Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mogu li ja nekako da pomognem?

Poljupci po vratu i miris jutarnje kafe….

„Budi se spavalice… sanjalice…“, čujem njegov glas tik uz uvo, i moram priznati, prilično me nervira…Nisam od onih blagoslovenih koji čim otvore oči vrcaju sreću i radost, naprotiv. Rano jutro… ne diraj, ne prilazi!
Samo se meškoljim, odajući nezadovoljstvo zbog buđenja subotom ujutro. „Zaboga,“ mislim u sebi „mogu li bar ova dva slobodna dana da spavam na miru!“ (iako baš i nisam neka spavalica).

„Hajde, budi se…divno je jutro. „

„Neeee… Pusti me!“
„Kako li samo uspeva da se smeška od rane zore?“, razmišljam dok se mrštim.

Nastavlja svoju misiju, rastezanja mojih živaca do krajnjih granica za to jutro, ignorišući, jasne znake negodovanja, sve do momenta kada rešava da mi ubaci crvića.

„Ne želiš čak ni da čuješ šta sam smislio… kakvu imam ideju za vikend u Bg-u?“

„Vikend?… Otkud sada vikend? Zar nismo trebali samo da odemo na koncert?“, okrećući se ka njemu, širom otvorenih očiju, konačno pokazujem zainteresovanost.

„Paaa.. Mislio sam da bismo mogli da pozovemo nekoga….“

„Kooogaaa?“

„Znaš ti dobro koga?“

Oooo daaa.. Znala sam.

„Misliš li…?“

„Ne mislim ništa… Znam. A ti si luda ako uopšte sumnjaš u postojanost želje s njegove strane.“

Hmmm.. Jutro je u tom momentu postalo mnogo interesantnije…. Toliko interesantno, da se kafa potpuno ohladila dok je moje telo dostizalo tačku ključanja pod njegovim, i to… više puta.
……………….
Konačno je došao i naredni vikend. Kraj radnog vremena tog petka označavao je njegov početak. S ogromnim nestrpljenjem sam ga dočekala poletevši u pravcu kuće kako bih se što pre spremila. Od brzine mog spremanja zavisio je i početak naše nove avanture.
Plan je bio vrlo jednostavan… Čim dođemo i smestimo se, izaći ćemo s njim na piće i pustiti da se stvari dešavaju spontano, bez ikakvog očekivanja… Na kraju krajeva, imali smo i subotu, nigde ne žurimo. Nedelja je bila rezervisana za koncert i Vranjkovića… i povratak kući.
Mislim da se nikada brže nisam spremila.. Istuširana, sveže oprane kose, kože meke i namazane losionom, čiji mi se blagi miris uvlačio u nozdrve, obukla sam novi crni čipkani veš… Halterima sam zakačila čarape koje su mi dosezale nešto iznad polovine zategnutih butina… Pogledala sam svoj odraz u ogledalu i coknula jezikom, osmehnuvši se samozadovoljno.
Navukla sam preko glave, maslinasto zelenu haljinu, koja je pratila linije moga tela, šireći se neznatno u predelu bokova, ostavljajući radoznalim pogledima da naslućuju tačne linije i obline ispod nje.
Samokritična kakva jesam, pogledala sam se i… čak i na moje iznenađenje bila veoma zadovoljna onim što sam videla… Neutralno, a ipak seksi. Potpuno sam svesna svog seksipila. Nisam napucana, atraktivna riba, ali imam… ono nešto. Slatkica s faktorom X. Zavodim i flertujem nenapadno, prirodno svakim svojim pokretom, pogledom, tako da i najneutralniju, svakodnevnu kombinaciju umem da podignem na mnogo viši nivo. Upravo sam to i želela… Obula sam čizmice, namerno bez potpetica, i bila spremna.
Stvari koje će nam biti potrebne sam spremila unapred tako daaa…mogli smo da krenemo!

Put do Beograda je prošao neverovatno brzo… Volim te kilometre koje gazimo iščekujući, razmišljajući, priželjkujući sve što će se događati. Nisam imala nikakva previranja, premišljanja… vodila me je samo snažna želja za zabavom.. Vapila sam za njom.
Ni ne sećam se tačno trenutka kada smo ušli u apartman, mislim da ga, osim nekoliko detalja koji će mi kasnije dobro doći, nisam dobro ni osmotrila, što mi je potpuno nesvojstveno. Samo me je vukla snažna želja da što pre izađemo iz njega i nađemo se s njim na mestu koje smo u međuvremenu dogovorili.
Ne volim da me neko čeka te sam požurivala oboje da što pre krenemo.

„Heeej, nestrpljiva.. uspori malo.. Ne brini, neće pobeći“, šalio se, iako je znao razlog mog nestrpljenja.

„Maaa….“, zaustavila sam se i samo mu se isplazila…obgrlila rukama… i izvukla iz stana.

Izgleda da je on bio nestrpljiviji od nas, jer nas je dočekao iako smo i sami poranili.
Dok me je posmatrao kako prilazim, nije mogao da sakrije pogled oduševljenja mada je pokušavao, ne želeći da izgleda kao kreten oklembešene vilice. Prijalo mi je, u momentu sam se opustila još više i nastavila da koračam još izazovnije. Zagrlili smo se i ovlaš, prijateljski, poljubili u obraz. Zagrljaj je trajao za nijansu duže, stisak je bio za nijansu snažniji, za nijansu topliji, željeniji… Ili se to meni samo činilo jer mi je ostatatak večeri u klubu bio u izmaglici. Jedino što znam je da sam ga u tom trenutku poželela… Upravo tu, upravo tada, ali da sam svesno skrivala želju, dajući mu je samo na kašičicu, da naslućuje. Koketirala sam, izazivala vrcavo obojicu i u jednom trenu, predložila da nastavak večeri nastavimo kod nas. Činilo mi se da je bio iznenađen predlogom, ali ga je spremno prihvatio.
Ulazeći u automobil, dragi me je upitao,

„Sigurna si?“

„Mhhhhmm.. Sigurna sam da želim malo da se… poigram.“, odgovorila sam mu pomalo intrigantno, ostavljajući da naslućuje moje namere.
Bila sam potpuno sigurna da nema apsolutno nikakvu predstavu kakav nastavak večeri mi prolazi kroz glavu.

Ušavši u stan, raskomotili smo se.
Nehajno sam došla do ugaone garniture i rekla,
„Mili, možeš li mi izuti čizmice, znaš da umeju da mi zadaju problem?“, govorila sam jednom, a gledala u drugog.
Upravo taj drugi je odgovorio.

„Mogu li ja nekako da pomognem?“

„Mislim da bi bilo nepristojno odbiti pomoć.“, odgovorih spremno, osetivši blago stezanje u stomaku pri samoj pomisli njegovih dlanova na svojoj koži.

Prišao je, kleknuvši.. Obuhvatio me šakama za list i stopalo i položio ga u krilo. Prste sam povila ka napred, isturivši za nijansu grudi, izvijajući blago donji deo leđa, namerno ga pritiskajući između nogu, sve vreme s pogledom u njegovom, dajući mu do znanja, da taj pokret nije ni najmanje slučajan.
Reakcija je bila gotovo momentalna. Osetila sam to pod đonom čizmice, kao kada pri koračanju naiđete na izbočinu na ravnome putu.
Svukao ju je lagano i odložio u stranu, dok sam ja vrhovima nožnih prstiju prelazila preko njegovih usana, spuštajući se najsporije moguće preko obraza, niz bradu, vrat, čvrste grudi, stomak…nazad u krilo koje je postalo poprilično napregnuto. Nekoliko puta sam bosim stopalom prešla preko nategnutih pantalona, a onda na isto mesto stavila drugu nogu.
Postupak je bio identičan a efekat sve uočljiviji. Ni sama nisam zaostajala jer sam osetila kako mi osetljive, ukrućene bradavice golica, gotovo bolno iritirajuće, tanka čipkica brusa, dok se gaćice vlaže, na svega nekoliko centimetara udaljenosti od njega… Mislim da je mogao da oseti vrelinu koja je dopirala iz mog međunožja, kao i opijajuće mirise koje je odašiljalo, pozivajući ga.
Izvukla sam nogu iz njegovog krila i naizgled, nezainteresovano ih prekrstila, dopustivši da se rub haljine podigne, tako da sevne, kao zrak sunca koji zaslepljuje, moja gola butina sa halterima..
Progutao je knedlu i jedino što je rekao je bilo, „Uhhhhh….“

„Šta ćete da pijete?… Vino, može?“, rekla sam, hitro skočivši na noge, namerno prekidajući trenutak, dozvolivši mu da se povrati, dajući sebi prostora da preuzmem kontrolu, jer u protivnom, ne bih izdržala. Ustala sam i krenula ka kuhinji. Osećala sam njihove poglede na sebi, dok sam se njihala ka frižideru, savijala u struku i trćila guzu kako bih uzela rashlađenu bocu. Sipala sam hladnu tečnost u čaše i pružila im, te uzela svoju.
„Momci, ne znam za vas, ali ja bih morala malo da se raskomotim.“
Otpila sam gutljaj i uputila se ka spavaćoj sobi. Vrata su bila tačno naspram mesta na kom sam ostavila našeg prijatelja. Ostavila sam ih tačno toliko otvorena, da može da posmatra… moj odraz u ogledalu na plakaru. Potpuno namerno smišljeno, u želji da ostavi utisak slučajnog… da mu pruži osećaj da besramno učestvuje u voajerisanju, krade nešto što možda u tom trenutku ne pripada njemu.

I počela sam da se svlačim…. Potpuno lagano, bez ikakve žurbe, uživajući u činjenici da me on posmatra, da pomno prati moje pokrete, i sam pogledom svlači sve sa mene. Svukla sam haljinu sa sebe i dopustila joj da padne na pod. Iskoračila, i stopalom je odgurnula u stranu.
Ogledala sam se, svesna toga da i on posmatra isti prizor koji ga loži…jer, izgledala sam zaista kao…prirodna… opuštena… naivno bezobrazna.. seksi… mačkica… Izgledala sam jebozovno.
Podigla sam levu nogu i počela da otkopčavam haltere, oslobađajući čarape koje sam u jednom laganom pokretu svukla, a onda to isto uradila još jednom…
Oslobodila sam se i haltera i bacila ih na pod.
Prolazila sam rukom kroz kosu, nežno se dodirujući, uz pokušaj da uhvatim spori ritam koji sam začula da dopire sa druge strane vrata.
Prstima sam uhvatila kopču brusa između prstiju i povukla je, držeći je i dalje u rukama, a zatim se okrenula leđima ka ogledalu.
Svlačeći ga sa sebe, savila sam glavu do golog ramena i obrazom ga pomilovala… Usnama prešla…
Izvila sam se malo i spustila dlanove do ruba gaćica, a zatim ih, najsporije moguće svukla sa sebe.
Stajala sam potpuno gola… Izložena pogledu upravo onoliko koliko sam dozvolila… Ni više, ni manje…. Dovoljno da nazre svu raskoš… Nedovoljno da ga potpuno udari u glavu… To sam ostavila za kasnije… Izvila sam potpuno gipka leđa u luk, isturajući trćastu guzu još više… Proteglila se kao neko ko je prodisao punim plućima nakon dugog sna… I iskoračila iz njegovog vidokruga.

Pojavila sam se pred njima u kratkom svilenom, cvetno crnom kimonu, koji je dopirao do ispod guze… i sela između njih….uzela čašu u ruke… i nazdravila.
Spustila usne na već dobro poznate, a dlan na nepoznatu butinu. Istoga trena, kimono mi je postao predebeo, talas toplote me je obuzeo… Spoj novog neistraženog i toplo bliskog, naelektrisao je svaku, i najsitniju dlačicu na mome telu, iako ih nije bilo mnogo.
Dobro poznata ruka je započela svoj put ka prodiranju u gornji deo kimona, zavlačeći se ka oblim grudima ukrašenih tamnim, čvrstim bobicama, koje se pod dodirom, pod jezikom ne tope, već krute i očvršnjavaju još više, do bolne tačke pucanja. Dok je druga, meni nepoznata, a samim tim poželjna, odabrala donji put i krenula od kolena, preko unutrašnje strane butine ka već toliko vlažnoj i nabubreloj pičkici da sam mislila da ostavljam trag pod sobom.
Topila sam se, slivala od pomisli da će je te nove, nepoznate i neistražene ruke dodirnuti.
Želela sam taj prvi dodir… Kao udar struje koji ti šalje talase od milion volti kroz telo. Iščekivala sam ga željno dok su se prsti sporo primicali. Njegov nabrekli ud sam osećala uz svoj bok, dok sam tvrdi kurac svog dragog osećala pod šakom, usisavajući mu jezik, drhteći zbog bradavica koje se nalaze stisnute među njegovim prstima.. Drhteći zbog svega!
Iščekivala sam taj udar sladostrašća.. Kada se pod dodirom, napupela pičkica rascvetava kao najlepši, namirisniji cvet.
Prezrela, slatka voćka koja na najblaži dodir ispušta svoje sokove.
Prsti su se približili preponama, zavučeni ispod kimona. Zadrhtala sam snažnije, jer su se u isto vreme usne koje sam volela spustile na moj osetljivi vrat.
Dlan sam spustila na njegov, ne dopuštajući mu da mi raširi kimono i učini me potpuno dostupnu pogledu, potpuno dostupnu svemu… Ne još!
Bradavica mi je ispala iz razmaknutog gornjeg dela i on ju je spremno uhvatio usnama… Zaječala sam…
Istovremeno… Šaka mu je, preklopljena mojom, stigla do cilja.
Ooohhh… Nikada željeniji kraj kratkog putovanja, koji je označavao početak novog.
Srednjim prstom je pod blagim pritiskom samo proklizao među moje otečene, sočne usmine i strujni udar je odradio svoje. Mislim da sam jasno osetila novi, ogromni talas sokova koji mu je oblio prste… Osetio je to i on i zubima mi obuhvatio usnu, grubo/nežno je povlačeći…. Ruka mi se već našla na oslobođenom, čvrstom kurcu svoga dragog kog sam snažno stiskala.

Započeo je srednjim prstom trljanje mog klitorisa, trljajući se svojom nabreklinom o mene.
Lagano sam gubila razum, želeći da ga osetim u sebi, želeći da mi rastrgne kimono i zarije taj nepoznati, a željeni kurac u mene…
Umesto toga, uhvatila sam poslednji trag kontrole za rep, povukla je i rekla…
„Mislim da je vreme da sada odeš“

Tajac, neverica…

Izvukla sam njegovu šaku, prinela mu je usnama.
„Pomiriši… Oseti je…A onda.. sutra dođi još željniji svega onoga što znaš da te čeka.“, i uvukla sam mu prste koji su se presijavali od mojih sokova u usta. Oblizao ih je kao najslađu lizalicu, i dalje ne verujući šta mu govorim.
Ustala sam i došla do ulaznih vrata otvorivši ih. Ustao je, pogledavši u dragog, očekujući da mu on kaže da je to sve samo šala i da ne mislim ozbiljno, ali on je samo slegao ramena u fazonu „Ne mogu ja tu ništa, čuo si je“ i pokazao mu ka vratima, pošavši za njim.
Na vratima sam ga toliko sočno poljubila, da sam na trenutak pomislila da ću se predomisliti, što je verovatno i njemu prošlo kroz glavu, ali sam se u poslednjem trenutku odvojila od njega i rekla, pre nego što sam zatvorila vrata,
„Ostani!“
A onda, naslonila se leđima na vrata, razvezala kimono i rekla dragom,
„Tvoja sam…. Jebi me!“, dovoljno glasno da se čuje i u samom hodniku.
I jebao me je… Jebao me je stojećki, naslonjenu na vrata, dok sam ga nogama obuhvatila oko struka. Cepao me je divlje, gotovo zverski, obuhvatajući šakom oko vrata. Zakivao se u mene kao nikada do tada, pod pretnjom da od siline udara izbijemo vrata iz štoka, a da stakla na prozorima popucaju od mojih krika… I pored toga, gotovo obeznanjena, u transu od uživanja, čula sam udare i skoro životinjski, grleni oslobađajući krik zveri, ubrzo nakon što je nas siloviti orgazam naterao da se stropoštamo na pod… Oporavljajući se, dolazeći do daha, još uvek bez snage da progovorim, pružila sam ruku ka torbi ostavljenoj na ormariću do vrata… i uzela mobilni.
„U iščekivanju sutrašnjeg dana….“, glasila je poruka koju sam poslala.

„Pitam se, hoću li uspeti da izdržim posle ovoga?“, glasio je odgovor.

„Bilo bi ti bolje da uspeš…Do sutra!“

„Daću sve od sebe… Do sutra.“

Bez reči, potpuno ispražnjena, a neopisivo ispunjena istovremeno, zaputila sam se ka kupatilu…
Dragi nije imao nameru da čeka do sutra. Za njega je ovo bio tek početak… Ušao je u kupatilo za mnom obuhvatajući mi bokove..

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Zaljubljena šefica

Naši tajna sastanja su postajala sve češća. Soba na četvrtom spratu je postalo naše ljubavno gnezdo ili može se i reći da je to bio samo jebarnik. Koristili bi svaku priliku da se krišom nađemo

Draganica

Dragana se zove, ima 24god. radi kao kuvarica u mojoj firmi…Majka je dvoje dece, cerka poznatog starijeg portira,rodena u selu okolima Sombora..To što sam naveo selo ima razlog a on je osobina cistog ,direktnog, neiskvarenog.

Iznenadna sreća

Kao i svake prethodne godine žena je sa decom otišla na more ,a ja sam ostao da radim jer smo otplaćivali stan. Dođem sa posla oko 17.30h (Radim u susednom gradu ) malo odmorim i