Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Razradjena i razorena guza

U početku naseg braka uživali smo posveceni jedno drugome, ali posle dve godine sam joj govorio da da želim da se jebe I sa drugima, ali da ostane samnom u braku. 
Išao sam često na službeni put, ovog puta duže vremena.
Ona naviknuta na kurac jako željna, pičkica joj uzavrela i želi kurac, jebe joj se pa pokušava da nešto smisli i dešava se tako nekako spontano da je poželela da me vara.

Popodne je, sama kuci, žudi za kurcem. Stane ispred ogledala i posmatra svoje divno izazovno telo i kaže da bi i sama sebe pojebala kad bi mogla, tako lepo i dražesno telo ima da bi je svako živo bice poželelo bilo ono muško ili žensko.
želela da se obuče sto sexy može, isprobava sve gacice koje ima, obuče svuče pa druge i druge sve do jedne i stare i nove i svake od njih lepo i izazovno pristaju njenoj pičkici i guzi
Krenula po mraku da šeta ulicom sa namerom da izigrava kurvicu i da zadovolji svoje strasti
Prvi koji joj je naleteo bio je jedan momčić tek ušao u pubertetu … taj mladjani kurac nije više mogao izdržati šiknuo je obilnim silovitim mlazom slatke sperme i napunio joj  usta tako da je morala halapljivo gutati i gutati ….aaahhh a time se jos više napaliti i poludeti od želje…..ali koliko joj bilo slatko toliko je i razočarana jer je htela i da se jebe sa njim.
Nastavi kurvinskim korakom šetati i ugleda jednog zrelog muskarca njoj bi mogao biti otac, ali nije, osmehne mu se i izigrava kao da je prostitutka, hhhhhhhmmmmmmmmmm
Gospodin joj ponudi novac, jer misli da je devojka koja se iz nužde jebe /mada u stvari ona to čini iz požude/….dvoumi se dali da ga uzme ili ne, ali sama pomisao da će sada izigravati prostitutku i da će se jebati sa nepoznatim gospodinom, tako je jako uzbudi da se stvorila neobuzdana želja da bude pokorna kurvica nepoznatom zrelom muškarcu, rešila je da doživi i to.
Prihvati  i čeka sta će gospodin zapovedati….On je uhvati za guze njene divne izazovne trtaste guze i pokaže da odu iza njegovih kola….okrene je i ona ne vidi sta će joj  raditi jer se guzom istrtila prema njemu.
Prišao joj je podigao suknjicu i poceo je milovati po guzinim polutkicama ispod kojih se nalaze tangice… štipa joj guze miluje ih i nezno šljuska šamarima…klekne i počne da je ljubi
i liže po golim polutkicama…tangice mu smertaju…povuče ih i uzme perorez i poseče ih tako da mu je sada njena pičkica i čmarčić na dohvatu, klekne i počne da je ljubi i liže….očekivala je da ce vecu pažnju posvetiti pičkici koja je neverovatno vrela i željna ali on se usresredio na čmar/neki perverzan čikica/i počne halapljivo da je liže po čmaru dok  prst zabija u pičkici…..a njoj odjednom tako slatko da je pičkica pustila sokice koje on prstom razmazuje po čmaru i nastavlja da i dalje liže čmar … sokovi iz pice i njegova pljuvačka čine da joj se ulaz navlaži…siri joj čmar….. uvlači jezik u njemu vlaži ga i priprema da ga jebe…..sama pomisao da ce je ovaj suludi gospodin pojebati u guzu kod nje stvara želju da mu kurac bude sto veci i da oseti sto strašniji prodor/ali ona njegov kurac jos nije videla/ A on i dalje liže njegov jezik sve dublje ulazi, sokovi i slina se sve dublje ulivaju u guzi i misli da je vec spremna da oseti kurac u anusu, želi to neodoljivo želi. Ali on nekako odugovlači, sto duze okleva ona sve zapaljenija i sve više želi taj uzavreli kurac da se zabije i da zadovolji njenu strast i želju….
On želi da je napacuje i odjednom prestane lizati, udari je sakom po guzi da je malo zaboli, okrene je licem prema njemu, čeka da vidi šta ce biti dalje, iako bi se najradije jebala odmah, istog trena. On uzme  i podera joj majicu i pokuda brus. Ispadaju dojke, slobodne kao ptice golubice. A usprčene bradavice. Sočne i tvrde. Nabrekle.
Počne da ih pomalo gruba hvata, njiše, mesi i sisa jako skoro bolno…Jednu, pa drugu….grize ih i ujeda sitnim ne suviše bolnim ujedima od kojih se jos vise pali.
Gori od požude da cure i teku sokovi iz pičkice, čak se i guza navlažila jako. On svo to vreme drka picu i anus i malo prstima ulazi…..oseca se kako je lepljiva, klizava….vrela…. želi kurac poludece za njim. A on zeli i dalje da odugovlači.
Nije mogla više da čeka, pa poludece od želje i nije fer da je tako napacuje…
Klekne ispred njega, rukama otkopča šljic i izvadi njegov kurac iz gaca …
Joj kad je rukama osetila koliki je to debeli i ogromni kurac krut i nabrekao u svojoj veličini, tako tvrd, sluzav i jak… mmmmmm… aaaaaaahhhhhh…ali kad ga jos i ugledala, zavrtelo joj se u glavi od strasti i straha /zar taj gospodin misli da takvo nešto zabije u guzi…pa to ne bi moglo stati ni u pičkici…jojjjj/a opet to izaziva u njoj takvu neobuzdanu želju da bi volela da je rasturi od jebanja….
Krene da mu ga ljubi i liže da oseti prvo usnama pa onda i svojim ostalim rupicama…. Liže mu ogromni glavic i pokušava sto više da ga uvuče u usta ali ne ide zaista je to neverovatno ogromni kurac….aaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!
Kurac mu je vec skroz sluzav, cure sokovi, teku, jos malo pa bi i on svršio kao onaj dečkic.
Ali taman posla, nemoze vise tako pičkica mokra a guza vec jako željna i spremna i sad želi da se jebe a ne da posisa spermu. I Gospodin želi isto želi da jebe.
Podigne je i pomalo grubo okrene tako što joj je prisao zguza …..
Okrece mu ledja i istrti se maximalno da bi bila sto otvorenija i raširenija anusom na glavic, oseti ga kako je tvrd i kako joj se vreli čmar siri i mada je usko, vrlo usko. On okleva malo/valjda se dvoumi dali da ga zabije polako ili naglo…
Ali ona ne može više izdržati vec natraske neodoljivo i hrabro ide guzom na kurac naglo i jako i aaahhhh.
Oseca kako joj prodire jer od silnih sokova njenih i njegovih ulaz je zadivljujuce klizav i taj veliki kurac tvrd kao kremen vec uklizava….. aaaaaahhhhhh… osetila je kako je vreo i debeo i sa bolom joj ušao, ali mnogo još treba dok se zabije svom svojom dužinom.
Tako je željna da ga primi celog da je poludela od požude, smogla hrabrosti i kao poludela nadenula se žestoko na njega svom snagom i osetila kako se zario skoro do pola. Taj ogromni kurac neodoljiv i snažan. Slatka bol a tako velika strast i slast da ga želi celog u sebi primiti. Jaka želja da joj čikin kurac udje sasvim pa čak i da zaboli jače , voli da zaboli, jer želi osetiti i sexualnu bol, sladostrasnu bol. Zato jos jace vrti guzom gore dole gore dole i odjednom svom snagom i željom nadene se na taj debeli kurac skoro do kraja….osetila tupu i sladunjavu bol jos malo se promeškolji zavrti guzom i…….
Progutala  ga! Progutala tu ogromnu kurčinu u sebi i ne da joj napolje više, Uvalio se u njenom tesnom procepu i onda ludo meša i vrti i jebe se jako i slatko da je pičkica sva uzavrela, zato njiše guzom, jaja je lupkaju dok je on drži za kukove i nabija sve jače i jače, sve vrelije i klizavije. Blaženstvo, da bi joj bilo sladje sama sebi draži klitoris, a on žešce zariva kurac u raspaljenom čmaru, dok joj se sokovi iz pice izlivaju a slast postaje jača pa se i dalje jebu sve brže i brže….razorio je i razradio….ali samo u guzu.
Molila ga da joj ga samo malo stavi u picu.  On nije hteo vec je nastavio da je jebe sve dok  nije svršio u guzi i dok njegova sperma nije iscurila po jako željnoj pičkici i jos više je nadrazilo i napalilo, da je poludela od želje ….

Ali pica joj je ostala nejebana…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Formiranje seksualnih afiniteta

Da li se secate seksualnog iskustva koje vas je promenilo? Ono koje je posluzilo kao putokaz za sva ostala i formiranje vasih seksualnih afiniteta?  Meni je oci otvorila starija zena koju sam znao iz lokalnog

Luckasta Sandra

Stajao sam na stanici, cekao sam Sandru, devojku koju sam posle dugo muvanja uspeo da smuvam sinoc, na zurci kod mog ortaka Raleta. Dogovorili smo se da se nadjemo danas pa da odemo do Raleta

Profi kurva

Po povratku na put zatekla nas je ista kolona, što je još gore izašli smo iza auta koje je bilo iza nas kad smo skrenuli sa puta, tu smo se počeli rugati kako nam je