Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebačina sa dva Turčina

Bliske smo i najbolje drugarice zadnjih 8 godina, bile smo na odmoru u Turskoj.Soba je bila jednokrevetna sa ogromnim bračnim krevetom. Hotel je bio pored plaže, zasluženo smo uživale svoje dane na odmoru. Posmatrale smo turiste i komentarisale njihov izgled, ponekad bi prokomentarisale kako bi bilo lepo da nas startuju neki zgodni Turci. To smo pominjale u šali ali smo to zaista želele. Bilo je kišno veče i provodile smo ga usobi.

Ležale smo u krevetu a ona je spustila knjigu i prokomentarisala „kako bi sada bilo zgodno da banu ta dva Turčina i da nas siluju. Smejale smo se kao neke klinke, mi žene blizu 40-te godine života. Opisivale smo njihov izgled i poze u kojima bi nas jebali. Sve to je počelo da me pali, pogledala sam u njenu ruku koju je držala na mindži, i neprimetnim pokretima prstiju se mazila preko spavaćice.

Ležale smo na bokovima jedna prema drugoj i maštale, njena ruka je bila na mom struku, i lagano me je češkala prstima dok je detaljno opisivala scene. Zažmurila sam i zamišljala Turčina na meni, a to češkanje mi je zaista prijalo…

 U jednom trenutku sam osetila njene usne na mojima, i kako mi mazi ribicu preko tanke pidžame, i počela sam da se vlažim. Otvorila sam oči, ona se nije zaustavljala, uzvratila sam joj poljupce i potražila njen jezik tako što sam joj stavila svoj u usta.

Prebacila sam ruku preko nje a ona mi je zavukla ruku u gaćice i mazila me. Treptela sam od uzbuđenja kada me je okrenula na leđa i počela da mi svlači majicu. Ležala je pored mene i spustila usne na moje grudi, ne vadeći ruku iz mojh gaćica. Ljubila je moje grudi i lizala mi krute bradavice a ja sam se zadovoljno meškoljila.

Spuštala je svoje usne lagano ka mom stomaku, kroz moje telo je prolazila neverovatna jeza. Odigla sam se malo a ona mi je svukla pidžamu i gaćice u isto vreme, a onda spustila glavu u moje međunožje. Osetila sam njen jezik na mom klitorisu i uzdahnula duboko.

Lizala me je sa takvom strašću, njen topao jezik je prelazio svaki deo moje ribice. Raširila je usne moje ribice i lizala unutrašnjost i klitoris u isto vreme, dok sam je ja držala za glavu i provlačila prste kroz njenu gustu kosu. Uspravila se i klečući na kolenima se skinula spavaćicu ispod koje nije imala ništa.

Dohvatila je torbicu i izvukla veliku crnu kutiju. Bilo je to baš ono što sam i mislila, iz kutije je izvukla veliki vibrator. Radosno sam se nasmejala i izvukla sam svoj vibrator iz tašne. Smejale smo se obe kao pijane.

Legla je i raširila noge, ja sam legla preko nje raširenih nogu i spustila usne na njenu mindžu, dok je moja lebdela iznad njene glave. Uhvatila me za guzu i spustila, a njen vlažan jezik je klizio po mojoj pičkici. Osetila sam vibrator u ribici dok je sisala moj klitoris.

Uzdisala sam , vatra je gorela u meni a uzbuđenje je raslo.

Stavila sam joj vibrator u mačkicu i jebala je istim tempom kao i ona mene, jezike nismo sklanjale ni na sekund. Ovome se nisam nadala ali je bilo savršeno.  Zadovoljavale smo jedna drugu onako kako smo i same želele biti zadovoljene.

Bez reči smo radile to i uživale. Naša dahtanja su samo povećavala strast i uzbuđenje, dok su vibracije u našim mačkicama povećavale užitak.

Gubile smo se i vraćale svesti pa ubrzale ritam. Menjale smo vibratore i poze, valjale smo se po krevetu kao zgažene zmije na putu.

Svršila je u trzajima dok se njeno celo telo treslo, okrenula se i spustila me na leđa. Ljubila je moje vlažne usne i sisala mi jezik, dok je vibratorom mazila moju ribicu. Spustila je glavu dole i nastavila da ljubi moje druge usne. Gurnula mi je vibrator, i ja sam se ponovo rastopila, ubacivala ga je brzo baš onim tempom kakav sam i htela.

Bilo je prelepo, a onda sam osetila da mi u guzu ulazi drugi vibrator, zadovoljstvo i bol su se mešali, viknula sam od zadovoljstva. Bilo je još lepše, sada su u mene ulazila dva „Turčina“. Ludela sam, bilo je neopisivo, htela sam da vrištim, i ispustila sam nekakav jeziv krik… Na sekund su u sobu uleteli radnici hotela, jer se čuo moj krik. Stajali su šokirani kada su videli scenu, moja drugarica im je na Engleskom rekla da izađu i oni su izleteli.

Vratila se meni i nastavila istim žarom a ja sam se još više uzbudila jer su nas videli. A to je doprinelo tome da sam odmah svršila i to neverovatno uzbudljivo, uzdisala sam dok me je obuzimala sreća, pustila sam suze i trzala kukovima u ekstazi. Ljubile smo se neko vreme vatreno, zahvalivale smo jedna drugoj na pruženom zadovoljstvu i otišle da se zajedno istuširamo. Nakon toga smo se vratile u krevet, nastavile smo da ležimo gole, i da sumiramo utiske od malo pre.

Dok smo tako gole ležale na krevetu, oni radnici hotela su ponovo ušli u sobu i to bez kucanja.

Stali su na sred sobe i počeli da se svlače, nas dve smo iznenađeno gledale šokirane. Ustale smo iz kreveta da ih izbacimo iz sobe, ali su oni bili jači. Nismo mogle ništa protiv njihovih snažnih ruku.

Zgrabili su nas svojim snažnim rukama i nosili ka krevetu, branila sam se, udarala sam pesnicama po njegovim širokim i snažnim ramenima ali sam osetila, da mi ribicu dodiruje vrh njegovog kurca i ponovo sam se napalila.

Bacili su nas na krevet a mi smo ostale da ležimo nepomične i uplašene. Kurčevi su im stajali pravo i bili su ogromni. Pogledale smo se u oči a ja sam drugarici rekla, ma jednom se živi, hajde da ih jebemo. Složila se samnom, i krenule smo u akciju.

Sela sam na ivicu kreveta, i uzela veliki kurac u usta. Uživala sam dok ga je ubacivao, moja usta su bila tesna za njegovu debljinu ali ipak sam ga primala duboko. Uhvatila sam ga za jaja i šaka je bila prepuna. Sisala sam čokoladni kurac, kao nikad u životu. Uhvatio me je za ramena i oborio, kleknuo je na ivicu kreveta, podigao mi je malo guzu i nasadio u krilo. Kada mi je gurnuokurčinu vrisnula sam , ulazio je u mene onako ogroman, sreća pa sam bila vlažna.

Navlačio me je a ja sam jecala. Stavio mi je noge na ramena i uterivao ga je celog, dok su ogromna jaja udarala po mojoj guzi.. to me palilo neviđeno. Uspravila sam se i zajahala ga žestoko. Njegove usne su šarale po mojim grudima. Ljubio ih je sa takvim žarom i lizao mi bradavice a ja sam drhtala na njegovom kurcu.

Gurnula sam ga i pao je na leđa. Spustila sam se na njega okrenutim leđima i navukla se ponovo. Nabadala se se do kraja i sama sam određivala ritam. On je mazio moja leđa krupnim šakama, i to tako da me jeza prodilazila. A Ja sam stiskala njegove dlakave butine, čvrste kao kamen i skakala gore dole. Nagnula sam se još više, klečala sam nasađena na kurac, pripijenim telom uz njegove ispružene noge, a guza je skakutala veselo.

Prodirao je u mene i strugao unutrašnjost moje pičke, blaga bol se mešala sa osećajem zadovoljstva i bilo je savršeno.

Drugi par je uživao u kučećem stavu pa sam poželela i ja. Namestila sam se četvoronoške licem u lice ispred moje drugarice i poljubila joj usne. Ubacila mi je jezik u usta, a Turčin  mi je ubacio tvrdi kurac prošaran debelim venama u ribicu. Jebao meje žestoko dok smo se mi ljubile u transu. Naslonile smo glavu jedna drugoj na rame i čekale vrhunac.

Prosule smo se po krevetu, ležale smo jedna uz drugu sa podignutim guzama i mazile jedna drugoj guze ubacivajući prstić u čmarić. Ovaj siledžija mi je stegao guz i ubzao ritam tako da mi se ribica usijala, svršavala sam uz duboke uzdisaje dok su mi se kukovi tresli. Guzom sam gurala prema njegovom stomaku sa željom da me probije, osećaj je bio vrhunski.

Tu nije bio kraj, okrenuo me na leđa i legao je preko mene. Raširila sam noge i on je ponovo ušao u mene. Ležala sam opuštena i prepuštena njemu. Odigao se na ruke, i njihao se napred nazad a ja bih pri svakom njegovom ulaženju cimnula kukovima na gore. Mešao je dok je ulazio u mene, a ja sam stezala njegove maljave i čvrste grudi. A onda se spustio celim telom preko mene i ljubio mi vrat i ramena, nežno i osećajno, a kurcem je grubo ulazio u mene. Obuhvatila sam ga nogama oko struka i stegla. osetila sam da mi je pička cela ispunjena.

Zgrabila sam ga za dupe i čvrsto stezala maljave guzove i masirala ih. Ponovo sam svršavala, raširila sam ruke i noge a moj glas je zvučao kao životinjski dok sam ispuštala zvuke zadovoljstva kroz uzdahe i jecaje. Potom ga je izvadio i svršio po stomaku.

Kapi sperme su padale po meni kao vosak sa sveće koja se topi. A onda je ustao i bez reči je počeo da se oblači, dok se on oblačio i moja drugarica je svršila ispod ovog drugog Turčina a on po njoj. Izašli su sa ogromnim osmesima na licu. A mi smo ostale da ležimo onako iscrpljene prosute po krevetu. Okrenule smo glavu jedna ka drugoj, uhvatile se za ruke i smejale se kao lude i drogirane još neko vreme.

Dane smo provodile uživajući na plaži, a preko noći bi smo primale onu dvojicu u sobu. A ako tu noć ovi radnici hotela nisu bili u smeni, mi bi smo izvadile vibratore i ponovo bi smo oživele onu noć.

 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Pritajena želja

Jutro je, osmi mart, na poslu sam. Prodavnica radi iako je nedelja. Mobilni zvoni, specifično, muzika mi je podešena da znam da M. zove ili šalje poruku. Stiže SMS. „Dolazim po tebe večeras u sedam.

To pastuve,razvali me

Svakodnevnica života je tekla svojim tokom. Radio sam marljivo i za to bio više nego dobro plaćen.Što se sexa tiče tu je bilo sve u najboljem redu. Imao sam oko sebe krug, što pičaka, što

Komšija Rade

Ustao sam negde oko 9 sati.Keva je spremala doručak.Tu je bila i baba koja je rekla da će da ide kod tetke na nekoliko dana.Doručkovali smo i posle je došao komšija Rade da babu odveze