Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex-poker

Već duže vreme sam sa drugaricama gledala klipove na internetu kako se studenti po Americi tucaju na njihovim žurkama, igrajući se pritom raznih igara uz rulet, karte ili izvlačenje ceduljica.
Živela sam u stanu sa još dve drugarice. Sve tri smo imale momke, kao i redovan seks sa njima. Prepričavale smo između nas kako smo se tucale, a znale smo i da noć završimo u jednom krevetu mazeći se i tucajući se vibratorima. Pošto smo dovoljno iskusne u seksu sa muškarcima i probale seks sa ženama, smatrale smo da treba da učinimo još jedan korak napred, tj. da imamo grupni seks.
Nismo se plašile reakcije muškaraca, jer smo verovale da će svaki od njih pristati da za jedno veče potuca tri devojke. Pažljivo smo razmišljale kako da organizujemo to veče i kako da probijemo led. Osmislile smo da to bude neka proslava, uz piće koje će biti glavni pokretač i smislile smo par igara koje bi trebalo da nas poguraju ka grupnom seksu. Prethodnih dana smo nabacivale našim momcima, dok bi imale seks sa njima, kako smo primetile da gledaju naše cimerke i da sigurno maštaju o tome da i njih potucaju. Reagovali su osmesima, a svaka je rekla – možda se i to može destiti ako mene potuca njen dečko.
Te večeri smo se okupili u atmosferi koja je bila potpuno prirodna za nas jer smo živeli opuštenim studenskim životom. Sve tri smo bile u ultra kratkim suknjicama i dekolteima i koristile smo svaku priliku da im naglasimo kako želimo da se oderemo od kurca, kako ćemo im ga pušiti kada se završi zabava.
Uz piće i muziku predložile smo da odigramo partiju pokera. Često smo se kartali, pa je i to bilo normalno za sve. U šali sam predložila da možemo odigrati u nešto, pošto uvek igramo na prazno. Momci su predlagali večeru, sitne pare, da igramo u piće, dok ih Stefana nije iznenadila i predložila da igramo u skidanje. Malo zabezeknuti i iznenađeni hrabro su prihvatili izazov. Maja je delila karte, a atmosfera je nekako utihnula.
Posle nekoliko partija, Stefana u brusu i gaćicama, Maja u brusu i suknjici, ja, Stefanin Darko i Majin Ivica kompletno obučeni, a moj Uroš samo u gaćama. Videlo se da mu je kurac porastao, baš kao što su se videle i Majine bradavice.
Igra se nastavljala dalje, odeća letela na sve strane uz aplauze i zviždanje. Prave ovacije su doživele Majine grudi koje su bile ekstra velike, Urošev obrijani kurac i na kraju skidanje Stefaninih tangica. Ostali sa po još kojim komadom odeće, ali sa balama na ustima i leptirićima u stomaku. Kako su dva igrača bila bez odeće, a hteli su da igraju, predložila sam da svako napiše po tri zadatka na parčetu hartije koje će morati da izvrši onaj ko bude izgubio partiju, a nema odeću na sebi. Ne znamo šta su momci pisali, ali nas tri smo imale dogovorene zadatke.
U sledecoj partiji sam skinula brus i ostala u gaćicama, Darko je ostao go u narednoj partiji, a onda je izgubila Maja. Izvukla je zadatak na kome je pisalo sledeće: Potrebno je staviti povez na oči i onda svakom od muškaraca pušiti kurac 30 sekundi i nakon toga pogoditi kojim redosledom su se muškarci menjali. Ako pogodi onda je zadatak rešen, koliko promašaja bude imala toliko čaši votke mora da eksira.
Ćutanje, neverica, dečko je gleda. Ohrabrila sam ga kada sam mu rekla da ću mu ja pušiti, dok Maja bude pušila mom dečku. Nasmejao se i shvatio igru.
Maja je sedela na stolici, dok joj je Stefana vezivala oči. Prvi joj je prišao moj dečko i stavio joj ga u usta. Pušila ga je polako. Prijao joj je nepoznati kurac u ustima, baš kao što je i Urošu prijalo da mu ga druga devojka puši. Ono sto sam obećala, ispunila sam Ivici. Stavila sam ga par puta u usta gledajući ka Urošu koji se nije bunio. Onda je Maja pušila Ivici, pa Darku. Pogodila je redosled tako da smo nastavili dalje.
Stefana je izgubila i izvukla mušku karticu na kojoj je pisalo da poljubi dečka. Nakon toga, izgleda svesno, oni koji su bili obučeni izgubili su partije tako da smo svi bili goli.
Uroš je predložio da ponovo napišu svoje zadatke, jer kada su pisali prvi put nisu znali o čemu se radi. Pristale smo i nastavili da igramo.
Stefana je izgubila i izvukla karticu na kojoj je pisalo da mora da se naguzi i da je tucaju narednih minut vremena dva momka, ali da nijedan od njih nije njen dečko. Jedan je tuca otpozadi, a drugom puši, a onda se okrene i uradi isto. U svakoj pozi to traje pola minuta. Namestili smo se da ih gledamo. Maja i ja smo sedele pored Darka da mu pomognemo da odgleda Stefanu u njenom porniću. Uživala je po prvi put u životu sa dva muškarca, dok smo nas dve preplitale jezicima oko Darkovog glavića.
Igra se rasplamsala, svi su se opustili, kada smo predložile da krenemo na novi nivo igre. Ovako smo se zagrevali po pola minuta, ali smo htele da krenemo na žešći i konkretniji seks. Pošto su bili uzbuđeni i blizu orgazma, htele smo da ih počastimo, pa smo ih stavile da sede na tri stolice, a nas tri smo klekle ispred njih. Navile smo sat da zvoni na jedan minut i počele da im pusimo. Po isteku svakog minuta smo se menjale u krug. Momci su uživali, a nas tri smo se prebacivale sa jednog kurca na drugi. Konačno smo doživele promenu. Prvi je svršio Darko u Majinim ustima, Maja mi se odmah pridružila i uhvatila i deo Uroševog orgazma, dok je Stefana popušila Ivici.
Momci su bili oduševljeni i željno su iščekivali da vide kako će se nastavak večeri odvijati, dok smo nas tri otišle do kupatila da se umijemo od sperme. Kada smo se vratile, posedale smo na krevet, jedna pored druge i pozvale ih da se sada oni počaste nasim pičkicama. Lizali su nas menjajući se na nama, tucajući nas prstima. Mi smo se uzajamno ljubile, mazile po grudima, vrištale.
Prvi koji se oporavio bio je Darko, koji je stavio kurac Maji. Ja sam tražila Ivicu, da mu ga pušim, kako bih ubrzala njegovog oporavak, dok je Stefana guzom okrenuta Urošu već uživala u njegovom kurcu. Posle malo pušenja, kurac je bio tvrd i naterala sam ga da sedne na krevet. Zajahala sam ga. Sve tri smo uživale u jebanju sa drugim momcima. Znojavi, goli i napaljeni, jebali smo se i uživali.
Sada je Darko mene jebao otpozadi, pušila sam Ivici, dok je on lizao Majinu pičkicu. Stefana je jahala Uroša. Svi smo se tucali i tucali i tucali.
Sa kurca na kurac, sa jezika na jezik, doživela sam jak orgazam. Maji je Darko svršio u guzu, Ivica se na kraju ispraznio po Stefaninom stomaku, dok je Uroš svršio po mojim grudima.
Jutro smo dočekali nastavljajući da se tucamo. Po prvi put u životu sam probala sendvič, Maja je imala čak tri u sebi, a Stefana je uživala dok sam joj lizala pičkicu, a dečko je tucao u guzu.
Pojavilo se sunce. Tek je bila subota. Vikend pred nama…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Razjebana i srećna

Posedujem malu porodičnu firmu. Pravimo i prodajemo nameštaj.Ja sam direktor, žena finansijski direktor, imamo dvadesetak zaposlenih.Kad smo kod zadovoljstva, sa ženom sam odavno provalio da nema većeg zadovoljstva od dobrog sexa.Sticajem okolnosti smo se upoznali,

Poželjna mamica

Zadnjih godina sam bio na moru u Crnoj Gori, u jednom malom mestu. Odlična plaža, čisto more, lepi ljudi. Kako su dani i godine odmicali, tako smo se upoznavali izmedju sebe. Već prvog leta mi

Seks sa kozmetičarkom

  Bivši dečko mi je predlagao da probamo trojku na šta sam ja odmah rekla da bih volela da probam sa devojkom. Raskinuli smo ali je meni želja da probam seks sa nekom devojkom ostala.