Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Na sex u teretanu

Pre nekog vremena odlučio sam da malo radim na svom telu,godine su stizale,ishrana nepravilna,poslovni ručkovi,večere ,malo kretanja i stomak je počeo da se zaokrugljuje. Moja Dijana je i dalje izgledala kao boginja lepote ,tako da sam i ja morao malo da povedem računa o svom izgledu. Tri puta nedeljno sam odvajao vreme za sebe i to ništa nije moglo da spreči. Teretana je bila lokalna, dve ulice od našeg stana,ali moderna u svakom smislu,ukusno sređena ,sa novim modernim spravama . Pre mog termina devojke su imale aerobik. Bile su to uglavnom cure koje vode računa o svom izgledu,znači prilično zgodne,a bilo je i onih koje su kao ja zakasnile ,pa su došle da ispravljaju greške iz kuhinje.

Primetio sam da na aerobik dolazi i naša komšinica,žena koju sam poznavao iz viđenja,ustvari imao sam problem sa njenim mužem ,kada smo imali neke radove u kući ,to je gospodinu mnogo smetalo,pa smo imali kraću raspravu, posle smo to sredili i počeli da se uredno javljamo jedni drugima,kao dobre komšije. Komšinica je bila žena od nekih 30 godina,smeđe kose,uredno izvučenih pramenova ,plavih očiju ,i lepog tela ,dolazila je očigledno da održava kondiciju ,jer joj je telo bilo zaista savršeno. Kada bih je viđao u prolazu, bila je uvek elegantno obučena,sexy ali diskretno ,besprekorno doterana i ceo ulaz je mirisao na njen parfem.

Kada me je prvi put videla u teretani,samo je prošla pored mene i kratko se javila uz osmeh,sledeći put me je pitala kako napreduju vežbe ,da bi posle par puta zastajala i obavezno malo pričala sa mnom,upoznali smo se malo bolje,saznao sam da se zove Ivana,ali smo isključivo pričali o vežbama i zdravom životu. Dolazila je u teretanu u širokoj trenerci tako da,koliko god sam gledao nisam mogao da vidim ništa od njenog prelepog tela. Jednom prilikom je moj instruktor pokazivao nekoj novoj članici kako izgleda sala za aerobik ,baš dok su trajale vežbe,kada su otvorili vrata iskoristio sam priliku da malo bacim pogled,unutra.

Devojke su skakale,vežbale ,uz muziku,a onda sam video prizor od koga mi je zastao dah,Ivana je bila blizu vrata,okrenuta leđima,obučena u crne helanke i tanga bodi , fluoroscentne, zelene boje,ta zelena crtica je bila tako sexy u njenoj lepoj guzi.
Poludeo sam od te scene,samo mi je ta guza bila u glavi,zaboravio sam i vežbe i stomak. Kada su završile trening,devojke su izašle iz sale,umesto da uđem i počnem da treniram,instruktoru sam dao neko glupo objašnjenje i krenuo kući za njom.Stigao sam je i takođe je slagavši za razlog ,lagano pored nje krenuo ka kući,uz neobaveznu priču. Opet je bila u onoj širokoj trenerci, ali ja sam znao šta je ispod,i mašta mi je radila.Rekla mi je da je instruktor fitnesa i da vežba već godinama. Jedva sam čekao sledeći trening,zamolio sam je da ostane posle aerobika sa mnom na treningu i malo mi pokaže neke vežbe i pomogne oko tehnike.

Umesto očekivanog ne mogu ,dobio sam neočekivano ok i veliki osmeh,ne žurim nigde sama sam svejedno,muž mi je na seminaru, a deca kod bake. Oduševio sam se njenim odgovorom,a mašta mi je radila 300 na sat. Tokom vežbanja je ispravljala moje držanje, nežno mi rukom gurajući telo ,pokazivala mi je tehnike vežbanja sa tegovima ,ruke su joj bile sve češće na mom telu ,a u mojoj glavi su se vrtele sulude slike.
Trening se završio,krenuli smo kući ,zajedno,hoćemo negde na piće da se bar malo odužim za tvoj trud ,ne mogu hvala ,rekla je ubivši me u pojam,ako već hoćeš da mi se odužiš isprati me do stana jer je pao mrak,a u ulazu nema svetla i bojim se sama,ok rekao sam,nema problema .
Ušli smo u ulaz ,zaista je bio mrak,samo je lift svetleo,krenula je ispred mene u lift zanosno vrteći kukovima,poželeo sam da je pojebem sad i tu u tom liftu ,pa makar me ceo komšiluk video. Ušao sam za njom,zatvorili smo unutrašnja vrata i pritisnuli sprat,nismo progovarali ,uhvatio sam joj pogled na meni. Rekao sam sebi sad ili nikad ,prišao sam joj ,podigla je glavu prema meni ,gledajući me začuđeno,poljubio sam je ,nije skidala pogled sa mene,ali ni jedna reč nije izašla iz njenih usta. Poljubio sam je ponovo,uhvativši je za glavu,sklopila je ruke oko moga tela ,lift je stao.

Izašli smo,i krenuli ka njenom stanu,otključala je i ušla ,ušao sam za njom,zatvorio vrata,okrenula se ka meni i zaustila nešto da kaže,sprečio sam je usnama. Ljubili smo se divlje,počeo sam da skidam trenerku sa nje,istovremeno je i ona skidala moju,lizao sam je po vratu i oko ušiju ,glasno je uzdisala,strgla mi je donji deo trenerke ,i ščepala me za guzove povukavši me ka sebi.Moj kurac je bio kao kamen,pritisla je svoj stomak uz njega,skinuo sam joj bodi,njene fantastične sise su iskočile ,ruka mi je poletela u njeno međunožje,opipao sam magični trouglić,spustio ruku još niže i masirao joj klitoris,uzdisala je glasno.

Spustio sam se i usnama sisao njenu bradavicu,rukom je drkala moj kurac gurajući ga ka svom vrelom otvoru,pomerio sam se omogućivši joj da mojim kurcem mazi svoj klitoris, a onda sam je naslonio uz vrata podigao noge i kurac lagano gurnuo u njenu pičkicu,oboje smo uzdahnuli. Pičkica joj je bila mokra i vrela ,lagano sam prodirao unutra.Počela je da uvrće kukovima i da diktira ritam,sve brže i brže ,jahala je na mom kurcu kao luda ,uz glasno dahtanje meni na uvo ,svršila je zabacivši glavu unazad ,ispuštajući glasne krike.

Umirila se lagano,hoću da ti se naguzim,da me tucaš od nazad ,rekla mi je tiho,spuštajući noge na pod,okrenula se oslonivši se rukama na vrata,izbacila je svoju guzu širom raširivši noge. Izludeo sam,ščepao sam je za guzove, grubo joj gurnuvši kurac u ribicu,zastenjala je,tucao sam je jako ,ali nije potrajalo,struja me je udarila u glavu,počeo sam glasno da vičem i nabijam je sve grublje na kurac,izvadio sam ga i počeo da prskam po njoj,po leđima vratima ,tepihu,ostala je tako nagužena i mirna,rukom je razmazivala moju spermu po sebi. Okrenula se klekla i olizala moj mlohavi kurac.
Bili smo iscrpljeni,kada smo upalili svetlo svuda oko nas su bile razbacane stvari,kapljice sperme po celom hodniku. Obukao sam se i krenuo kući ,kasnim debelo ,Dijana se već sigurno pita gde sam. Ivana mi se osmehnula,dolaziš u sredu na trening pitala je ,naravno odgovorio sam uz osmeh…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Napunio sam kurvu

Imam 26 godina a vec sam 7 godina u braku sa covekom starijim 11 godina od mene,kada sam se udala mozda je malo cudno ali bila sam nevina, i ako sam imala dosta iskustva u

Oralna masaža

Već 5 godina se bavim profesionalnom masažom,ranije sam radio preko Oglasa po kućama ali od prošle godine radim u sklopu jednog poznatog Beogradskog Hotela.Tog popodneva došao mi je Klijent,zbog obaveza moja Koleginica čiji je on

Fina kurvica

Upoznali smo se na IG. Pratili smo se par meseci, pa smo se porukali, zezali i onda dogovorili izlazak. Dosao sam po nju na mesto gde smo se dogovorili. Cekao sam je 5 minuta, a