Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Medeni rodjak

*Nagradni konkurs*

Moji roditelji su imali restoran u veoma prometnom letnjem selu. Zato su me uvek slali da ostanem kod tetke i rođaka na selu tokom ovih najprometnijih meseci.

Nekada je bilo sjajno zabavno i voleo sam te letnje mesece. Moja rođaka Maja je bila prava bitanga. Divlja devojka sa peščanoplavom kosom, koja je preduga i uvek vezana. Njena mama (tetka Lili) joj je ujutru često plela pletenicu, ali već do ručka to je u najboljem slučaju bio samo veliki zapetljani konjski rep. Bila je potpuno divlja i uvek nas je uvlačila u uzbudljive i lude avanture. A pošto sam bio par godina mlađi od nje, uvek sam pratio njene impulsivne ideje.

Nekoliko puta nas je to dovelo u nevolje. Dobili smo i ogrebotine na kolenima i modrice. Penjanje na ograde i skakanje sa krovova zgrada itd.

I ja sam voleo tetku Lili! Ona je bila oličenje zdrave seoske majke! Imala je svetlosmeđu kosu u velikom raspuštenom repu sa ispalim pramenovima kose.

Imala je ogromne grudi i bio je sjajan osećaj biti zagrljena sa njom, a bila je velikodušna na zagrljaje. Delom zato što smo ja i Maja često dolazili plačući jer smo se povredili na nekoj ogradi ili uboli nožne prste o kamen ili tako nešto.

Posebno se sećam jednog dogadjaja, kada sam bio mnogo mlađi i udario koleno ili tako nešto, a tetka Lili me je stavila u krilo i pokušavala da me uteši da prestanem da plač. Ali samo sam plakala i plakala. Odjednom sam osetio njenu bradavicu u ustima i ona je pritisnula moju glavu na svoje obilne grudi!

Moj plač je prestao i sve što sam mogao da osetim bilo je prigušeno iznenađenje. Koliko se sećam, nekoliko trenutaka kasnije osetio sam mlaz veoma slatkog mleka! Čistim refleksom sam progutao i taj pokret usta je dao pravo usisavanje da mi pošalje još jedan mlaz njenog mleka!

Bilo je malo čudno, ali tako umirujuće. Ne sećam se koliko je ovo trajalo, ali zaspao sam tamo u njenom krilu prikovanom za tetkine grudi.

To se više nikada nije ponovilo i nikada nismo razgovarali o tome. Samo sam to zadržao u pozadini, kao lepo sećanje.

Ali ovog leta nisam bio toliko voljan da ostanem sa Majom i Lili preko leta. Prošlog leta sam bio tamo, pre nekoliko godina, Maja je bila drugačija. Pretpostavljam da je odrasla ili tako nešto. Osim očiglednog – njene sise su rasle, obliji bokove i noge i slično – bila je veoma prijatna prema meni. Trudila se, pomalo, da bude zabavna i gostoljubiva… ali bilo je jasno da me ne zanima i uglavnom samo smeta.

Jednom sam utrčao u kupatilo i, greškom, iznenadio je tamo polugolu. Postala je jako agresivna i povikala da odem odatle.

Tako sam veći deo leta proveo gledajući TV i motajući se oko tetke Lili. Naravno, dala je sve od sebe da se dobro provedem, kartajući ili praveći mi grickalice. Ali osećao sam se nekako usamljeno celo leto dok je moja rođaka Maja bila ‘napolju’ ili bila u svojoj sobi ceo dan.

Tako sam teška srca ovog leta putovao vozom na selo. Imao sam 18 godina i nisam hteo da ostanem kod tetke Lili i mog rođaka preko leta. Osećao sam se kao da sam prestar da bih bio praćen. Zašto me roditelji nisu mogli ostaviti da se brinem o sebi kod kuće? Nadamo se da je Maja izašla iz tog raspoloženja u kome je bila pre mnogo godina. Sada smo oboje bili zreliji, nadao sam se.

Ali već kada sam izašao iz voza bio sam prijatno iznenađen. Kada sam stupio na peron, video sam tetku Lili tamo kraj stanice. Nisam mogao nigde da vidim Maju, ali me je iznenada napala, snažno me zagrlila i vlažno poljubila u usne!

-“Tako je lepo videti te ponovo Nenade! Imaćemo lepo leto!“, uzviknula je i dala mi još jedan vlažni poljubac u usne!

Maja je još više porasla od poslednjih nekoliko leta, tako da je bila viša od mene, i veća u svakom pogledu. Već sam osetio njene čvrste grudi na svojim grudima, a sada kada mi se obesila sa rukom oko vrata, osetio sam i težinu njenog vijugavog tela. Nosila je kratke farmere, crvene patike i usku majicu bez rukava na kojoj su se videle bočne strane njenih grudi, kao i dekolte. Izgledala je mnogo mlađe od svojih 20 godina. Ali izgledala je tako zgodno!

Tetka Lili je verovatno popravila Majinu kosu neposredno pre nego što su došli po mene, tako da je još uvek imala  savšenu pletenicu.

Zajedno smo konačno stigli do tetke Lili koja je stajala kraj stanice i dobio sam jedan od onih lepih tetkinih zagrljaja. Oseća se kao da te obavija vrhunska majka. Dug, dubok zagrljaj. Moje lice pritisnuto uz njene grudi bilo je upravo ono što mi je trebalo da se osećam dobrodošlo koliko sam se nadao. Njena tanka, žuta letnja haljina bila je jedina stvar koja je pokrivala te divne grudi.

Još poljubaca i obe su mi govorili kako je bilo lepo videti me ponovo pre nego što smo se uvukli na prednje sedište kamiona tetke Lili i krenuli u njihovu kuću na selu.

Tokom vožnje bilo mi je teško odvratiti pogled od Lilinog i Majinog dekoltea. Svaki put kada bih video nadolazeću neravninu na putu, oči su mi se nehotice pomerile ka Lilinom dekolteu. Maja je takođe bila obdarena, ali ni izbliza tako debela kao tetka Lili.

Mislim da je Maja možda primetila, jer bi mnogo puta, baš kada bi se moje oči okrenule ka tetkinim grudima, rekla nešto da mi privuče pažnju. Takođe je često nameštala pojas tako da su joj sise bile dodatno naglašene ispod uske majice.

Pred poslednju trećinu puta ona je već dugo držala moju ruku i stezala je. Držeći je, zadnji deo moje ruke bio je pritisnut uz njeno međunožje, što mi je dalo da se fokusiram na nešto drugo osim tetkinih poskakujućih sisa. Svaki put kada bi prešli preko neke rupe moja ruka se nekako pritiskala uz njene farmerke. Nisam mogao da znam da li je ona gurala moju ruku nadole ili je to bilo samo posledica štruckanja.


Konačno smo stigli kući i Lili je pripremila večeru,a ja i Maja smo razgovarali. Činilo se da je bila veoma vesela i srećna. Potpuno drugačije od prošlog leta.

Dok je tetka spremala večeru, Ejmi se šepurila po kuhinji, donoseći tanjire i pribor za jelo. Činilo mi se da provodi dosta vremena tražeći stvari u donjim ormarićima, a te vrlo kratke farmerke su joj otežavale dok se sve vreme savijala i migoljila zadnjicom prema meni.

Tokom večere Maja me je sve vreme gledala veoma pažljivo. Obrok je bio odličan i pobrinuo sam se da zagrlim tetku Lili nakon toga. Opet sam osetio kožu njenih ogromnih grudi na svom obrazu.

Maja je ponovo htela pažnju i rekla je da treba da se okupamo pre spavanja, kao što smo to radili sve vreme dok smo bili mladi.

Lili me je pustila iz toplog zagrljaja i rekla da će otići gore i okupati nas.

Bio sam malo nervozan zbog tog „nas“…

Iako smo se nekada zajedno kupali, Maja i ja, čak nam se i tetka ponekad pridružila, stvari su se promenile. Tada smo bili deca. Sada nije bilo isto. 

Maja me je brzo uhvatila za ruku i pokazala gore u moju sobu. Bila je to ista soba u kojoj sam uvek spavao dok sam bio ovde leti. Kao što sam dobro znao, ali Maja me je podsetila, moja soba je bila odmah pored njene.

Ponekad smo se ranijih leta ušunjali jedni drugima u spavaće sobe i samo se družili. Tukli se ponekad, kikotali se i uvek ućutkavali jedno drugo da ne probudimo tetku. Naravno, ponekad bi nas čula i ušla i poslala nas u naše odvojene krevete. Krevet je bio namešten. Čuli smo tetku Lili kako puni kadu sa druge strane hodnika.


-Svucite se i idemo u kadu, rekla je Maja i izašla iz sobe.

Sada sam postao stvarno nervozan. Svi ti zagrljaji, dok su i Maja i tetka Lili bile pored mene. Maja je držala moju ruku do međunožja tokom većeg dela vožnje i kada sam video Maju u kratkim šorcovima kako se šepuri po kuhinji, nešto je u meni izazvalo uzbudjenje.

Sazreo sam i naravno dobio neku vrstu interesovanja za devojke i druge stvari tokom godina, ali nikad se nisam zbližio nego sam samo imam neke prolazne fantazije u svom umu o tome šta bi to podrazumevalo… ili čak šta sam zapravo mislio o tome.

Sada sam se odjednom našao u stvarnoj situaciji u kojoj nisam imao iskustva.

Najbolje je ne razmišljati previše o tome. Kupao sam se sa Majom i tetkom toliko puta ranije. Tako da sam samo otišao, skinuo se i umotao peškir oko kukova i krenuo prema kupatilu.

Ulazeći u kupatilo sreo me je pogled na tetku Lilli. Tačnije, pogled na nju iza.

Meškoljila se u kadi, u letnjoj haljini. Dok je mešala penušavu vodu, bokovi su joj se ljuljali s jedne na drugu stranu. Ta tanka letnja haljina nije sakrila njenu guzu i širinu njenih ženskih bokova.

Um i telo se mešaju…

Zgrabio sam trenutak i iskoristio svoju šansu. Ispustio peškir i brzo ušao u kadu, okrenuo se od tetke da ne bih bio previše izložen.

-”O, evo ti draga moja!”, rekla je Lili dok sam joj klizio u kadu okrenut leđima.

U pozadini mojih misli već sam imao neku vrstu straha od onoga što bi moglo doći.

Skliznuo sam prema kraju kade, bila je prilično velika, ali sam i dalje sedeo u polufetalnom položaju, leđima okrenut tetki Lili. Voda je bila vrela, ali ne previše. Srećom, Lilli je pokrenula priličnu količinu mehurića, tako da se nisam osećao previše izloženo.

Baš kada sam počeo da se zagrevam za ideju da sedim go u kadi sa svojom poželjnom tetkom iza mene – Maja ulazi!

Imala je širok osmeh i držala je svoj peškir oko kukova. Sada sam konačno mogao da vidim njene sise na otvorenom. Bile su lepi a imala je ružičaste areole sa bradavicama veličine dugmadi.

-”Hej, napravi mi mesta.” rekla je dok je ispuštala peškir i otkrivala svoju golu pičku koja je sada bila u visini očiju dok sam sedeo u kadi. Pokušavajući da ne gledam pravo u Majino međunožje, ipak sam mogao da uočim nekoliko plavih brkova kose na njenom brežuljku. Osetio sam trzaj u predelu prepona. Maja je odlučila da sedne ispred mene, pa sam morao da klizim nazad ka sredini kade. Jako sam se trudio da me oči ne izdaju dok je širila noge i ulazila u kadu.

Možda je osetila moj pogled i osvestila se, jer je tada brzo čučnula okrenuta prema meni i mislim da sam video da joj lice malo pocrveni kada je shvatila da mi se pokazala u svoj svojoj goloj slavi. Ili je to možda bila samo topla voda za kupanje…

Stopala su nam se sada dodirivala pod vodom i oboje smo sedeli sa podignutim kolenima prema grudima.

-„Voda je baš fina mama“, rekla je Maja tetki Lili.

-„Ja sedim? Da, možda ću i ja ući sa vama momci.“, odgovorila je Lili i ustala, a njena letnja haljina je skliznula u istom potezu! Ispod, naravno, nije ništa nosila!

Dok je govorila i ustajala, moja glava se automatski okrenula prema njoj, ali kada se otkrila njena divno zakrivljena golotinja, moja glava se brzo trznula prema Maji. Sada sam mogao da osetim kako su mi se obrazi zarumeneli i da mi se naglo podigao onaj osećaj!

Bio sam previše iznenađen da bih sve to shvatio, ali sam jasno mogao da razaznam Lilline široke bokove, snažna, okrugla bedra i ogromne teške grudi dok je ustajala iz svoje haljine koja je padala.

-”Mama! Mislim da se neko sada malo postideo!”, nasmejala se Maja pokušavajući da mi uhvati pogled. Tetka Lili je sedela iza mene. Pokušao sam da odigram kao da nije ništa…

-„Ne, u redu je.“, iako mislim da me je drhtavica u glasu malo odala.

Lili me je zgrabila preko grudi s leđa i povukla prema sebi. Mogao sam da osetim njene ogromne grudi kako mi pritiskaju leđa!

-„O, ne! Moj mali nećak se ne stidi! Zajedno smo se kupali tokom godina! Zar nije tako?“, rekla je dok me je vlažno, penasto zagrlila, još više pritiskajući svoje čvrste teške grudi uz moja leđa.

– „Sada se povuci prema meni da mogu da ispravim noge.“, rekla je i nagnula se povlačeći me za ramena. Gurnula je noge napred tako da je stavila jednu nogu sa svake strane, a njena debela bedra pritiskala su moje strane i položila ih preko mojih sada ispruženih nogu. Moja guza je zapravo bila pritisnuta na dno kade, a njene sise su bile kao dva mesnata jastuka na potiljku. Mogao sam da osetim njene stidne kosti uz donji deo mojih leđa i bilo kakvo trnce je sada prešlo na pulsirajuću napaljenost.

Maja je iskoristila svoju šansu, dok me je tetka Lili povukla nazad ka sebi, da takođe ispravi noge i stavi ih sa svake strane mene, preko tetkinih nogu, tako da su joj samo kolena bila malo iznad vode, a ja sam bio još više pritisnut u mestu . Još uvek smo bili dovoljno daleko, inače se bojim da bi je ubo moj rastući član tamo dole.

-„Daj da ti sredim leđa.“, rekla je Lili i gurnula moj gornji deo tela unapred. Bio sam tužan što njene grudi više nisam imao kao mekani jastuci, ali mi je bilo drago što sam sada mogao da sakupim još malo pene za kupanje da umesto toga pokušam da pokrijem površinu ispred sebe. Tetka je počela da mi trlja leđa sapunom i rukama.

-“Dok ti mama pere leđa, ti možeš moju prednju stranu!”, rekla je Maja i polila sise šamponom!

– „Ali ja nemam sunđer…“, promucao sam.

-„Samo rukama!“, odgovorila je i nagnula se napred… ljigav šampon joj se polako slivao niz okrugle grudi.

Pročistio sam grlo iz nepoznatih razloga i oprezno pokušao da rasporedim šampon preko njenih  grudi i ramena.

– „Hajde, moraš da zapeniš!“, rekla je šaljivo iznerviranim glasom i uhvatila me za nadlanice i stavila ih preko svojih grudi! Mogao sam da osetim njene otvrdnute bradavice pod dlanovima dok je počela da mi pomera ruke okolo i okolo preko svojih grudi.

Ne znam koliko je ovo trajalo, ali dovoljno dugo da se u potpunosti oporavim pod vodom. Mislim da nisam imao posebno veliki penis ili nešto slično. Ali verovatno bih mogao da se uporedim sa najboljima po tvrdoći u ovom trenutku. Bilo je skoro bolno, ali sam u isto vreme bio na vlažnom i toplom mestu, iymeđu svoje tetke i nogu rođake!

Vratio sam se u realnost kada je tetka Lilli uzviknula: -“Eto! Leđa su ti sada gotova, nagni se prema meni i ja ću ti srediti frizuru.“, i povukla me nazad k sebi i naterao me da se ponovo naslonim na nju. Ali ovoga puta moja leđa i tetka Lili bili su prekriveni sapunom i veoma klizavi.

Pa sam skliznuo niz nju. Lili je podigla butine unazad i uhvatila moje klizanje svojim butinama ispod mojih pazuha. Tako da sam sada kliznula dole, samo glavom i ramenima iznad vode i bio sam zaglavljen u mesnatim nogama, moja glava pritisnuta između tetkinih velikodušnih grudi koje su bile sada i moje obraze s leđa!

Na moje užasno pomešano uživanje, moje klizanje u kadi je takođe dovelo do toga da su se moje i Majine prepone udarile! Mogao sam da osetim kako se dno moje osovine pritiska na njenu macu tamo dole ispod penaste vodene površine!

Bio sam zaglavljen na mestu i nisam imao šanse da se pomerim! Iznad i oko moje glave bile su ogromne sise tetke Lili, ruke su mi nekako bile uklesane između njenih butina i donjeg dela tela, a moje noge su bile čvrsto pritisnute i Lilinim i Majinim nogama na njima.

Na trenutak sam se molio za malu šansu da Maja možda nije primetila da nešto (ili šta) pritiska njene usne.

Ipak, nema šanse za to. Maja se odjednom utišala. Tetka Lili mi je šamponirala glavu i kosu između grudi. Mogao sam da osetim kako Maja pomera karlicu, polako… gore-dole po donjoj strani moje sada pulsirajuće osovine.

Dok mi je tetka temeljno sapunjala glavu, upao mi je sapun u oči i morao sam da ih zatvorim.

Ali bez vida, sva moja druga čula su postala mnogo intenzivnija! Mogao sam da osetim čvrst zagrljaj tetke Lili u koji sam bio, čak sam osetio njen klizavi brežuljak kako mi se pritiska na sredinu leđa. Osećao sam se kao da mi je kičma ugrađena između njenih usana! Možda je i tetka uživala u ovome?!

I mogao sam da osetim težinu Majinih nogu kako pritiska moje, a njena maca polako klizi gore-dole duž moje osovine. Sve duži i duži potezi… sve dok nisam mogao da je osetim tako da je glava mog tvrdog kuraca ponekad dodirivala njene klizave usne!

Pošto su mi oči bile čvrsto zatvorene, nisam mogao da vidim, ali po zvukovima koje sam čuo delovalo je kao da Maja pere kosu iznad površine dok se trljala o moj stub ispod nje. Pretpostavljam da se pretvarala kao nije ništa da tetka ne bi primetila.

Ali sigurno sam primetio. Bio sam pritisnut između dve zgodne ženske pičke! Jedna uz moj kurac, a druga pritisnuta uz moju kičmu. Glavu su mi obavile velike, vruće, klizave sise tetke Lili!

Dugo smo svi bili sumnjičavo tihi, nikada mi neko nije prao kosu tako dugo. Počeli smo sa ispiranjem. Još je bilo pene i mehurića u kadi, ali sada veoma malo. Zabrinuo sam se da će moju tvrdu batinu videti bilo ko od njih dve.

Maja je prva izjavila da je oprana i završila. Dok je ustajala ispred mene, imao sam dobar pogled na njenu glatku i blistavu macu, ostaci vode iz njenog tela su tekli dole i formirali mali potok koji je tekao od njenih spoljašnjih usana dole u kadu.

Verovatno je stajala tamo malo duže nego što je potrebno, da me zadirkuje onim što je trljalo o mene poslednjih 15 minuta pod vodom. Iz kade se sagnula, ispravljenih nogu (naravno), da pokupi svoj peškir i dobro sam pogledao njenu macu otpozadi. Nisam mogao da vidim bilo kakve unutrašnje usne kako visi kao što se ponekad može videti na ženama u erotskim časopisima. Ovde je bio samo mokri, glatki prorez koji se penjao do pukotine njene zadnjice.

Obmotala je peškir oko struka i užurbanim glasom rekla: „Biću u svojoj sobi…“ i izašla kroz vrata kupatila.

Video sam da moj peškir leži na podu pored kade, sasvim blizu. Tako da sam iskoristio priliku i zgrabio peškir dok sam izlazio iz kade – pazeći da držim leđa prema tetki kako bi videla moj tvrd kurac koji je stajao u svojoj punoj veličini.

Obmotavši peškir oko struka i ne okrećući se, rekao sam tetki: – „Idem i ja da se obrišem.“ i brzo sam otišao u svoju sobu.

– „U redu, ostaću u kadi još neko vreme.“, čuo sam kako Lili govori dok sam izleteo.

Vrativši se u svoju sobu, zatvorio sam vrata i brzo se obrisao. Naravno, masturbirao sam nekoliko puta ranije, ali taj osećaj nije bio ništa poput nagomilane energije koju sam sada tamo uskladištio! Ali sada se nisam usudio ni jednom! Kao što sam osećao da bi moglo biti ogromne količine sperme za špricanje i nisam imao gde da to sakrijem ovde. Nema papirnih maramica, nema kante za smeće…

Morao sam da skrenem misli sa toga. Razmišljam o bejzbolu. Razmišljajući o kamenju, hm… razmišljam o bojenju bojicama…

I dalje sam imao priličnu erekciju i nakon nekog vremena, ali barem više nije pulsirao i boleo. Dok sam sedeo na svom krevetu, čuo sam slabo grebanje sa zida.

Majina spavaća soba bila je sa druge strane mog uzglavlja i grebanje je bio poznati znak koji smo uvek koristili ranijih leta da noću zovemo drugog u spavaću sobu.

Sranje. Kako bih sada ovo mogao da podnesem? Samo se pretvaram da spavaš? Ne, onda bi se samo ušunjala ovamo umesto toga.

Ok, razmisli brzo… Pokušao sam da obučem donji veš,ali je moj kuraci dalje bio podignut. Prokletstvo! Ipak, imam dugu majicu! Ako ga držim povučenim, i ako sednem na krevet, mogao bih da ga uvučemu u kolena i na taj način ne otkrijem svoju tvrdoću.

Brzo izvadim svoju dugu majicu i navlačim je. Trenutno mi je penis bio pod uglom od 90 stepeni… bilo je veoma vidljiva izbočina na donjem delu majice. Ali ako sam se malo pogrbim, neće se toliko primećivati.

Otvaram vrata svoje spavaće sobe, u hodniku je mrak, ali čujem da tetka Lili još uvek pljuska u kadi. Vrata kupatila su malo odškrinuta i svetlost se izliva odatle na bež tepih u hodniku.

Pažljivo zatvorivši vrata što sam tiše mogao, počeo sam da se šunjam niz hodnik prema Majinoj spavaćoj sobi. Dok sam prolazio pored kupatila, primetio sam da je zvuk pljuskanja bio veoma ritmičan. Nisam mogao da ne zavirim…

Na blago polomljenim vratima mogla sam da vidim da je tetka Lili ležala u kadi, sa glavom na istom kraju na kojoj ju je držala kada smo svi bili unutra. Ali sada je utonula u kadu, pa joj se videla samo glava. Bila je naslonjena unazad, zatvorenih očiju i blago otvorenih usta. Zvuk pljuskanja je dolazio od njenog trljanja nečega ispod nivoa vode… Znao sam šta se ovde dešava.

Tetka se uzbudila od trljanja klitorisa o moju kičmu dok smo se ranije kupali, a sada je morala sama da završi posao!

Moje snažno pulsiranje me je podsetilo da ne ostajem ovde i predugo gledam ovu erotiku, inače to sigurno ne bih mogao da sakrijem od Maje!

Idući dalje, Majina vrata su bila otvorena. Iz njene sobe se videlo samo slabo svetlo. Ušunjao sam se i ostavio vrata kao i ranije. Maja je bila u svom krevetu. Bio je to ogroman ženski krevet. Bila je oslonjena na laktove. Imala je divan, topao osmeh i videlo se samo njeno rame i polovina desne dojke.

-”Dođi ovamo!”, prošaputala je i mahnula mi prema sebi. Mahanje je učinilo da prekrivač malo sklizne dole i pokaže više njenih ljupkih grudi.

Pogrbljen, prišunjao sam se do ivice njenog kreveta i kleknuo tamo, sakrivši sve uz krevet.

„Sigurno!“, pomislio sam u sebi.

Niotkuda je samo pitala: -„Jesi li ikada bio sa nekom devojkom?“

Poželeo sam da nisam ćutao previše sekundi. Bio sam iznenađen grubim pitanjem, naravno. I mojih nekoliko sekundi kada sam rekao da ništa nije bio dovoljan odgovor… pa sam morao da kažem, -„Ne…“

Maja se nasmešila…

-„Da li bi želeo da…?“

Klimnuo sam, malo previše željno.

-„Voliš li med?“, upitala je blistavih očiju, puna nade.

– „Naravno.“, rekao sam, ne shvatajući baš pitanje. Sve dok nisam video da je posegnula za flašicom meda, u obliku medveda, koja je stajala pored kreveta. Bila je do pola puna. Pažljivo je kapala malo meda na desnu bradavicu…

-„Uzmi malo…“, rekla je sa onim primamljivim osmehom.

Odjednom nisam mogao da vidim ništa drugo osim njene bradavice i meda koji polako teče oko nje. Nagnuo sam se napred, isplazio jezik i samo pustio da vrh dodirne njenu dojku gde je med najdalje otišao. Bilo je neverovatno slatko i postalo je još slađe zahvaljujući brzom udisanju Amis-a. To joj se, očigledno, dopalo. Opet sam duže lizao. Udahnula je i zadrhtala.

Postao sam hrabriji (kao što je i moj kurac postao tvrđi), lizao sam iznova i iznova. Bacajući pogled na Maju između lizanja. Zabacila je glavu unazad, a oči su joj bile zatvorene sa poluotvorenim ustima, na isti način kao što sam upravo video tetku Lili u kadi. Konačno sam samo stavio svoja usta na njene grudi i lizao i sisao dok sav med nije nestao. Zatim sam se naslonio i nekoliko puta udahnuo.

Maja je povukla ćebe, otkrivajući drugu dojku. -„A sad ovu!“, rekla je uzbuđeno.

Legla je na leđa i nakapala malo meda na drugu dojku i pogledala me sa iščekivanjem.

Da bih stigao do njene druge dojke, morao sam da se podignem i položim torzo preko njenog stomaka. Kada sam počeo da ližem, okurašio sam se i stavio drugu ruku preko dojke koju sam upravo polizao. Maja je stenjala i činilo se da joj to nije smetalo. Njene bradavice su sada bile veoma uspravne i ja sam sisao i lizao dugim potezima!

Maja je stenjala i okretala glavu s jedne na drugu stranu. Oči su joj bile zatvorene i teško je disala.

Kapnula je još malo meda na jamicu ispod vrata i iznad grudi. Nestrpljivo sam lizao svoj put gore i pijuckao med. Još uvek je imala zatvorene oči, nanosila je malo meda na usne… Pratio sam. Počeo da ližem usne. Isplazila je jezik. I to sam polizao. Prirodno smo se upustili u dugi dubok poljubac. Naši se jezici međusobno rvaju i istražuju svaku pukotinu u ustima jedan drugome.

Prekinuli smo ljubljenje, a ja sam se malo nagnuo. Sada sam sedeo sa strane Majinog kreveta, iako je moja pulsirajuća batina još uvek bila prekrivena dugom majicom. Shvatio sam da još uvek držim obe ruke na njenim grudima. Povukao sam ih.

Maja me je pogledala pravo u oči, očigledno je bila veoma uzbuđena.

-“Da li ti ZAISTA voliš med?”, upitala je sa svojim zaraznim osmehom. Polako je nogama povukla ćebe…

Klimnuo sam glavom i ispustio nejako: -„Uhu…“

Pokapala je malo meda od vrha svog stomaka do pupka. Njeno ćebe se povuklo i otkrilo je samo do početka kukova.

Nisam imao nikakvog iskustva u ovakvim stvarima, ali sam osećao da znam kuda ovo vodi.

Skliznuo sam niz krevet, jedno koleno na krevetu, a jedno na pod i savio se preko njenog stomaka i počeo da ližem prema njenom pupku. Moj kurac je sada intenzivno pulsirao.

Kako sam se približavao Majinom pupku, mogao sam da primetim da nogama sve više povlači svoje ćebe. Dok sam sisao poslednji med iz njenog slatkog stomaka, ona se podigla na jedan lakat i posegnula dole sa malom bočicom za med u obliku medveda.

-„Jesi li spreman?“, upitala je i nakapala veliku količinu meda na svoj venerin brežuljak. Bio sam preneražen kada sam ovo video. Njene ljupke, meke usne, brežuljak iznad sa nekoliko bajkovitih mekih dlaka na vrhu i zlatni med koji polako teče dole u prorez ispod…

Zaronio sam. Ne znajući šta da radim, verovao sam svom instinktu i napaljenosti. Moj jedini cilj je bio da dozvolim svom jeziku da istraži sve što je mogao da dostigne.

Čuo sam kako je Maja glasno stenjala, a zatim sam je čuo kako stavlja ruku na usta da bi bila manje bučna. Ovo me je samo nateralo da ližem sve jače i brže… i dublje! Između slatkog ukusa meda takođe sam mogao da osetim i njen svež sok od mačkice koji teče. Ubrzo su postali primamljiviji od meda. Kada je moj jezik udario u prave tačke unutar Majinih usana, iznova je šikljao njen telesni sok. Sve sam lizao kao pas u vrućini. Maja je jaukala i stenjala pod svojom rukom. Njena druga ruka me je hvatala za kosu i gurala mi usta dublje u njen otvor! Njeni bokovi su se migoljili i konačno je povukla moju glavu sa svojih ljupkih donjih usana.

Zadihana i sa širokim osmehom rekla je: -”Uufff! Treba mi pauza! Jezik ti je predobar!”

Maja je zgrabila još jednu flašu sa svog noćnog ormarića, brzo mi je dala, okrenula se na stomak i skinula ostatak ćebeta.

Sada sam sedeo pored njenog kreveta sa flašicom bebinog ulja u ruci i Majinim lepim leđima i dupetom okrenutim prema meni. Mislio sam da mi je kurac bio tvrd… ali sada je bio  pred eksploziju!

– „Možete li mi, molim te, da mi izmasiraši leđa, da me smiriš?“, rekla je poluprigušenim glasom u jastuku.

Sada ne moram da brinem da će Maja videti moj uzbuđeni kurac I bio sam slobodniji. Pa sam seo na njene noge, opkoračio njene butine i naneo malo ulja za bebe na Majina leđa. Počeo sam da trljam dok je ispuštala prijatne jauke. Dok sam joj masirao gornji deo ramena i pokušavao da skliznem dole da uhvatim neke od njenih bočnih sisa, Ejmi je rekla: -”Možeš da staviš svoju stvar među moje guzove ako želiš. Osećam da ti je već teško.”

Bio sam iznenađen i posramljen u isto vreme. Pomerio sam njene noge gde sam mogao da se spustim i stavim kurac uz njenu zadnjicu. Bilo je TAKO dobro!

– „Stavi malo ulja tamo.“, rekla je Ejmi.

Sipao sam velikodušnu količinu ulja za bebe na svoju batinu koja je bila čvrsto postavljena između njene zadnjice i odmah osetila kako dobro klizi.

Masaža leđa za mene je sada postala veoma sekundarna, a verovatno i za Maju. Glavni fokus je bio da gurnem moj kurac između njenih obraza. Bio je to najveći osećaj ikada. Mogao sam da umrem tada i tamo i sve je vredelo, samo zbog toga!

Koristio sam ‘trljanje leđa’ njenih ramena samo kao izgovor da još jače pritisnem njenu zadnjicu. Ulje za bebe učinilo ga je potpuno bez trenja. Moj kurac je bio kao u zoni bez gravitacije. Koža protiv kože.

Pomerao sam kukove sve dužim i dužim potezima. Greškom sam se pomerio predaleko i moj kurac je skliznuo iz njene pukotine na zadnjici. Dok sam ponovo pomerao kukove napred, moj vrh se pritiskao između Majinih vlažnih i klizavih usnica!

Ejmi je malo zaškripala i napela se. Ukočio sam se! Da li sam otišao predaleko? Moj vrh je pritiskao njenu ulaznu rupu…

-„Mmm…hoćeš da ga uguraš?“, upitala je koketnim glasom.

-„Uhu…“, promrmljao sam.

– „U redu, samo napred. Ali… polako…”, prošaputala je.

Neverovatno! Izgubiću nevinost u najseksi devojci koju sam ikada video! Ništa manje od pozadi. Kurac mi je pulsirao i mogao sam da osetim kako Majine donje usne lagano puštaju vrh. Išao sam što sam sporije mogao. Kako mi je glava ulazila sve dublje i dublje, osećao sam njenu zategnutost. Nastao je blagi otpor, njen otvor se polako otvarao i čuo sam kako cvili od požude sa licem u jastuku! Odjednom je opustila svoje mišiće i moja glava je potonula! Osetio sam kako se njen ulazak odmah ponovo napeo i zatvorio iza moje glave! Bio sam u! Maja je drhtala i teško disala!

Pogledao sam dole. Veći deo leđa joj je pokrivala zamršena i vlažna kosa, guza je sijala u svetlosti lampe na njenom krevetu. Između njenih dupetnih obraza mogao sam da vidim svoj kurac, ali njegov vrh je bio samo u njenim lepim naborima!

Odjednom – kucanje na vrata!!

-„Majo, jesi li još budna?“ Čuo se glas tetke Lili dok je polako počela da otvara vrata!

Maja je krenula u akciju i sve sledeće se dogodilo za manje od 1½ sekunde i nečim što je izgledalo kao jedan superbrz zamah!

Maja se okrenula na bok takvom snagom da sam pao na stranu kreveta koja je bila uza zid. Raširila je noge i zgrabila veliko ćebe koje je ranije skinula. Dok je savijala svoje telo da bi stigla do ćebeta, gurnula me je u zid i moj kurac je utonuo u nju mnogo dublje od samog vrha! Bacila je ćebe preko nas i snažno gurnula bokovima unazad, pa je moj kurac ušao do kraja!

Mislio sam da sam se onesvestio i sve je palo u mrak!

Maja je utihnula. – „Da mama.“, odgovorila je Lili.

Prebacila je ćebe preko nas, ali njena glava je još uvek bila iznad pokrivača i pritisnula je svoje telo uz moje tako da sam sada bio između njene mace i zida spavaće sobe. Pokušavao sam da ležim mrtav i da budem što manji ispod pokrivača iza Maje! Mogao sam da osetim kako se njeni unutrašnji zidovi stežu oko mog pulsirajućeg kurca u njoj. Bio sam na ivici da svršim…

Čuo sam tetku Lili kako ulazi u sobu, -”Hej dušo. Plašila sam se da ste možda zadremali pre nego što ste dobili svoje večernje mleko.” Dok je sela na Ejmin krevet krevet se ljuljao i malo ljuljao. Taj mali pokret je bio sve što je bilo potrebno da me gurne preko ivice! Stisnuo sam zube i bio potpuno miran u svim udovima, osim u jednom! Ja sam, u svoj tišini, prskao i prskao sve svoje nagomilano seme duboko u Maju ! Znam da je Maja to mogla da oseti, jer je stezala punom snagom da pokuša da zaustavi šikljajući tok, ali to je samo učinilo da se oseća još više!

-”Oh dušo. Izgledaš zbunjeno! Šta nije u redu?“, pitala je tetka dok je podizala noge i udobnije se nameštala u krevet pored Maje.

-”Ne, ne. Dobro sam mama.“, odgovorila je Maja. Mogao sam da čujem naprezanje u njenom glasu jer sam znao da sada oseća kako moj kurac štrca u nju dok je pokušavala da se pretvara kao ništa.

– „Pa napravi mi mesta, vreme je za tvoje večernje mleko“, rekla je tetka.

Kako se tetka Lili smestila pored Maje, ja sam bio još više gurnut do zida, a Maja uz mene. Mislio sam da ne mogu da prodrem u Maju dublje nego što sam već bio… ali u tom položaju

 sam pritisnuo Maju skoro još koji centimetar! Skoro sam se onesvestio. I mogao sam da čujem kako Maja takođe lagano uzdiše!

– „A sad, otvori širom ljubavi…“, reče tetka Lili tihim glasom. Mogao sam da čujem kako se Maja pribila za Liline ogromne grudi i zadovoljno ispušta -„Mmm…“

Samo sam ležao, miran kao miš, pokušavajući da čak i ne dišem. Bio sam ugrađen u Maju od pozadi, dok je sisala mleko sa prelepih velikih grudi tetke Lili.

Ovo je bila najtoplija stvar koju sam ikada mogao da zamislim! Iako sam imao samo spermu, mogao sam da osetim kako ponovo počinjem da pulsiram!

Maja je to takođe osećala i tempirala je kontrakcije svoje mace na pulsiranje mog kura. Po zvuku toga, ona je takođe držala isti tempo sa sisanjem mleka.

– „Oh, večeras si gladna Majo.“, prošaputala je Lili zadovoljnim glasom.

Pošto nismo mogli da se krećemo a da tetka to ne primeti, ovo je bilo najbolje što smo mogli da uradimo. Majini unutrašnji mišići su mazili moj penis mekim i stabilnim tempom i osećao se veličanstveno!

-„Ljuljaću te dušo.“ rekla je Lili i počela da pevuše uspavanku. Odjednom sam osetio kako Majini kukovi počinju da se ljuljaju napred-nazad! Tetka Lili je pevušila i ljuljala Maju nesvesna da nam je to samo dalo pokret koji smo mnogo tražili.

Na moj užas, ovaj pokret, u kombinaciji sa svim našim tečnostima uključenim u moj prodor, počeo je da proizvodi šljpkavi zvuk! Mora da je i Maja primetila i počela da pravi slične zvukove sisanja kako bi poništila zvuk mog kurca koji se izvlači i zatim ponovo gura tetkinim ljuljanjem.

Ovo me je samo učinilo još življim da zamislim njenu sliku kako sisa Lilinu dojku! Ovoga puta je bilo nesvakidašnje zadovoljstvo, pošto se pokret samo nastavio iako sam mogao samo da poželim pauzu.

Ali tetka Lili nije znala šta se dešava tamo dole ispod pokrivača i da sam njenu ljupku ćerku nabio na kolac, napumpavajući je… ponovo.

Ovo se nastavilo sve dok se konačno nisam onesvestio, ili zaspao, sa svojom tvrdom, mladom kitom u njoj bez mogućnosti da pobegnem.


Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Sex na javnom mestu

Imao sam 18 godina i radio sam u Rusiji na gradilistu,poske 6 meseci doslo je vreme da se krene kuci.Iz tog grada gde sam radio treba da se putuje od 12-14 sati vozom do Moskve

Nisam očekivala ovo

Vratio sam se sa sastanka oko 14h. Jelena, bivša devojka mog super druga, bila je kod mene u stanu i čekala me. Kada sam došao, završavala je pripreme za izlazak. „Čekala sam te“ rekla je

Bludničenje moje žene

Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog