Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Šokiran veličinom k…

Nikad nisam bio posebno napaljen na veliki kurac, ali pomislio bih tu i tamo kakav bi bio to osećaj. Prvi penis koji sam ikada sisao bio je veliki 19 cm, po njegovoj proceni, ali sam imao i prelepe kite od 16-17 cm. Volim kurac, veličina nikad nije bila bitna. Ako muško zna kako da koristi svoj penis, da aktivira prave tačke kod mene, onda još bolje. Obično su veličine unutar normalnog, nikada nisam bio šokiran veličinom kurca, sve dok nisam imao studentsku godinu razmene u Australiji. Tada sam otkrio najveći kurac, kojeg sam ikada video. 

Tokom semestralnog raspusta sreo sam se sa prijateljem sa fakulteta, bio je iz Sidneja i tamo je provodio raspust. Još jednom sam bio na putovanju kroz Australiju. Uvek sam putovao za vreme raspusta, nije imalo smisla da dolazim kod roditelja u Švajcarsku, a nisam imao ni novca za karte, pa je u Australiji uvek bio ranac i na put. U svakom slučaju, družili smo se na Darlinghurstu kada je jedan tip prišao sa pojasom na grudima na kome je velikim svetlucavim slovima pisalo da je osvojio prvo mesto na takmičenju najvećeg penisa u gradu. U početku sam se smejao, koja glupost, ali ovakve lude stvari nisu strane Sidneju. Zanimalo me je ipak šta to znači.

Moj prijatelj mu je prišao i počeo da mu priča o međunarodnom studentu, meni. Koristio me je iznova i iznova da uspostavi prvi kontakt kada bi izlazili. Ljudi su uvek bili radoznali kada bi upoznali stranca, nešto što sam primetio širom Australije i Novog Zelanda. Tokom razgovora ispostavilo se da su ga prijatelji ovako samo zezali jer ima veliki kurac. U svakom slučaju, živeo je blizu Bondi Junction i kasnije nas je pozvao na plažu, što smo i uradili. Tip je bio mnogo viši od mene i bio je mnogo bolje građen od mene, simpatičan, crnokos sa bradom. Proveli smo celo popodne na Bondiju sa njegovim prijateljima. 

Predveče smo otišli ​​kod njega na pivo, ja popio ledeni čaj, nikad nisam voleo pivo. Bio je zanimljiv momak, radio je kao vozač, Road Trains, i mnogo je putovao, nije imao porodicu i imao je 33 godinu. Bio je simpatičan momak, imao je i šale u rukavu, uključujući i one dvosmislene. Često je govorio kada smo bili sami u kuhinji da verovatno samo treniram svoju guzu. Nekoliko puta se uhvatio za nju, nenametljivo, pa se onda hvatio za svoju kitu, dok smo bili sami. Primetio sam šta smera, ali nisam bio siguran. Nisam hteo da ispadnem smešan, a i studljiv sam sa takvim stvarima. Kada je došlo vreme da polako krenemo, ponovo smo se našli sami i dok smo stajali ispred frižidera da uzmemo poslednje piće, opet je to uradio i pomilovao mi je guzicu, u trenutku sam ga samo uzeo za ruku i stao na svoju guzu, a onda sam rekao, „voli ona jako da je uhvatiš’ i izašao sam odmah napolje, malo uplašen šta se dešava. Nisam bio opšte siguran, ali sam pomislio da možda želi da me tuca. Onda su svi polako krenuli kući. Rekao sam prijatelju da ću ostati još malo. Da vidim, tip se nakon momenta kod frižidera normalno ponašao i samnom je komunicirao najnormalnije, zezali smo se, a hotel je bio u blizini pa ionako će mi biti dosadno sam u hotelu.

I eto, kada je Dejv, moj prijatelj, zatvorio izlazna vrata, tip me je direktno poljubio čim se vratio nazad. Rekao mi je da je jedva čekao da ostanemo sami. I wow, ljubio je stvarno dobro, strastveno, ugrizao me još za usnu, što me pali… Znao sam da će biti dobar jebač. Ljubili smo se i on je postajao sve napaljeniji, a onda me je uhvatio za ruku. Vodio me u sobu i skinuo odmah šorts, nije previše bio definisan, vise krupan, imao je snažno telo, malo dlakav, ali ne previše. Došao je i poljubio me opet, skinuo mi majcu i zgrabio me za guzicu. Mmm, pomislio sam, on se čvrsto drži za moju guzicu, seksi. 

Nije mi trebalo dugo da shvatim da ima stvarno veliki kurac. Nisam mogao a da ne primetim kada me je stisnuo.Tip je imao ogroman debeo kurac, kasnije je rekao da je dugačak 27 cm. Bio je debeo skoro kao pivska flaša. Progutao sam i zaprepastio se kada sam ga izvadio. Mislio sam da nikada u životu neću moći da ga primim, svakako ne u usta. Ali bio sam tako napaljen zbog ovog tipa, nije mi trebalo dugo da kleknem i sišem njegov kurac. Guckao sam ga gore-dole, sa puno pljuvačke, sto obozavam kada sisam kurac. Bio je ogroman, ali me je nekako učinilo još napaljenijim i pokornijim. Nisam mogao da verujem da sam sisao ovaj ogroman kurac niz grlo. 

Njemu nije trebalo mnogo vremena da odluči da želi više od mog grla, da želi moju guzicu i rekao je da to jako želi. Moja guzica ga je izluđivala ceo dan. Ko sam ja bio da ovom seksi tipu uskratim bilo šta, mislio sam da penis ove veličine zaslužuje sve što želi. Ne osećaš ovo svaki dan, pomislio sam. Kasnije na krevetu, na rukama i kolenima, i uzbuđen zbog tog velikog kurca, nisam bio siguran da ću moći da ga izdržim do kraja, ali sam bio prokleto siguran da ću pokušati. Počeo je da liže moje dupe i senzacionalno ga je lizao. Voleo sam da mu guram svoju guzu u lice, a on je znao kako da je koristi. Onda je krenuo da stavi prste u moju guzicu kako bi se uverio da sam otvoren i spreman da ga primim. Rekao bi mi svakakve nevaljale stvari dok je to radio, sto me je palilo. 

Morao sam onda da pitam za lubrikant, bio sam malo uplašen onoga što dolazi ka meni i rekao je da ima. Pokupio je mnogo lubrikanta i protrljao svoj kurac preko kondoma i onda moju rupicu a i celu guzicu. Ovaj penis je izgledao božanstveno, kako je sijao. Pomislio sam, sa mojom guzicom, koja je sijala od lubrikanta, uuuf kakav par. Veoma me je napalilo sve ovo. Hteo sam samo da poludim i budem najnevaljaliji što umem. Uspravio se i pritisnuo vrh svog penisa o vlažne, otvorene usne moje čekajuće guzice i počeo da klizi unutra. Oči su mi počele da se izboče dok je njegov penis klizio dalje uz moju guzicu, jednostavno nisam mogao da verujem da se ovo dešava. Ovaj zgodan muškarac, sa ogromnim kurcem, gura mi svoj kurac sirovo u dupe. Bolelo je, guzica me svrbela, ali bio sam u raju posle nekog vremena. Kada ga je, posle nečega što mi je izgledalo kao večnost, gurnuo skroz u mene, samo ga je čvrsto držao i pustio da se moje telo prilagodi. Bio je skroz unutra, do jaja u mojoj guzici, koja je pulsirala svakim otkucajem srca. Bio je neverovatan osećaj biti tako ispunjen, nikada ranije nisam osetio ništa slično. Moja guzica je bila široko rastegnuta tako da sam mogao da osetim svaki otkucaj srca dok mi je njegov krvni pritisak udarao u guzicu. Stajao sam mirno, uplašen da se pomerim, ali on mi je rekao da se opustim, to će proći i ljubio me celo vreme. Polako je započeo pokret tucanja, probijajući se i izlazio iz moje dobro ispunjene guzice, malo po malo dok nije osetio da se opuštam, a onda je krenuo dalje normalnim tempom. Bio sam toliko pun da mi je bilo teško da razmišljam o bilo čemu drugom osim o intenzivnom pritisku koji je ispunjavao moje telo. Ovo je bilo prosto neverovatno, imao sam kurčeve u guzici od svoje 15. godine, ali ovo je bio apsolutni vrhunac. Pritisak je popuštao dok je nastavio da me tuca i njegova brzina se takođe povećavala. Skoro je iskliznuo iz mene, da bi ga onda ponovo gurnuo nazad. Posle nekoliko minuta nisam osećao nikakav pritisak, bilo je normalno. Onda je rekao: „Okreni se, hoću da ti vidim lice kad te plodim“, kako me je time napalio… Nekako sam se okrenuo, ne sećam se kako, jer nije prestao da me jebe i nije se povukao.Rekao mi je, „Ne vadim ga, ne želim da propustiš ni sekundu mog kurca.“ Mmm pomislio sam, nije samo simpatičan i ima veliki kurac, bio je i mnogo nevaljao. To mi se posebno dopalo. Poslednje što sam želeo je da on to izvuče, bio sam u raju i nisam želeo da ga bilo šta zaustavi u njegovoj misiji. Morao je da me tuca, ja sam morao da zadovoljim njega, želeo sam to i uradio bih sve što je moralo. 

Tucao me gledajući u moje oči govoreći mi, kako tuca njegovu slatku drolju, njegovu igračku za sex, on zna koliko obožavam njegov kurac i on će mi dati kurac mog života. Ja bih mu šaputao da me tuca kao njegovu igračku, jako i duboko, žestoko, da me boli. Volim vruće razgovore i on je pričao dok me tucao, to me je palilo. Uživao sam u trenutku sa tim konjskim kurcem u meni. Tucao bi me ludo, dok su mi noge grlile njegov vrat. Bio je grub dok me tucao, pa bi me njegov kurac u mojoj gizici i bolelo ali svidelo mi se, dobar seks mora malo i da pecka. Moj mlitavi kurac je curio, bio sam toliko uzbuđen da nisam smeo da se dodirnem ili bih eksplodirao. Na kraju je pojačao tempo dok me tucao. Osetio sam njegov kurac do grla, ali osećao sam se neverovatno dobro. 

Onda mi je zapovedio da ga jašem. Okrenuo se, njegov kurac u meni. Stao sam iznad njega i počeo da jašem njegovu igračku za zadovoljstvo. Ooo kako je bilo dobro, njegov kurac mi je masirao prostatu i mogao sam da vidim kapljice sperme kako izlaze iz mene. A onda me je uhvatio za struk i snažno me privukao na sebe. Bolelo je, ali onda je eruptirao sa poslednjim udarcem u mene. Kako je dobar taj topli osećaj u mom stomaku, kada me tip plodi, uvek sam to voleo. Njegov ogroman penis je pulsirao kao lud dok me je punio do kraja. Noge su mi se tresle… Otkotrljao me je nazad na leđa i stavio mi noge preko svojih ramena i prevrnuo se preko mene. Ovaj momak je bio svuda oko mene, ali sam se osećao srećno u njegovom naručju. Zabio je još nekoliko puta u ovom položaju i onda sam to osetio u stomaku… Isprskao sam spermu iz mog mlitavog kurca. Telo mi se treslo. Rekao je, „Prokleta ti mala kučko, tvoje guzuca je savršena“, i ponovo me strastveno poljubio. Uživao sam u tome. Polako je divlje tucanje prestalo, on se znojio na meni i teško disao. Onda niodkuda je zabijao svoj još uvek tvrdi kurac opet u moju guzicu. To sam zapamtio, bio je jak bol ali svidelo mi se, jer sam znao da nije hteo da me povredi, več je bila strast.

Osećao sam kako polako njegov kurac omekšava i izmiče iz moje guzice. Istegnut sam bio da nisam moguo ni da ga čvrsto držim. Posegnuo je opet ispod mene i vratio kurac u moju guzicu, uvideo sam da ovom tipu nikad nije dosta. Ubrzo sam dobio novu nagradu za dobro tucanje, a on je počeo da zabija svoj tvrdi penis sve brže i brže dok mi je punio guzicu svojim drugim mlazom za nekoliko minuta. Skinuo je kondom. Oboje smo se srušili na krevet u gomili znoja. 

Nakon što smo se malo odmorili, poljubili smo se. Mene je on onako umoran palio, pa sam stao ispred njega na kolenima i uzeo taj dobri kurac u usta. Lizao sam njegovu spermu, koja je jos ostala bila. Hteo sam njegov ukus a i navukao sam se na ovaj kurac. Hteo sam da me poprska po licu. Gledao sam ga u oči dok sam ga sisao, hteo sam po svaki cenu da ga napalim kako bi me poprskao. Grickao sam ga, ljubio, lizao i sisao. Nakon nekog vremena osetio sam pulsiranje u ustima, znao sam, dobijam nagradu. Samo sam zatvorio oči i otvorio usta. Osetio sam mlaz, ili mali mlaz, nije bilo mnogo sperme, ali ukusio sam ga u ustima. Poprskao me je i po licu malo, pa sam to malo pomazao. Voleo sam to da radim kada bi me tip poprskao po licu, volim taj miris. 

Ustali smo, pod tuš. Mazio bi mu kurac a on je stalno želeo da me udari po guzici, hvatajući je čvrsto, ali ja sam mu rekao da danas nema trećeg puta, iako mi je opet bilo vruće u guzici. Ali je razumeo. Kasnije sam krenuo do hotela. Na izlazu me je povukao i strastveno me poljubio, držeći ruke na mojoj guzici. Koji libido ovaj tip ima, pomislio sam. Bila je to sjajno, tucanje sa predobrim tipom. A najbolje mi je bilo to što sam još dan, dva osećao kako me rupica svrbi. Svaki dodir moje rupice na guzici je bio fenomenalan osećaj.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Prvi put na poslu

Zovem se Tanja, imam 47 godina, rodjena sam i odrasla u Pancevu, udala sam se rano, sa 23 godine i iste godine postala mama.Zivot mi je takoreci proleteo obavezama prema porodici, poslu, racunima, krizom sve

Osveta preljubom

Te godine su se u modu vratile simi cipele, pantalone na falte, maksi suknje, pesme Mikija Jevremovica i Djordja Marjanovica. Zvonko Bogdan se vec uveliko slusao, kao i Djoka Balasevic. U modi je bila preljuba.

Biseksualac

Tražeći sobu za predstojeći semestar, jedan od oglasa me je odveo u kafanu na periferiji grada. U njoj sam zatekao Dragicu – jako prijatnu, ali i jako privlačnu gazdaricu jako kratke crvene kose, krupnog, ali