Pozovite Kupidon shop 062/695-596

MILF o kojoj svi maštaju

Imam komšinicu iz ulice, ona prava MILF o kojoj svi mi maštamo 40-ak godina. Često me tako pozdravi kada prođem, uvijek nasmijana. Jednom me tako u prolazu zaustavila da joj popravim nešto na telefonu. Kada sam uradio, kaže:“Hvala komšija, dužna sam ti bar kafu za ovo.“ Nasmijah se i nastavih svojim putem.

Nakon nekih mjesec dana, ja u gradu kad eto i nje, pozdravi me prva i kako smo išli istim putem, raspričali se. „Joj komšija izvini, ja tebe stalno nešto molim. Neće mi nešto kamera na telefonu, ne znam šta joj je. Hajde večeras naiđi do mene da vidiš, taman i onu kafu što sam ti dužna da popiješ, muž mi radi noćnu, a klinci su na selu, smoriću se sama“. „Pa komšinice kako kafu naveče, ne ide“. „Haha pa dobro komšija smislićemo nešto hajde“. Nasmija se i ode.

Eto mene naveče kod nje, otvara vrata, u helankama i majici na bretele, sise na izvol’te. Ponudila me pivom, ali insistirao sam na crnom vinu. „Joj joj komšija šta ću sa tobom“. Nasula nam vino, taman što smo sjeli, kad skoči. „Joj izvini veš mi ostao da raširim, eto ti tu telefona pogledaj to za kameru, brzo ću ja“. Listam ja po telefonu tako, uđem u galeriju čisto iz radoznalosti, kad ono komšinica na slikama bomba…. Halteri, tange, čarape, štikle, milion slika i kombinacija. Vraća se ona, ja brzo gasim šta sam gledao, ostavljam telefon. Vidjela je nabrekli kurac preko trenerke, ali nije ništa rekla. „Evo komšinice popravljeno, hoćeš probati radi li“. Sjede pored mene zagrli me i nasloni se, sise mi ispod nosa, kaže hajde jedan selfi onda. „Uuh komšinice dobro telefon ne pregori od ovih slika“. Nasmija se i udari me, „Slušaj ti mali, puno se ti igraš, sjedi tu i ne mrdaj, eto me za minut“. Sjedim ja tako kad vraća se komšinica, crne štikle, crne čarape, halteri i tange, gore crni brus čipkasti, ja bez teksta, izgleda kao seks mašina… Taman da progovorim kad mi stavi prst preko usta.

Spustila se polako prema dole, svukla mi trenerku i krenula sisati jaja, pa polako jezikom skroz do glavića. Jezikom je oblizivala glavić neko vrijeme, pa je u jednom trenutku ugurala čitav kurac u usta, bukvalno ga progutala, i sve to gledajući me u oči pogledom kurve. Nastavila je tako dobro da mi puši, mislio sam da ću svršiti u minuti. Kada sam vidio da se bližim kraju zaustavio sam je, podigao i odnio u sobu. Tamo sam je bacio na krevet, skinuo tange i spustio glavu između njenih nogu. Počeo sam se igrati, prvo kružiti okolo, ne dodirivajući pičku, izluđivao sam je sa tim, a onda sam prešao jezikom cijelom dužinom… Uzdahnula je. Nastavio sam se igrati i srkati njene sokove, bila je toliko vlažna i napaljena da je sve curilo, grizla je usne, gužvala čaršav, nisam stajao dok odjednom nije rekla:“ Jebi me kao najveću kurvu, ne mogu više čekati“. Nisam je htio poslušati da vidim kakva je kad poludi. Gurnula me je na leđa, sjela na mene i počela se nabijati na kurac kao najveća drolja. Nije stajala, vrištala je od zadovoljstva i grebala mi prsa. Da se igra ne bi još završila, skinuo sam je sa sebe i okrenuo u doggy. Ispred mene se našla savršena guza jedne mame, koju je tako profesionalno izbacila, slika koju i sada vidim. Nabio sam joj odjednom čitav, samo je zabila glavu u jastuk i vrisnula, mogu misliti šta bi bilo da nije prigušila glas, čula bi je cijela ulica… Iživljavao sam se tako još nrkoliko minuta, bližio se kraju, a ona kao da je znala, progovorila je:“Napuni me molim te, istresi se u meni kao u kurvi“. Istog trenutka su krenuli mlazevi. Špricao sam u nju kao nenormalan, obožavam taj osjećaj. Izvadio sam ga iz njene vrele pičke i samo je krenulo curiti niz butine, a ona je sve to mazala i utrljavala po svojoj ribici.

Još smo kratko ležali a onda sam morao ići, obukla je bade mantil da me isprati i na vratima poljubila i uhvatila za kurac i rekla:“Od sada je ovo samo moje“. Nasmijao sam se i rekao da javi kad joj se opet pokvari telefon.

I poslije toga se telefon kvario vemo často…. 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Uživam kada sam drolja

Imam 27 godina, visoka 175cm, plavu, dugu ravnu kosu-periku, zgodne noge i veliko sočno dupe-tako mi bar kažu ;). Ovo ko sam i šta sam traje otprilike nekih 10-ak godina, jer jednostavno to sam ja

Kažnjena

Dopuzala je do mojih nogu gledajući me ponizno u oči, znajući da će biti kažnjena. Kažnjena zato što jebeno dobro izgleda, velike čvrste grudi, perverzne usne, pogled koji mami i…zato što je bila neverna. Sedeo

Dešavanja u butiku

Imao sam 23 godine. Vec uveliko sam razmisljao o napustanju fakulteta,a bio sam zaposlen u kladionici u centru mog malenog grada. Nisam imao stalnu vezu u tom periodu, i svo slobodno vreme provodio sam jureci