Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Meni treba što više njih

Natašu sam upoznao u srednjoj školi. Jedva da je napunila 18 godina, a već je bila legenda i među devojkama i među momcima. Niko prema njoj nije bio ravnodušan. Širila je dobro raspoloženje. Večito optimistična i nasmejana, duga plava kosa, zgodno telo, lepe butkice, krupne, čvrste, lepo oblikovane sise, lepo lice i pogled… ah, taj pogled…kurac joj je virio iz lepih, plavih očiju!. Koga fiksira pogledom, taj je već svršio u gaće. Zapala mi je neka luda sreća da se upoznam s njom i da joj se svidim. Nisam baš ostavljao neki dobar utisak na suprotan pol, tako da mi je ova seksi plavuša praktično bila dar sa neba. I sam sam se začudio šta je videla u meni. Brzo smo se smuvali, ali nisam imao iluzija. Znao sam da mora biti neverna. Spopadale su je desetine muškaraca, svakome bi bilo teško da odoli. Hteo sam samo da skinem mrak, sa nekom koja tako dobro izgleda kao ona. I malo da se zabavim  pride. Sa njom su sva vrata bila otvorena. Bila je u širokom društvu, pozivana je na sve žurke, izlazila je na ekskluzivna mesta… Sa njom je trebalo samo uživati, i ne zamajavati se ničim drugim. Bila je prava osoba za to srednjoškolsko divljanje. Nenad, Peđa, Veljko, Bojan, Aca, Miloš…to su bila samo neka imena od brojnih, za koje se znalo da su je pojebali. Po sopstvenom priznanju, pukla je prvi put sa 16 godina,  i od tad je samo menjala muškarce. Cela škola je želela da je naguzi. Znala je šta hoće i kako to da dobije. Upoznao sam je baš pred kraj treće godine srednje škole. Nisam uspeo zbog toga da dođem do nje, sve do početka škole, u septembru. Kad sam je sreo u kafiću preko puta škole, primetio sam da ima mali ožiljak na čelu. Kada sam je pitao šta joj se dogodilo, objasnila je da se uhvatila sa nekim mamlazom sa sela, koji očigledno nije shvatao da se pored nje ništa neće on pitati, išli su kolima i svađali se, majmun je prešao u suprotnu traku, izazvao direktan sudar, a Nataša je proletela glavom kroz šoferšajbnu. Tu mi je dala broj telefona. Red je bio da je razdvojim od te džukele. Šta takav seljak ima da traži sa onakvom ribom? Bilo je lepo, jesenje veče. Izašli smo u bioskop. Nisam hteo ništa da čekam. Čim se film završio, izašli smo napolje i spopao sam je. Smuvali smo se, i sad je samo trebalo dovesti je kući, gde bi pala kao zrela kruška. Posle nepunih nedelju dana, uspeo sam da je nagovorim da dođe kod mene. Bio je petak. Išli smo u školu pre podne. Uveče oko 9, došla je do mene. Pobrinuo sam se da budem sam u kući. Ušla je u nekoj beloj, kratkoj, lelujavoj haljinici, sa nekim svetlo zelenim cvetićima po njoj. Ispod haljine su izvirivale njene neverovatno jebozovne butkice, koje su se sijale, kao da ih je dobro namazala kremom. Nosila je bele patike. Nije imala dekolte, ali su joj se sise dobro videle, prosto su pucale.
-’’Odsekla sam se živa dok sam stigla do tebe’’-rekla mi je na ulasku
-’’Zašto?’’-pitao sam je
-’’Neki matorac me je pratio, izašao iz busa za mnom, i krenuo da me prati celom ovom ulicom iznad tvoje. Kako ja stanem i pogledam ga, tako se i on zaustavi, i samo blene u mene’’-odgovorila je
-’’Što me nisi cimnula na mobilni, odmah bi dotrčao?’’-rekoh joj, a mislim se u sebi, i ja bih te pratio tako obučenu…
Ušla je u kuću i otišli smo do moje sobe. Legli smo na krevet i zagrljeni gledali neki film na tv-u. Nisam dugo izdržao. Kita mi se toliko digla, da je htela da eksplodira. Odmah sam počeo da je ispipavam i spopadam. Mazio sam joj noge i grudi. U početku nije htela, ali je i ona znala da će večeras kući otići izjebana, milom ili silom.
-’’Ako me uhvatiš, možeš da me karaš’’-rekla je kroz potpuno suludi osmeh i počela da trči po kući kao neki ludak, i da se dere.
Prvo se spustila na donji  sprat. Krenuo sam za njom, ali nisam video kuda je otišla. Sišao sam niz stepenice i pogledao levo u dnevnu sobu. Nije bilo nikoga unutra. Krenuo sam desno ka trpezariji, ali na pola puta do tamo, ona je izletela iza vrata dnevne sobe, pogodila me jastukom žestoko u glavu, i crkavajući od smeha , potrčala nazad na gornji sprat. Krenuo sam za njom a ona se uputila ka potkrovlju. Uleteo sam ,sav zadihan, za njom, i gurnuo je na stari kauč. Legao sam preko nje, pokušavajući da dođem do daha i da joj raširim noge. Iznenađujuće snažno  me je odgurnula, pao sam na leđa, a ona je nastavila da trči niz stepenice, i dalje se smejući.
-’’Nemaš pojmaaaa, zar ne možeš jednu običnu devojčicu da uhvatiš, heheheheheeee’’-podjebavala me je.
Strčala je niz stepenice, i krenula desno ka kupatilu, tu sam je ugurao i naslonio na veš mašinu, snažno je hvatajući za dupe. I dalje se ritala i pokušavala da se iščupa.
-’’Šta si mislio, da će da bude tako lako? Šta ti misliš ko sam ja?’’-pitala je sa besnim izrazom  lica I napućenim usnama.
-‘’Smiri se malo! Uhvatio sam te, moja si!’’-rekoh joj. Ali ona nije prestajala da se vrpolji.
Odvalio sam joj šamarčinu, žestoku, a ona mi je pljunula u usta I počela zlobno da se smeje. Ova kučka je bila ozbiljan psihopata. Put do njene pice je ipak morao da se zaradi. Povukao sam je jako za kosu desnom rukom, a levom je snažno ščepao za pičku. Tu se već smirila. Pokušala je da mrdne glavom, ali ju je čupanje kose previše bolelo.
-‘’Mala, smiri se, hoću da te jebem’’-rekoh joj
-‘’Bolje nemoj, naložićeš se posle kao mlad majmun, vezaćeš se, pa neću moći posle da te skinem s vrata’’-odgovorila mi je.
Ništa nisam rekao. Vukući je za kosu, okrenuo sam je na drugu stranu, I prislonio je na veš mašinu. Legao sam na nju, I naterao je da prednjim delom tela padne preko veš  mašine. Kad sam ustao, pokušala je da se pridigne, ali sam joj jako pritisnuo zadnji deo vrata, I lupio joj glavom o mašinu, vraćajući je u prelomljeni položaj.
-‘’Ostani bre tako! Ne diži se! Dole ostani!’’-razdrao sam se
Ućutala je konačno, I samo dahtala još umorna od jurnjave po kući I rvanja sa mnom. Zadigao sam joj haljinu, a ispod su se ukazale gaćice u istoj nijansi kao I haljina-bele, sa nekim svetlo-zelenim cvetovima po njima. Podivljao sam. Povukao sam ih jako I pocepao divljački,a ona je samo vrisnula:
-’’Aaaaaahhhhh’’
Ukazalo se njeno lepo oblikovano, čvrsto dupe, i potpuno izdepilirana mačkica. Sestra joj je radila u kozmetičkom salonu, pa je koristila sve pogodnosti ulepšavanja. Usmine su joj bile tako lepe za dodir, mekane, videlo se da je negovana. Počeo sam da joj stežem usmine svojom levom rukom. Bile su neverovatno elastične i razvlačile su se.
-’’Ovo me podseća na Big Mek, kakva slast iz Mekdonaldsa’’-rekoh joj
Nasmejala se, stisnutih zuba. Nisam više mogao da izdržim. Spustio sam svoju trenerku, i izvukao nabreklu i vrelu karu iz gaća, još uvek držeći  Natašu za vrat, glavom prislonjenu na veš mašinu. Ni slučajno je sad ne bih pustio. Dahtala je kao neka kučka po letnjoj vrelini. Konačno sam prodro u nju.
-’’Aaahh’’-uzdahnula je Nataša –’’Lena je bila u pravu, izgubila sam opkladu, aaah’’-rekla je
Nisam hteo ništa da je pitam još uvek…
Osećaj je bio neopisiv. Kao da sam prešao u neku drugu dimenziju, kao da sam lebdeo u svemiru. Samo sam ga gurnuo, i držao tako u njoj, uživajući zatvorenih očiju. Ne znam koliko je to trajalo, ali Nataša je postala nervozna i pobunila se:
-’’Alo bre, šta radiš to ?’’-pitala je
Otvorio sam oči i gledao ga zabodenog  u njoj, sa sve nabubrelom venom, smešeći se.
-’’Ajde sad, šta čekaš’’-rekla mi je
Počeo sam da joj ga guram. Sve vreme sam gledao kako mi kita ulazi u nju, ne verujući, još uvek, da se to zapravo stvarno dešava. Išao sam polako u početku, znajući da ću brzo svršiti, iako sam ga izdrkao 2 sata pre toga, želeći da budem pripremljen za tu nenadmašnu jebačicu. Osmeh mi se razvukao na licu, kad sam video kurac kako se kupa u njoj. Nataša je samo tiho uzdisala:
-’’Sssss, aaah, sssss’’
A ja sam se osećao kao da je ceo svet moj. Sva je bila kao iz pornića, koža joj je bila vlažna, savršeno hidrirana, svetlucala je, kao da je bila izmazana uljem za masažu. Bolje od ovoga nije moglo. Hteo sam celu da je oližem, od glave do pete, kao sladoled! Kakva poslastica! Počeo sam da je nežno šljepkam po dupetu, a ona se samo smejala i prihvatila igru, vriskajući u kratkim tonovima, kao da je boli:
-’’A, a, a, a, a’’
Kako je ovo bilo dobro! Trebalo je dosta sreće za nekoga kao što sam ja, pa da na ovakav način izgubim nevinost. Pohotna Nataša je opustila telo i počela da uživa. Pustio sam joj vrat, i malo se pridigla sa veš mašine. Čulo se samo tiho pljeskanje mog tela o njeno izvanredno, savršeno izvajano dupe. Počeo sam sve jače i brže da joj ga nabijam. Ubrzo mi je u glavi zazvonilo. Pred očima mi se pojavila neka tanka, plava svetlost, nalik munji. Tu je bio prekid filma. Znao sam da svršavam. Izgubio sam kontrolu, ali Nataša je to osetila, i odgurnula me unazad, izvlačeći tako kurac iz njenog međunožja. Znala je ona dobro šta radi, spremno me je dočekala, okrenula se ka meni i klekla. Ja sam se pogubio, a ona je uzela da drka moj utrnuli buzdovan. Ubrzo sam svršio, katastrofalno jakim i bogatim, gustim mlazom,videći uglavnom te neke munje pred očima, i tek u kratkim scenama Natašu na kolenima. Samo sam dahtao:
-’’Aaaah, aaah, aaah, aaaaa, tooo, tooo, Natašaaaaaa!’’
Otvorio sam oči, malo došao sebi, a ispred mene je na kolenima bila Nataša, sa osmehom na licu, okupana mojom spermom, po kosi, licu, usnama, isplaženom jeziku. Ustala je i krenula da se poljubi sa mnom, govoreći da je i Samanta iz serije ’’Seks i grad’’ terala svog dečka da oseti ukus sperme koju je gutala.
-’’Baš da vidiš kakav je ukus sopstvene izlučevine. Ako ja mogu, možeš i ti’’-rekla je
Nisam se bunio, strasno sam se žvalavio s njom, praktično još uvek svršavajući. Sa nje mi je sad sve bilo slatko, a ona mi je drkala, sad već pomalo splasnulu, karu. Sperma  na njenom licu i kosi se sad već dobro umrljala i ulepila po mom licu. Bilo je vreme da prekinemo. Gledala me je pravo u oči, perverznim,  jebozovnim pogledom, sa nekim blagim poluosmehom na licu, kao da je htela da kaže:
-’’Ja bih još, tek sam počela’’-ali se suzdržala od tog, verovatno znajući da ne bih mogao odmah i da mi je to ipak, prvi put.
-‘’Jesi srećan sad?’’-pitala me je
-‘’Jesam’’-odgovorio sam joj, sa najširim osmehom na licu koji sam ikada imao, I koji ću ikada imati.
-‘’Ne brini se, bio si dobar, preporučiću te’’-rekla je kroz smeh, okrenula se I nadvila nad kadu. Pustila je vodu, umila se I isprala usta.
-‘’A ‘gel’ u kosi što sam ti ostavio?’’-pitao sam je
-‘’To ću ja već kući’’-rekla je
Otišla je u moju sobu, a ja sam došao za njom, pošto sam se I ja malo umio, mada nisam želeo da njen ukus, I taj neki njen specifičan miris tela ikada siđu sa mene. Legao sam  na krevet pored nje, I u polumraku smo, mazeći se gledali TV.
-’’Šta si to pominjala, da je Lena bila u pravu, ta neka opklada koju si izgubila?’’-upitah je, jer je to pomenula, kad sam joj ga uvalio prvi put.
-‘’Kladila sam se nešto s  njom’’-odgovorila je
-‘’Šta ste se kladile?’’-upitah
-’’Mislila sam da ti je mali kurac’’-rekla je
-’’A što?’’-pitah
-’’Pa eto, tako, bezveze, opklada’’-odgovorila je
-’’Pa nije nešto posebno ni veliki, 16,17 cm, to je prosek. Imala si ti sigurno i većih’’-rekoh joj
-’’Ma jeste, ali opklada je opklada, dugujem joj piće. A šta hoćeš, 16, 17 cm ti je sasvim dobro’’-rekla je
-’’Čime se vas dve bavite u slobodno vreme…’’-rekoh začuđen tim njihovim pričama.
-’’Moramo nekako da prekratimo vreme, i onako po ceo dan blejimo po kafićima’’-rekla je
Sav sam bio napregnut. Telo mi je bilo kao na iglama. Hteo sam je još. Nije mi bilo dovoljno. Ona nije htela. Ubedio sam je da mi da da je malo oližem. Imala je fenomenalan ukus! I lizati Natašu je bila privilegija. Odvezao sam je kući nešto posle 1 sat te noći. Nisam ni shvatao šta sam uradio, dok se sutradan ujutru nisam probudio. Osećaj je bio neverovatan. Takva riba njam, njam. Tek onda mi je došlo u glavu da sam zapravo pojebao Natašu, o kojoj je maštala većina mojih drugova. U ponedeljak popodne, sreo sam je u školskom dvorištu. Tad su već svi znali da smo zajedno i začuđeno su gledali u mene. Promenio sam se. Drugačije sam hodao, pričao, gestikulirao. Nisam više bio isti. Drugačije su gledali na mene. Prišao sam joj, poljubili smo se, a ja sam joj šapnuo na uvo:
-‘’Izvini, da te nisam ja slučajno pojebao u petak uveče?’’
Počela je da se smeje I rekla:
-’’E izgleda mi da jesi, nešto si mi poznat’’-smisao za humor joj nikada nije manjkao.
Trajalo je to naše druženje nekih mesec, dva, i sve je bilo kao u snu. Ali Nataša je imala nezaustavljiv nagon da proba i menja muškarce. A takođe je imala i nagon da pravi  žestoka sranja u životu pride. I to potpuno nepotrebno. Ne znam sa koliko njih me je prevarila, to mi i nije bilo toliko bitno.  U to vreme, imala je neki sukob sa profesorkom informatike. Profesorka joj je zapretila da će joj zaključiti jedinicu na polugodištu a Nataša nije znala da drži jezik za zubima. Bila je previše drčna u ophođenju sa ljudima. Tipična pobesnela klinka, sa podivljalim hormonima, i idejom da je ceo svet njen i da može da radi šta god joj padne napamet. Počela je da  preti  toj profesorki da će joj kući poslati neke kriminalce,  verovatno njene jebače, i to je bilo to. Skandal u školi, ukor, pretnje, nepotrebno dignuta prašina. Srećna okolnost u svemu je bila što je novopostavljeni  direktor škole, profesor  fizičkog vaspitanja Bora, bio Natašin komšija. Družio se sa njenim roditeljima. Bora je bio omiljeni lik u školi, jer je bio legenda, uvek nasmejan i  raspoložen, ne kao drugi profesori i profesorke, večito nadrndani i isfrustrirani. Imao je 48 godina, bio je prosed i proćelav, ali je nekako lepo izgledao. Imao je taman ten, kao da je uvek bio svež sa mora. Bio je atletičar u mladosti, trenirao je u Crvenoj Zvezdi, bio je reprezentativac  Jugoslavije, čak je i učestvovao na Olimpijskim igrama 1980.godine! Voleo je da odmerava učenice na časovima fizičkog, ali je bio tih i nenametljiv, pa se to nije toliko ni primećivalo, a ni devojčicama izgleda to nije smetalo… Ko bi mogao da ga krivi za to, teško je bilo odoleti i ne gledati te klinke. Kao i svi ostali, i Bora je gotivio Natašu. Često bi nas sreo vozeći u blizini škole, pa bi joj dobacivao kroz prozor:
-‘’Komšinice, jel ti treba prevoz?’’-  doviknuo bi, usput zaustavljajući  celu kolonu automobila iza sebe I tako pokretao koncert sirena
Kako sam čuo od Natašinih drugova I drugarica iz odeljenja, Bora joj se ponekad plazio na časovima fizičkog, pa smo je svi podbadali da bi on verovatno vešto upotrebio svoj jezik na njoj. Tu je već čak I Nataša crvenela u licu. Čak ni ona nije mogla, sa svojim nimfomanskim apetitima I dugim, oštrim  jezikom, da  prihvati takvu zezanciju I krene da zbija šale. Samo bi se ućutala, I blago pognula glavu sa stidljivim osmehom. Direktor  Bora je bio taj koji je trebao da izvadi stvar u Natašinom slučaju. Ali će se ispostaviti da će on pre staviti svoju stvar u nju… Sa Natašom je sve bilo kao u bajci. Voleti kurvu, u tim godinama, to je bilo jedinstveno osećanje. Sa njom je sve bilo zanimljivo. Čim zazvoni telefon, ponadao bih se da je to ona. Javim se, a ona će razdragano:
-’’Juuuu-huuuuu! Što se ne javljaš smrade?!’’-pitala bi u šali
Pričali smo tako jednom telefonom, bila je sreda popodne, samo što smo se vratili iz škole, iz jutarnje smene.
-’’Izlazim večeras’’-rekla je
-’’Gde ćeš bre čoveče, školski je dan, idemo ujutru u školu, treba se probuditi?’’-upitao sam je začuđeno
-’’Ma boli me uvo…’’-rekla je nekako setno, kao da se oprašta od ono malo dobrog glasa o njoj što je preostalo
-’’Vodiš me?’’’-pitao sam bojažljivo
-’’Ne, idem sa drugovima’’-rekla je hladno
-’’Kakvim bre drugovima?!’’-pitah
-’’E , ne pitaj me ništa, imam brdo problema koje treba pod hitno da rešavam’’-odgovorila je
Znao sam da je bezveze da se raspravljam i svađam sa njom. Volela je da menja muškarce i da zavodi. To joj je bilo u krvi, sa tim se rodila. Ko zna sa kim se sad uhvatila. Nisam hteo da ljubomorišem i pravim probleme, znao sam u šta ulazim, bio sam širom otvorenih očiju. Nije me bilo briga s kim je, sve dok je prihvatala da legne sa mnom. Sutradan je u školi nisam video. Nije ni došla. Ko zna gde je zaglavila to veče I sa kim. Bio sam željan da je vidim I dohvatim. Ceo dan sam čekao da joj ugledam lik. Došao sam kući I odremao popodne. Uvek sam mrzeo to rano ustajanje, nikada na to nisam mogao da se priviknem. Bio je četvrtak, hladan I suv dan. Mrak je brzo padao popodne, već je bio kraj novembra. Pozvonio je telefon. Javio sam se sav bunovan. Nataša. I ona je bila sva neispavana. Pozvala me je to veče kod sebe u stan. Bila je sama, rekla je da hoće da porazgovaramo o nečemu važnom. Teškim korakom sam se popeo do njenog stana na 6.spratu. Otvorila mi je sva sređena, sa osmehom na licu, kao preporođena, ni nalik onome što sam čuo preko telefona neka 3,4 sata ranije, kad je delovala kao da je upravo izašla iz kome. Imala je na sebi utegnutu pink majičicu, bez rukava, sa dubokim dekolteom, bez brusa, sise su joj kipele. Imala je teksas minić, ispod koga su skoro izvirivale njene gaćice, a na nogama je imala duboke svetlo braon čizmice, nalik kaubojskim. Sva je opet sijala, bila izmazana uljem, ili nekom kremom, butkice su joj se presijavale na svetlosti lustera. Imala je jarko crveni karmin, usne su joj nabubrele. Lice joj je svetlucalo od šljokica I šminke, kao prava striptizeta. Bila je isfenirana, ravne kose, mirisala je fantastično! Samo kad sam je video, skoro pa sam svršio.
-‘’Neko je srećan što te vidi’’-rekao sam joj
-‘’Ko?’’-pitala me je
-‘’Pa šta misliš?’’-upitah je, nadajući se da će shvatiti da je u pitanju moj očvrsli kurac
-’’Jao beži, beži’’-rekla je kroz stidljivi osmeh, okrenuvši mi leđa i uvodeći me u stan. Seli smo kod nje u sobu.
-’’Pa gde si ti danas u školi?’’-upitah je
-’’Ne pitaj, ubila sam se sinoć kao svinja, još sam pijana’’-rekla je
-’’Jesu li te uzjahali?’’-pitah
-’’Jesu…valjda…’’-rekla je nezainteresovano
Ipak me je zabolelo. Mislio sam da ću moći da podnesem…
-’’Stigla sam jutros u pola 5, tip me je bukvalno vodio uz stepenice do stana. Keva me je odmah napala, ’’jel se sad dolazi’’, počela je da se dere kad me je videla pijanu’’- rekla je
-’’Ko je taj lik?’’-pitao sam je
-’’Ma šaner jedan, tu iz kraja, i njegovih par drugova , što mi nabavljaju krpice iz Italije’’-rekla je
Bio sam razočaran i ona je to videla.
-’’Ja sam bre kurva, meni treba što više njih, nemoj sad da mi kukaš, znao si za mene, ja sam takva’’-rekla je
Nisam znao šta da mislim. Ali sam znao da sam napaljen kao bik, i da sam sam u stanu sa jebozovnom Natašom. Počeo sam da je pipkam, ali me je odmah zaustavila.
-’’Rekoh ti da moramo ozbiljno da porazgovaramo’’-rekla mi je odsečno
-’’Pa zar ovo nije bilo to?’’-upitao sam je
-’’Ma ne. Slušaj. Tebi je lepo sa mnom, jel tako?’’-pitala je
-’’Da’’-odgovorio sam joj
-’’Razumeš šta ide uz mene. Kad hoću da se nasadim na kurac, onda to i hoću, ne može to da se spreči’’-rekla je hladno
-’’Pa šta sad s tim?’’-pitah je
-’’Ti moj izleti ne treba da predstavljaju problem tebi, to je moje zadovoljstvo. Jebi i ti sa strane, a ovako smo zajedno. Ali imam ozbiljan problem’’-rekla je
-’’Pa šta je taj problem?’’-pitao sam je
-’’Slušaj, napravila sam ozbiljno sranje u školi. Informatičarka pravi probleme, neće da odustane. Načisto je pobesnela. Hoće da tera do kraja. Sreća pa je Bora direktor’’-rekla je Nataša
-’’Pa da, tvoj komšija, druži se sa tvojima, srediće ti on sve, ne može ta informatičarka da ide protiv direktora škole’’-rekoh joj
-’’Doći će večeras ovde. Pozvala sam ga na kafu. Pokušaću da se izvučem…’’-rekla je gledajući u stranu, a onda saginjući glavu i stavljajući desnu ruku preko očiju, poraženo.
Ja sam se šokirao!
-’’Čekaj  bre, nećeš se valjda pojebati sa njim?!’’-pitao sam razrogačenih očiju.
-’’Pa ne moraš to da govoriš!!!’’-razdrala se
-’’Pa ti nisi normalna! On ima ćerku tvojih godina! Bora se druži sa tvojim roditeljima! Dolazi ti na slavu, u goste! Pije kafu sa tvojima! Sedi sa tvojim ocem i majkom!’’-vikao sam preneraženo
-’’Pa moram da pokušam! Zar ti ne razumeš kretenu?! Izbaciće me iz škole! I to sad, u četvrtoj godini! Pred ekskurziju, pred maturu, kad je najbolje zezanje! Ne mogu to da dozvolim… Možda i neće hteti da me jebe, možda će ustuknuti’’-rekla je Nataša neubedljivo
-’’Aman čoveče, mora da postoji neki drugi način, pitaj ćaleta i kevu da ga malo smekšaju, ipak se oni druže sa njim. Ne mogu da verujem o čemu ja pričam s tobom!’’-rekoh joj
-’’Ma gde bre da pitam ćaleta i kevu, oni bi me razbili da znaju za to što sam napravila, ne smeju oni da saznaju ni slučajno!’’-rekla je
-’’Pa nek te karne malo direktor škole, neće ti smetati?!’’-odbrusih joj
-’’Bolje da me pojebe Bora, nego  da oni saznaju šta je bilo, izbacili bi me iz kuće’’-rekla je u dahu
-’’Ne mogu da verujem šta slušam od tebe! Znam da se trpaš sa raznim likovima, ali ovo je previše! Za te što znam, barem su mladi momci, ovaj otac može da ti bude’’-rekoh joj, još uvek ne verujući ušima.
-’’Nema drugog načina, razmišljala sam pažljivo, šta dalje da ti pričam. Misliš da je meni prijatno što ću morati sa tim matorcem da legnem?’’-pitala me je
-’’Pa ne znam…pominjala si ga ranije… i često te vidim da pričaš s njim. I u školi i van nje’’-rekoh joj znajući za to kako ga je provocirala
-’’Ma daj…ne budi toliko odvratan, to je bila zezancija. Pa da ti samo znaš šta druge devojke rade i kako se ponašaju’’-rekla je
-’’E pa sad će ta zezancija postati realnost’’-odgovorio sam joj
-’’Trebalo bi uskoro da dođe, bolje idi, ne bi trebalo da te zatekne ovde’’-rekla mi je ne gledajući me
-’’Ostao bih. Baš da vidim šta će biti!’’-rekoh joj
Pogledala me je svojim lepim plavim očima, ne verujući šta sam rekao.
-’’Izlazi napolje, jesi li poludeo?! Ako sam ja u govnima do guše, ne moraš i ti da budeš. Ne sme da te vidi ovde, neću moći da ga obrađujem ako bude video da ima svedoka, biće sav zvaničan. A i ne želiš valjda da gledaš kako ti neki matorac kreše devojku?’’-rekla je
-’’’Idem na ovu tvoju zastakljenu terasu, taman će me biljke na simsu zakloniti, sešću u ugao prozora, sa strane, samo ne spuštaj roletne’’-rekoh joj
Nekako sam bio uzbuđen, želeo sam da je vidim u akciji sa nekim drugim. Bio sam željan da je vidim kako se kurva i ponižava. Priznajem, bio sam perverzniji i izopačeniji čak i od nje.
Znala je da ne može da me istera iz stana. Nije joj bio tu neki od njenih gorila. Sagla je glavu i rekla:
-’’U redu’’
Sipala je u čašu do pola votku, a zatim dodala đus. Ispila je sve na eks. Pa je tako uradila još jednom. Precenio sam Natašinu hladnokrvnost, čak je i ona morala dobro da se napije za ovo. Uzeo sam jaknu i stolicu, izašao na terasu, seo pri samom ćošku prozora i dodatno se zaklonio sa dve saksije sa cvećem, koje su idealno poslužile za ovu priliku. Već mi se dobrano digao. Jedva sam čekao da vidim šta će biti. Gledao sam pravo u Natašu, koja je nepomično sedela na krevetu i gledala u jednu tačku na podu, zamišljeno, znajući šta joj sledi. Igrala se vatrom, sad je došao red da se opeče. Nije prekrstila noge, pa su joj se lepo mogle videti crne gaćice ispod ultra kratkog teksas minića. Kara je htela da mi eksplodira, a ona je buljila u pod 2,3 minuta, u čemu ju je prekinula zvonjava interfona. Prenula se, skočila, i brzo otrčala iz sobe da otvori  vrata. Vratila se nakon par sekundi, sela na krevet i prekrstila noge, čekajući direktora škole da se popne uz stepenice. Čuo se njegov glas u pozadini:
-’’Ima li koga?’’-rekao je
-’’Uđi komšija’’-odgovorila mu je Nataša i namestila osmeh na lice
Direktor Bora je ušao u Natašinu sobu.
-’’Dobro veče’’-rekla mu je Nataša, sva zvanična, ustajući i rukujući se sa njim. Kao da ga nije dočekala obučena kao kurvica
-’’Ćao komšinice’’-odgovorio je
Bio je u bež odelu koje mu je stajalo kao saliveno, i crnim cipelama. Spustio je svežanj ključeva na komodu. Imao je svoj prepoznatljiv osmeh na licu. A kako i ne bi kad je video ovakvu jebozovnu klinku pred sobom.
-’’Komšija, izvini što te dovlačim, znam da imaš mnogo obaveza, sad kad si postao direktor’’-počela je Nataša
-’’Ma nije problem uopšte, a gde su tvoji?’’-upitao je Bora, već polako ispipavajući teren
-’’Nisu tu, sama sam kući’’-rekla mu je
-’’Hoćeš da popiješ nešto komšija?’’-pitala ga je
-’’Ne, ne treba’’-rekao je. 
-’’Sigurno? Kafa , sok, viski? Ima i votka’’-uporna je bila Nataša
-’’Ne, neću ništa’’-odgovorio je
Bora je sam seo na njen krevet, a Nataša je sela pored njega, sa njegove leve strane, i polako i upadljivo prekrstila noge. Butkice su joj sevale i sijale.
-’’Komšija, evo zašto sam te zvala. Znaš za moju situaciju u školi. Ne znam šta ću da radim, a svojima ništa ne smem da kažem’’-počela je Nataša
-’’Informatičarka je baš zapela. Neće da odustane. Preti da će da zove ministarstvo prosvete i njihovu inspekciju i disciplinsku komisiju’’-rekao je direktor  tihim glasom
-’’Ja ne znam šta ću da radim. Moram da nađem neko rešenje, pre nego što sve ode u propast’’-rekla mu je Nataša
-’’Ne znam kako da ti pomognem’’-rekao je direktor nezainteresovano
-’’Molim te komšija…zar nema neki način…’’’-rekla je Nataša, sa perverznim osmehom,  nežno stavljajući  svoju desnu ruku na unutrašnju stranu njegove leve butine.
Bora ju je blago pomazio po glavi,a onda je krenuo  kažiprstom po njenim usnama, dok ga je ona gledala, pomalo začuđeno, pravo u oči.
-’’Napravila si mnogo problema tamo mlada damo’’-rekao joj je, gledajući je pohotno. Čak se i Nataša zgrozila, videlo joj se to na licu, iako je bila dobro nalivena alkoholom.
-’’Možda možemo to nekako da sredimo’’-rekao joj je i stavio njenu ruku na rastuću budžu među svojim nogama.
Nataša je polako počela da mu ga miluje, posmatrajući ga između nogu. On je sve vreme buljio u njen duboki dekolte i  bujne sise, a povremeno bi je pogledao u lice, prateći njene reakcije. Nataša ga je ispipavala za kurac, nekako nevešto, suzdržano. Ovo je ,čak i za ovu profuknjaču,bilo novo i neobično. Ili se samo pravila kao da ne zna, da bi ga dodatno napalila. Ona obično skoči na muškarca i zgrabi njegovu kitu. Bora joj je povukao glavu ka sebi i pokušao da je poljubi. Okrenula je glavu ne želeći. Oduvek je pričala da je ljubljenje za nju intimno. Da se ne ljubi sa svakim u usta. Ne znam šta joj je to značilo. Kakve li to ima veze, radije će primiti kitu u sebe nego se poljubiti sa nekim. Tu je bila baš čudna. Ali Bora nije odustajao. Počeo je sa obe ruke da joj mesi sise. Svi su bili naloženi na njene napupele  grudi. Nataši su bradavice bila najjača erogena zona. Tu je retko kad dozvoljavala da je pipaju. Direktor je uživao u mladim plodovima, a Nataša je zatvorila oči i počela naglo da uzdiše, verovatno zamišljajući nekog mlađeg i čvršćeg pored sebe. On ju je gledao sa pohotnim izrazom lica, želeći, verovatno preko svojih mogućnosti, da je pocepa. Ali ipak, nije nigde žurio, hteo je temeljno da je isproba, a ovo mu je bila idealna prilika. A i bio je iskusan, znao je on šta radi. Prestao je da joj dira sise, a ona je otvorila oči. Verovatno je već bila dobro ovlažila. Počeo je da joj mazi butine ,a ona je kao po komandi i već ustaljenoj navici, blago raširila noge. Zavukao joj je ruku energično među noge,a ona je lagano ustuknula unazad.
-’’Možda će ti ovo prijati’’-rekao joj jevukući joj glavu ka svojoj kari. Matori jarac je postao nestrpljiv. Ona je klekla na kolena i otkopčala mu šlic. Skinuo je cipele, a ona mu je svukla pantalone. On je ubrzo, sedeći, skinuo sako, košulju i majicu, i isključio mobilni. Ne bi želeo, sigurno, da ga neko sada uznemirava.  Ostao je samo u tamnim, pripijenim boksericama,a Nataša mu je i dalje nežno mazila karu preko njih.
-’’Dosta je bilo, kreni’’-nestrpljivo je rekao direktor, koji više nije mogao da čeka na svoju lepu, skoro maloletnu komšinicu.
Ustao je i lagano spustio gaće. Nataša je ostala zapanjena. Kao i ja! Matori perverznjak je imao ogromnu kurčinu! Sigurno 20 cm dužine. Ni obim mu nije bio ništa manji, otprilike kao konzerva koka-kole. Imao je potpuno obli oblik, lepo ga je izvajao rezbareći redom sve žensko. Sad mi je bilo jasno zašto su ga žene volele. A i devojke. Zašto se toliko pričalo o njemu, i zašto je bio tako omiljen lik. Kao da su znale za njegovu obdarenost. Ili su to podsvesno osećale. Seo je na krevet i privukao joj glavu, a Nataša je počela mu ga puši. Opet onako polako, uzdržano, dok je tiho uzdisao, gledajući je, verovatno ne verujući da je ovo stvarnost. Čulo se samo Natašino mljackanje. Sad je već počela da ubrzava i da ga drži sa obe ruke. Nataša se sad već opustila i počela da se sladi njegovom batinom.  Matorac se potpuno izgubio. Kako i ne bi. On 48 godina, sa ovakvom ribom od 19, i to ćerkom porodičnih prijatelja.
-’’Ah, ah, ah, stani, stani’’-rekao joj je mlateći  glavom ukrug
Odgurnuo jo je glavu, nije želeo odmah da svrši
-’’Ustani’’-rekao joj je, a Nataša je ćutke poslušala
-’’Skini majicu’’-rekao joj je,a ona je skinula pink majicu, ispod koje nije imala ništa osim svojih savršenih, bujnih, čvrstih grudi.
On joj je lagano skinuo teksas minić, i Nataša je ostala samo u crnim gaćicama i braon čizmama. Nisu to baš bile tange, ali nisu baš ni pokrivale celu guzu. Nešto između običnih i tanga gaćica. Bora je oduševljeno gledao, i okrenuo je prema terasi, da bi lepo zagledao njeno dupe. Seo je na krevet i počeo da joj ga ljubi i grize,a kad je uzdahnula na ugriz, lupio ju je po  dupetu, smejući se. Nataša je gledala u mom pravcu sa pomalo kiselim osmehom na licu. Gaćice koje je odabrala su bile providne sa prednje strane, ali ne potpuno, deblji sloj tkanine je počinjao tačno na mestu gde je joj bila pička. Genijalan dizajn. Tako provokativno, a opet vešto skriveno. Znala je da odabere donji  veš. Direktor joj je skinuo gaćice, i ukazala se njena predivna, potpuno izdepilirana pica. Odmah ju je okrenuo ka sebi i nakratko liznuo. Ona je jako uzdrhtala, a on ju je bacio na krevet i zabio glavu među njene noge. Počeo je znalački da je liže. Posle tih baba, svojih vršnjakinja, ’’u najboljim godinama’’, za Boru je ovo bilo verovatno kao kad dete jede čokoladu, halapljivo i slatko. Nataša se raspametila. Direktor je znao šta radi. Samo je uvijala telo i glasno uzdisala, a matori, ali ipak simpatični, perverznjak se gostio njenim lepim usminama i sokovima. Nije ni on mogao mnogo da izdrži, stao je sa lizanjem i okrenuo je na stomak. Nataša se iskusno pridigla u pseću pozu,a Bora joj je ubrzo nabio svoju okamenjenu karu. Nataša je vriskavim glasom, kao neka glupača sekretarica, uzviknula:
-’’Iju,direktoreeeee’’-vrlo proračunato ložeći matorca, kome se osećaj ekstaze samo pojačavao.
Polako ju je rezbario, gledajući ga kako ulazi u nju, sa širokim osmehom na licu, ali je ubrzo nalegao na nju celim telom, kako bi mogao da joj masira sise. Nataša je imala neki čudan izraz lica, nekako je delovala nezadovoljno. Direktoru je, s druge strane, bilo vrhunski. Nataša je tiho stenjala dok ju je ovaj tresao. Bilo je teško odgonetnuti da li ona glumi, da li joj ovo prija ili ne. Stavio je svoju glavu pored njene, i ponovo pokušao da se žvalavi sa njom, ali je ona opet izmakla glavu. On ju je samo liznuo po obrazu, a zatim joj nabio jezik u uvo. Opet je ustao i krenuo ubrzano da je jebe, glasno uzdišući. U sekundi je samo izvukao svoju impresivnu kitu iz nje i počeo obilno da svršava, prskajući Natašino dupe. Samo je kratko uzviknuo:
-’’Aaaahhh!’’- i odmah počeo da se igra kurcem razmazujući spermu po Natašinom dupetu i pici, uz to je lupkajući karom i smejući se kao malo dete
Nataša je mirno čekala da on završi. Povukao ju je za kosu i seo na krevet. Ona je klekla i lagano krenula da mu oblizuje, sad već dobro ispumpani, kurac. On ju je mazio po glavi i kroz osmeh govorio:
-’’Ništa ti ne brini komšinice, srediću ja sve. Nećeš imati nikakav problem sa informatičarkom, sve će to da legne. Samo se malo primiri, nemoj više da izazivaš sudbinu, ipak si sad četvrta godina, završavaš školu’’
Nataša je ližući mu ga, rekla:
-’’Hvala puno komšija’’
Direktor Bora je obrisao prstom još kap sperme, koja mu se pojavila na glaviću, i dao joj da poliže. Ona je to brzo uradila, a on se opet slatko nasmejao njenoj poslušnosti. Brzopotezno se obukao i otišao, savršeno zadovoljan. I zadovoljen. Nataša je izula čizme i otrčala pod tuš. Posle par minuta ušao sam u sobu sa terase, još uvek zapanjen Natašinom smelošću. Posle 15ak minuta izašla je iz kupatila u svetlo-plavom bade mantilu, brišući kosu peškirom.
-’’Ti si još tu?’’-pitala je
-’’Kako je bilo?’’-upitao sam je, još pod jakim utiskom njenog razvratničkog ponašanja
-’’Molim te idi, moram da odmorim, nisam raspoložena’’-rekla je razočarano
-’’Zar ti nije bilo lepo?’’-bio sam uporan
-’’Veliki mu je, video si i sam ,ali je mekan, ajde više me ostavi na miru!’’-odbrusila je nervozno
-’’Godine…’’-nasmejao sam se
-’’Pa bar će ti srediti sve sa informatičarkom’’-rekao sam pokušavajući da je malo odobrovoljim
-’’Ma jebaću joj mater!!! Samo da se završi škola!’’-razdrala se
Nisam mogao da se suzdržim da se ne nasmejem
-’’Molim te idi…’’-rekla mi je i otišla da osuši kosu
Otišao sam. Dalje. Nekim svojim putem.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sexy saveti bake

Od silnog razmišjanja, pa čak i tokom razgovora sa Marijom, obuzimala me je neka čudna jeza, neko podrhtavanje, neki neopisivo lep strah, a sve se pojačavalo ako čvrsto stisnem butane ili još više ako, dok

Mala zanosna si…

Iako sam stariji lik i imam porodicu povremeno se skupim sa ortacima, izadjemo u klub da se izduvamo i podsetimo mladjih dana. Subota vece, ludilo u klubu, zezanje sa ortacima alkohol kao i obicno medjutim

San većine muškaraca

Ova pomama oko stanova me naterala da se i ja prisetim svojih studentskih dana i muke oko svega toga. Bio je to period kada sam studirao u velikom gradu i kada sebi nisam mogao priuštiti