Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebanje bez puno truda i novca

Odmah po završetku studija imao sam sreće da nađem posao u struci – turistička agencija iz Beograda ponudila mi je posao vodiča koji sam oberučke prihvatio. Meni je to bio posao iz snova a uz to i neophodna finansijska injekcija, a njima je hitno trebao neko da ode na teren i pomogne turistima kojih je tog leta bilo znatno više nego što su očekivali. Dobio sam avionsku kartu za Egipat i rok od tri dana da spakujem stvari za tromesečni boravak u ovoj zemlji.

Na aerodromu sam okupio putnike i pri obraćanju primetio nekoliko zanimljivosti. Grupa je bila velika i šarenolika – bilo je dosta porodica i parova, ali je bilo i devojaka i žena koje su već bile obučene za more – u majičicama, suknjicama, šorcićima, japankama i sandalama, a ja sam apsolutno bio u centru pažnje i sve su me pažljivo slušale. Raspoloženje je bilo odlično i brzo smo sleteli u Hurgadu, gde su nas sačekali tamnoputi arapski šoferi koji su zviždukali kada su videli zgodne srpkinje kako se ukrcavaju u njihov autobus.

Seo sam napred, na mikrofonu pozdravio goste i poželeo im lep odmor. Glas mi nije podrhtao jer sam nekako osećao da mi predstoji nezaboravno leto.

Kako sam upoznao Lidiju?

Nakon jutra u kome sam razvezao goste, najavio sam popodnevna okupljanja u holovima hotela na kome bih im dao sve potrebne informacije i predstavio im izlete. Išao sam od hotela do hotela, sve je išlo po planu, a onda sam došao do velelepnog hotela Hilton sa pet zvezdica, za koji sam znao da je najskuplji od svih koje smo tog leta radili, a u kome smo imali samo nekoliko gostiju.

U holu me je sačekao mladi bračni par sa malim detetom i jedna gospođa koja je sama došla na odmor. Već na aerodromu primetio sam njenu gusto kovrdžavu dugu plavu kosu, ten koji je već bio taman i krupne oči koje su gutale svaku moju reč. Iako je imala negde oko 45 godina, izgledala je sjajno – preko gornjeg dela kupaćeg imala je mrežasti ogrtač koji je više pokazivao nego skrivao, a obukla je kratak šorc i obula japanke. Na spisku putnika video sam da se zove Lidija. Seksi ime, zar ne?

Dete bračnog para bilo je kenjkavo pa su mi kratko rekli da su već mnogo puta bili u Egiptu i da nisu zainteresovani za izlete pa su otišli u sobu, nakon čega sam u separeu ostao sam sa zgodnom gospođom.Razgovor je bio prijatan, šalili smo se i smejali, a ja nisam mogao da odlučim gde da gledam – da li u te krupne crne pohotne oči, njene bujne grudi koje su kipele iz kupaćeg ili u zgodne, koščate noge koje su se završavale prelepim stopalima. Po pocrnelim grudima imala je bezbroj pegica od sunca, što me je veoma napalilo.

Pročitaj i ovo : Tetka i ja sami u vikendici

Rekla mi je da želi da ide ne nekoliko izleta i bez problema mi je dala novac – više nego što je trebalo. Iz velikog kožnog novčanika je izvadila krupnu novčanicu, a ja sam primetio da ne nosi burmu. Kada sam krenuo da joj vratim kusur – odbila je i uz širok osmeh mi rekla da mogu da je častim pićem. Čini mi se i da je namignula, a ja sam obećao da je vodim na to piće prvom prilikom. Nažalost, nisam mogao da ostanem i odmah je počastim jer su me već čekali gosti u drugim hotelima, ali sam otišao obuzet Lidijom i celo veče sam mislio na nju.

Za dva dana je došao na red izlet u Kairo za koji se i Lidija prijavila i radovao sam se tome što ću je ponovo videti. Pošto je Kairo dosta udaljen od Hurgade u kojoj smo bili smešteni, a uz to i zbog velikih vrućina, na izlet se kreće u 1 ujutro, kako bi se stiglo na vreme i posetili najvažniji lokaliteti pre nego što „udare“ najveće vrućine.

Autobus je išao od hotela do hotela i skupljao pospane goste, a kada smo došli do Hiltona, video sam Lidijinu bujnu plavu kosu kako prilazi autobusu. Ušla je i pogledala unutrašnjost autobusa, a kada me je primetila kako sedim odmah iza vozača, smestila se sa mnom u sedište.

„Ja ću ovde, sa tobom. Može?“

„Naravno, raskomotite se“, odgovorio sam i dao znak vozaču da krene.

Obratila mi se ozbiljno:

„Ti i ja imamo problem.“, rekla je ozbiljno, na šta sam se okrenuo ka njoj i ispitivački je pogledao.

„Prvo, nemoj da mi persiraš. drugo, obećao si mi da ćeš da me častiš pićem i nisi.“

Nasmejao sam se i izvinio se, obećao sam da ću da je častim ne jedno, već tri pića, i ručak ako treba, i oslovio je sa ti, dodajući da smo slična generacija, što ju je obradovalo i nasmejalo.

Vozili smo se mračnim putem kroz pustinju, a u autobusu je bila uključena klima. Lidija, ponovo u šorcu, majici i japankama, naslonila se na moje grudi, nabijajući mi svoju kovrdžavu kosu pod nos. Prebacio sam duks preko nas kako bi nam bilo toplije. Lidija se sve više privijala uz mene i ušuškavala, a desna ruka joj je bila na mom stomaku i nežno me je njom mazila. Spustio sam se koliko sam mogao, kako bi joj bilo udobnije i kako bih joj dao znak da mi njeno društvo prija.

Podigla mi je majicu i krenula da me mazi po stomaku, na šta sam ja počeo da nju češkam po dnu leđa. Tiho je zaječala i uradila nešto čemu sam se nadao – zavukla je ruku u moje bermude, lako našla put do gaća i svojim dlanom dodirnula moj kurac koji je već uveliko bio tvrd kao kamen.

„Mmmm…“, rekla je, i podigla glavu ka meni. U mraku sam video odsjaj njenih krupnih, pohotnih očiju i krenuo sam da je poljubim, što je ona naravno prihvatila. Uvalio sam joj jezik u usta i osetio tragove kafe i duvana, ali njihove prijatne tonove. Bila je spretna sa jezikom, sjajno se ljubila, a još spretnija sa rukom kojom je uveliko drkala moj kurac na istovremeno čvrst i nežan način, pokazujući veliko iskustvo.

Pošto sam potpuno izgubio razum, na trenutak sam je uhvatio za ruku, dajući joj signal da stane.

„Svršićeš?“, pitala me je šapatom, na šta sam se nasmejao.

Oslušnuo sam autobus i delovalo mi je da svi spavaju.

„Ma da nas ne čuje neko“, šapnuo sam joj na uvo, probijajući usta kroz njenu gustu kosu, što ju je dodatno napalilo.

„Ne brini, neće niko“, šapnula mi je i spustila se.

Podvukla se pod duks kojim smo bili pokriveni, spustila je moje bermude i gaće i počela da mi puši.

Bila je tako vešta da to nikada pre (a ni posle) nisam doživeo. Ljubila ga je, lizala, sisala, grizla, dahtala u njega, kao da je komunicirala sa kurčinom koja se zbog toga pretvorila u čudovište. Rukom ga je nežno mazila, povremeno nabijajući svoje oštre nokte u jaja, što mi je stvaralo neverovatan užitak.

Mislio sam da ću pući.

Pogledao sam vozača preko ogledala i činilo mi se da ne vidi šta se dešava samo nekoliko metara iza njega. Vozio je, slušao arapsku muziku i gledao pusti mračni put, osvetljen samo njegovim farovima.

Povukao sam joj glavu ka sebi i šapnuo:

„Au bre, ti nisi normalna, šta mi radiš!“

Osmehnula mi se i krenula je da spušta glavu kako bi nastavila pušenje. Zadržao sam je i šapnuo:

„Čekaj, gde da prskam?!“

Opet se nasmejala i samouvereno spustila glavu kako bi nastavila da ga duva.

Ljudi moji, šta je to bilo! Sakrivena ispod duksa, u ritmu arapske muzike koja je išla sa razglasa pušila je kurac tako vešto, da sam, kada sam došao do vrhunca, čvrsto stegao njenu glavu i krenuo da joj punim usta spermom. Uživala je. Nabila mi je nokte u butine i jaja, usisavajući svaku kap u sebe kao da niti jedna ne sme da padne na sedište ili garderobu. Cela eksplozija joj je završila u ustima i ona nije imala nikakav problem da je ukroti u svom organizmu.

Kada se pulsiranje malo smirilo, pridigla se i pogledala me, samo malo čupavija nego pre. Poljubila me je, što nisam mogao da odbijem i ponovo sam uživao u njenoj veštini ljubljenja.

„Najjača si.“, procedio sam joj u uvo i ponovo je poljubio.

Pribila se uz mene, telom mi dajući znak da želi svoj deo.

Bio sam tako napaljen da bih mogao da svršim još pet puta, a prema toj ženi sam osećao takvo divljenje da sam želeo da je zadovoljim koliko god mogu.

Zagrlio sam je desnom rukom a levom joj otkopčao dva dugmeta na belom šorcu i osetio mrežaste gaćice. Bila je savršeno depilirana, glatka i bez ijedne dlake, a pička joj je bila tako vlažna da se cedila. Kako sam joj dodirnuo klitoris tako se napela i uzdahnula, da sam instiktivno pogledao u vozača koji i dalje ništa nije slutio.

Krenuo sam da joj trljam klitoris, u ograničenom prostoru i uslovima želeći da ovoj preiskusnoj ženi pokažem sve fore koje znam, iako ih nije bilo mnogo. Malo sa jednim prstom, pa malo sa tri. Prijalo joj je, i te kako. Grizla mi je uvo, šapućući mi stvari koje su me tako palile da mi je kurac ponovo bio tvrd kao da nikada više neće pasti. Ubacio sam joj jedan, pa dva prsta u vlažnu picu i čuo njen jek.

„Bravo mali… Toooo… Tako, tako… Jaooo, šta ću da ti radim…“

Te reči, taj seksi glas i zadah u kome se osećala kafa terali su me u ludilo. Jednom rukom sam joj džarao klitoris, a drugoj sam joj prebacio duks preko leđa, kako neko slučajno nešto ne bi video. Osećao sam njene odlične, čvrste sise i ukrućene bradavice na sebi, nadajući se trenutku kada ću moći da ih vidim, pomazim i posisam.

Svršila je tako intenzivno da je morala da me preko majice zagrize za rame da ne bi krikom probudila ceo autobus. Mislim da mi je ostavila trag cele vilice na koži ali mi je to prijalo jer takav ženski orgazam još nisam doživeo. U trenutku ekstaze palo mi je na pamet da ću odmah kada se vratim u Beograd istetovirati taj zagriz na svom ramenu, kako bih sačuvao uspomenu. Kakav ludak.

„Svaka čast“ šapnula mi je, ljubeći me ponovo.

Dok smo se ljubili, osetila je kamen u mojim gaćama i šapnula mi:

„Jedva čekam da ga vidim. I da ga opet posisam.“

Bio sam van sebe od sreće.

Primirila se i zaspala na mom ramenu, a ja sam gledao u mrak i razmišljao da li se ovo stvarno dogodilo.

Oko sat vremena kasnije, vozač je zaustavio autobus i stali smo na pauzu. Svitalo je, pospani putnici su izlazili na veliki parking i delovalo je kao da niko nije ni slutio šta se maločas desilo u autobusu kojim su putovali.

Obilazio sam grupe putnika da proverim da li je sve u redu i odgovarao na uobičajena pitanja – kada stižemo, šta ćemo prvo videti i tako dalje.

Video sam Lidiju koja se malo izdvojila od grupe i pušila cigaru, koja joj je neviđeno dobro stajala. Osmehnula mi se i rekla:

„Uh, znaš koliko sam čekala na ovu cigaru.“

Nisam pušač, ali sam mogao da zamislim koliko.

„Koliko još?“, pitala me je.

„Sa tobom, koliko god želiš“, odgovorio sam, namigujući joj, na šta se široko nasmejala, pokazujući svoje bele zube.

Prva kurčina je mnogo važna.

Vraćajući se iz škole svratila sam u poslastičarnicu da kupim sladoled. Kad sam došla na red da platim zaključila sam da nisam imala ni dinar u džepu.– Izvinite, ništa, zaboravila sam novac, – rekla sam

Nedojebana pička naše gazdarice

Tu gde smo se doselili kao podstanari su uglavnom bile stambene privatne kuće. Bilo je to naselje na periferiji grada, jer su tu kirije bile daleko manje nego u samom gradu. Iznajmiti smo stan na

Divlje tucanje

Imam 36 godina, nisam visoka, svega 160cm, teska 50 tak kilograma. Izvajano vretenasto telo dugih nogu sa čvrstom kruškastom stražnjicom i sa dve čvrste dojke, ni premale, ni prekrupne, koje su ukrašene sa dve bradavice