Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Spontana četvorka

Avgust je te godine bio naklonjen turistima koji su se, po običaju, sjatili na more. Približavao se kraj godišnjeg odmora a moja žena i ja smo, kao i obično, uveče sedeli na našoj predivnoj terasi, oivičenoj maslinovim stablima. Gledali smo more, zalazak sunca na horizontu, ribare koji su spremali brodice za noćni ribolov i neobavezno, opušteno ćaskali.
Te večeri, nakon duge šetnje obalom, svratili su do nas naši stari poznanici Nada i Marko, simpatični bračni par tridesetih godina, koje smo poznavali iz Beograda.

Obično, kad im deca odu sa svojim društvom na picu ili ples, oni došetaju do nas. S njima u društvu bio je još jedan bračni par, Jelena i Petar, tridesetpetih godina. Jelena je bila preplanula od sunca, sa belom lepršavom haljinom, crnom kosom, svetlo plavim očima. Po malo nezainteresovano sedela je pored svog muža, takode elegantnog, visokog, uglađenog Petra i ispijala svoje piće.
Razgovor je tekao spontano: o moru, vremenu, našoj kući i drugim nezamarajućim temama.
Jelena je pobuđivala moju pažnju. Imala je istaknute grudi sa bradavicama koje su se primećivale. Bila je bez grudnjaka tako da su, opuštene, nagnute malo u stranu, izgledale lepo. Ispod haljine ocrtavale su se gaćice i prekrasna guza u koju nisam smeo previše da gledam, da ne bih povredio svoju ženu ili Petra.
Proveli smo ugodno veče, a moja žena je sa Jelenom razmenila telefone da nas posete kad dođu u Beograd u septembru.
Vratili smo se u Beograd i već pomalo zaboravili nase simpatične poznanike. Jedne večeri pozvonio je telefon, javila se moja žena i pričala razdragano sa svojim sagovornikom, nagovarajući ga da obavezno odmah dođe do nas.
– Bila je Jelena sa Petrom, oni sa mora, sećaš se. Rekla sam im da dođu.
– Pametno – rekoh kao nezainteresovan a obradovan.
Mi smo upravo na videu gledali neki pornić, pijuckali piće. Odmah sam se setio po¬malo tajanstvene Jelene, njene lepote i već po¬malo napaljen od pornića, jedva čekao da je ugledam.
Došli su, izljubili smo se kao stari znanci. Bili su isto onako lepi, sportski sa ukusom obučeni, samo malo umorni od puta.
Nakon tuširanja priredili smo lepu veceru, pili, pričali o moru, godišnjem odmoru. Prešli smo u dnevnu sobu i nastavili sa laganim temama: ko je zgodan, šta se kome svida, kakvi su muškarci najbolji, kakve žene. Uz piće smo se opuštali i sve više doticali golicave teme.
Moja žena je bila obučena u laganu kućnu haljinu koju nije zakopčavala već samo lagano stegla oko pasa. Jelena je imala kratku suknjicu tako da su se, letos pocrnele butine, skoro do gaćica videle na moje veliko zadovoljstvo.
Petar je počeo hvaliti moju ženu kako lepo kuva, izgleda, oblači se, sve više i više. Ja sam to prihvatio, a onda vraćao istom merom njegovoj ženi. Žene su se smejale, to im je godilo, a onda malo od pića, malo od prijatne atmosfere, počeše opuštati. Mila je sedela tako da joj se haljina malo rastvorila tako da je Petar mogao da uživa u pogledu na njene čvrste, duge noge, medu kojima samo sto se nije nazirala njena, finim zlaćanim dlačicama obrasla pička. Ona je stvarno imala lepu pičku. Dlačice se nisu previse širile nego su činile jedan uzan tepih prema stomaku. Malo vrućina, malo piće, već smo mogli da vidimo, do pola obnažene, njihove teške sise koje su podrhtavale.
Zaboravljajući šta je na videu mahinalno sam ga uključio. Tekao je onaj erotski film. Svi ućutasmo a onda, nakon kratke pauze, nasmešivši se, nastavismo svoj razgovor.
Žena je nepažnjom prosula vino po bradi, vratu i sisama, a Petar se diže da dohvati neku salvetu da se obriše.
– Ne, ja volim vino – reče Jelena.
U tom, priđe Mili, raširi joj rukama haljinu. Sise se pojaviše onako velike, nabrekle od uzbuđenja, filma, Petra, svega, oblivene gustim crnim vinom. Jelena kleknu i poče lizati Miline grudi. Mila okrenu glavu prema meni, molećivog pogleda. Nas dvojica smo uzbuđeni posmatrali tu scenu. Mila lagano zagrli Jelenu oko vrata da je odvoji, ali to nije pomoglo. Ona je lizala njene sise, čas jednu čas drugu, sisala bradavice i gutala ih koliko god je to mogla. Mi smo posmatrali, film na televiziji se odvijao. Bili smo polupijani. To je ono najlepše stanje duha i tela kada se maksimalno opuštate, usporavate svoje pokrete, a opet je sve pod kontrolom. Petar je pomilovao svoju ženu po velikoj zaobljenoj guzi, kojom je lagano njihala.
Nisam mogao izdržati. Prišao sam ženi koja me je gledala poluotvorenim molećivim očima. Kao da smo se razumeti. Do tada nismo imali nikakvog iskustva u ovakvom druženju. Nežno sam je poljubio i pomilovao Jelenu po leđima i vratu. Petar je lagano razgrnuo kućnu haljinu sa Mile, tako da su joj, sad i ramena i sise u svoj lepoti bile nage. Pogladio ju je po kosi, primakao se i poljubio, kao i ja. Pogledala me je, ja sam je pogledom ohrabrio, i ona je uzvratila nežnim i strasnim poljupcem Petru.
Jeleni, koja je ktečala, zavukao sam ruku izmedu butina i poceo da je milujem Iagano i nežno. Ona malo više raširi noge i poče njihati guzom. Nije prestajala da mazi sise moje Mile. Razvezala je Milinu haljinu, razgrnula je, zadivljeno pogledala stomak, lepe noge, a onda i prekrasnu pičku. Malo se izdigla i strasno je poljubila u otvorena usta. Mila je sva drhtala. Jelena joj je obuhvatila sise rukama i Iagano ih razvlačila i gnječila. Veliki, tamno crveni kolutovi i bradavice su nabrekli kao da će puknuti.
Sada sam ja, milujući prekrasnu Jeleninu guzu, zadigao skroz suknju i skinuo joj male čipkane gaćice. Rukama sam joj milovao pičkicu dok se ona i dalje Iagano njihala. Petar je ljubio moju ženu pijanu od strasti, dirao joj sise zajedno sa svojom ženom, otkopčao Jeleninu haljinu i Iagano je skinuo.
Jelena spusti glavu na Milinu pičku ljubeći je u njene zlatne, svilene dlačice. Lagano joj je raširila noge i ugledala prekrasnu pukotinu isprepletenu sa dlakama. Prešla je nekoliko puta jezikom po njoj dok sam joj ja nežno dirao guzu, pičku, sise, sve.

Petar i ja, kao po dogovoru, skinusmo majice, a onda polako i ostalo, ne prekidajući ovu prekrasnu igru punu nežnosti. On se primakao Mili, ljubio je, milovao po vratu i sisama. Ona ga je dirala po ledima i prsima, a onda je uhvatila njegov kurac. Nežno ga je navlačila, hvatala jaja, pa opet kurac. Igra je bila uzbuđujuća. Prišao sam i ja da me malo dira. Jelena je podigla glavu. Uhvatila me ispod pasa, igrala se kurcem po očima, nosu, usima, vratu, a onda ga stavila u usta. Bio je to božanstven osećaj. Istog momenta Petar se podigao, prihvatio Milu za kosu, a onda joj u otvorena usta stavio kurac. Poceo je da je jebe u usta, Iagano i nežno. To sam isto i ja radio Jeleni. Jelena izvadi kurac, zadignu noge moje žene i poče da joj liže pičku i da je ljubi. Mila je uzdisala, jecala ne ispuštajući moj kurac iz ruke.
Prišao sam Jeleni otpozadi. Milovao sam je kurcem oko pičke, a onda joj ga uvukao do kraja. Zgrčila se, a onda je izbacila guzu prema meni. Uvlačio sam i izvlačio moj tvrdi kurac. Obe su jecale od zadovoljstva.
Petar polegnu Milu na trosed, raširi joj i podignu noge, a onda svoju veliku kurčinu zabi među njene nežne usmine.
Bio je to fantastičan prizor. On je pred mojim očima jebao moju ženu i ona je uživala. Mila je vrtela glavom levo, desno, cvilela, jecala, zevala. Izvadio sam kurac iz Jelenine uske pičke i gurnuo ga ženi u usta. Zastenjala je i halapljivo pocela da ga siše, uvlači. Jelena je ljubila čas mene, čas Petra, dok joj je Mila rukom milovala užarenu pičku. Ona joj je uzvraćala lizanjem i si-sanjem njenih sisa. Svršavao sam. Prvi mlaz sam ispustio u Milina usta, a onda mi je Jelena izdrkala sav sok u svoja usta, po licu, sisama. Mila ju je ljubila i lizala dok moje sokove nisu sasvim razmazali. Tog momenta je Petar jeknuo svršavajući uz pomoć svoje žene po Milinim sisama.
Nasuo sam piće. Nikad nam nije tako prijalo. Žena mi je na kratko otišla u kupatilo, a Pe¬tar se odmarao zavaljen u fotelju i pijuckao. Poveo sam Jelenu do troseda i polegao je na leđa. Digao sam joj noge visoko i gledao u njenu. Jos gladnu otvorenu pičku. Ubrzano je disala. gledala u Petra, i čekala kada ću joj uvući moj kurac u njenu pukotinu. Dok sam joj ga uvlačio stalno je gledala svog muža i nešto mrmljala. Uzdisala je i jecala. Petar je gledao, očito uživajući i drkao kurac. Ušla je i Mila. Ljubila je, lizala moju prekrasnu partnerku. Kao kad naide uragan svršili smo istovremeno uz krike i jecaje zadovoljstva. Svršio sam u nju do zadnje kapi. Ljubile su me. Bilo je bozanstveno.
Tokom noći bilo je još takvih izliva nežnosti…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Gospodja Tanja

Kako radim u jednoj stranoj firmi,inače imam 32 godine I još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je I odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun, mogu reći da u centrali

Savršeni orgazam

Otkad je Vili otišao iz baze, a na njegovo mesto došao  žutokosi amerikanac Albert sve se je poremetilo. Pored toga što sam ostao bez dobrog sexa, Albertu je trebalo jako puno vremena da se navikne

Slucajni seks

Mi smo sto bi rekli sredovecni par pristojnog izgleda. Posle nekoliko godina braka doslo je do malog zasicenja ali je sve koliko toliko potaman. U seks smo uveli i vibrator sto nisam bila odusevljena ali