled i slobodno mogu reći da je malo deblja, mada su tu zaslugu uzele i njene godine koje je ona nosila bez problema. Sa 42 godine nije izgledala kao nekad, ali je imala takvu energiju kakvu ima malo žena danas. Krupne polu-opuštene sise, stomak koji se nazirao ispod svake majce koju je nosila, i guzica koja je tražila put van svih pantalona i suknji koje je nosila nisu bili njeni aduti, ali je meni to debelo izdanje izgledalo fantastično.
   I tako, sedim na krevetu prekrštenih nogu, sa kurcem u fazi eksplozije. Niti smem da ustanem a ostajanje tu bi bilo katastrofa za moj šorc. Desilo se ovo drugo, polako je počela da se pojavljuje fleka na šorcu, i postajala je sve veća i veća. Eksplozija sperme iz mojih muda uzimala je danak i kvasila sve više tkaninu oko sebe. Svršavao sam od pritiska skupljenih butina na kurac. Mira je primetila moje jače disanje i pogledala me je sa čuđenjem. Spustila je pogled niže i videla je svu količinu sperme koja je pokvasila moj šorc. U tom momentu sam ustao i otrčao u kupatilo. Svukao sam šorc, stao ispred kade i rukom završio ceđenje svog kurca od sperme. Gaće su mi bile skroz ulepljene i bacio sam ih u korpu za veš, kao i šorc.
   Od blama jedno vreme nisam izlazio iz kupatila. Posle par minuta sam ogrnuo peškir oko sebe i provirio na vrata od kupatila. Nije bilo Mire u hodniku. Izašao sam, i otrčao u sobu da uzmem drugi šorc i gaće. Našao sam se u čudu kad sam ugledao Miru u mojoj sobi, kako sedi na krevetu i mirno me posmatra. “Hajde, uđi” – rekla je. “Izvini, samo da uzmem šorc…” – rekao sam zbunjeno, kao da sam ja nju zatekao u neprijatnoj situaciji. “Ma, šta će ti šorc po ovakvoj vrućini, skini i taj peškir sa sebe” – dodala je. Nisam mogao da verujem, u stvari, da li sam dobro čuo? Posumnjao sam u samog sebe i posle pauze od par sekundi samo sam rekao “A?”
   Mira se nasmejala, i počela: ”Nemoj da se stidiš sad, primetila sam te kako me gledaš već par dana, primetila sam da me špijuniraš dok se kupam, a primetila sam i neko ispupčenje u tvojim gaćama malo pre koje je izgleda i napravilo onu havariju”. Zanemeo sam. “Hajde, pođi sa mnom” – dodala je, ustala i uhvatila me za ruku. Sa drugom rukom sam stezao peškir oko sebe, i kao po naredbi pratio Miru, ne pružajući nikakav otpor. Došli smo do kupatila, otvorila je korpu za veš, pronašla moje ulepljene gaće i izvadila ih. I dalje sam bio totalno izgubljen. Sve je znala, sve je skontala. Pa zar je moguće da sam bio toliko očigledan i neoprezan.
   “Skidaj taj peškir sa sebe!” – rekla je kao u nekom besu. “Sad da te vidim, kako ćeš se ti osećati dok ja tebe gledam golog”. Ostao sam bez teksta. “Hajde” – dodala je. U roku od sekunde svukla mi je peškir i ugledala opušten kurac. “Hajde, hajde, šalila sam se, nemoj da si zbunjen toliko” – nastavljala se, “Opusti se, šta si se ukipio, pa i ti si mene gledao golu, video si sve što si hteo, pusti malo i mene sada.” Opustio sam ruke, udahnuo duboko i pogledao je u oči. Nasmejala se i prinela je one ulepljene gaće od sperme svom licu. Omirisala ih je i jezikom liznula belu gustu tečnost. Ovo je bilo previše. “Nemoguće” – rekao sam glasno, iako je to bila samo misao. “Šta je nemoguće? Da ližem tvoju spermu sa gaća? Da ti prva pokazujem da želim to od tebe? E, pa mali moj, vreme je da se nešto uradi!” nervozno je govorila. “Dođi ovamo.” – povukla me je u svoju spavaću sobu. “Gledaj mili moj, i uživaj. Znam da hoćeš!”
   Gledao sam u Miru ponovo kao opčinjen. Svlačila se ispred mojih očiju. “Šta da se radi mili, puno je vrućina, ovako mi je mnogo lakše. Imaš li nešto protiv da se raskomotim?” – pitala je. “Ne… nemam…” – odgovorio sam. Skidala se polako. Gledao sam ćutke kako svlači sve sa sebe. Gore je imala majcu na bretele a ispod nje brushalter. Dole samo onu divnu suknju koja mi je malo pre pokazla njenu divnu brazdu između debelih nogu.
   Sise su već ugledale svetlost dana i polako se njihale dok se ona saginjala da svuče suknju. Čarobna šuma se pojavila ispred mojih očiju u punom sjaju. “Da li ti sada izgledam dobro? Dok si me gledao kroz ključaonicu primetila sam da si se dugo zadržavao?” – presekla me je sa pitanjem. “Da, MAMA, izgledaš još bolje!” – izašlo mi je iz usta. Ne verujući da sam joj to rekao, pokušao sam da se izvučem “Mislim, da… Znaš… Nije…”. Prišla mi je i stavila prst na usta. Desnom rukom je uhvatila moj opušteni kurac i blago ga stisla.
   U ovom momentu sam se istopio. Kao što već rekoh, majka mi je držala kurac u ruci, blago ga mazila i stiskala, a ja sam stajao ne verujući da mi se ostvaruje želja za koju do malo pre nisam ni znao da postoji. U suštini, Miru, moju mamu, sam gledao iz radoznalosti kroz ključaonicu, barem sam tako mislio. A sada, sve mi je postalo jasno. Želeo sam da joj dam sebe celog, želeo sam da je osetim u potpunosti.
   “Hajde mili, opusti se. Neće mama ništa loše da ti uradi. Vidim da i ti mene želiš”, – bila je totalno u pravu. “Ali, kad si saznala?” – pitao sam. “Još pre par meseci sam te spazila da me posmatraš kroz vrata od kupatila, a jednom sam te videla da viriš i u spavaću sobu dok sam se presvlačila. Čekala sam da ti napraviš prvi korak, jer, veruj mi sine, i meni se hoće, a tvoj otac nikad nije kući” – odgovorila je. Bilo mi je u neku ruku milo da to čujem od nje. Iako mi je majka, ovog momenta mi je delovala kao žena ranjenog srca, sa željom da svoju lošu sreću otera dobrim seksom, pa makar to bio i njen rođeni sin.
   Sve to vreme dok smo vodili ovaj mali dijalog, mama nije ispuštala moj kurac iz ruke. Lagano me je odgurnula na krevet i dala mi do znanja da želi da legnem na leđa. Nadnela se nada mnom i počela sve jače da mi stiska kurac koji je polako počeo ponovo da se budi. Klečala je na krevetu pored mene i drkala mi je kurac, rođena majka. Pri samoj pomisli da mi to radi ona, kurac mi se dizao sve brže. “Oooohhh…” – otelo mi se iz grla. “Tako mili, slobodno uživaj. Želim da se oboje opustimo i uživamo…” – dodala je moja mama. Počeo sam da stenjem, kroz glavu su mi prolazili malopređašnji momenti: Mira gola, Mira gleda moj kurac ulepljen od sperme kroz šorc, Mira miriše i liže moje gaće ulepljene od sperme, Mira se skida u sobi, Mira mi drka… “OOHHHH…, mama lakše malo, svršiću…” – dodao sam u bunilu i ekstazi. Kada je to čula, spustila je glavu do mojih prepona i počela da mi liže dlakava jaja. “Hajde mili moj, svrši ponovo za mamu, da probam tvoju toplu i svežu spermu…” – rekla je, a zatim progutala ceo kurac. Ovo je bilo previše, osetio sam kako mi glavić mazi njeno grlo a jezik joj je bio ispod mog kurca, pokušavajući da me oliže celog. “Ohhhh, maaammmaaa, evo ti tople sperme… oohhh, evo ti pušačice moja… oohhhh… kako si divna… hajde mama, još malo mi sisaj… uuuhhhhhh…” – govorio sam joj dok je moj kurac pulsirao i pulsirao u njenim ustima. Punih usta sperme, podigla se do mojih usana i podelila je sa mnom. “Probaj mili i ti, lepo je.” – dodala je posle dugog lepljivog poljupca. “Mama, zašto mi daješ moju spermu?” – pitao sam još uvek onako odsutan i popaljen, gde mi je ukus sperme čak i prijao. “Ne znam, mili, slučajno, izvini. “ – tiho je dodala, i legla preko mene, a glavu spustila na moja ramena. “Nema veze” – dodao sam, nasmejala se i ponovo me strasno poljubila u moja lepljiva usta. Polizala je sve.
   “Mama, bilo mi je divno” – rekao sam posle par trenutaka. “Osetila sam lepi moj, bio si tako sladak dok si svršavao i zvao me pušačicom. Nisam se ni ja tako dobro osećala već dugo” – odgovorila je Mira na moju konstatciju.
– Miro! – rekao sam,
– Molim mili?
– Ništa mama, deluje mi lepo da te tako zovem,
– Sad me zovi me kako želiš, lepi moj. – dodala je mama i tu smo zaspali na njenom krevetu goli i zagrljeni.

– Miro! – začuo se moj otac. Došao je sa posla. “Miro, Marko, gde ste? Ima li u kući nekog?” – glasnije govoreći, da ga valjda čujemo. “Ovde smo” – začula se mama, ne razmišljajući o tome da smo goli u njihovom krevetu. U stvari, mama i ja se tek budimo, i dalje smo bunovni. U sobu ulazi tata. “Šta vas dvoje radite, jebem li vam sve!” – dreknuo je. U tom momentu smo se razbudili.
– Ništa… hladimo se, vruće je… – pokušavala je mama da opravda našu golotinju,
– Hladite se? Nemoj da vas ja oboje ohladim, pizda vam materina!!!
– Stani Petre, urazumi se – i dalje je pokušavala,
– Mali, marš napolje! – reče meni. U tom momentu sam proleteo pored njega i otrčao u svoju sobu. Nadao sam se da neće biti velikog sranja. Jebote, ne verujem šta se dešava. Ovo je bio najlepši dan u mom životu sve do malo pre. Neće valjda biti i najgori. Sedeo sam na svom krevetu razmišljajući o tome šta je sve moguće da se dogodi. Posle pola sata u moju sobu ulazi ćale i seda pored mene. Gledam ga sa hiljadu pitanja u očima. Toliko sam bio odlepio da sam zaboravio i da se obučem. Sedim i dalje go, ćale je pored mene i gleda me. Stavljam ruke preko kurca od sramote.
– Nemoj da se kriješ. Znam ja šta imaš ti tu. – reče, nimalo ljutito. Delovalo je čak i normalno.
– Tata, znaš… Nisam hteo… – pokušao sam da počnem nešto da pričam.
– Ćuti. Sve mi je rekla tvoja majka. Jel istina da si je gledao kroz ključaonicu? – pitao me je. Spustio sam glavu i posle par trenutaka odgovorio: “Jeste, istina je. Ali…”, prekinuo me je ponovo:
– Ne pričaj više, nego, jesi li i mene gledao? I to sam čuo? – ovim me je iznenadio. Kako je moguće da i to zna. Pa to ni mama nije znala? Istina je da sam ga par puta gledao kroz ključaonicu, najviše iz radoznalosti, prosto da vidim kakav mu je kurac i uporedim sa mojim. A kako i ko me je video, to mi nije bilo jasno.
– Istina je tata, ali to samo iz radoznalosti… – odgovorih, ali me on opet prekinu.
– Čekaj – reče i ustade se. Stao je ispred mene. “Slušaj, ako si toliko želeo sve to, daj da vidim šta ćeš dalje da uradiš?” – rekao je i počeo da otkopčava šlic na pantalonama. Tu je stao. Otvorio je šlic, skinuo majcu i spustio pogled na moje oči. Ostao sam bez daha. Ćale je stajao ispred mene, šlic mu je bio u visini mojih usta, doduše, sa kurcem i dalje u gaćama, i očekivao izgleda nešto od mene.
Podigao sam pogled prema njemu i gledao ga nekih par momenata. “Hajde sine, znaš ti kako on izgleda i šta mu treba.” – reče i približi mi se bliže za neki centimetar. Ispod skljopljenih ruku sam osećao kako mi kurac traži put van. Nisam mogao doći sebi tog trenutka, ali je moj kurac izgleda mogao. Digao sam polako ruke, stavio ih na ćaletova kolena i počeo da oblizujem usne. Desnom rukom sam mu otkopčao pantalone, onda sa obe ruke ih svukao do članaka. Podigao je jednu, zatim i drugu nogu da mu ih svučem do kraja. Podigao sam glavu i ispred sebe ugledao jako veliku izbočinu u njegovim gaćama.
– Tata, jel želiš da ti ga… –
– Da, želim da mi ga miluješ i maziš, poližeš i sisaš. Nemoj da govoriš pušenje, deluje kurvarski.
– Dobro tata, neću – ovo me je začudilo, mislio sam da će biti mnogo grublji.
– Ako to, sine, uradiš dobro, pozvaćemo i mamu. Ona čeka u sobi, misli da te grdim sada. – Ovo me je obradovalo, izgleda da joj je navodno očitao lekciju, a u stvari i on hoće da učestvuje u ovome. Pa da sam sanjao o svemu ovom, mislim da lepši san nisam mogao poželeti.
– Važi, tata – odgovorio sam. Svukao sam mu gaće. Miris njegovog kurca mi je u tom momentu bio nešto najlepše što sam pomirisao. Udahnuo sam duboko, pogledao ga u oči i liznuo vrh njegovog modrog glavića.
– UUUHHHHH, tako sine moj, nastavi samo… – prijalo mu je. Ovo početno ohrabrenje mi je dalo još više volje da mu dobro popušim… pardon, isisam i poližem, njegov kurac. Polako sam ga primao u usta, a on je mahinalno radio kukovima polako napred-nazad. Uhvatio sam ga sa obe ruke za guzu, zinuo koliko god sam mogao i počeo da ga primam u svoja usta. Ćale je sve brže pomerao svoje kukove, zabijao mi je kurac u usta i u jednom momentu uhvatio za glavu sa obe ruke. Nabijao me je na kurac, vilica je počela da mi trne, zagrcnuo sam se nekoliko puta. Sve je on lepo to pratio i popuštao tačno kada je trebalo, a nabijao kurac u moja usta kada je osetio da mogu da ga primim. Ćale me jebe u usta, pomisao koja me u ovom momentu jako pali. Počinjem da drkam svoj kurac. Stežem ga jako, drkam onom žestinom kojom tata meni gura svoj kurac u usta. Primetio je da drkam i izvadio kurac iz mojih usta. Dugačak trag pljuvačke je povezivao moja usta sa njegovim kurcem, dok ga nije odmakao toliko da se ista nit pljuvačke toliko smanjila da je pukla.
– Lezi na krevet, na leđa. – rekao mi je. Poslušao sam ga. Dok sam ležao on je raskoračio iznad moje glave i kleknuo tačno iznad mojih usta. Video sam mu kurac, jaja i čmar. Sagnuo se, tako klečeći, i uzeo moj kurac u svoja usta. “Ohhh, tata… šta mi to…” – rekao sam i ućutao jer mi se iz usta oteo takav olakšavajući krik da sam pomislio da već svršavam. Ćale mi je mazio i sisao kurac takvom žestinom da nisam mogao da verujem da je to uopšte i moguće. Mama mi je danas pušila, ali ovo je bilo zaista barem za dve ocene bolje. Ne znam da li je u pitanju i psiha, ali je bilo fantastično. Mahinalno sam otvorio oči i ispred sebe ugledao lep prizor ćaletove pozadine. Isplazio sam jezik i počeo sam lizati njegovu guzu i jaja. Dobio sam još žešće lizanje i sisanje kurca zbog toga. Lizao sam i ja još žešće, malo čmar, malo jaja, malo koren kurca. Počeo sam da mu drkam dok sam lizao ta dlakava i teška jaja. Poludeo sam od užitka. Sa jedne strane dobijam pušenje i sisanje a sa druge isto i ja to radim. Počeli smo jedan drugog da jebemo u usta. On mene odozgo, ja njega odozdo. Pomagao mi je, spuštao je glavu sve niže da bi izašao u susret svakom mom naletu. “Mmmmhmmhmhhhmhm“ – to je bilo jedino što se čulo u sobi. Osećao sam se čudno, a u istom momentu i predivno, jer sam od oba roditelja dobio nešto što niko nikada neće. To saznanje mi je dalo još elana i volje da tati popušim kurac najbolje što mogu. Mumlanje se nastavilo još par minuta. Oba kurca bila su vlažna od sisanja i pušenja. Nabijao mi je svoj kurac sve jače u usta, a ja sam želeo da mi ga nabije celog, do krajnika!
   Želja da primim ceo tatin kurac ubrzo se i ostvarila. On je u jednom momentu stao i pogledao ispod sebe. Imao je šta i da vidi. Ja sam zbunjeno usnama stegao kurac, misleći da hoće da ga izvadi. Gledao je par sekundi i rekao:
– Sine, svaka čast, ceo ti je u ustima,
– Mhhmmhh (Htedoh reći, ahha)
– Hajde sisaj ga malo, hoću da gledam. – rekao je i namestio se bolje da vidi kako primam njegov ceo kurac u svoja usta. Uzeo je moj kurac i počeo ga drkati slobodnom rukom. Prijalo mi je sve, i gledanje i drkanje. Sam je gurao i vadio svoj kurac iz mojih usta i očigledno veoma uživao.
– Sine, tata bi da svrši. – rekao je.
– Mhhmmhh. – razumeo me je, a ja sam obema rukama pritiskao njegovo dupe ka sebi i time još više gurao njegov kurac sebi u usta. Ni sam neznam kako, ali njegova kurčina je glatko klizila niz moje grlo, a da mi to uopšte nije smetalo. Ispucao je svoje seme direktno u moj jednjak, nisam morao ni da gutam. Osećao sam kurac duboko u grlu kako se prazni u mene. A on se nabijao, kao da jebe u pičku a ne u moja mala usta. Posle par trenutaka, stao je. Izvukao je kurac iz mene. Debela nit mešavine sperme i pljuvačke otegla se od mojih usana ponovo do njegovog kurca. U tom trenutku sam osetio kako mi se vraća sperma u usta. Na kraju sam progutao sve ono što je bilo u meni, a ostatak sperme koji je morao naći put van usta u toku njegovog svršavanja sam skupljao prstima po licu. Tata je približio svoje usne mojima i stavio moje ulepljene prste između nas dvojice. Lizali smo obojica, a zatim se tako jako poljubili. Poljubac je trajao i trajao. Lizanje jezicima i sisanje sperme je za mene bilo tako popaljivo. Skupio je usne i poljubio me još par puta po obrazu i nosu. Ti slatki poljupci su me podsetili kako me je ljubio za laku noć kada sam bio mali. Nasmejao sam se iz srca.
– A sad ti lepi moj dečače, da vidimo jel ostavila ona tvoja mama nešto i za mene. – dodao je i počeo da se namešta iznad mog kurca. Mislio sam da će da mi popuši, ali je on čučnuo iznad moje glave i rekao:
– Ajde, okvasi mi guzu dobro. – rečeno, učinjeno. Lizao sam mu čmar nekih par minuta i ulepljivao ga sa mešavinom pljuvačke i njegove sperme koja mi je još bila u ustima. Ustao je naglo, a moj jezik se našao u vazduhu. Okrenuo se i klenkuo iznad mog kurca. Uhvatio ga je i usmerio prema svom otvoru. Polako se spuštao. U neverici sam gledao tatu kako se nabija na moj tvrd kurac. Ovo je već previše, ali mi jako prija i mislim da mi kurac raste još više. Čim je seo na mene i nabio se skroz, počeo je ritmično da se nabija, kao žena. Štipkao mi je bradavice i silovito se nabijao na moj kurac. Bio sam gotov posle par sekundi. Izlivao sam spermu u dupe svog tate. A on je svojim kontrakcijama produžavao moje svršavanje u njegov šupak. Bilo je predivno. Prvo moje jebanje i skidanje mraka pamtiću po tome što je to bio moj tata.  Kada je osetio da sam prestao da prskam u njega, ustao je i čučnuo mi iznad glave. Iz čmara mu je curila moja sperma.
– Pokupi je sine, hoću da je probam – reče.
– Odmah tata, – dodao sam i počeo ponovo da mu sisam čmar, ali ovog puta i da izvlačim svoju spermu iz njega. Malo sam progutao, a dobar deo sam ostavio u ustima čekajući da se tata okrene i da me zažvali. To je upravo i uradio. Ponovo smo se ljubili kao napaljeni klinci. Spermu sam mu davao malo po malo, sve dok na kraju nije počeo da skuplja ostatke prstom sa svog čmara i gura nam obojici u slepljena usta.
   To je bilo dovoljno. Ostao sam da ležim na leđima a on je legao pored mene. Približio sam mu se i legao mu na grudi. Kao nekada kada sam bio mali. Imao sam osećaj potpune zaštićenosti pored svog oca i u tom momentu činilo mi se da smo postali jedan drugom najveće blago. Mazio sam mu malje po grudima i počeo da ga ispitujem:
– Tata, jel ti bilo lepo?
– Predivno sine. Reci ti meni kako je tebi bilo? Kako ti je bilo danas sa mamom?
– Tata, oboje ste najbolji roditelji na svetu. Bilo mi je odlično sa mamom, nisam se ni nadao tome, mama mi je baš lepo popuš… mislim, polizala i mazila kurac. A i ovo sa tobom je bilo nešto posebno. Moram ti reći tata da si mi ti prva devojka.
– Nemoj da pričaš? Nisi do sada bio ni sa jednom?
– Nisam tata, mada mi je baš drago što sam osetio tvoje čvrsto dupe pre bilo koje pičke. Iskreno, niko ni nema tu priliku koja se meni ukazala. Biće pičaka, ali jedna je tatina guza. – tu sam se nasmejao i poljubio ga u bradavicu. Pomilovao me je po kosi i poljubio u glavu.
– Mili moj, ti si najbolji sin na svetu. Nadam se da ću ti ja biti jedini muškarac kojeg ćeš jebati, i kojem ćeš, ako se slažeš i ti dati.
– Hoću tata obećavam. Samo ti. Moja guza će biti samo tvoja i ničija više, a kurac.. pa kako mu bude.
   Tu smo se obojica nasmejali i jako se zagrlili. Nastavio sam da ležim pored oca koji je polako i zadremao dok sam ga ja mazio po grudima, stomaku i kurcu. Milovao sam ga svuda. Svoju nogu sam prebacio preko njega i skroz mu se približio. Na butini sam osećao njegov (meni sada najlepši) kurac kako se odmara.

Probudio sam se. Ležao sam sam. Na posteljini su se i dalje ocrtavali tragovi i fleke kao dokaz dobre ljubavne igre. Neznam kada je tata ustao, ali mi je trenutno bilo malo žao što ga ne osećam pored sebe. Sav sam mokar od znoja. I dalje je jako vruće. Moraću da popričam sa mojima da vidimo za tu jebenu klimu. Na brzinu sam sabrao utiske od danas i to me je vratilo iz sna u javu. Ustajem iz kreveta i polako krećem ka ormaru da uzmem nešto da obučem. Uzimam bermude i majcu i odlazim ka kupatilu da se istuširam. U kupatilu već ima nekog, čuje se šuštanje vode iz tuša. Mahinalno sam spustio glavu i video sestru kako se tušira. Ništa novo, pomislio sam. Već viđeno. U stvari, ja sam imao običaj da kroz ključaonicu od kupatila posmatram celu moju porodicu. Video sam mamu, tatu i sestru. Kroz glavu mi je prošla još jedna suluda misao. Pošto su me mama i tata lepo obradili i pružili mi izuzetno zadovoljstvo, a nadao sam se da će to i potrajati, hteo sam da im predložim da nekako upletemo i Mariju, moju sestru. Marija je devojka od 15 godina, mlađa od mene tri godine. Nisam napomenuo da je meni 18, a tati 44 godine. Uopšteno posmatrajući svoju sestricu shvatio sam vrlo dobro kako razmišljaju devojčice njenih godina i ustvari kakve su im potrebe u toku tih godina odrastanja. Marija mi je sestra, tako da su te njene potrebe i meni bile sasvim normalne i nimalo čudne. Dok je jedan broj mojih vršnjaka ludeo za ženskim gaćicama, brusevima, ili željom da vide uloške i kako ih ženske koriste, meni je, kao što rekoh, to bilo sasvim uobičajeno.
Stajao sam go ispred kupatila i povremeno bacao pogled kroz ključaonicu na Mariju. Čekao sam da se obuče i izađe iz kupatila, da bih ja mogao ući. Kroz glavu mi je prolazila slika mame kao pušačice i tate nabijača kurca u moja usta. Naravno, neizostavna je i slika tate kako se nabija na moj kurac. Sve to pomalo je uzrokovalo napinjanje mog kurca po treci put danas. Mislio sam da će biti mnogo, ali kad se setim da ponekad i 5-6 puta drkam u toku dana, bude mi ipak lakše. Stvari sam ostavio u hodniku na regal za obuću i ponovo pogledao u Mariju.
– Ohhho, gledaj malu. – više sam rekao za sebe. Bila je to reakcija zato što sam Mariju video kako pokušava da svoje bradavice gurne sebi u usta. Levom rukom je držala sisicu i jezikom prelazila preko bradavice. Desna je završavala između nogu. Već napetog kurca počeo sam da balavim. Gledao sam sestricu kao u devojku kojoj bi moj kurac itekako dobrodošao u ovom trenutku.
– Šta to radiš? – iznenadila me je Mira.
– Uh… mama ti si. Gledam Mariju kako se mazi. Slučajno sam pogledao mama, stvarno. – refleksivno sam pokušavao da izvrdam situaciju. Ali naravno da nije bilo potrebe za tim.
– Ma nemoj, jebem li ti sunce tvoje malo kurčevito. A ta batina dole, jel i on slučajno takav?
– Mama bre… – dodao sam i nasmejali smo se oboje.
– Hajde da se dogovorimo nešto. – reče mama,
– Reci…
– Ja ću sada da uđem, kao da piškim i uhvatiću je kako se mazi, pokušaću i njoj da priđem kao i tebi danas. Ukoliko uspem da je nagovorim da mi se da, ti posle nekog vremena uđi tako go, sa namerom da se istuširaš. Pošto nas budeš uhvatio, zapreti nam da ćeš zvati tatu ukoliko i tebi ne damo. Eto sine, ja sam danas htela da me jebeš, ali ovako možeš da nas imaš obe. – bio je mamin predlog
– Ti si najbolja mama na svetu. Hoću mama, uradiću sve kako si rekla. – rekao sam pun sreće
– Dođi da te ljubim – primakla mi se mama, a ja sam joj izašao u sustret svojim usnama. Jezici su nam se spojili kao kod već iskusnih ljubavnika. Poljubac je bio divan.
– Nemoj da ti se spusti, diraj se dok nas budeš gledao, hoću da mi staviš što pre… ljubim te još jednom. – dodala je mama, poljubili smo se i zatim je ona ušla u kupatilo.

   Pošto je naglo uletela kod Marije, iz kupatila se čuo kratak vrisak. “Mama!…“ – uzviknula je Marija i stavila svoje ruke preko mačkice. Grudi nikad nije sakrivala od mame.
– Šta to radiš pile mamino??? – delovala je Mira navodno veoma iznenađeno
– Pa mama… Ništa… Samo sam se malo mazila. Čula sam da puno devojčica to radi, pa sam samo htela da probam… Nisam.. – pokušavala je Marija da se izvuče iz glupe situacije.
– Ma pile nema veze, dođi da te mama ljubi. – prišla je Mariji, zagrlila je i poljubila u kosu.
– Mama nisam htela…
– Nije važno sunce moje, ne brini. Smiri se, hajde. Vidiš kako ti srce brzo lupa. – reče Mira i stavi ruku između Marijinih sisica. Marija ima jako lepe sise, zovem ih sisice samo zato što su mnogo slatke, veličine su otprilike da taman stanu u šaku, a bradavice su na gornjoj polovini i usmerene na gore.
– Mama, nisam htela ništa loše…
– Pile, smiri se. Hajde, zna mama da je to lepo. Pa sve devojčice zaista to i rade.
– Stvarno?
– Da pile, ali moraš paziti da se ne povrediš. Sigurno ne želiš da se povrediš i da posle imaš kojekavih problema samo zato što si htela malo da se pomaziš? Zar ne?
– Ne želim mama, a kako to… mislim…
– Evo ovako ćemo. Pošto ti očigledno više nisi mala curica, već koliko vidim, devojčurak sa već isturenim lepim dudama i popriličnom šumicom među nogama, mama će ti pokazati i objasniti kako se to radi.
– Stvarno mama, ali… Zar to ne bi trebalo da bude…
– Zabranjeno. I jeste pile, ali mnoge majke svojoj deci pokazuju kako se to radi, samo se o tome ćuti. I ti ćeš morati pile da ćutiš, jer ako to neko čuje sa strane, neće nam se baš lepo pisati.
– Dobro mama, verujem ti… Dijana mi je pričala nešto slično, tako da mislim da si u pravu.
– Šta ti je Dijana pričala?
– Pa njena mama je njoj objašnjavala kako se prave bebe, ali joj nije pokazivala ništa. Pa, pretpostavljam da nema ništa loše u tome ako ti meni budeš pokazivala kako se mazi.
– Naravno pile, eto vidiš da nema čega da se plašiš… Prvo moraš lepo da se opustiš. Pusti vodu i sedi u kadu a ja ću da nam pripremim kupku i penu. – reče Mira i poče da pravi atmosferu za, čini mi se, jaaaako dobru jebačinu.

   Marija je sela u već do pola napunjenu kadu dok je mama pravila penu. Gledao sam u maminu debelu guzu kako se savija ispod iste one suknje od danas. Opet nije nosila gaćice. Slatko sam se nasmejao i nastavio da pratim Miru i Mariju kroz ključaonicu.
– Marija, hajde ti zavrni česmu i dopravi još malo pene, da se mama skine.
– Dobro mama – odgovori joj Marija. Ponovo sam buljio u debelo Mirino telo. Marija je za razliku bila prava mršavica, taman toliko otprilike za svoje godine. Kontrast kakav se samo poželeti može. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Mira je ušla i sela u kadu naspram Marije.
– Zatvori pile oči i uživaj, opusti se skroz. – tiho je rekla Mariji.
– Mmmmm, mama ovo je super. – dodala je Marija.
– Jeste pile. A sad počni da zamišljaš one trenutke koji te pale dok se maziš…
– Mmmmm, dobro mama… Jel moram da ti kažem šta zamišljam?
– Ne, ljubavi mamina, samo uživaj ti u njima. Ja ću isto tako. A sad počni da se maziš, i kada budeš osetila da ti je ribica mokra iznutra  ti mi reci.
– Ok mama, – dodala je Marija. Gledao sam dve ženske iz kuće kako se maze. Nisam mogao da im vidim pičkice, ali su mi i ovako do pola delovale predivno. Nekoliko minuta je svaka sebe mazila, sve dok Marija nije ustala:
– Mama, meni se već svršava…
– Aha, dobro pile, vidim da znaš ti već sve. Priđi kod mene da vidim je li sve u redu dole. – dodade mama, a Marija napravi korak u kadi i njena pičkica se nađe Miri iznad glave.
– Mislim da je sve u redu ovako na oko. Hajde mila mazi se, da vidim kako to radiš, ovako iz blizine.
– Evo mama… – reče Marija i poče da mazi svoj klitoris.
– Probaj i ovako,  – reče Mira i stavi joj dva prsta na ulaz u ribicu i poče da je mazi. Marija je duboko uzdahnula, sklonila je svoju ruku i potpuno se prepustila Miri. Mira je mazila ćerkinu pičkicu nežno, da bi joj jednom momenta stavila  jezik na kliću. Mariji su noge klucnule.
– Oh, mama… ovo još nisam osetila, oh kako je lepo .- jedva je govorila Marija dok je Mira sve brže i brže lizala njenu pičkicu. Mira se okrenula prema vratima i rukom mi mahnula da uđem.

   Uleteo sam u kupatilo kao slučajno i naravno, zatekao mamu kako Mariji liže sočnu pičkicu. Obe su me pogledale i stale. Mira je uhvatila Mariju za noge i nije joj dala da se makne. Verovatno nije želela da joj ova pobegne.
– Bato…
– Sine… – rekle su gotovo u glas, a ja sam ponosno stajao ispred njih dve dignutog kurca. Marijin pogled je upravo bio zakucan na moj podignuti kurac, a Mira nije gubila vreme. Ponovo je počela da liže Mariju. Mala je sad totalno odlepila, nije znala šta će. Prišao sam joj i stavio njenu ruku oko mog kurca. Marija je pogledala mamu, a ova joj je klimnula glavom u znak odobravanja da ga uzme. Sestrica je polako drkala moj kurac dok je mama već ludo sisala njenu pičku. Mazili smo se bez reči.
– Svršiću mama. Svršiću… aaaaa, mama… aahhhhhh… – tresla se Marija i sve jače stiskala moj kurac.
– Tako lepa moja, svršavaj. Hajde i ti, mazi joj sise – rekla je meni. Uhvatio sam Marijinu levu sisicu i počeo da je uvrćem i stiskam. Marija je jedva stajala na nogama.
– Ohh bato, takooo, to mi radi… oh, volim vas oboje… kako mi je lepo.. – i dalje je svršavala naša lepa Marijica i davala nam do znanja da joj ovo i te kako prija.  Posle par trenutaka se spustila na kolena u kadu. Mira je ustala i naguzila mi se.
– Hajde i ti lepi moj. I tebi još da pokažem kako se to radi pa da izlazimo odavde, – reče mi Mira i nasmeja se gledajući u Mariju koja je njorila u polu svesnom stanju. Stojala je nagužena u kadi, a Marija je bila ispod nje i polako je dolazila svesti.
– Mili, hajde stavi ga mami. Mokra sam već odavno. Ova mala me je napalila do daske. – reče Mira i još više se natrti. Široko dupe mi se otvorilo, a samim tim mi pružilo i sve svoje tajne rupice. Polako sam gurao mami u pičkicu. Malo po malo, dok je Marija sve to ćutke ispod nas pratila. Klečala je u kadi i posmatrala.
– Vidis pile mamino, ovako kurac od muškaraca ulazi u naše pičkice. Videćeš da je to jedan od najlepših osećaja koji ćeš ikada osetiti. Najlepše je kad u tebe, mila, ulazi kurac koga puno voliš. Jel voliš ti tvog batu puno?
– Volim mama, puno.
– E pa onda… će ti … on poka… zati, kako… uhhh mili… – prekidala se mama dok sam je ja uveliko jebao. Ovaj osećaj je bio fantastičan. Poučen tatinim šupkom, jebao sam mamu baš žestoko… Tucao sam tu debelu pičku u nameri da je svu napunim, kao tatino dupe.
– Uhhh, jebi mili.. jebi pičku svoje mame. Hajde i ti mila, uradi mi ono što sam ti malopre pokazala, hajde liži mami pičkicu, pokaži mi da li si naučila.
– Odmah mama. – reče Marija i poče da joj liže kliću.
– Uh vas dve, svršava mi se, hajde Marija, lizni i moj kurac, molim te seko…
– Mmmhhmmhmh, srrrrkkkk, uh – oglašavala se Marija, lizala je Mirinu pičku i moj kurac. Tu sam odlepio. Počeo sam da prskam i u Mirinu pičku i u Marijino lice. Svršavao sam i dalje jebao, sperma je sipala na sve strane.
– Aaaaaaaaahhhhhh… – bio je neverovatan krik iz mog grla, dok mi je kurac već završio u ustima moje seke.
– Mmmhhhmmmpff – je bilo sve što sam čuo od Marije. Miru sam uhvatio za struk, izvukao lepljivi kurac iz Marijinih ustašca i ponovo ga nabio u maminu pizdu onako lepljivog od sperme. To je bio kraj balavljenja mog kurca.
  Mira se uspravila i protrljala pičku, – Jebem li vam sunce malo deco, pa vi niste baždareni – reče ona,
– Mama, pa jel mi smemo da ovako hvatamo batu za.. ono…?
– Sada milo mamino sunce možeš, ali ima još mama da vas nauči par stvari da ne bi napravili sranje… da vas ljubim… – bile su Mirine reči. Poljubila nas je u čelo, i mene i Marijicu. Ja sam ušao u kadu i počeo da se tuširam zajedno sa sekom…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Želim da me jebeš

Stojim go i drkam ga lagano jer je tvrd, napaljen i pun… Maser sa jednom rukom širi guzove moje žene a sa drugom je u njoj. ona napaljena se daje i izbacuje guzu i to

Trio iznenadjenja

Nela i Dejan su moji stari gosti koji dolaze na smestaj koji izdajem vikendom. Ovog puta kao i svakog drugog ostavio sam im kljuceve i krenuo svojim poslom. Nedugo zatim usledio je njihov poziv da

Sexy koleginica

Zovem se Dragan, imam 35 godina i radim u jednoj maloj privatnoj firmi, a u kancelariji sedim sa koleginicom Dankom, koja je starija od mene 12 godina, ali izgleda bar deset godina mladja, uz to