Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mamino drugo lice

Sin više nije znao šta da radi!
Gledao je u svoj oprani veš koji se sušio na radijatoru i besneo je videvši da su se boje preplitale i da su svi svetli delovi dobili određene sivkaste i plavkaste nijanse. Pokupio je stvari i odeneo ih kod majke u sobu u koju je ušao bez kucanja. Bacio ih je na krevet i počeo da viče na nju dok je sedela u crnini i bez emocija na licu.

Sin: “Opet nisi odvojila beli i obojeni veš! Reci lepo – neću više da ti perem, neću više da kuvam… i sam ću to obavljati. Šta sad da radim? Pogledaj ovo!” – pokazivao joj je uništene stvari ali se nije mnogo obazirala.

Mama: “Vidiš da sam umorna. Izađi napolje i smanji ton.”

Njena hladnokrvnost ga je još više poremetila i iznervirala.

Sin: “Muka mi je tvoje depresije! Shvati da ga više nema… vrati se u realnost i nastavi da živiš svoj mali, bedni život.” – govorio je u besu ne shvatajući koliko je to bilo uvredljivo i bezosećajno.

Mama: “Molim? Šta si rekao?” – i dalje nije ustajala ali je ovaj put usmerila pogled ka njemu. – “Njega ne spominji! Meni reci šta hoćeš ali njega ima da poštuješ!” – govorila je kroz jecaje.

Gledao ju je kako se skuplja i ponovo skriva u sebe. Shvatio je tada da je preterao… Tugovala je, žalila je… iako su prošla cela dva meseca od smrti njenog voljenog muža, ona nije mogla da nastavi bez njega. Sedela bi po ceo dan i gledala u njegovu sliku pored kreveta.Oduvek je bila mirna, povučena i tiha žena.

Bez mnogo prijatelja i poznanika, živela je povučen život uz svoga muža i sina. Nije bila vešta u kućnim poslovima, nije bila obrazovana ni posebno sposobna ali je uspevala uz njihovu podršku i ljubav koju su joj pružali, da nadomesti svoje nedostatke zalaganjem i brigom.

Sina je takođe boleo očev prerani odlazak ali je mnogo lakše sve podneo i prihvatio tu bolnu činjenicu. Brinuo je iskreno za majku pa je zato i ostavio po strani sve uobičajene životne čari koje donose tinejdžerske godine i odlučio da provodi vreme u kući misleći da će joj to pomoći da se oporavi.

Međutim nije bilo kao što je zamišljao. Mnogo su se svađali i jedva da su ikada vodili normalan razgovor… bili su u istoj kući ali umesto odnosa majke i sina njihova interakcija je bila slična nekim neznancima koji su igrom slučaja delili isti krov nad glavom.

Potišteno ju je gledao ne znajući šta više da kaže. Bes, tuga, briga, nervoza… sve se to komešalo u njemu dok je stajao kao duh pored nje. Nastupila je neprijatna i duga tišina koja je srećom prekinuta glasnim kucanjem o ulazna vrata.

Bez reči, izašao je iz njene sobe i uputio se ka hodniku. Otključao je vrata i ugledao svoju kumu. Bila je to jedina prava mamina prijateljica koja je ponekada svraćala da vidi kako je… prosto da je obiđe pošto se na telefon nije javljala.

Sin: “Zdravo kumo. Uđi.” – po njegovim pokretima i tonu bilo joj je odmah jasno da su se svađali.

Kuma: “Pa zar ponovo svađa, dete moje?” – ušla je u kuću, raskomotila se i uputila ka dnevnoj sobi.

Sin je doneo čašu limunade za kumu a sebi je sipao pivo. Nije imao naviku da pije ali je ponekada morao da se prihvati čaše kako bi se smirio.

Sin: “Ma… ne pitaj me ništa. Uhhh… poludeću, majke mi.” – popio je gutljaj hladnog pića i zavalio se u kauč.

Kuma: “Jel je tu?”

Sin: “Jeste… eno je u sobi. Ne preporučujem ti da ulaziš kod nje. Nije sigurno da te neće oterati u tri lepe.” – kiselo se nasmejao.

Kuma: “Šta se tačno desilo?”

Sin: “Pukla je, eto šta se desilo. Uništila mi je pola stvari koje imam… ma i ja sam lud što je trpim. Trebao sam lepo da je ignorišem i da se ne nerviram.”

Kuma: “Nemoj tako da govoriš. Majka ti je… moraš da budeš uz nju.”

Sin: “Ma evo ti… vodi je kući sa sobom.” – potegao je i maltene ispio celu flašu piva.

Kuma: “To ti inače ništa neće pomoći. Uostalom, previše si mlad da bi ovako rano pio. Šta bi ti pokojni otac rekao da te vidi.” – uzela mu je flašu i sklonila je u stranu. – “Slušaj, znaš da je tvoja mama malo… drugačija da tako kažem. Zar misliš da tvoj otac nije imao određenih problema sa njom?”

Sin: “On? Nikada nisam ni čuo da su se svađali a kamoli nešto drugo. Shvataš li da neće ništa da radi? Ona me mrzi od kada je matori otišao.” – znao je da to nije bila istina ali je ipak i sam počinjao da sumnja u njenu privrženost.

Kuma: “Uh, uh, uh… šta to pričaš? Daleko bilo… ona tebe obožava. Samo moraš da promeniš pristup.”

Sin: “Molim te da čujem kako to misliš da uradim kada me žena potpuno ignoriše? Samo bulji u njegovu sliku i cmizdri… ma neću ni da pričam više o njoj.”Kuma ga je dugo gledala i analizirala njegovo ponašanje.

Sedeo je pogrbljeno i besno, gledajući u jednu tačku bez treptaja. Pogled mu je bio prazan i siv.

Kuma: “Znaš, tvoj otac je davno shvatio da njoj treba čvrsta ruka koja će je voditi i usmeriti. Koja će joj pokazati gde joj je mesto, ako me razumeš.”

Sina su ove reči zbunile i u čudu je pogledao ka kumi koja je bila mnogo starija od mame i odavala je izgled neke iskusne i mudre starice. Seda kosa i bore oko očiju koje su virile iza krupnih naočara odisale su smirenošću koju samo životno iskustvo može da stvori.

Sin: “Čvrsta ruka? Kako to misliš… Tukao ju je? To je nemoguće… ja bih znao za to.”

Kuma: “Nije je tukao, zaboga. Samo ju je ponekada malo…” – zastala je shvativši tada da nije trebala da kreće u tom smeru. – “Ništa… zaboravi. Slušaj, ja sada idem, imam obaveza po gradu a ti budi pametniji. Pokušaj da razumeš njeno stanje… znaš da je krhka i labilna. Budi uz nju sine, budi joj podrška.” – poljubili su se i pozdravili.

Sin je bez obzira na kumine reči načeo još jedno pivo i prepustio se blagom osećaju opuštenosti koji je alkohol veštački prouzrokovao. Ipak, to nije bilo dovoljno da mu pomogne da nasluti bilo kakav pozitivan splet okolnosti, čak se pomalo i plašio šta će doneti novi dan i svaki sledeći nakon njega.

Ni sutradan nije bilo bolje. Sedeo je i doručkovao zagorelu maminu kajganu dok je ona prala suđe i izgledala pritom tako ispražnjeno, kao da više i nije htela da živi. Mrzovoljnim koracima je obilazila oko šporeta i sudopere u svojoj crnoj haljini koja joj je bila izgužvana i uflekana ali nije marila da je presvuče i opere. Haljina se završavala na sredini njenih butina i bile su jasno vidljive kratke crne dlačice na njenim belim potkolenicama. Potpuno se zapustila i ulenjila.

Trudeći se da pojede tu neukusnu splačinu sin je začuo lom čaše i poskočio je u stolici od iznenadnog zvuka stakla koje je puklo metar-dva od njega. Okrenuo se ka majci koja ponovo nije reagovala već je nastavila da pere suđe kao da se ništa nije desilo. Kao da je bilo sasvim normalno da joj čaše ispadaju iz ruku i razbijaju se o pod. Sin je ipak to shvatio kao krajnji bezobrazluk i nemarnost, posebno pošto se nalazio tik pored mesta pada.

Sin: “E sad si stvarno preterala…” – crven od besa, ustao je sa stolice i zamahnuo rukom ka majci koja mu je bila okrenuta leđima.

PLJAS!

Otvorenim dlanom i srednjim intenzitetom, ošamario je mamu po dupetu!
Narodski rečeno – “pala mu je klapna” i odreagovao je u afektu potpuno ponesen besom. Glasan zvuk udarca njegove ruke o mamin guz je prohujao kroz kuću i zamaskirao tišinu koja je do tada bila sveprisutna.

Iako je bila zatečena uspela je da ne izusti nikakav jauk već je samo ispravila svoja leđa i širom otvorenih očiju gledala ispred sebe. Logično je bilo da bude u šoku ali zapravo je bilo obrnuto – sin je bio taj koji se uplašio i skamenio u mestu.Gledao je u mamine noge koje su drhtale i klecale pred njim.

Mislio je da će majka svakog časa da se sruši na kuhinjski pod pokriven staklom.

Ono što ga je još više zbunilo bio je detalj na maminim nogama. Naime, par kapi bezbojne tečnosti su klizile niz njene unutrašnje butine i spuštale se preko listova sve do njenih stopala. Pomislio je tada da ju je povredio i počeo je da paniči.

Sin: “Mama ja… izvini… nisam hteo…” – mucao je i drhtao ali nije mogao da očekuje sledeću maminu reakciju.

Mama: “Ne… u pravu si. Zaslužila sam. Mogla sam da posečem i tebe i sebe… izvini…” – veoma se sporo okrenula i pogledala uplašenog sina u oči.

Obrazi su joj bili potpuno crveni a oči ispunjene suzama. Njene ravne crne šiške su se nežno njihale i mogao je dobro da vidi mamino postiđeno ali predivno lice koje, iako nije imalo ni trunke šminke na sebi, delovalo je veoma zategnuto, mladoliko i nežno.

Za razliku od nje, njegov izraz je bio prestravljen. Lice mu je drhtalo i pomeralo smeđu kratku kosu i mekanu svetlu bradicu koju je uredno nosio oko sitnih rozih usana. Plave oči koje je nasledio od oca su mu odavale izgled uplašenog deteta koje zna da mu slede kazna i “ćošak.”

Sin: “Nisi zaslužila da te…” – prekinula ga je istog momenta.

Mama: “Ne… nemoj da me pravdaš. Znaš da sam zaslužila… znaš da jesam… reci mi to.” – zahtevala je ne skidajući pogled sa njega.

Sin: “Ali mama, nisi…”

Mama: “Reci mi to.” – i dalje je govorila tiho i smireno.

Sin: “Dobro… jesi… zaslužila si.” – nije znao kako da se ponaša pa je izgovorio ono što je tvrdoglavo zahtevala.

Oči su mu ponovo krenule niže ka njenim nogama prošaranim mokrim tragovima koje su tajanstvene kapljice ostavljale za sobom.

Prišla mu je i veoma nežno ga poljubila u obraz. Osetila je njegov strah i drhtaj dok je on osećao ogromnu toplotu kojom je isijavalo njeno lice.

Mama: “Morala bih da se istuširam… jel smem da odem kupatila? Posle ću srediti ovaj nered.”

Strah ga je otpuštao ali je sada postao zbunjen maminim pitanjem.

Sin: “Da li smeš… mama, zašto mene to pitaš?”

Mama: “Sine, da li imam dozvolu?!” – ton joj je bio za nijansu povišeniji i ozbiljniji.

Sin: “U redu… imaš dozvolu mama.” – ponovo je išao u pravcu koji je zahtevala.

Posle više od dva meseca sinu se učinilo da su se mamine usne pomerile i kao da je na trenutak mogao da primeti jedan maleni i stidljivi osmeh. Okrenula se tada i otišla u kupatilo ostavivši ga zabezeknutog da stoji okružen delićima stakla.

Zatvoren u svojoj sobi, sin je ležao u krevetu i osluškivao mamine korake po kući. Veoma se dugo zadržala u kupatilu ali i kada je izašla on nije imao hrabrosti da se pojavi pred njom. Osećao se i dalje postiđenim nakon svega i želeo je da propadne u zemlju samo da ne mora ponovo da se susretne sa njom.

Dočekao je tako i veče i dalje ležeći u svom udobnom krevetu. Mamino lice i zacakljene oči su mu se pojavljivale u glavi… nikada je za svojih 19 godina nije video u tom stanju. Te njene emocije na licu nakon sramotnog šamara po guzi bile su za njega nepoznate i strane. Želeo je samo da što pre zaspi i da zaboravi na sve ali nije mogao da pobegne iz svoje kože.

KUC, KUC

Mama je lagano uhvatila kvaku i otvorila vrata njegove sobe. Ušla je unutra i pogledala ga držeći u rukama dva velika sendviča na tanjiru. Kosa joj je bila sjajna i isfenirana, lice premazano kremicom a na sebi je imala nešto kraću crnu spavaćicu koja je stidljivo otkrivala njene pozamašne obline za koje sin nije bio ni svestan usled njenog uobičajenog uštogljenog odevanja.

Nije ništa govorila, samo je došla do kreveta i dala mu večeru. Sin se podigao u sedeći položaj i stavio hranu pored sebe. Gledao je u majku koja nije imala osmeh na licu, naprotiv, delovala je postiđeno čak i više od njega i izbegavala je da ga pogleda u oči.

Mama: “Sredila sam kuhinju, bacila sam smeće, oprala sam odvojeno beli i šareni veš, doterala sam kupatilo… sutra ću da usisam kuću, nisam danas stigla. Jel želiš još nešto da uradim?” – svo vreme je gledala u pod dok je govorila.

Sina je ovaj njen pristup ohrabrio i pomislio je kako može da bude iskren.

Sin: “Možda… znaš kako nikada nisam znao da slažem odeću. Ako bi mogla sutra da mi središ ormar, to bi bilo sjajno.”

Mama: “Nema možda… reci mi šta želiš.” – podigla je glavu i na trenutak ga pogledala.

Sin: “Želim sutra da mi presložiš stvari i poslažeš u ormar.” – glava joj je bila spuštena ali je opet mogao da vidi mali osmeh na njenom licu.

Mama: “Mogu samo da bacim pogled?” – potvrdio joj je pa se okrenula ka ormaru.

Otišla je do ormara i otvorila ga. Stvari su bile razbacane i zgužvane u njemu bez ikakvoga reda. Počela je malo da pipka stvari i da ih pomera izgledajući kao da nešto traži. Tada je sa gornjeg dela palo nekoliko majica na pod pa je morala da se sagne kako bi ih dohvatila i vratila na policu. Tada je usledio prizor od kojeg je sin raskolačio svoje oči jer je mama, sagnuvši se, dozvolila spavaćici da se podigne i njena guza je mogla jasno da se vidi.

Noge su joj bile čvrsto zbijene jedna uz drugu i to je bila jedina stvar koja mu nije omogućavala da vidi i maminu picu pošto nije imala gaćice na sebi!

Zadržala se tako sagnuta mnogo duže nego što je realno bilo potrebno. Podigla je stvari, bacila ih nazad na policu i zatvorila ormar. Okrenula se tada ka sinu koji je i dalje bez treptaja gledao u nju.Sin: “Mama… ti… nemaš gaćice?”

Crvenilo u obrazima joj se odmah pojavilo, spustila je ponovo pogled ka podu i uhvatila donji kraj svoje spavaćice nežno je vukući na dole pokušavajući da pokrije svoje butine što je više mogla.

Mama: “Da… fenirala sam se, bilo je toplo i… joj… to je odvratno od mene… baš odvratno, zar ne?” – ponovo ga je pogledala.

Sin: “Mislim… ako ti je stvarno toliko bilo toplo ja…”

Mama: “Nemoj opet da počinješ… Reci istinu onakvu kakva jeste – to je bilo nedopustivo sa moje strane. To je… to je čak i za kaznu.” – gledala ga je i čekala njegov odgovor.

Sin: “Kaznu?” – posmatrao je njeno crveno lice. – “Zapravo da… u pravu si. Treba da te bude sram!” – izgovorio je te reči koje kao da su izašle nesvesno iz njega.

Mama: “Sram me je. Stidim se svega…” – polako je krenula sa strane kreveta.

Popela se na krevet na svojim kolenima i na sinovo zaprepašćenje prišla je i legla donjim delom stomaka na njegove spojene i ispružene butine. Sedeo je i gledao maminu guzu pred sobom koja je bila pokrivena samo tankim slojem svilene spavaćice. Njeno telo na njegovim nogama je delovalo tako mekano i toplo… tako udobno. Noge su joj bile glatke i očigledno sveže obrijane.

Mama je glavu namestila na jedan od jastuka i čekala svoju kaznu. Nije bilo potrebe za daljim rečima, iako još uvek neiskusni 19-šnjak, sin je znao šta je mama podrazumevala pod kaznom. Podigao je desnu ruku, zamahnuo i PLjAS!

Mama: “Uhh…” – nežno je izustila. – “Tako… zaslužila sam… reci mi to.”

PLjAS!

Sin: “Zaslužila si! Sram te bilo!” – PLjAS PLjAS!

Mama: “Ahhh… Jače jače, veoma sam bila bezobrazna i želim jač… aahhh…” – PLjAS, PLjAS, PLjAS!

Sin: “Tišina! Prihvati kaznu bez da čujem jauke.” – polako je ulazio u dominatnu ulogu pljeskajući je po guzi koja je poprimila crvenkastu nijansu i otiske njegovih prstiju.

Zavalila je lice u jastuk kako se ne bi čuli njeni tihi jecaji. Celo telo joj je drhtalo i svaka ćelija joj se tresla usled ovog “kaznenog” čina. Guza joj je gorela i nežno trnula tako da je osećala kao da je bockaju milioni malih iglica.

Nije želela da taj osećaj ikada prestane tako da je bila veoma razočarana kada su udarci utihnuli.

Sin je pak gledao maminu guzu koja je do pola bila otkrivena jer joj se spavaćica usled udaraca malo podigla. Njene zrele, obrijane spoljne usmine su se nazirale kroz razmak između butina i nije mogao a da ne dozvoli svom mladom kurcu da ne zaigra, dodirujući pritom svojim tvrdim telom deo maminog stomaka.

Usledila je tišina dok su oboje pokušavali da dođu do daha.

Mama: “Jel… jel imam dozvolu da… da se malo osvežim i operem?”

Sin: “Nemaš! Ovo je bio preveliki prestup da bih ti popustio. Nadam se da si naučila lekciju i da se više gologuza nećeš šetkati po kući?”

Mama: “Neću… obećavam. Jel mogu da…”

Sin: “Slobodna si.” – tresući se, podigla se nekako na noge.

Progutala je pljuvačku, smirila se i krenula svojim licem da poljubi sina u obraz. Ipak, sin je odmaknuo glavu ne dozvolivši joj da ga poljubi. Bio je to opet jedan spontani potez koji se u tom trenutku činio ispravnim, iako je, čim je izašla iz sobe, pomislio kako je trebao da joj dozvoli jer je znao koliko bi mu njen poljubac prijao.

Trebalo je i njemu nekoliko minuta da sve ponovo premota u glavi, ali nije mu ništa zapravo bilo jasno. Takođe, pogled ka njegovim nogama je davao više pitanja nego odgovora. Pod jedan – zašto mu je kurac bio potpuno tvrd i dignut, i pod dva – zašto mu je donji deo pidžame na mestu gde mu je mama ležala bila potpuno mokra, praktično natopljena?Skinuo je donji deo mokre pidžame i gledao u ogromnu vlažnu fleku.

Bojao se ali je morao bolje da je ispita. Odlučio je da omiriše i osetivši taj predivan miris ženskog ejakulata, uhvatio je svoj dignuti kurac i počeo da ga navlači i drka.

Spojio je praktično nos i usta sa tom mokrom tkaninom i furiozno masturbirao dok je mirisao i lizao upijenu tečnost. Legao je na leđa i nastavio da drka sve dok nije osetio da je blizu. Tada je povukao kožicu penisa do kraja kako bi potpuno oslobodio svoj crveni glavić, postavio je mokru pidžamu pred kurac i bez dodira rukama naprezao je taj svoj intimni mišić čekajući orgazam da dođe postepeno, onako kako je najviše voleo.

Dok se približavao vrhuncu, pred očima su mu bile mekane i spojene mamine glatke usmine koje su do pre par minuta bile pred njim, kao i mamina pozamašna, mekana a opet tako prijatna guza, crvena od njegovih udaraca.

Sin: “Aaaaahhh…” – nekoliko sekundi je svršavao na mokru pidžamu, prelazeći spermom preko maminog ejakulata na njoj.

Ostao je tako znojav i isceđen da leži. Nije želeo da se opere i sredi… samo je sklonio pidžamu pored sebe i utonuo u san.

Sin se probudio nakon celih 10 sati spavanja sa rukom ulepljenom za pidžamu koja je bila pored njega. Tada se setio prethodne večeri i duboko udahnuo gledajući u svoj dlan kojim je pljeskao svoju majku. Pokušavao je da razume celu novonastalu situaciju ali nije postojao racionalni odgovor na njegovo pitanje – šta se to zapravo dešava?

Podigao se iz kreveta i otišao u kupatilo da se umije, opere zube ali i da baci uflekanu pidžamu na pranje. Kuća je bila sređena ali prazna. To je bilo veoma čudno pošto mama nije nigde praktično izlazila još od sahrane njenog muža tako da se sin malo zabrinuo.

Sin: “Hmmm… gde bi mogla biti?” – zapitao se u sebi.

Još uvek u polu budnom stanju odlučio je da skuva sebi kafu i napravi doručak. Sve vreme dok je sedeo za stolom i doručkovao, gledao je ka maminoj sobi. Vrata su bila širom otvorena a u uglu sobe je stajala poveća crna putnička torba za koju, barem koliko je mogao da se seti, nije ni znao.

Sati su prolazili a majka se nije pojavljivala. Postajao je sve nervozniji i tada je odlučio da je pozove na mobilni telefon. Čuo je na slušalici da zvoni, ali se niko nije javjlao. Prešao je tada u dnevnu sobu i pokušao ponovo da je dobije. Tada je iz mamine sobe čuo prigušeni zvuk njenog mobilnog telefona.

Ušao je u njenu sobu i nije odmah mogao da pronađe izvor zvonjave. Gledao je po krevetu, fiokama, na stolu… ništa. Ponovo je pozvao i pokušao još bolje da se skoncentriše. Nakon nekoliko sekundi shvatio je da ton dopire iz one tajanstvene torbe u uglu.

Prišao je, otvorio torbu i zanemeo na prizor pred sobom!

Uz mobilni koji je svetleo pri vrhu torbe, tu je još bilo nekoliko veoma interesantnih stvari koje je jedino viđao u porno filmovima. Bičevi, kaiševi, povezi, lisice, nekoliko vrsta vibratora, dildoa različitih širina i dužina, lubrikanata… a na samom dnu su se nalazila i dva foto albuma.

Od samog šoka morao je da sedne na krevet. Počeo je da se znoji kada je otvorio album i ugledao na desetine slika svoje majke u raznim obznaženim pozama. Najčešće je ležala bespomoćno na krevetu sa štipaljkama na svojim tamnim bradavicama, razne igračke bi bile duboko u svim njenim rupama… a često bi joj lice bilo prekriveno belom sluzi. Na nekoliko slika bi se videlo kako svršava i prska iz svoje zrele i uvek obrijane pičke i kako iskusno puši neki nepoznati kurac. Ponekada bi na sred njenog stomaka crvenim slovima pisalo KURVA ili DROLJA!

Ali nije to bilo ono što ga je najviše zaprepastilo, ne. Ono što je za njega bilo najupečatljivije bio je mamin izraz lica. Ne samo da je bilo jasno da je bila napaljena… ona je na svakoj slici jasno pokazivala kako uživa u svakom trenutku te “torture.” Samo je jednom u životu video naznaku tog njenog izraza i to je bilo onda kada ju je prvi put pljesnuo u kuhinji.Uzbudio se i listao album stiskajući kurac preko bokserica.

Njegova majka koju je smatrao smotanom, povučenom i mirnom ženom je očigledno imala i drugu “tamniju” stranu ličnosti.

Razne perverzne misli su mu bile prekinute kada je mama ušla u sobu. Bio je potpuno van vremena realnosti i nije je ni čuo kada je ušla u kuću. Podigao je glavu i ugledao mamu koja posle dugo vremena nije bila u crnini. Imala je na sebi belu košulju i elegantnu kariranu suknju. Na usnama crven ruž a na nogama lakirane štikle.

Mama: “Šta to radiš?” – bilo joj je naravno jasno o čemu je reč ali nije znala šta drugo da kaže.

Sin ju je dugo gledao, skidajući je pogledom i prelazeći u glavi kroz sve slike koje je našao u tajnom albumu.

Sin: “Mislio sam da je šetanje po kući bez gaćica tvoj najveći greh… sada vidim da sam bio u zabludi. Ti si… ti si zapravo prava kurvica.”

Nakon ove njegove izjave mami je srce preskočilo. Spustila je glavu kao i uvek kada je pokazivala koliko se stidi sebe.

Mama: “Jesam… priznajem… prava sam… kurva.” – ponovo ju je maleni osmeh odao.

Sin je ustao sa kreveta ali je poneo iz torbe kratki kožni kaiš sa sobom. Prišao joj je i kažiprstom podigao njeno lice kako bi je pogledao u oči.

Sin: “Misliš da je to smešno? Vreme je da ti skinem taj osmeh sa lica.” – bio je potpuno u svojoj ulozi, ulozi koja je bila za njega nešto potpuno novo ali potpuno napaljivo i jebozovno.

Okrenuo ju je da gleda ka zidu i počeo da otkopčava njenu usku suknju.

Mama: “Molim te… nemoj…”

PLJAS!

Sa velikim osećajem je prešao kaišem preko njene guze dajući joj do znanja da on vodi igru i da mu se ne suprostavlja. Želeo je, kako je i kuma rekla – da joj pokaže gde joj je mesto.

Suknja je zajedno sa svilenim gaćicama brzo završila na podu. Zatim joj je skinuo i košulju ostavivši na njoj samo beli mekani grudnjak.

Drhtala je ali ne od straha već od uzbuđenja, dok je sin otišao do torbe i izvadio nekoliko različitih igračaka. Prišao joj je ponovo sa leđa i šaputao joj na uho.Sin: “Koju igračku moja mama-kurva najviše voli?

Ovaj debeli beli dildo možda? Ili ovaj crni sa lepim venama? Reci mi… priznaj mi koji najviše voliš da osetiš duboko u svojoj razvaljenoj, prljavoj pički?”
Srce joj je lupalo sto na sat usled njegovog prostog i vulgarnog rečnika.

Mama: “Ali ja… ja ne želim…”

PLJAS, PLJAS…

Nekoliko šamara kaišem je završilo na njenog guzi usled čega je poskočila u mestu.

Mama: “Aaahhh… Oba! Želim oba u svojim odvratnim rupama!” – cvilila je dok su sokići već počeli da curkaju iz nje.

Sin: “Naravno… nisam ništa drugo ni očekivao od ovakve drolje.” – poljubio ju je u vrat i još par puta je pljesnuo po dupetu. – “Ajde sada, lezi na krevet i čekaj me.”

Poslušala ga je i drhtavim korakom se popela i stomakom legla na svoj krevet. Refleksno je malo razdvojila noge pa je sin imao predivan pogled na svoju pokornu majku.

Sin: “Ne želiš valjda da ovako suvim kurčevima probijam tvoje rupe. Gutaj ih, pljuj po njima dok ne budem zadovoljan njihovom vlažnošću.” – čučnuo je sa strane kreveta, primakao beli dildo i počeo da ga gura u njena usta.

Mazio ju je po obrazu i povremeno pljeskao po guzi dok je natapala svojom pljuvačkom tu debelu igračku. Mogla je delimično da vidi i sinov kurac koji je podizao bokserice i nežno se pomerao tako dignut i nabreknut. To ju je još više napalilo pa je primala dildo što je dublje mogla.

Sin: “Uhh… tako, tako… Mislim da je dosta bilo sa ovim. Sisaj sada malo ovaj crni.” – pre nego joj je dao da puši drugi dildo, prišao joj je i pljunuo u njena otvorena i pohotna usta.

Bila je očarana njegovom improvizacijom i sve je više vlažila gledajući ga tako hrabrog i napaljenog.

Sin: “Kako ga fino sisaš. Mogu da mislim samo koliko si ih popušila u svom životu. Reci mi mamice, koliko – sto, dvesta… hiljadu?”

Mama: “Mhmm… mmmm…” – mumlala je dok joj je gumeni dildo punio usnu duplju.

Izvadio ga je tada iz njenih usta i pohvalio je njene oralne sposobnosti.

Sin: “Sjajno… a sada mi reci – gde želiš prvi? U dupe ili u pičku?”

Mamin izraz se tada po prvi put promenio. Ozbiljnim i samouverenim izrazom ga je pogledala, pokušavajući da mu da do znanja da je on taj koji vodi glavnu reč.

Mama: “To je na tebi da odlučiš… ovakva mamica-kurvica nema pravo glasa, zar ne?” – nasmejala mu se usled čega je ponovo dobila po dupetu.

Sin: “Takvu te volim… Dakle guza ide prva!” – gledao ju je u oči kada je grubo gurnuo svoj srednji prst u njen čmar.

Mama: “Ufff…”

Sin: “Kako si samo opuštena. Mislim da je ovaj crni mnogo bolji za tvoj iskusni čmar.” – namestio je zamašćeni dildo i polako počeo da ga gura u maminu pohotnu zadnju rupu.

Odmah je počela da se trese! Potočići gušće tečnosti su klizili iz njene pičke dok je osećala kako je sve dublje i dublje ispunjava crni dildo. Nije očekivala tada da je sin već bio spreman i drugom igračkom je brzim pokretom ispunio i njenu potpuno mokru pičku.

Mama: “Aaaahhh…” – počela je rukama da gužva posteljinu pod sobom što je sin primetio.

Gurnuvši dildoe duboko u obe njene rupe, ustao je i izvadio lisice iz torbe.

Mama: “Joj, ne… nemoj, molim te.”

PLJAS, PLJAS!

Pljesnuo ju je i zaključao joj ruke iza leđa lisicama. Taj potez ju je toliko napalio da je počela žestoko da prska uspevajući čak da izgura dildo iz pičke. Količina maminog ejakulata ga je zadivela i počeo je da licka ukusnu tečnost sa kreveta vraćajući pritom dildo u nju.

Sin: “Jebeno si ukusna mama… svrši još! Želim još tvoje fine tečnosti!”

Jebao ju je igračkama u obe rupe, rastežući je i nabijajući se veoma duboko.

Mama: “Aaaahhh… evo sine… sve za tebe… ufff!” – prskala je na sve strane što je sin oberučke prihvatao i gutao taj ukusni sekret.

Ruke su je bolele dok je ležala tako vezana ali nije marila. To je samo dodatno napalilo njeno perverzno telo i um. Grčila se i vrištala posebno kada je sin počeo još grublje da je jebe u čmar moćnom igračkom. Vadio bi je iz dubine anusa kako bi za trenutak video raširenu zadnju rupu svoje majke, a potom bi ponovo uletao do kraja u nju.

Sin: “Ima da te naučim da budeš fina i kulturna a ne ovakva jebena drolja…” – grizao joj je guzove i butine ne prestajući da je probija.

Kurac u gaćama mu je pucao ali nije imao snage da se dodirne. Želeo je samo nju da zadovolji, samo njoj da se prepusti… i uspevao je. Bezbroj orgazama je prolazilo kroz nju kao struja i mislila je da će bukvalno eksplodirati.

Izvadio je igračke iz mame i gledao je kako leži mokra, zadihana i ispražnjena. Ceo krevet je bio natopljen njenim sokovima a obe rupice su joj bile crvenkaste od žestokog jebanja. Guza je postala osetljiva na dodir i prosto je vapila za poljupcem. Spustio je glavu i počeo da je ljubi svuda – po butinama, guzi, čmaru i mokroj pici, dok je ona nasmejana ležala. Skinuo joj je potom lisice i prišao njenom licu.

Sin: “Pogledaj se, potpuno si prljava. Želim da se detaljno opereš, posebno ove tvoje izjebane rupe. Jel jasno?” – primakao se i po prvi put je nežno poljubio u usne.

Mama: “Jasno… sine moj.” – ustala je iz kreveta i veoma sporo je šetala do kupatila, dozvoljavajući mu da uživa u vibriranju njenih oblina.

Ostavila je širom otvorena vrata, pustila mlaku vodu u tuš kabini, skinula svoj grudnjak i počela da se tušira. Svako malo se okretala ka vratima nadajući se da će se sin pojaviti pred njima. Gorela je od želje da je gleda tako nagu ne osećajući ni jednog trenutka grižu savesti što je to bio njen rodjeni. Ugasila je za trenutak vodu i počela da nanosi šampon na sebe. Beli sloj mekane sapunice je počeo da joj prekriva celo telo i kosu.

Nije tada primetila da je sin došao i stao pred vrata. Bio je potpuno go i nežno je drkao svoj kurac gledajući mamu kako oprezno pere svoje osetljive rupice. Izgledala je zanosno u sinovim očima. Beo ten sa sjajnim neravninama i oblinama koje nikog ne bi ostavili ravnodušnim.

Njene grudi su bile blago spuštene i masivne, sa tamnim bradavicama i naboranom površinom oko njih. Guza prelepa i nežna, kukovi široki, a pičkica… pičkica sa potpuno simetričnim usminama i crvenim nabreklim klitorisom. Nije imala ni jednu dlaku na svome telu tako da je delovala glatko i klizavo na pogled.

Kada se nasapunjala krenula je da pusti vodu kako bi isprala šampon, ali je sinova ruka uhvatila maminu i onemogućila je da pusti vodu. Okrenula se i ugledala sina kako sa dignutim kurcem stoji pored nje.

Sin: “Dosta je za sada. Izađi i pusti mene da se sredim.”

Mama: “Ali šampon…”

Sin: “Rekao sam napolje iz kabine.” – spustila je pokorno glavu i izašla. – “Stani tu na sred kupatila četveronoške i čekaj svoj red.”

Namestila se u kereći položaj i gledala svog mladog sina. Nije bio preterano razvijenog tela ali je bio svakako privlačan i lep. Voda je počela da kaplje po njegovom telu i njegovom nabreknutom udu. Gledala je u njegov kurac koji je pri svom korenu imao malu grupicu svetlih i kratkih dlaka. Testisi su mu bili krupni i prošarani tankim venama, glavić ljubičast, telo penisa blago zakrivljeno.

On je pritom gledao u svoju majku prekrivenu šamponom i počeo nežno da masturbira pred njom. Drkao ga je sporim i dugim pokretima svoje desne ruke.

Sin: “Reci da mi je lep.”

Mama: “Prelep je.”

Sin: “Reci mi da ga želiš.”

Mama: “Želim ga… jako ga želim.”

Sin: “Uhhh… Dobićeš ga… dobićeš ga u svoja napaljena usta… zaslužila si to.”

Mama: “Jel jesam? Jesam bila tvoja dobra kurva?”

Sin: “Jesi. Tako dobra i pokorna… tako jebeno poslušna. Priđi… jedva čekam da osetim te perverzne usne oko sebe.”

Kao kuca se kretala ka njemu, ne skidajući pogled sa tog tvrdog organa. Ušla je u staklenu kabinicu i voda je tada počela da skida sapunicu sa nje. Osećala je olakšanje jer je šampon već počeo da je nagriza i pecka po telu. Klečala je pred sinom i krenula rukom da uhvati njegov organ.

Sin: “Ko ti je dozvolio da ga diraš rukama?”

Mama: “Ali, ja sam mislila da želiš… mislim, rekao si da…”

Sin: “Tišina! Znam ja šta sam rekao. Rekao sam da želim da te jebem u usta. Skloni te ruke iza leđa u otvori mi svoja usta.”

Ponovo je zadrhtala usled njegovog naređivanja i uradila je kako joj je rekao. Spustio se i dozvolio svojoj pljuvački da pređe u njena usta. Zatim joj je gurnuo jezik i počela je da ga sisa uz glasan zvuk mljackanja.

Sin: “Ne brini… biću nežan ovaj put.” – namignuo joj je i uspravio se.

Prvo je kurcem prelazio preko njenih nežnih obraza i usana gledajući je u oči. Zatim je isplezila jezik pa je lupkao svojim mokrim glavićem po njemu. Pljunuo je potom u ruku, premazao pljuvačkom kurac celom dužinom a potom krenuo da ulazi u njena usta.

Sin: “Tako si lepa na onim slikama. Tako pokorna i napaljena. Želim da napravimo zajednički album, kurvice moja. Želim da isprskam spermom to tvoje lepo lice i da te slikam tako umazanu. Prepusti mi se…” – uhvatio ju je za glavu i počeo da ulazi sporo i oprezno.

Bila je veoma vešta tako da ga je uz veoma malo napora celog prihvatila u svoja usta. Osetila je njegove testise na svojoj bradi i njegove dlačice na svojoj usni i nosu. Zatim je počeo da hvata tempo i da je tuca sve brže i jače.Nisu ni jednog trenutka gubili kontakt očima dok ju je jebao.

Bio je to najintimniji trenutak koji su do tada imali. Nigde nije bilo ni traga onog nervoznog momčića i one uplakane i tužne udovice… sve je to ostavljeno negde u najmračnijim delovima njihovih mozgova… bili su potpuno prepušteni novim ulogama pokorne mame i dominantnog sina.

Mama: “Jesam dobra… jesam najbolja…?” – iskoristila je da ga pita kada je za trenutak izašao iz nje dajući joj šanse da uzme vazduha.

Sin: “Jebeno najbolja… Tako duboka i iskusna kučka. Uhhh…” – držao ju je za kosu i blago je čupao nastavljajući da joj istražuje usta svojim tvrdim kurcem.

Izašao bi povremeno i spustio se kako bi je perverzno poljubio skupljajući pljuvačku koja se nakupljala usled ovog oralnog zadovoljavanja. Pljunuo bi joj potom u usta i ponovo gurnuo kurac duboko i snažno. Bila je prenapaljena i ponovo je osetila kako vlaži.

Mama: “Uhhh, ja moram… molim te… želim da se…” – prekinuo ju je uguravši joj organ nazad u usta.

Sin: “Toliko si jebeno napaljena, a? Dodirni se… mazi se… dozvoljavam ti, ali samo ovaj put.”

Odmah je spustila ruku i počela da trlja svoj klitoris ne gubeći fokus na sjajnom pušenju kojim je oduševljavala svog sina.

Uzdasi i jecaji su ispunili malu tuš kabinu… miris seksa je nadjačao mirise šampona dok je mama ponovo kapljala iz pizde na već mokre pločice.

Sin: “Ufff… želim da vidim te tvoje sisurdače prekrivene mojom spermom! Ajde mamice, pokaži mi ih… dozvoli da ih okupam na svoj način.” – izašao je iz njenih usta i počeo da drka kurac dok je ona uhvatila svoje sise, spojila ih i čekala svoj topao i lepljiv poklon.

Mama: “Sve za tebe… uhh kako želim tvoju spermu na njima… okupaj ih! Molim te kao prava pokorna kurva… prskaj po njima sine moj… gospodaru moj!”

Sin: “Aaaahhh…” – usmerio je svoj kurac i počeo da šara po maminim sisama.

Beličasta sluz je ubrzo prekrila te divne i mekane mamina sise. Klecale su mu noge dok se pridržavao na njenim ramenima. Bio je to najintenzivniji orgazam koji je ikada osetio za svojih 19 godina.

Gledali su se u oči kada je mama ispružila svoj jezik i krenula da skida spermu sa svojih grudi. Ipak, sin ju je prekinuo.

Sin: “Želiš spermu u sebi? U svojim slatkim ustima, u grlu, u stomaku…?”

Mama: “Molim te, dozvoli mi da ih oližem, da progutam…”

Sin: “Dozvoliću ti, ali ja ću ti pomoći u tome.”

Prstima je počeo da skida spermu sa sisa, a potom je gurao te natopljene prste u njena usta. Hranio ju je tako sve dok ju je gledao kako sa uživanjem licka i guta tu slankastu tečnost. Trudio se da bude potpuno sita tako da je svaku kap pokupio i nežno preneo u njena usta. Kada više nije bilo sperme oblizivala je svoje usne nadajući se da je još malo sperme ostalo na njima.

Sin: “Izgleda da je večera za tebe bila nešto ranije. Jel je bila ukusna?”

Mama: “Mmmm… preukusna. Hvala ti.”

Kada je završila tuširanje, povukla se u sobu dok je sin ostao još malo u kupatilu kako bi se povratio od svega i pokušao barem na trenutak da ne razmišlja o mami koja mu se pokazivala u potpuno novom i drugačijem svetlu.

Stideo se tada sebe posebno kada se setio svog preminulog oca. Kao vernik, sin je verovao da ga otac posmatra sa nekog lepšeg mesta i brinuo je razmišljajući da li ga se otac stidi, da li ga mrzi, da li je potpuno razočaran u svog sina jedinca.

Obukao je čist veš i vratio se u svoju sobu. Otvorio je ormar i primetio da je bio potpuno sređen, stvari presložene i uredno poslagane. Osmehnuo se tada i uzeo jednu od svojih majica. Na njoj je jasno osetio mamin nežan miris i još se više nasmejao zatvorivši svoje oči.

U sobi pored mama nije bila toliko smirena. Imala je takođe osmeh na licu ali i prste u pizdi! Oblizivala je usne sećajući se ukusa sperme koji je obožavala i zamišljala je sina i njegov tvrdi kurac dok je masturbirala. Drugom rukom je probijala svoj čmar i tiho jecala želeći više od svega da je sin taj koji je zadovoljava. Ubrzo je počela ponovo da prska na sve strane. To nije bilo uobičajeno, osim kada bi se osećala previše napaljenom. Tada mi ogromne količine bezbojne i mirisne tečnosti curile iz nje i pomagale joj da orgazam bude još intenzivniji.

Zaspala je tako mokra i nasmejana bez i jednog parčeta odeće na sebi.

Sledeće jutro je sin bio taj koji je ustao prvi. Obavio je sve što je imao u kupatilu i odlučio da ponovo sebi spremi neki lagan doručak. Sedeo je i gledao ka maminoj sobi, ali ovaj put su vrata bila zatvorena.

Morao je da je vidi… želeo je to više od svega pa se polako pridigao i krenuo ka vratima.

Otvorio ih je i ušao u zamračenu sobu.Majka je ležala gola na svojim leđima i nekoliko minuta je samo stajao pored kreveta i gledao je tako ženstvenu, mirnu i seksipilnu. Krevet je bio još uvek vlažan pod njom i nije bilo potrebe da mnogo razmišlja odakle je ta tečnost dolazila.Pomazio se preko pidžame i razmišljao na koji način bi bilo adekvatno da je kazni ovako nevaljalu.

Nadajući se da se neće još probuditi, otišao je do obližnje apoteke i kupio par stvarčica. Imao je zlokoban osmeh na licu kada se vratio i primetio da je mama i dalje u krevetu i da tiho hrče. Seo je na krevet, duboko udahnuo i polako joj raširio noge.

Počela je da se budi i tada ga je ugledala kako drži neku kesu u rukama sedeći pred njom tako raskrečenom.

Mama: “Sine? Šta to…”

Sin: “Psssst. Pogledaj kako si mokra. Jel misliš da je to u redu? Ja nemam drugi način nego da te fino upakujem kako ne bi ponovo smočila sve oko sebe. Šta si radila, je li kurvice… jesi se dirala?” – izvadio je bele pelene za odrasle i postavio ih je na krevet pred mamom.

Mama: “Nisam… obećavam da nisam. Molim te, ne trebaju mi pelene.” – govorila je umiljatim i piskavim glasom, još više šireći svoje noge pred njim.

PLjAS, PLjAS!

Ošamario ju je sa obe strane njene guze i pokazao joj prstom da bude dobra.

Sin: “Dobićeš još po turu ako nastaviš da me lažeš! Ajde, podigni ovu bezobraznu guzu da pokrijemo tu tvoju nevaljalu i mokru pičkicu. Naučiću ja tebe da budeš dobra i kulturna.”

Izdigla se pa je sin uspeo da postavi pelenu ispod njene guze. Uzeo je tada maramice i počeo da briše njenu još uvek pomalo mokru pičkicu trudeći se da je potpuno obriše. Zatim je preklopio pelenu i zalepio je. Mama je spustila tada svoje noge i držeći palac u ustima mirno gledala u svog sina.

Sin: “Tako. Sada kad odemo u kupovinu među ljude neću morati da brinem ako se ponovo unerediš. Oblači se pa da krenemo.”

Mama: “Hoću sine… izvini što sam bila nevaljala i što sam te lagala da se nisam mazila.”

Sin: “Drago mi je da si ponovo iskrena. Ipak, laganje je veeeliki greh i znaš da ti kazna sleduje.”

Mama: “Znam… prihvatiću je jer je zaslužujem.”

Prišao je njenom stomaku i par puta je poljubio u i oko pupka. Zatim se podigao, došao do njenih grudi i gricnuo nešto snažnije njene bradavice. Potom ju je poljubio u vrat, pa u obraze, i na kraju u sne.

Sin: “Naravno da ćeš je prihvatiti. Ajde sada, ustaj pa da krenemo.”

Nakon svega nekoliko minuta, našli su se u ogromnom trgoprometu. Mama je imala na sebi dugu krem haljinu kako joj se pelene ne bi nazirale na njenom telu i šetala se uz sina držeći ga za ruku kao dete.

Šetali su i punili kolica različitim stvarima od hrane, preko pića i grickalica. I sve je bilo u redu dok nisu naišli na deo sa raznim kozmetičkim i drugim preparatima za ličnu higijenu. Mama je počela tužno da gleda u sina i da skuplja noge kao da joj je neugodno.

Sin: “Šta je sada?”

Mama: “Pa… ništa… nije bitno.”

Namrštio se i primakao je sebi.

Sin: “Treba sada da dobiješ po guzi tu u sred prodavnice? Govori šta te muči!”

Mama: “Ne želim da pomisliš da… da nisi nešto uradio kako treba.” – uplašeno je govorila.

Sin: “U redu je, neću se ljutiti. Slobodno reci, dozvoljavam ti.” – pomazio ju je po obrazima i gledao je smirenijim pogledom.

Mama: “Moja… moja…” – prišla je da mu šapne. – “Moja pičkica je… nisi je namazao kremicom. Crvena je i… suva i…”

Sin je uzbuđeno slušao i uživao u njenom tihom glasu i toplom dahu.

Sin: “Da… u pravu si. Zaboravio sam. Dozvoli mi samo da proverim ozbiljnost situacije.” – spustio je ruku i krenuo pod njenu haljinu.

Mama: “Ne! Ovaj, izvini ali… ljudi su oko nas…”

Sin: “Nemoj da sam ikada više čuo ne! Uzeću… evo recimo ovu kremicu za tebe a ti me sada prati i ništa ne brini.” – nakon što je pokupio jednu od mnogobrojnih krema za bebe, otišli su u jedan mali deo u uglu prodavnice i delimično se zaklonili između dva frižidera sa pićima.

Ona je bila u dubini i leđima naslonjena na zid iza sebe. Srce joj je ubrzano tuklo dok ju je sin gledao tako uplašenu i veoma napaljenu.

Sin: “Budi tiha sada… samo ću da proverim.” – spustio je ruku pod njenu haljinu i sa strane pelena zavukao ruku.

Prešao je prstima preko njene veoma ugrejane pizde i osetio da je zaista bila suva i nadražena usled pelena koje su je trljale.

Sin: “Cccc… zaista si suva, za divno čudo. To znači da nisi bila nevaljala i zato zaslužuješ da ti namažem užarenu pičkicu.”

Mama: “Da, bila sam veoma poslušna i nisam ni pomišljala na bezobrazne stvari. Ali izvini što sam rekla da si pogrešio i zaboravio da me namažeš. To je sigurno bilo slučajno jer ja znam da si ti savršen.”

Otvorio je posudicu, zahvatio prstima tu belu, mirišljavu i masnu kremu i ponovo ušao u mamine pelene. Počeo je da joj premazuje picu laganim pokretima prstiju.

Mama: “Mmmm… jako prija. Pičkica mi je odmah došla sebi. Ali znaš, i guza mi se malo ojela pa…” – nasmejao se i prešao prstima na njen čmarić.

Sin: “Uhhh, kako ti je samo topla guza.

Moram stalno da je mažem kako bi mogla da primi neku lepu igračkicu u sebe a da ne boli. Ili još bolje…” – namestio je srednji prst i nabio joj ga u čmar. – “…neki tvrdi mladi kurac. Koja poslušna kurvica to ne bi volela.”

Mama: “Aaahhh… daa… svaka to voli.”

Sin: “Reci mi, jesi jedna od tih?” – mazao joj je rupice svojim masnim prstima.

Mama: “Uhhh, jesam. Ja sam sigurno jedna od tih kurvi.”

Poljubio ju je u usne i izvukao ruku iz pelena. Mama je bila tužna što je prestao, posebno kada je videla jasnu izbočinu u njegovim pantalonama.

Sin: “Pogledaj šta si mi uradila.” – masnom rukom je otkopčao šlic i dopustio svom kurcu da izviri.

Mama: “Izvini, izvini… nisam htela.”

Sin: “Nema sada izvini.” – okrenuo se da se uveri da niko ne prilazi. – “Sada moram da te namažem i svojom specijalnom kremicom.”

Počeo je da drka kurac pred mamom koja je sve više ludela u sebi. Njeni sokići su počeli da se pojavljuju mešajući se sa kremicom na njenoj crvenkastoj pizdi.

Mama: “Ufff… da… tvoja moćna kremica. Ona bi tako usrećila i fino zamastila moju pičkicu. Ta njena vlažnost i nežnost su baš ono što joj treba.”

Drkao je sve brže gledajući je i slušajući te vulgarnosti. Teško mu je bilo da poveruje da je to ista ona majka koja ga je rodila. Zavukao je kurac u pelene i počeo nežno da se nabija dozvoljavajući mekanom materijalu da ga dodatno stimuliše. Zatim je zabio jezik u mamina usta i počeo da prska. Njena pizda je ubrzo postala prekrivena gustom sluzi njenog sina i praktično je i sama svršila na taj predivan osećaj.

Mama: “Uhhh…” – izašao je iz pelena i zakopčao pantalone.

Sin: “Tako… sada si potpuno sređena. I nemoj da vidim da si ih skinula. Želim da se potpuno osuši na tebi, jel jasno?”

Mama: “Jasno kao dan.”

Ceo taj mali egzibicionistički trenutak ih je držao napaljenim do kraja dana. Sin je pohotno gledao mamu koja je nonšalantno radila sitne kućne poslove i dalje sa prljavim pelenama na sebi.

Tenzija je rasla i kada su to veče legli da spavaju, nije bilo moguće a da sin ne odluči da je kazni za onu mokru scenu od jutros i laganje, kao što joj je i obećao.

Sačekao je da sat pokaže 3 ujutru. Znao je da je do tada već sigurno zaspala pa je u sred noći, potpuno go ušao u njenu sobu. Ležala je samo u svojim pelenama.

Skidala ih je samo kada bi morala na toalet, i odmah bi ih vraćala na sebe, kao što je on i zahtevao.

Izvadio je stvari iz one njene torbe i prvo što je uradio – vezao joj je oči. To je bilo dovoljno da se zbunjena trgne i probudi.

Mama: “Šta? Ko je to? Ništa ne vidim.” – paničila je ali nije skidala povez sa očiju.

Osetila je miris svoga sina i znala je da je čeka kazna.

Sin: “Znaš zašto sam ovde, zar ne? Nisam ti zaboravio onaj mali eksces od jutros. Kurvo jedna napaljena…” – postavio ju je na leđa i uzeo kanap.

Mama: “Znam… bila sam nevaljala i sledi mi kazna. Samo… hoće li boleti?”

PLjAS, PLjAS, PLjAS…

Sin: “Nego šta nego će boleti. Kurve drugačije ne zaslužuju… i ne pravi se naivna, znam da tako i voliš.” – nasmejala se na trenutak nakon ovih reči.

Vezao joj je ruke na zglobovima i drugi kraj je zavezao za ivice kreveta iznad njene glave. Zatim je uzeo dve poveće štipaljke i obuhvatio njene bradavice sa njima.

Mama: “Aaaa… joj… moje sike…” – bespomoćno je ležala tako vezana sa povezom na očima.

Sin je potom skinuo pelenu sa nje i bacio je na pod. Raširio joj je noge i savio ih je u kolenima. Imao je predivan prizor maminih opuštenih i privlačnih rupica.

Sin: “Uhhh… znao sam da si drolja, ali da ovako brzo postaneš vlažna…” – ošamario joj je pičkicu nekoliko puta pa joj se boja promenila u tamnije crvenu.

Mama: “Aaaahhh… jebena, prljava drolja! Uhhhh…!”

Uzeo je trouglasti stakleni “čepić” za njenu guzu i nakon što je naneo lubrikanta na njega, naglo ga je zabio u njeno dupe.

Mama: “Aaaahhhh… uffff.”

Sin: “Sada ću da te jebem snažno i jako, a ti se potrudi da ova igračka ne izađe iz tvoje guze… kazna će u suprotnom biti dvostruko jača!”

Držeći je za savijena kolena, sin se namestio pred maminu pičku i počeo lagano glavićem da ulazi. Bila je toliko topla, toliko mokra… nije bio nevin ali je svakako to bila najlepša i najudobnija pička koju je ikada video i osetio. Čim je glavić ušao u taj navlaženi mamin kanal, nije bilo više kontrole.

Zabio se veoma snažno u nju i počeo da je tuca naglim i hitrim pokretima. Krevet je škripeo pod njihovim sve znojavijim telima. Uzdasi su postajali učestaliji i glasniji, posebno sa mamine strane.

Povez na očima joj je umrtvio čulo vida ali je zato pojačao čulo dodira pa je mnogo jasnije mogla da se skoncentriše na penetraciju kao i na staklenu analnu igračku koju je stezala svojim mišićem. Ruke su joj trnule, bradavice su je pekle i sve je to samo dodatno pojačavalo njenu napaljenost.

Mama: “Aaaahhh… uh, uh, uh… molim te… molim te, moram da, aaaahhh…” – izašao je iz nje i dočekao njene sočne sokove na sebi.

Prskala je u mlazovima po njegovom mladom i zadihanom telu, kupajući pritom i njegov napeti organ.

Sin: “Kurvice… isprljala si me potpuno… moj kurac je toliko mokar da ni ne želi takav ponovo da uđe u tebe. Očisti ga…” – opkoračio je njeno telo i stavio joj kurac pred usta.

Čim je osetila njegov miris, potražila ga je jezikom i počela da ga liže i čisti od svojih sokova. Potom ju je uhvatio za glavu i nabio joj testise u usta. Sisala ih je bez kontrole i pljuvala po njima. Zatim je jaja zamenio penisom i jebao je u usta nameštajući joj povez koji je krenuo da se skida.

Sin: “Ufff… nema šta, zaslužila si da te ponovo ispunim.” – vratio se među njene raširene noge i prvo izvukao igračku iz njene guze.Nabio ju je u njena usta i ponovo nastavio strahovito da je jebe!

Pljeskao ju je po butinama i guzi dok se nabijao sve snažnije i dublje. Usmine su joj se veoma nadražile i crvenile su a klitoris je vapio za dodirom. Ipak njene vezane ruke joj nisu omogućavale da se dodirne i zato je sve više ludela i vrištala dok je primala sinov kurac u pizdu i igračku u usta.

Sin: “Joj kako si jebozovna ovako vezana… želim da te napunim mamice. Da osetiš moju spermu u sebi…” – sklonio je igračku i mesio joj sise čekajući vrhunac.

Mama: “Ufff… sine… molim te! Molim te kao majka, kao tvoja kurva… dozvoli mi… dozvoli mi da te gledam dok svršavaš u mene.”

Ove reči su ga dotakle. Bile su tako tople i iskrene da je zastao sa tucanjem na trenutak. Spustio je svoje telo na njeno i skinuo joj povez sa očiju.

Gledali su se prvo ozbiljno i oštro, a nakon par dugih sekundi veliki osmesi su im se pojavili na licima.

Sin: “Naravno… dozvoljavam ti.” – poljubio ju je i počeo da svršava.

Mlazovi sperme su se sjurile u mamu i bio je to vrhunac večeri. Kao da se cela ta napetost i tenzija izgubila kada je sin napokon svršio u pičku svoje rođene majke. Bio je to trenutak kada se sve smirilo… kada je sve utihnulo… kada je sve došlo na svoje mesto.

Mama se probudila prvo sledeće jutro. Ležala je gola pored svog sina i posmatrala ga. Oko zglobova na rukama su joj bili tragovi sinoćnjeg vezivanja, a ostatak tela ju je nežno boleo usled žestoke jebačine. Nije marila naravno, bilo je sve kako najviše voli joj od kada je prvi put i sama upoznala tu stranu svoje ličnosti.

Smeškala se gledajući kako se umorni kapci njenog sina otvaraju i kako mu se usne pomeraju formirajući iskren i sladak osmeh. Oči su mu se zaklile i tada je zaista i izgledao kao mali tinejdžer kakav je zaista i bio.

Sin: “Šta se tako smeješ?” – pomazio joj je lice.

Mama: “Hmmm… razmišljam.”

Sin: “O čemu to?”

Mama: “Pa, ako si ovoliko dobar gospodar a tako mlad, kakav li ćeš biti tek u godinama koje dolaze.”

Sin: “Sama si kriva… ova kurvica u tebi me je napravila takvog.” – prišao joj je da je poljubi ali je sada ona bila ta koja je sklonila glavu… bio je veoma iznenađen ovim potezom.

Mama: “Ne, ne… idem da se otuširam, sinoć sam bila žestoko jebana pa sam se uneredila. Imam dozvolu, nadam se?”

Sin: “Imaš… zaslužila si.”

Mama: “Jel jesam? Onda budi dobar sinčić i obuci se. Šta kažeš za jedan rani ručak?”

Sin: “Hahaha… neka hvala, tvoje kuvanje nije baš najsjajnije.”

Mama: “Ma nisam mislila na moje kuvanje, bezobrazniče… vodim te u restoran. Spremi se i čekaj me dok se okupam.”

Ustala je i otišla u kupatilo. Sin je naravno sačekao par minuta i golišav krenuo ka kupatilu. Na njegovo čudo vrata su bila zatvorena i zaključana. Nasmejao se znajući da se mama igra sa njim, tako da je odustao i otišao da se obuče.

Satićak kasnije bili su u jednom opuštenom restoranu u centru. Mama je bila u svojoj košuljici i kratkoj suknji, sa crnim najlon čarapama i štiklama. Kosa joj je kao i uvek bila spuštena sa ravnim crnim šiškama iznad očiju.

Sin je bio u košulji i pantalonama, uredno očešljan i odmereno naparfemisan. Za razliku od napetih prethodnih dana, ovaj put je atmosfera bila onakva kakva se i očekuje između majke i sina. Ipak, nakon dve čaše vina, razgovor je prirodno krenuo u jedinom smeru u kojem je mogao.

Sin: “Jesi oduvek bila ovakva?”

Mama: “A kakva to?”

Sin: “Pa ovakva… mislim…” – primakao je stolicu da bi mogao da joj šapuće. – “Ovako perverzna i…”

Mama: “Iskreno, počelo je spontano. Tvoj otac je… imali smo dosta problema u braku i pre nego si se ti rodio. Želeo je sposobnu i svestranu ženu a ja nisam spadala u tu kategoriju. Svađali smo se, drali i… jedan dan kada mu je prekipelo me je udario.”

Sin: “Ovo mi zvuči veoma poznato.” – nasmejao se aludirajući na njihov početak.

Mama: “Da… samo što… on je bio snažniji i grublji… ali tada sam prvi put osetila koliko me to pali. Taj njegov prek pogled, čvrsta ruka… Želela sam još… želela sam jače. Tražila sam to i dobila sam. Igricama nije bilo kraja. Kada si se ti rodio, preneli smo to van tvojih očiju. Išli smo po hotelima, motelima, rančevima… Uostalom, video si i sam sve te slike. Srećom, nisi video snimke.” – namignula mu je i uzela gutljaj vina.

Sin: “Uhhh, voleo bih da jesam. Voliš da se snimaš?”

Mama: “Obožavam. Kada god bi ostala sama kući, gledala bih kako dominira nada mnom, kako se igra… kako me koristi. Ufff…”

Sin: “Voleo bih da te snimim dok te…”

Mama: “Šta je, sad si se odjednom uplašio? Ajde, reci momčino, dok me šta?”

Sin: “…dok te jebem u sve tvoje slatke rupe, droljo jedna.”

Umalo nije svršila odmah u tom trenutku kada je čula njegove reči.

Mama: “I ja bih to volela. To me tako jebeno napaljuje. Ipak, želim nešto da znaš momčino. Ja nisam uvek takva. Tvoj otac me je naučio da volim i nežnost… dodir, poljubac, pogled…” – zagledala se u njega i poljubila ga u sred restorana. – “Misliš li da možeš i to da mi pružiš?”

Sin: “Za tebe… Mogu… želim to.”

Mama: “E pa onda još jedna stvar, danas nisam kurva, danas nisam drolja… danas sam samo mama.”

Sin: “Mmm… moja mama.” – poljubili su se ponovo i brže bolje platili račun.

Čim su ušli nazad u kuću počeli su strastveno da se ljube. Odeća je deo po deo nalazila put do poda, tako da su ostavljali tragove svoje odeće od vrata, preko hodnika, dnevne sobe i mamine spavaće sobe na čijem podu je završio poslednji komad odeće – donji veš.

Pali su na krevet ne prestajući da se ljube. Jezici su im se dodirivali i razmenjivali su pljuvačku trudeći se da dodirni svako deo tela jedno drugom.

Mama. “Uhhh, stani. Molim te, imaš u mojoj fioci malu kameru. Postavi je tamo na policu… želim da sačuvam ovaj trenutak zauvek.” – nasmejao se i poslušao je.

Upalio je kameru i namestio je tako da uhvati ceo krevet u kadar.Drkao je svoj kurac gledajući mamu kroz ekran na digitalnoj kameri.

Primetila je i odlučila da raširi svoje noge. Jednom rukom je stiskala grudi a drugom je mazila svoju pičkicu u koju je sin bio zaljubljen od prvoga dana kada ju je ugledao tako glatku i sočnu.

Došao je nazad na krevet i spustio se na stomak pred maminim međunožjem.

Sin: “Nežno, jesi tako rekla… mama?” – spustio je lice i poljubio majku u unutrašnjost mekanih butina.

Mama: “Mmm… da, samo nežno i polako… sine.”

Ruke je ispružio i počeo da masira mamine sise dok je poljupcima kružio oko njene pičke. Štipkao je veoma nežno njene ukrućene, tamnije bradavice ljubeći je i udisajući predivan miris mamine vagine koja je svakim trenom postajala sve vlažnija.

Mama: “Ufff, ne radi mi to sine. Poljubi je… molim te, gorim od želje da je poljubiš, poližeš…”

Poslušao ju je. Odjednom je on postao taj koji je slušao i pokorno ispunjavao mamine želje, kao pravi mamin sin. Poljubio joj je mekani klit nekoliko puta pre nego ga je obgrlio usnama i lagano počeo da ga sisa. Prelazio je jezikom preko njega i povremeno ga grickao, na šta bi se majka zatresla, gužvajući posteljinu pod sobom svojim nemirnim pokretima.

Sin: “Tvoja pička mama… tako je ukusna.”

Nije ništa mogla da kaže samo je uzdisala i prepustila mu se. Zatim je jezikom počeo da prelazi celim putem, od vrha mamine glatka pice, preko klita, usnica, mokre rupice, sve do opuštenog maminog čmara.

Sin: “A tek ovaj tvoj uski čmarić mama… mmmm…” – balavio je po njemu trljajući prstima pičkicu i klit.

Mama: “Joj, poludeću… Gurni prst u njega i liži me… liži me sine, jače!”

Namestio je prst i gurnuo ga u mamin rašireni čmar pre nego je pljunuo na maminu pičku i počeo da je jebe jezikom. Čvrsto je stegao jezik i duboko ulazio, osećajući sve više maminih sokova kako izleću iz nje. Gutao je tu slatku tečnost u neverici koliko ju je mnogo bilo.

Mama: “Uhhh… zini sine… aaaahhh…” – otvorio je usta i dočekao mlaz mamine vrele tečnosti!

Nije mogao ni da stigne sve da proguta koliko ju je bilo mnogo. I drugi prst mu je završio u maminoj guzi dok je postajao sve “pijaniji” od maminog nektara.

Mama: “Uh, uh… dođi… poljubi me.” – podigao se i preneo u mamina usta deo sočnog ejakulata. Gutala je svoje sokove pomešane sa njegovom pljuvačkom i predela pritom kao maca.

Počeo je potom da joj sisa bradavice trljajući penisom njene mokre usmine. Mazio se kurcem o nju postajući sve tvrđi i napaljeniji.

Sin: “Joj… mama… volim i ovu stranu tebe. Volim sve tvoje… volim te!” – poljubio ju je i počeo da ulazi u njenu vaginicu.

Po prvi put nije bio grub i snažan. Svaki pokret kojim se nabio u majku je bio odmeren i sa mnogo osećaja. Ona ga je nogama obgrlila dozvoljavajući mu da što dublje ugura svoj mladi napaljeni organ.

Njene ruke su bile na njegovim obrazima, njene usne na njegovim usnama, njen jezik na njegovom toplom jeziku… Tucali su se kao najveći ljubavnici koji su danima čekali u nestrpljenju na novi intimni momenat.

Mama: “Uhhh… ne zapostavi moju guzu sine…” – polizala je prste i prešla njima preko svog čmara dajući mu do znanja gde ga želi.

Sin: “Ufff… raširi guzove, pokaži mi koliko me želiš!” – raširila ih je rukama i pokazala mu raširen i naboran čmar.

Pljuvačkom je okružio kurac i nežno ga prislonio na mamin anus. Ulazio je sporo, osećajući kako je uska i opuštena, i kako ga prima sa iskrom u očima.

Čim je ušao do kraja, počeo je da je tuca uz zvukove udara testisa o njene guzove. Ponovo ga je primakla i počela da ga ljubi, nešto prljavije nego ranije. Drugi mlaz njenog ejakulata je ubrzo počeo da šiklja iz nje smočivši pritom sinov stomak. To ga je dodatno napalilo pa je počeo nešto brže da je jebe u dupe.

Sin: “Kako si jebeno mokra. Obožavam kada prskaš po meni… želim uvek da prskaš i da me natapaš svojim sokićima. Uhhhh…” – izašao je iz guze i ponovo se zabio u njenu mokru pizdu, nešto grublje i snažnije.

Mama: “Aaaahhh… hoću… sine… Uffff… mamica će te uvek sočno isprskati!”

Gubili su polako kontrolu. Pokreti su im postali neartikulisani, vrištali su i ljubili se bez ikakvog reda, često pljujući jedno drugom u usta i po licu.

Mama: “Svrši sine… svrši… želim ponovo tvoju jebenu spermu…”

Sin: “Gde je želiš mama? Reci mi…”

Mama: “Uhhh… gladna sam… nahrani me njome… uhhh…”

Kao da je znala šta ga najviše pali. Bio je na ivici i čim je izašao iz nje počeo je da prska. Pre nego je stigao do njenih usta jedan mlaz je završio na njenom stomaku ali je bio toliko nadražen da je još dosta isprskao, tako da je bilo sasvim dovoljno za njena gladna usta. Sisala mu je kurac i stiskala ga rukom želeći da što više te sjajne tečnosti završi u njoj.

Dok se on grčio i uvijao, mama ga je cedila i gutala, ponovo pokazujući svoje omiljeno lice… lice prave mame-drolje!

Srušio se na nju u polu svesnom stanju i počeo da je ljubi i miluje. Čvrsto ju je držao, trudeći se da joj da do znanja da je tu i da je čuva… da je voli.

Sin: “Mama… jesam bio dobar? Jesam bio nežan i pažljiv?”

Mama: “Jesi sine, bio si savršen… ali ne navikavaj se. Ima mama još mnogo igračaka i perverznih ideja koje želim da isprobaš na meni, na svojoj mamici-robinji.” – smejali su se i zagrljeni ležali, bez imalo stida.

Sin: “Jedva čekam!”

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Ispunjena zelja…trojka

Uvek me je palila fantazija da probam sa mojim muskarcem i jos jednim. Naravno kao i sve fantazije koje mi padnu na pamet, koje mi prodju kroz glavu tokom seksa ili iz cista mira se

Uhhhhh što volim dobar kuraaaaac!

Kakav je osećaj dok gledaš kako ti neko jebe mamu? Verovatno mnogo zavisi od toga kakvu majku imaš. Ako je u pitanju zrela dugonoga plavuša, raskošnih bokova i guzova, bujna s velikim teškim sisama, onda

Moja mama je moja sekretarica

Jos za vreme studija pricao sam sa drugom oko otvaranje sopstvene firme. Ubrzo po zavrsetku Milan i ja smo otvorili projektni biro i poceli da jurimo i grizemo za posao. Dobro radimo i posao je