Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Svi smo mi naši

Sala za večeru bila je puna, lepo dekorisana. Stolovi puni luksuznog pića i meze.  Petstotinjak gostiju zabavljalo se u dve dvorane. U jednoj je svirala romska muzika. Za stolom smo sedeli s tetom Milenom, nerazdvojnom maminom prijateljicom i njenim pratiteljem Mirkom, visokim lepo odevenim tipom u 40-im godinama. Taj je celo vreme mezetio kevine izvaljene sise, osmehivao se i sipao joj pića. Milena je rekla da je muzičar i da lepo peva. Ćale je strusio dve-tri rakije da se zagreje, a pre toga i nekoliko unučića u apartmanu. Kad sam došao po njega i kevu, on se već u lagano ljuljao na nogama. Morao je da prilegne.  Mama je za to vreme, unezvereno balansirajući na štiklama, pokušavala da spusti tesnu kožnu haljinu preko širokih bokova i nabujalih guzova. Iz kofera je izabrala da nosi baš onu koja je na njoj izgledala dva broja manja. Pripijena preko svake mere, kao druga koža, i predviđena za generaciju ili dve mlađu ženu od nje.  Delovala je kao mesište za noćni provod, umesto kao supruga i mama, ali, to je bio njen stil. Nije obukla prsluk i grudi su joj se prosipale iz dubokog dekoltea. Lepo se video početak tamnih kolobara na oslobođenim mlekarstvima.

„Ja poludeh, a on se samo izležava i loče…!“- frknula je prezrivo prema ćaletu. Crne tange, halteri i bordo tamna kožnata haljina koja se tesno pripijala, mami su davali razbludan izgled. Mogao sam da zamislim pijane poglede muškraca koji će se lepiti na nju poput nasrtljivih muha. Razumeo sam ćaletovu potrebu da se smiri uz alkohol dok mu je pred nosom nervozno vrtela velikom napetom guzicom.

Zabavljeni međusobnim prepucavanjima nisu ni primetili kucanje na vratima. Ćale je prebacivao kanale na tv-u, a keva bila zauzeta pred ogledalom. Uspela je da ugura oba vimena u dekolte, a onda nastavila da navlači haljinu preko bokova i dupeta, sevajući debelim obrazima… Bio je to prizor u koji je zevnuo visok mršav muškarac iza vrata koja sam upravo otvorio njemu i teti Mileni. Čim je provirio krupnim zakrivljenim nosom, pogled mu je pao ravno na obline koje su kiptele iz mamine haljine. Nagledao sam se takvih izraza kod muškaraca u maminoj blizini. Oči su mu  zasvetlucale na prizor razgolićenog mesa izloženog kao na pijaci. „Jao al si lep!“- reče teta Milena i pogladi me po glavi kao dečarca. Nafrakana stara raspuštenica delovala je kao ocvala madam. Prisetih se dočeka Nove Godine na kojem je pijana zadizala maminu suknju i otkrivala njeno bujno dupe pred ćaletovim kolegama s posla…

„Ovo je Mirko.“- reče teta Milena i osmehnu se krakatom tipu u skupom odelu koji mi je pružio ruku.

„Drago mi je, momak!“ –promrlja ovaj, nesvesno obliznuvši usne dok je preko mog ramena pratio zahtevnu borbu  keve s napetom guzicom i masivnim bokovima. 

„Stara, da ti pomognem malo? Odabrala si baš seksi kombinaciju! Ljubiša će da najebe večeras! Hahahaha!“- naceri se Milena perverzno, videvši mamine patnje s bujnim telom. Njen kreštavi glas i sena visokog tipa koji je hodao iza nje, u trenutku su  presekli mamu. Obratila mi se panično.„A ti, otvaraš vrata dok ti je mama gola…!“

Uspela je da navuče haljinu jedva do pola bokova. Stajala je u hodniku apartmana na vrtoglavim štiklama, s dugim oblim nogama kojima se moralo priznati da su još uvek volšebno izvajane. Iznad haltera su se belasale mesnate butine s kojih gost nije skidao pogleda.

„Ohhhhh, baš Ljubišu briga!“- mama zausti očajno skrivajući pozamašne obline pred pogledom nepoznatog muškarca. Ovakav švedski stol zacelo nije očekivao, pomislio sam.

„Ma ajde bre, svi smo tu naši!“- reče Milena i krene da joj pomaže u natezanju haljine preko zadnjice. Mirko se, ipak zadržao na pristojnoj distanci, ali i odatle je mogao da uživa u pogledu. Borba s kevinim mesom je kratko trajala, ali mu je pružila priliku da dobro osmotri sve krivine na njenom telu. Gotovo se i nije obazirao na mene.  Žene su već završile svoje, kad se ustao ćale i zevnuo.“Ja sam malo ubio oko!“- rekao je pospano, pruživši ruku visokom tipu zalizane kose kojeg je Milena predstavila kao svog prijatelja.

„Tako i treba. Spavanje je zdravlje.“- odgovorio je Mirko i srdačno mu stisnuo šaku.  Potom se okrenuo mami:“Gospođo, vi ste praznik za oči!“- nagnuo se i poljubio joj ruku.

„Ah, još uvek ima kavalira!“- keva uzdahnu, dok je njegov pogled klizio po velikim teškim grudima ispod njene haljine.

Na večeri je bilo jako lepo i prepuno ljudi. Primetio sam dosta tamnoputih, glasnih muškaraca. Mladoženja je bio student iz Maroka, to su mu verovatno  bili prijatelji i rodbina. Keva je značajno napomenula kako se „mala dobro udala za naftaša!“  Ćale  je uzalud uveravao da u Maroku nema nafte. U bašti je svirala romska muzika. Moji su stajali preko puta orkestra dok su reflektori mestimično šarali  po slabo osvetljenoj sali, a ljudi se pripito sudarali u plesu. Ja sam, kao i uvek stajao malo po strani. Teta Milena je gutala kolače, ćale je trusio špricere, a mama se zibala širokim bokovima u taktu muzike. Bila je odevena u tesnu kožnu haljinu ala Hot D’or koja joj se rastegnula na obilatom telu. Na velikom dupetu opisivala je savršen krug koji je plenio poglede Arapa. Bacali su vatrene poglede prema mami. Njena haljina i sve ispod nje postali su tema sve glasnijih komentara na arapskom. Dok je pored ćaleta  ispijala nekoliko čaša šampanjca  za redom, buljili su u njen dekolte odakle su se  talasale ogromne bele grudi. Ni Mirko naravno nije skidao pogleda s maminih prsa, a ni ruku s njene zadnjice čim bi mu se ukazala prilika. Mora mu se priznati da je brzo delovao.Jedan stariji Marokanac s kapom na glavi kriomice mu je namigivao pokazujući očima na mamu i oblizujući se. Primetio sam da ni Arapi ne štede alkohol. 

 Mirko je u gužvi rukom pridržavao kevu oko punog struka, kao plen. Ona se stalno osvrtala na ćaleta i delila mu poljupce u obraz. Tata se nije mogao načuditi ovoj promeni raspoloženja. Nije, naime. navikao na mamine nežnosti,  pa bi tek tu i tamo zbunjeno uzvratio poljubac. Niko u gužvi, osim mene i Arapa, nije primetio da se Mirkov dlan na trenutak spustio niže i napravio puni krug po maminoj obilnoj guzi. I da je to, cupkajući u ritmu muzike, ponovio još jednom, ovaj put čvršće, dok je mama cvrkutala s ocem naslanjajući mu koketno glavu na rame. Primetio sam kako se Arapi cerekaju na taj prizor i guraju laktovima pokazujući u njenom smeru.  Ja sam također počeo cupkati kao Mirko i onda sam upitao ćaleta: „Jel’ ovo valcer ćale?“ Tata je rekao: „Ne, to ti je nekakav marš.“

„To je polka, a ono pre je bio čardaš.“, rekao je važno gospodin Mirko.

„Ah, vi zbilja sve znate“, rekla je mama i lepo ga pogledala dok je otraga držao punu šaku njene guzice. Mama se usiljeno vešala ocu o rame i naglas smejala. Čovek je  nikad ne bi povezao s onom rospijom koja kod kuće psuje ko kamiondžija i svađa se s ćaletom oko svake sitnice. Tata je posprdno rekao:“ Ko može sve da zna?““Ja sam završio akademiju, znam sve plesove.“- odgovorio je Mirko.Dok je govorio nije prestajao da miluje zaobljenu polutku mamine guzice, na što se ona oprezno osvrtala iza sebe. Pogled joj se sreo s izbuljenim očima starijeg Arapa koje su je gutale. Mama je na to pocrvenenela, ali Mirku, bez velikog povoda, nije padalo napamet da makne šapu s najraskošnijeg dupeta u blizini.  Čini se da je i Milena primetila kako njen pratitelj ima namere s mojom mamom, jer se već nabacivala nekom nabijenom tipu s brkovima koji je celo vreme merkao pogledom.

„I ja volim plesove, mnogo! A volim i da pevam!“- cvrkutala je keva.„Ah, vi ste zbilja pesnička duša, ali da pređemo mi na ti, je li tako? Nismo više stranci.“- iscerio se Mirko stisnuvši jače mamin mesnati guz i zagledavši se duboko u njen dekolte. Nije  se više osvrtala prema orkestru, već je uzdisala i držala oca ispod lakta. On se već prilično ljuljao. Potom su mama i tata zaplesali nakon što ga je ona na to naterala. Stari se uglavnom gubio na klimavim nogama, pa je mama odustala. Uskoro je plesala s Mirkom koji je savršeno držao ritam i mamu dobro pritegao oko struka. Ćale je otišao u wc da istovari popijene špricere, a Mirko je jednu ruku spustio na mamin guz.  Mama je bila pripita i prepustila mu se naslonivši glavu na njegovo rame. Milena je žderala kolače i ćaskala s brkatim tipom.Parovi oko nas su se natiskali plešući u krug, neki su se prilično zagrejali i razmenjivali poljupce. Milena je plesala s novim udvaračem, pa s nekim od mladih Arapa, a ćale se teturajući upravo vratio s novom rundom pića. Kušulja mu je bila raskopčana, a kravata skoro sasvim odrešena oko kragne. Prilično se uroljao.  Mama i Mirko morali su da se razdvoje.

„Oduvek sam želeo da sviram u vojnom orkestru! Ili da vozim avion!“- ćale se isprsio pred Mirkom. „Mislim da ni sad ne bi bilo kasno. Dosta toga o motorima znam…“„Kad bi avioni vozili na špricer i ti bi bio pilot!“- mama je prasnula u smeh pa se zagrcnula jer su Mirkovi dugi prsti ponovo pronašli put do njene guzice.Ćale se onako pijan bratimio s gospodinom Mirkom. Bio je jako veseo i pijan kao panj. Ovaj je iskoristio gužvu i ćaletovo raspoloženje, pa ponovo krenuo da mesi  mamine guzove od čega su joj kolena blago klecnula. Bacala je panične  poglede prema ćaletu, ali on je bio suviše pijan da išta primeti.  Milena je nestala s brkatim tipom, a  tata je ubrzo otišao po novu rundu. Kad se vratio  na jedvite jade je otplesao jedan ples s mamom.

„Ljubiša, moram priznati da mi se sviđaš. Znao sam da si ispravan čovek. Da odemo po još jednu rudnu?“- Mirko je snažno lupio oca po ramenu i istovremeno zahvatio dobar komad maminog dupeta.Stari istrusi špricer naiskap i zagrli Mirka kao da se bratime. „Mnogo cenim muzičare! Vi dirate ljude u dušu, a to je retkost.“ – rekao je pijano.„Ah!“- mama je ispustila glasić jer je Mirko krvnički zgrabio za pozadinu.  „Kad već idete, donesite i meni čašu belog vina šardone!“- nasmejala se.Mirko i ćale krenuli su prema šanku, ćale teturajući.  Primetio sam mnoge muške poglede na mami. Arapi su mezetili meso koje se obilno prelevalo iz haljine. Delovala je poput plena s tim svojim teškim oblinama utegnutim u kožu, a oni  kao čopor pijanih, izgladnelih zveri. Neki od njih izgledali su i preteće. Oko mame se vrzmao i onaj ćelavi snimatelj u pratnji kamere. Učinilo mi se uputnim da joj priđem i zamolim je za ples. Oduševljeno me obgrlila oko vrata i pritisnula sisama.„Baš lepo od tebe šta si se setio stare majke!“ –rekla je. Iz usta joj je bazdio alkohol. Dok smo plesali pokušavao sam da odvratim pogled od uzdrhtalih masivnih grudi koja su se izlevale iz proreza. Privukla je pažnju mnogih koji su me sa zavišću posmatrali. Arapi su nastavili da sve otvorenije zure u nju, komentarišući između sebe pojedine delove njenog tela, zaključio sam po pohotnim izrazima njihovih lica. Primetih koliko su tamni  kad bi im na trenutak blesnuli zubi.

„Ovi bi je raščerupali da je se dočepaju!“- pomislih u sebi.

„Bravo momak, lepo plešeš nema šta! Sigurno si naučio od mame!“- Mirkov glas prekine nas u plesu, a za njim se teturao i ćale. „Moja krv!“- reče keva zadihana i cmokne me u obraz. Dok je nameštala naramenice na teškim sisama, odmaknuo sam se i ostavio ih da rešavaju piće. Uzeo sam konjak i seo sam za stol. Učinilo mi se da će noć da potraje s kevom u glavnoj ulozi.

„Slobodno, drugar?“- upitao je ćelavi snimatelj  prije nego što je seo na stolicu do mene, ne čekajući odgovor. „Ja sam Stevica, snimam ovde!“- pružio mi je ruku. Imao je veliku šaapu, čvrst stisak i  debelu nadlakticu. Cerek mu je bio malo jeziv.

„Aha. Milan.“- rekoh i potegnem konjak.

„Video sam da plešeš s onom gospođom, pa reko’ da te pitam… znaš li je možda?“- uneo mi se u lice sav uznojen.

„Kojom… onom sisatom?“- reči kao da su izlazile iz usta nekom drugom, a ne meni.

„Daaaaa, s njom! Jel ti neki rod ili nešto tako?“- ispitivao je dalje.Progutah knedlu na to pitanje. Lice mi je pocrvenelo kad slagah:“Neeee… poznajem je iz firme. A zašto pitaš?“„Eto, tako, dopada mi se. Je li joj ono muž, onaj uroljani…?“

„Hmm, jeste.“

„Taj će da svisne uskoro. Jedva stoji na nogama.“

„Ne znam. Zbilja…“

„Mnogo je dobra keva!“- laknulo mu je što je mogao otvoreno da razgovara.

„Pa jeste, nije loša.“

„Gde bre loša?! Pičketina ko grom! Volim milfare, volim meso, a ova je mesina top, burazeru! Top!!! Dara Bubamara bi se obesila da ima takve! Jesi jebo to?“- cerek mu se uozbiljio. Imao je prodoran, skoro ludački pogled.

„Nisam… još.“

„Jel’ bi da jebeš?“

Gutnuh knedlu.

„Bi li ili ne bi, bre?“- insistirao je.

„Nebi bre… kako misliš?“- oklevao sam. Činilo mi se i uzbudljivo i glupo i opasno u isto vreme.

„Imam jednu pilulu za tebe… Ako oćeš da karamo obojica, ubaci joj u piće i samo me upoznaj s njom.“- u ruci je držao pilulu u omotu i gledao me. Osećao sam se  kao saučesnik  u zločinu koji se tek sprema.„Veruj mi da ćeš da jebeš! Ovo nije ništa strašno, samo pomaže ženama da se opuste… Ima da je dobro izjebemo, uživaće veruj mi!“

„Ne znam buraz…Radije ne bi.“

„Ma nemoj da brigaš!  Imam iskustva. Uvek rezervišem apartman za ovakve stvari. Svadbe su zakon, bre. Pice koliko oćeš! Sve su pijane i napaljene, samo treba da se ukaže prilika, razumeš. Ja i moje kolege uvek jebemo na svadbama. Ja volim sisato i guzato! Ova je zrela, veruj mi! Video sam kako meša dok pleše! Gledaj one Arape tamo…“- okrenuo je debelu šiju prema grupi tamnoputih koja je piljila u kevu. Bilo ih je pet ili šest. Suvonjavi, u svetlosivim odelima, neki obrijanih glava. Neki ne puno stariji od mene.„Da…i?“- promucao sam drhtavim glasićem.

„Imaju lep veliki apartman s džakuzijem. Bogata klijentela. Mnogo im se dopada tvoja drugarica s posla!“

„Kakve to veze ima samnom?“- jedva sam izgovorio.

„Paaa… nude pare za pomoć oko gospođe. Razumeš? Lepu svotu.“

„Ne razumem.“

„Ejebiga moram sve da ti crtam. Ubaci joj ovo u piće, upoznaj je sa mnom, a ja ću dalje s njima da rešavam. Žele ljudi da se dobro zabave s tim sisetinama, a ja da snimam ceo tulum, razumeš! Ne pitaju šta košta! Odlepeli su na tetku! I to će da im bude uspomena iz Srbije. Svi će lepo da se provedu. Lovu možemo da delimo… a ako oćeš i ti da se omastiš… mesa ima za sve! Je li tako? Hehehe!  Drugarski!“ – dok je govorio, iz kutova usana mu se cedila slina.                             

                 …

Ćaletu je preseo alkohol. Dobro se ispovraćao u klozetu i odlučio da se vrati u apartman i zaćori. Stara priča o njegovim izlascima s kevom. Uveki bi završavala pre fajronta. Govorila je da s njim nikad ne može da se opusti do kraja. 

„Opet si preterao! Jeo si crveno meso i lokao! A znaš da ti to škodi! Stalno radiš sranja!!!“- siktala je mama, dok smo ga ja i Mirko vodili do lifta. Iz maminog piskutavog glasa i besnih kretnji ponovo je izbijala ona stara keva… „Moramo da mu iscedimo sve iz želuca. Prepustite to meni“- govorio je Mirko, kao da se u to razume.Ostavio sam ih pred vratima apartmana. Umesto da se vratim u salu, ušao sam u svoju sobu i, ne paleći svetlo, izašao na balkon. Mirkovo inzistiranje da uđe s ćaletom i kevom u apartman, pobudilo je u meni sumnju, i nadu, reko bih, da će možda nešto da poduzme i oko mame.  Za svaki slučaj ranije sam uspeo da joj u piće stavim pilulu koju mi je dao ćelavi kamerman. Ni sam ne znam šta sam očekivao od toga. Priča o njemu, apartmanu s džakuzijem, lovi i Arapima učinila mi se presuluda. Ali što se tiče lukavog Mirka, bio sam u pravu. Čim je ćaleta izvukao iz kupatila izručio ga je na krevet, bezdušno kao kladu. Mama je starom izula cipele i pokrila ga ćebetom. Kad su se uverili da čvrsto spava, Mirko je ugasio svetlo,  uzeo mamu ispod ruke i izveo na balkon. Povukao sam se malo dalje u mrak, i držao dah. Lepo sam ih mogao videti na mesečini. Mamine velike grudi su se nadimale. Obujmio je oko struka.„On će da spava do sutra, nemaš brige.“- rekao je milujući mamu po punoj mišici.

„Uvek ovako zasere, da se izrazim!“- keva je bila besna, ali su je njegovi dodiri smirivali. Na balkonu je bio stol sa dve udobne stolice. Mirko je zaseo u jednu i mamu povukao na sebe. Veliko dupe joj se prelevalo preko njegovih kolena, a haljina zadigla visoko otkrivajući puna bedra.

„S ovako lepom ženom treba znati… Treba joj se posvetiti.“ – šaptao je kevin udvarač. S miške je prešao na grudi i počeo da ih miluje. Odozgo je buljio u prorez njene haljine iz koje su se nadimale masivne sise.  Učinilo mi se da je odvagnuo jednu.  Uspeo je nekoliko puta da dohvati mamine sise šapčući joj u uho, na što se ona odmicala. Potom je  njenu ruku gurnuo u svoje krilo. Grudi su joj se napinjale kao da će da izlete iz haljine. Valjda je osetila i njegovu napetost.„Oh, Bože, šta ti misliš o meni! Ja sam poštena žena!“- uzdisala je dok je pritiskao njen dlan na svoje međunožje. Glas joj je drhtao, a ruka ležala u njegovom krilu kao da u neverici opipuje. Mirko joj utisne žestok poljubac u usta.„Celo veče ne mogu da skinem oka s tebe!“- uzdahnuo je.Drugi poljubac bio je dug i lepljiv od sline.„Ohhhh, moj Bože! Kako si zločest, to nisam mislila!“- govorila je keva  stežući golemu nabreklinu pod rukom, dok joj je on otvoreno mesio grudi.

„Kakve mlekare! Ne mogu da verujem da takve postoje i da ih ima baš ovaj tvoj šonjo!“- reče Mirko uzbuđenim glasom.

„Nema ih on, nego ja! Ohh, šta mi to radišššš! Poludeo siiii! Ja sam udata žena i majka! OHHHH, Bože!“- odgovori mama.

„Ahhhh, kakva raskoš, kakav temperament! Osećaš li koliko sam uzbuđen? Jel osećaš?“- bio je sve napaljeniji.„Uhhhhh, daaaaaa…!“„Mmmmmmm… lepo to radiš! Kakva žena! Obožavam te! Vidiš koliko te obožavam!“

„Stvarno?“- mama zaprede.

„Nego šta! Vidiš ga kako se nadigo!“

„Ohhhhhmmmm… daaaaaaaaaa!!! Iiiiisuse Bože, koliki je!!!!“- kevin glas je drhtao kao veveričji, dok je šakom prelazila preko očito impresivne Mirkove nabrekline.

„Mi smo stvoreni jedno za drugo! STVO…RE…NI!!! Stisni ga jače, slobodno! Taaaako! Uhhmmmm…Lepo to radiš! “- dahtao je odvagujući joj jednu pa drugu sisu.„Ohhhh, majko mila! Ne znam da li bih mogla da primim OVO…! Stvarno je ogroman!“

„MHHHMMMMMMMM! Naravno da bi… Stvoren je za tebe..!“

„Uhhh, kolika kurčina!“- izlete mami koja više nije mogla da se suzdržava. „Mnogo je velik!“

„Veći nego u tvog Ljubiše?“ – iscerio se Mirko slavodobitno .Umesto odgovora mama se zacereka.„Kurac ti je ko u konja! To nije normalno!“ – rekla je i navlačila ga preko pantalona. „Ne znam šta da radim s njim! Trebaju mi dve ruke!“

„Uhhhhh, kako si dobra! I tebe ima! Kakvo bujno telo! Mazio bi te ceo dan! Volim takve! Nikad te ne bi puštao iz ruku, bili bi savršen par, veruj mi!!! Dobro ga stisni! Možeš i s obe ruke! Uhhh! Taaako! Uhhhhh, toooooo! Voliš velike kurčine? Ha? Je li? Uhhhhh, taaaako draga! Nas dvoje smo stvoreni jedno za drugo! Osećam da voliš da sisaš kurac, ako je dobar. Ne kao Ljubišin, nego pravi kurac! Osećaš li moju kurčinu?  Poludeo je za tobom dok si plesala! Oćeš da ga izvadimo malo?“

„OHHHH Bože! Imaš ogroman kurac! Zbilja ogroman! I velika jaja!“ – poduhvatila ga je dlanom zmeđu nogu. „To obožavam! Obožavam da sisam veliki kurac i da ližem jaja! Ljubiša ima malog, ali to sad nije bitno… Ovo ne smemo više da radimo… on može da se probudi!“

„Bog te mazo!!! Prava si!!! Obožavam te!!!!“

„I ti si meni simpatičan,  zbilja, ali ne smemo ovako, ovde!“

– „Ljubavi“!

„Ne smemo ovde, pa on je u sobi.“ –  mama je maknula ruku s Mirkovog nabreknuća.  nabrzinu popravila izrez na grudima i ustala. Haljina joj se otraga prilepila uz mesnatu guzicu, ocrtavajući veliki procep na sredini. 

„Ohhhhh, kakva divota!“- uzdahnuo je Mirko  opčinjeno i punim dlanom odalamio napeti guz. On se  zatalasao kao okean. U trenu je zgrabio za široke bokove i zadigao rubove haljine do struka. Mamino dupe u punoj se raskoši zabelasalo na mesečini.

„O, bogte!“- zaroktao je i rukama joj obuhvatio guzove pribivši je o ogradu balkona. Uneo se celim licem u njih.  „Gospode Bože, šta ti je!“- mama zavapi, dok je Mirko šljapkao otraga i  besomučno  mesio otkrivenu guzicu.

„Mhhhmmm, kjedpe!!!“-oberučke je razdvajao mesnate polutke da bi se dublje uneo. Keva, koja se pijano pridržavala za ogradu, stade da nekontrolisano uzdiše.Iz sobe je dopiralo ćaletovo  glasno hrkanje. Delovalo je umorno i smireno.

„Ljubavi jel spavašššš?“  – upita mama naglas,  dok je Mirko navaljivao na njene obline kao bik.Stajao sam skriven u sjeni, bez glasa, potpuno opčinjen prizorom„Koja kurva!“- pomislio sam.

„Ohhh, bože, pa nemoj tako…“- obratila se Mirku koji je uspeo da joj spusti tange preko bokova sve do kraja.„Koja divota! OHHHHH!!! Hammmm ammmm… Volim te! Mhmmmmm uhhmmmm!“- grcao je u maminim guzovima.„LJUBIŠAAA?“ – mama zazove ćaleta,  još jednom za svaki slučaj, ali opet bez odgovora. To je malo umirilo. Uspela je da bolje isturi guzicu i osloni se laktovima o ogradu.Mirko je žestoko mažnjavao jezikom otraga, a  onda jednom rukom raskopčao rajfešlus i iz pantalona izveo napetu surlu. Potom se pridigao, grubo okrenuo kevu i spustio joj mamine naramenice s grudi. Zaljuljale su se kao dva velika meha s mlekom.Mama ga, začudo, spremno prihvati za kurac i stade iz korena da ga nateže, dok je on krenuo da joj pretura sisurde.  „Ljubiša jel spavašššš?“ –  proverila je ponovo.

„Ohhhh, kurvo!!!“- zarokće Mirko kad ga je rukom poduhvatila ispod jaja i podigla sve u vis. Krenula je da mu navlači kurac isprva sporo, a onda snažno i sve brže.

„Kako si dobraaaa! A, šta da se Ljubiša probudi,da vidi kako mi ga sisaš?“

“Hah, bila sam ja u svakavim situacijama!“- ispovedi se mama mlateći mu karu. a onda ponovo zazove ćaleta. 

„Ljubišaaa…“ – glas joj je bio meketav, pohotan i zavodljiv. Igra joj se sve više sviđala. 

Mirku se u njenim spretnim rukama dizao do zvezda. Potom je klekla na jedno koljeno, nagnula se i uzela mu ga u usta. Jednom rukom ga je pridržavala po sredini uda, a drugom mu milovala testise dok ga je gutala. Uspela je da ga ubaci u grlo skoro celog. Čulo se njeno grgljanje i coktanje. Zatim se vratila na vrh i krenula da mu jezikom obrađuje glavić. Počeo je da daje znakove klimaksa. Nakon nekog vremena kliznula je naniže do obešenih jaja, sisala ih i oblizivala, a onda se opet ustremila na gutanje celog kurca. Ispustio je odvratan životinjski uzdah dok je svršavao. Mama ga je svojski teglila još neko vreme uvrćući mu jaja kao da ih cedi,  a onda ustala. Nije ispljunula sadržaj iz Mirkovog kurca, nego naglas progutala.

„Lepo si svršio! Bilo je za kriglu!“- nasmejala se došavši do zraka. 

 „Bogte mazo Radojka, znaš znanje!“- rekao je Mirko oduševljeno i ponovo je nagnuo prema ogradi. Ovaj put je čvršće obujmio za bokove i jednim trzajem ga celog uterao između uzbibanih polutki.„Auhhh!“- keva je zastenjala i raširila noge da ga bolje primi. Dobro se osovila na štiklama kao da očekuje i jače nalete.

„Kako si dobra! Koje bogovsko dupe! Ima ga za trojicu! Uhhhh, al si vlažna! Kako dobro mešaš, uhhhhhh!“- uzdisao je poluglasno i cepao je ravnomernim udarcima koji su odjekivali balkonom. Mamine ogromne sise klatile su se kao da po njima padaju šamari. 

Svrših čim sam krenuo da ga šiljim! Dobrih nekoliko mlazova u noć! Privukao sam se uz rub zida i nastavio da ga navlačim, dok  je visoki tip navlačio moju mamu svega nekoliko metara od ćaleta s druge strane zida.

„Jebote, svršavaaam! Koja kurčina! Celu si me ispunio! Kako dobro jebeš! Joj, šta mi radiššššš! Rasturi me! Razvali mi pičku! Tako maco! Oh, bogte, al je dobro!! OHHHHH!!!“- pokušavala je da ne vrisne, a onda klecnula kolenima, nagnula se napred i prebacila sise preko ograde. Obesile su se u punoj težini i naterale me na još jedno svršavanje. 

U slepoočnicama mi je bubnjao ceo orkestar.Oko mene se vrteo ceo svemir. 

„Al se dobro jebe!“- pomislio sam prateći kruženje njenih bokova i kecanje velike zadnjice u koju se zabijao njen švaler. Dahtao je kao sprinter dok su njeni guzovi izvodili ples koji ga je terao prema kraju.

„I ja svršavam opet! Kako si dobra! Koja si kurvetina! Mešaj tom guzicom kobilo! Toooo, fukso! Dobra si! Video sam kako te gledaju Arapi! Svi vide da si kurva osim tvog Ljubiše! Voliš to, droljo? Da te gledaju, ha? Da te jebu ko kurvu!!!“

„Daaaaaa…! Kurvetina sam! “ – keva glasno uzdahne.

„Jesi?“

„Ohhhh, jesam! Mnogo volim kurac!“- jedva sam joj prepoznavao glas. Menjao se i postajao grublji. Kao da je dopirao iz dubljih slojeva mame.

„Odma sam to video! Kurvo, uh, al’ ga mešaš!!! Volim mrcine od žene! Volim udate kurve! Ovaj tvoj rogonja hrče dok mu jebem ženu! Bog te, al je dobro!!! Da Ljubiša zna šta ti radim! Uhhhh, koja uživancija! Ovo je ludilo, bre! Svršavam ti u pičku, Radojka!!! Uahhhhhhhh!“    

                                                         …

Mirko je poljubio kevu ovlaš i ispario iz apartmana prošavši pored ćaleta kao pored nameštaja. Ona je mirno ušla u kupatilo i krenula da se uređuje za povratak u salu. Čulo se puštanje vode u wc-u, a onda i zvuk tuša. Učinilo mi se da iz kupatila čujem i uzdahe. Bili su isprekidani i kratki. Mama se očito napaljena nakon seksa još jednom poigrala s mačkicom. Nije joj bilo dosta, pomislio sam. Verovatno je pilula počela da deluje. Sačekao sam da obuje štikle, zatvori vrata apartmana u kojem je ćale blaženo spavao na bračnom krevetu, i uđe u lift. Krenuo sam za njom. Tek je prošla ponoć. Muzika odozdo je treštala.  Verovao sam da me ćelavi snimatelj očekuje s nestrpljenjem

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Nevaljala mama

Bio je to dan ko i svaki drugi… Sredina 3 razreda srednje škole. Sa svojim najboljim drugarom koji živi par kuća do moje, krenuo sam u školu… Prohladno jutro. No već nakon dva sata u

Uh sreco, joj kako si dobra

Kako god da pocnem nije dobro. Nije dobro zato sto sam izneverio prijatelja, doduse on to ne zna,ali to nije opravdanje.Sve je pocelo sasvim slucajno, jednim lepim snom. A u snu ona, Milena (od miloste

Slast zabranjenog voća

Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje