Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ja i Jelena

Jelena je bila moj vlažni san, ženska koju sam odavno hteo da jebem. Dobro je izledala, plavuša, zgodna, uvek lepo obučena. Čini mi se da je imala malo manje grudi, ali ih nikada nisam video, pa nisam bio siguran. Znao sam je preko Ivane, moje komšinice, i nikada nisam propuštao priliku da joj dam poneki kompliment skoro svaki put kad se sretnemo, a primetio sam da joj se to dopada.

Jedne večeri sam izašao sa društvom u grad. Napolju je bilo toplo letnje vreme, veče je bilo prelepo a žene u gradu su bile više gole nego obučene. U jednom kafiću u koji smo ušli naleteli smo na Jelenu sa nekim društvom. Mahnula nam je da im se pridružimo i mi smo se ugurali za njihov sto. Ja sam seo pored nje, naravno. Standardni izlazak, tračevi, popili smo par pića i krenuli kući, ništa spekakularno. Na izlazu me je pitala da je otpratim do auta, kaže parkirala je u nekom mraku, pa da ne ide sama. Šetali smo do auta, pričali i kad smo stigli video sam da je auto ispod lampe. Nije mi davala mnogo znakova, ali reko ajd da pokušam, pa šta bude.

Priznaj da si slagala da si parkirala u mraku samo da me namamiš u auto. Jeste da se znamo, ali da znaš da ne dajem na prvom sastanku“. Pogledala me je i samo se nasmejala “Jao mnogo si mi ti opasan, sve znaš“. “Ma ne znam sve nego sam se ponadao“. Pogledala me je i rekla “Hajde ulazi“. Uff, reko možda mi se i posreći.

Krenuli smo, ona je pustila muziku, a ja sam odlučio da probam, pa da vidim šta će da bude. Spustio sam ruku na njeno koleno i rekao “Super izgledaš.“. “Sklanjaj ruku odatle, nemoj neko da te vidi“ strogo je naredila. “Aha, znači nije da nećeš, nego da nas neko ne vidi, to je problem” nasmejao sam se. “Ajde ćuti, nemoj da te izbacim iz auta sad” sad je već počela da se smeška. Povukao sam se na svoje sedište, gledao napred i rekao joj “Znaš, odavno želim da ti se uvučem u gaćice. Ako je ovo ta noć, ispunićeš mi san“. Pogledao sam je a ona se samo smeškala i nastavili smo ćuteći. U jednom trenutku je samo stala “Ajde izađi i dođi kod mene sama sam, ne želi da neko vidi da dolazimo zajedno“.

Hodao sam lagano ka njenoj zgradi. Popeo sam se do njenog stana, zazvonio i čekao da otvori. Bez reči me je uvukla u stan.

Počeli smo da se ljubimo u hodniku. Još ni sandale nije skinula. Imala je neke sexy sandalice sa visokom štiklom i tankim kaiševima oko nogu. Rekao sam joj “Nemoj da skidaš sandale, hoću te u njima“. Zavukao sam joj ruke ispod haljine i počeo da je hvatam za dupe. Samo je uzdisala. Imala je neke čipkaste tange koje su bile super pod prstima. Okrenuo sam je i rekao joj da se rukama nasloni na zid i najzad uzeo njene sise u ruke. Bile su fantastične i ne tako male. Vidim da se napalila, sise su joj se naježile i bradavice su joj bile čvrste. Hvatao sam je tako od pozadi a ona je samo uzdisala.

Raskopčao sam joj haljinu i skinuo je sa nje. Ostala je u štiklicama, tangama i brusu, koji sam odmah skinuo. Tako u gaćicama i štiklama sam je uzeo za ruku i poveo ka spavaćoj sobi. Ušli smo u polumrak, samo je lampa bila upaljena. Rekao sam joj “Hajde dok se ja skinem stavi prst u pičkicu i daj mi da ga oližem“. Bila je zbunjena, kao da je to nikad niko nije pitao. Dok sam se lagano skidao, polako je uvukla ruku u gaćice. Rekao sam joj “Skini gaćice do kolena i uradi šta sam ti rekao“. Lagano ih je spustila, malo raširila noge i ugurala jedan prst. “Gurni dva“. Ugurala je još jedan, a onda ih izvukla i pružila ka meni. Prvo sam ih pomirisao, a onda ih slasno olizao, bili su vreli i vlažni. Je li ukusna?“ “O, da!“odgovorio sam. Ja sam već bio go i ona je uhvatila moj kurac u ruku i počela da ga lagano mazi.

Kleknuo sam ispred nje, skinuo joj gaćice i olizao pičkicu. Samo se stresla. Rekao sam joj “Lezi na krevet kako želiš, a ja ću da ti ližem pičku. Jel voliš to?“. “Mhmm“, samo je prostenjala. Legla je, raširila noge, a ja sam krenuo da ližem. Gurnuo sam joj prvo jezik duboko, da još jednom oližem tu slatku vlažnu pičkicu i pokupim sve sokove iz nje. Lepo sam je olizao, a onda prešao na klitoris. Mislim da je uživala dok sam je lizao, a ja sigurno jesam. Posle par minuta je uz stenjanje svršila.

Jel ti se svidelo?“ pitao sam je.
“Bolji si nego što sam očekivala,“rekla je mazno.
“Sad ću da te jebem, to sam odavno zamišljao. Nisi ni svesna koliko dugo si bila moj vlažni san.“ Okrenuo sam je, stavio na sve četiri i počeo da je jebem lagano od pozadi. Svidelo mi se to, ali mi se činilo da ću brzo da svršim. Rekao sam joj “Okreni se na leđa.“Okrenula se, a ja sam stavio njene noge na ramena. Palile su me njene štiklice koje su bile tu pored mene. Jebao sam je polako, a ona se nalaktila i gledala dole.
“Voliš da gledaš kako te jebem?“
“Uhh, daaa, sviđa mi se.“
To me je još više palilo, zabio sam ga još nekoliko puta, a onda ga izvadio i svršio svuda po njoj. Svršio sam čini mi se litar sperme i svu je umazao. Legao sam pored nje i rekao “Ovo mi je bio san odavno, baš sam te želeo, voleo bih da nekad ponovimo.“
“Hoćemo sigurno, i meni se svidelo,“rekla je.

Oceni
[Total: 4 Average: 5]
Priroda i sex sa ujnom

Posle nekoliko meseci bez izlaska iz sela poceo sam da mislim samo na sex. Priroda svuda oko mene dobra hrana ima i dobre rakije ali nema devojku da vidis na sedam dana. Posto sam rakiju

Vozom do mora

Dodje napokon i taj dan da sa ženicom krenem na more, posle dužeg vremena. Dogovorili smo se da idemo vozom onako opušteno pa kad stignemo i gde stignemo. Obukli smo se lagano. Ona laganu belu

Kuma

Nakon vožnje motorom krivudavim planinskim putevima oko Guče obreo sam se u Vrnjačku Banju. Već je polako padao mrak kada sam parkirao motor ispred kumove kuće. Jako mi je bilo čudno što su svetla bila