Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moje prvo silovanje

Rano sam krenula da se interesujem za sex jos kad sam u kući nabasala na bratovljevu kolekciju pornića na njegovom kompu. Bilo je tu svačega i prvo nisam razumela šta se tačno dešava ali nisam mogla da ne želim da vidim. Kako sam odrastala sve mi je postajalo jasnije. Imala sam u srednjoj školi kratke veze ali nikad nije bilo seksa. Kad sam napunila 18 godina, shvatila sam to kao neku dozvolu da sad mogu da radim šta hoću.

I dalje sam bila malo stidljiva ali počela sam da idem na online chat. Naravno čim se vidi da sam stvarno žensko gomila likova odmah hoće da mi radi svašta. Htela sam da me neko jebe ali sam se uvek povlačila u zadnjem trenutku. Sve to vreme gledala sam sve teže i teže porniće i počinjala da dobijam razne ideje i nagone.

Postajalo je sve neizdržljivije i sve sam bila bliža pravom susretu. Imala sam mali dildo tad već koji sam koristila za masturbaciju tako da ne smatram da sam bila baš nevina te noći ali kao što ćete saznati ne bi bilo prevelike razlike i da sam bila skroz nevina. Tako gledam po chat-u šta ima, sa strane mi je upaljen pornić gde crnac sa ogromnom kitom bukvalno razvaljuje sirotu jednu devojku, još je u dupe jebe s tom palicom od kurca. Malo mi je je žao ali sa druge strane imam neverovatnu želju da sam to ja umesto nje. Čula sam dosta priča o tome kako anal boli ali to naravno zamišljate kao neki lep bol pošto jel nemate pojma kakav je to pakao u stvari…

I tako postajem sve naloženija i nešto u meni prelomi. Ana, večeras ćeš da primiš pravu kitu i nema povlačenja. Postavim ja moju sliku da se vidi javno, izgledam sasvim dobro, solidno sam lepa ali su mi najveći adut siste, guza i lepe pušačke debele usne. Vitka sam, idem u teretanu redovno i pičkicu brijem stalno. Iako imam 18 godina kažu da izgledam i mlađe. Naravno, čim sam postavila sliku javlja mi se 50 likova. Malo njih ima muda da pošalje i svoju sliku pa mi to sužava izbor. I konačno šalje sliku on… a na slici samo bokserice a u njima nešto poveće. Ne znam šta mi bi ali uvek sam imala izrazitu želju da vidim uživo baš veliku kurčinu. Znam samo da nema šanse da mogu da ga primim, ali hoću bar da ga vidim uživo. Ništa, kažem mu “dečko, ja jako želim to što imaš ispod ali samo pušenje”. Na moje iznenađenje samo pušenje mu je skroz ok. Šalje mi svoju adresu i dogovaramo da dođem.

Kad se sećam tog puta do njega, kao da je neko drugi kontrolisao moje telo. Sredila sam se kao prava kurva i krenula, bio je blizu pa sam išla peške. Hodam i malo se tresem ali noge samo idu, kao da mi nešto ne dozvoljava da se okrenem i odustanem. Svi se okreću zamnom, realno na šta sam ličila čudi me da me nije neko napao i izjebao nasred ulice.

Dolazim do adrese, stan je na trećem spratu, lepa nova zgrada. Zvonim i za par sekundi mi otvara vrata. Samo sam pomislila, to je to, sad nema nazad Ana, za par minuta ćeš imati po prvi put pravu veliku kurčinu u ustima. On je zgodan lep, ali primećujem neki čudan pogled u njegovim očima. Tad mi to nije značilo mnogo ali sad znam zašto, zato što je zao unapred šta će mi uraditi. Bio je to pogled podmukao ali kao da se i podsmehuje samo pogledom, bio je zadovoljan pošto je znao da čim sam prešla prag da sam njegova.

Malo smo seli, popričali o vremenu i ne znam kojim glupostima i onda je odjednom ustao, prišao mi i samo rekao “Klekni!”. Samo sam se spustila sa fotelje na kolena i pogledala da odole kao da molim za milost, kao da sam znala. Pogledao me je, nasmejao se i rekao “Jako je bitno da sada slušaš pažljivo šta kažem. Razumeš?”. Oduzela mi se moć govora, samo sam poslušno klimnula glavom. Skinuo je pantalone a onda i bokserice. Ispred face mi se stvorila neverovatno velika kurčina, nije bio ni dignut a izgledao mi je duplo veći nego što sam zamislila. “A jao!” uspela sam da izustim pre nego što je viknuo “Umukni! Više nećeš ni reč progovoriti. Otvaraj usta i kreni da sisaš”.

Uradila sam tačno kako mi je rekao, uzela sam ga u usta, jedva mi je stao i tako polu mekan, i počela sam da sisam. Za par sekundi je počeo da mu se diže, postajao je sve veći i veći. Sad je bio skroz tvrd… i bio je bukvalno ogroman, veći skoro od cele moje podlaktice. Počeo je da ga nabija duboko u moje grlo pa onda da me šamara, balavila sam od davljenja, sva mi je majica bila mokra. Odjednom me je podigao i bacio na krevet… “Čekaj, rekli samo samo pušenje!”. Moje reči uopšte nisu bile bitne. Krenuo je da vadi neke vezove, stresla sam se od straha. Prišao je i opalio mi šamarčinu i rekao “Sad ćeš biti vezana i onda ću da te izjebem kao kurvu kakva jesi”. “Stani jesi lud?” viknula sam “Nikad nisam imala ni pola velik kurac u sebi iscepaćeš mi pičku”. “OK” rekao je “jesi sigurna da nećeš da me primiš u vaginu? razmisli dobro”… “NE!” rekla sam kao da imam neki privid moći. “U redu, tvoj izbor” rekao je i opet se nasmešio.

Uhvatio mi je ruke i stavio ih u vezove pre nego što sam i shvatila šta se desilo. Zamalo da ispustim krik kad mi je u usta ugurnuo veliku gumenu loptu i preko nje još dodatno kožni povez. Probala sam da vrištim, ništa. Onda noge, krenuo je da ih vezuje, nisam mogla ništa da uradim. Vezao me je onda i oko struka i povezao tako da sam ostala na kolenima na krevetu nagužena, bez imalo mogućnosti da i maknem. Ramišljam u sebi “ali rekao je da me neće jebati… a jao, šta ako krene u dupe da me jebe?”.

Moje sumnje su uskoro otklonjene. “Sad kad si lepo vezana i ne možeš da vrištiš, evo da ti kažem šta će ti se sada desiti. Vidim da ti je jako tesna guza, trebala si da vežbaš sama prstićima ili nekim igračkama, sada će nažalost izuzetno da te boli. Ja bih te sada odmah jebao svojom kurčinom u dupe ali nažalost ne bi mogao ni da uđe. Razradićemo te ali na tvoji nesreću i to će sve da te boli neopisivo”. Drhtala sam, pokušavala nekako da se oslobodim ali što je najgore osećala sam se kao da ću da svršim svakog sekunda.

Uzeo je dupli providni dildo, dosta deblji od mog koji imam kuci i pokazao mi ga. Krenuo je da ga podmazuje predamnom i onda je obšetao oko mene i prislonio mi ga na dupe. Ah, bilo je hladno ali znala sam da će mi to biti najmanja briga. Blagi pritisak, pa onda jači, jači i odjednom se survao u mene. Tako sam se trgla od bola da sam odmah potom bila ubeđena da sam sama sebi polomila bar jednu kost tako u vezovima. Vrištala sam kroz zapušena usta a iza mene voz od silikona ulazi i izlazi i ništa ne može da ga zaustavi. Bol je jednostavno bio neopisiv ali opet to je bio najtanji dildo koji će te noći biti u meni. Išao je sve dublje i dublje i otkrivao svakim milimetrom novi nivo bola koji nikad pre ne bi mogla ni da zamislim. Bila sam na ivici da se onesvestim ili da svršim. Odjednom ga je izvukao i prezentovao mi sledeći.

Na redu je bio ogromni realistični dildo crnačke kurčine. Bio je duplo deblji od prethodnog. Dok je njega podmazivao, rekao mi je “Vidiš, sa prošlim smo samo omogućili da ovaj uopšte može da uđe… ajde sad se pomoli na brzaka da se nećeš rascepati na pola…”

Koraci dok je koračao oko mene mi i sada izazivaju neopisivi strah kad ih se setim. Opet, osetila sam ga na dupetu, ogroman debeli zid tvrdog silikona. Samo je krenuo da ga gura unutra, isao je polako ali naravno ni blizu dovoljno sporo. Svaki milimetar je sekao u mene. Kad je prosla glava debelog crnog dildoa krenuo je da se širi još više, osećala sam se kao da mi cepa prsten mišića guze. Suze su mi lile niz lice i vrištala sam tako jako ali se jedva šta čulo kroz gumenu loptu i povez. Krenula sam da se tresem i svršavam. Osećala sam se više kao da imam neki napad i naravno svaka kontrakcija je povećavala bol desetostruko. Kad je video da svršavam gurnuo ga je unutra svom snagom.

Onda je krenuo da me jebe sam svojom nabreklom kurčinom, bio je velik kao crni dildo ali nekim čudom još tvrđi. Svaki pokret je bio neverovatno bolan a on nije stajao. Dok me je jebao onesvestila sam se nekoliko puta. Svaki put kad sam se osvestila bila sam tako zbunjena, nisam znala ni gde se nalazim ni šta se dešava samo sam osetila neverovatan bol u celoj donjij polovini tela. Zadnji put kad sam izgubila svest probudila sam se ali bez kugle u ustima. Umesto nje u grlu mi je bila njegova ogromna sada masna kurčina. Teško je bilo proceniti da li je jači bol dušnika koji samo što ne pukne ili razvaljenog dupeta iza. Desetak sekundi mi je jebao grlo i već sam krenula da se gušim kad sam osetila kako ga zabija do kraja i kreće da se grči. U pluća je krenula da mi štrca litra sperme. Davila sam se još jače. Čak i kad je ispraznio sve ostavio ga je unutra još par sekundi da uživa u toj borbi mog tela za život. Izvadio ga je, nagon da udahnem je bio nezaustavljiv što je samo uzrokovalo da još više krenem da se davim na ogromnoj količini sperme u plućima i grlu. Kašalj pri kom je iz mene izbijala sperma i pokušaji da udahnem su trajali još nekoliko sekundi. Konačno, malo po malo uspela sam da dišem opet.

Krenula sam da ga molim da me pusti ali ne zadugo u usta mi je opet bila nabijena gumena kugla i preko lepo zategnut kožni povez. Onda je krenulo šibanje štapom. Odmah je krenuo punom snagom, osećala sam se kao da mi skida meso sa guzova svakim udarcem. Telo mi se treslo potpuno nekontrolisano, sad sam već bila ubeđena da lik nije samo sado mazo nego da je bukvalno ubica. Plakala sam i molila se da preživim. Usledio je sledeći dildo, debeo kao limenka. Sivonjski je krenuo da ga gura. Uleteo je u mene kao kolac. “Ok Ana, ovo je kraj” pomislila sam u sebi. Odjednom je uzviknuo “opa, mislim da smo te konačno malo pocepali, lepo si izdržala moram da priznam”. Ali nije stajao, samo je nastavio da mi jebe razderano dupe s tom ogromnom silikonskom igračkom. Nisam više imala snage ni da vrištim ali što je najgore, opet, krenula sam da svršavam nevoljno. Taj osećaj da si tako bespomoćan i da ti neko u takvoj meri prodire u tvoju nevinost je u mom mozgu učinio neku promenu. Odjednom, u glavi mi se vrtelo “ali ovo je za šta si ti očigledno i rođena…”.

Mislim da je znao kakav efekat će sve što mi je uradio da ima na mene. Nije me još dugo razarao, bilo mu je dosta. Izvadio je ogroman dildo iz mene i samo me ostavio nekih sat dva u toj sobi vezanu i razvaljenu. Posle je došao kao da se ništa nije dogodilo, odvezao me lagano, pomogao mi da se obučem pošto sam jedva mogla da hodam i samo rekao “od droljo, imaš nedelju dana da se oporaviš onda idemo opet, sledeće nedelje u isto vreme, znaš da ne želiš da me naljutiš tako što ćeš zakasniti”. Pogledala sam ga, potpuno podčinjeno i samo rekla “razumem”. Par sledećih puta sam išla svake nedelje i svaki put je bilo skoro isto bolno, onda sam krenula da se privikavam i sad živim kod njega i uvek moram da sam na raspolaganju njemu i njegovim prijateljima. Jako retko sam sama raspoložena za bilo kakav seksualan kontakt tako da u većini slučajeva bivam tehnički silovana. Samo nekako shvatam da je to ono za šta postojim tako da se nikad više ne opirem. I da i dalje svršavam nevoljno skoro svaki put kad me siluju analno velikim i debelim igračkama, jednostavno mi je ostalo ugrađeno u mozak još od te noći.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Marija i drugari

Napunila sam 22 godine, zaposlila se, uživala u životu… Posle egzibicije koju sam imala u vozu pre nekoliko meseci, videla sam se još dva puta sa oženjenim tipom koji me je maltene silovao u prljavom

Izgubljena u sećanju

Ponoć je trenutak kada vremenski kontinuum, naprosto zastane… U tih šezdeset sekundi se stvori jedno vanvremensko ništa…Nula sati, nula minuta. Treptaj vremenskog beskraja. Nikada nisam volela kazaljke. One ne mogu pokazati nula vremena.. Ne mogu

Konsultacije sa profesorom

Tog jutra, amfiteatar je skoro bio prazan. Statistika. Još uvek mi u ušima odzvanja glas mladog, ali izuzetno zahtevnog profesora, koji u crnoj košulji, sa podavijenim rukavima, šeta salom i svojim baritonom me upoznaje sa