Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Matematika

Jedno toplo popodne, dok sam radio u radioni, zazvonio je mobilni. Bila je Lucija. moja ćerka. „ Tata, imaš li vremena danas predveće, došle bi ja i Lana da nam pokažeš matiš, imamo ispit u ponedjeljak, a puno nam toga nije jasno.“ „ Naravno da imam, samo dođite, ili da ja dođem po vas autom?“ „ Ne, lepo je vrijeme, provozaćemo se biciklima okolo i na povratku doći kod tebe“ „ Ok, samo čini mi se da se sprema nevreme , sa zapada dolaze oblaci, nemojte da vas uhvati.“ „ Ne brini, sve će biti u redu, ćao“ Ja sam prekinuo s radom, sredio stan, naložio centralno da nam bude toplo i otišao po sladoled, sokove i meso za večeru, jer goste treba i nahraniti. U međuvremenu se natmurilo, kao što sam i mislio i počeo je gadan pljusak, a i naglo je zahladilo. Lucija i Lana su dojurile za par minuta nakon početka pljuska, sve mokre do kože.

 
Bile su obučene u pantalone koje su se priljubile uz njih kao druga koža ,  majice preko kojih su se ocrtavali oblici njihovih mladih sočnih tela. Lucijine sisice su napele tanku tkaninu , preteći da šiljastim bradavicama probiju majicu, dok su se Lani ocrtavale krupne polulopte s bradavicama kao šumske jagode. Lana je bila još nešto niža od Lucije, ali popunjenog stasa, smeđe duge kose i lepih bademastih očiju, nije bila lepotica, ali simpatična curica, kojoj nebi dao njenih 19 godina, izgledala je puno mladje. Pojurio sam ih u kupatilo da se istuširaju toplom vodom i osuše fenom.. Lucija nije imala kod mene nikakvih suvih stvari, pa sam pronašao jednu svoju i jednu sinovu trenirku i dve majice i to im dao da se presvuku. Dok se iz kupatila čuo veseli cvrkut moje ćerke i njene prijateljice, ja sam im skuvao vruć čaj. Kad su izašle svi smo prasnuli u smieh, jer je Lani sve bilo predugačko , a Ani preširoko. Seli smo za sto, svaka s jedne strane, ja u sredini i počeli raditi.

Nije mi bilo lako, sa svake sam strane imao mladu lepu mirisnu mačkicu, a nisam znao ima li šanse da bar jednoj uvalim kurčinu, jer sam bio prilično napaljen zbog njih, ali i višednevnog posta , Jedno su vreme lepo slušale, ali onda je pala koncentracija i počele su kukati kako je ta matiš smrtno dosadan , prava muka. „ Ovako dalje ne ide, hajdemo malo razbiti dosadu, pa se poigrati uz rad.“ Odlučio sam ih malo animirati. „ Kako, hajde predloži“ Odgovorila je Lucija, uz vragolast smešak, pogledale su se i veselo nasmejale. „ Ovako, ja zadam zadatak, ko ga ne reši ima kaznu po izboru onog ko riješi. Ako rešite obe imam kaznu ja po izboru one koja reši brže, a ako ne rešite nijedna onda kaznu dajem ja obema “ „ Odlično, probajmo, jer ovo je stvarno dosadno do zla boga“ Odgovorile su uglas.

Prvi zadatak nije rešila Lucija, Lana joj je naredila da joj mora doneti još čaja. Drugi zadatak nije rešila Lana, Lucija joj je naredila da mora reći što joj je rekla na putu ovamo. Malo se pobunila da to nije fer, ali kad smo oboje rekli da nema izbegavanja i da će ona imati isto priliku zadati zadatak bilo Luciji ili meni, pristala je i nevoljno priznala da je rekla kako bi se rado pomazila s Lucijinim ocem, tj samnom, no tek kad joj je Lucija ispričala kako smo se poigrali zadnji put, a i samo onako platonski jer nije spremna ići predaleko. Bio sam prijatno iznenađen i rekao da bi i ja to s velikim zadovoljstvom učinio ako žele još i danas. Nisu komentirale dalje, odlučio sam ne navaljivati previše i zadao sledeći zadatak, pazeći da bude lak da ne izgube volju. Rešile su obe, Lana prva pa je ona meni zadala zadatak da moram reći šta mislim o noj. „ Liepa si i seksi mačkica, mogu ti reći da me opasno pališ, voleo bi pomaziti tebe i Luciju zajedno“ Odgovorio sam , obe su pocrvenele, no opet nisu odgovorile pa smo nastavili.

Nije rešila Lucija, a Lana jest, pa joj je postavila zadatak da mora ispričati što je predložila na putu. Lucija se očigledno ufurala, bez srama je rekla da je predložila da Lani pokažemo kako je seks prijatan, a onda i nju nežno razdevičim, da nebude jedina nevina cura u razredu. Rekao sam da sa zadovoljstvom prihvatam, može li odmah? „ Ne, idemo dalje, nije to tako jednostavno, treba nam još puno da se opustimo“, uglas su zacvrkutale. Temperatura među nama je rasla, jedva sam se suzdržavao da ostanem priseban, a i s njima je očigledno bila slična situacija. Nakon sljedećeg zadatka Lucija je bila pobednik i naredila Lani da skine majicu , na što je ova oštro protestovala, no na obostrano naše nagovaranje skinula ju je , a njene krupne polulopte izazvale su buru u mojim gaćama , makar ih je prikrivala rukama . Bilo je već jako toplo, tako da nije bilo opasnosti od prehlade, a i atmosfera se zahuktavala.. Bio sam zadovoljan, jer su počele raditi i truditi se još bolje.

Uzbuđivala me njihova blizina, mirisi i dodiri ispod stola, slučajni ili ne. Sto je bio mali, pa su nam se kolena doticala, a one nisu izbegavale dodir. Sledeći su zadatak rešile obe i ja sam morao skinuti svoju majicu.. Isto se dogodilo i Luciji. Koja nije skrivala svoje lepe tvrde sisice, a onda kad je izgubila Lana Lucija se duboko zamislila. „ Lana, moja je kazna da poljubiš tatu u usta.“ Ja sam ćutao, a u stomaku su počeli žmarci, no Lana je rekla: „ Nismo se tako dogovorile, ali ako želiš, može, samo pazi kad ja dođem na red“ „ Može, nema više ograda, slažeš li se tata?“ „ Slažem se, dakako, pa to je igra, a i koristi, vidiš da nam ide posao odlično „ Lana se nagnula prema meni i lagano priljubila svoja usta uz moja, a ja sam ju zagrlio oko vrata i usnama se poigrao po njenim. Pocrvenela je kao paprika, ali se nije bunila. Sledeći zadatak namerno sam dao lakši da pobede. „Skidaj gaće“ Uskliknula je Lucija, a meni nije preostalo drugo nego da ustanem i skinem gaće preko sad već dignutog kurca, koji je iskočio kao gumena palica. Lana se pravila da ne gleda, no video sam da su joj se oči raširile i malo je obliznula usne. Sledeći je zadatak rešila Lana i vratila Luciji zadatak da se mora samnom poljubiti u usta.Lucija i ja poljubili smo se strasno, mutilo mi se pred očima, a kurac samo što nije eksplodirao Lana je i dalje bila crvena u licu, a pomalo i ja i Lucija. Igra je postala prilično napeta..

„ Hajde, još jedan zadatak, pa idemo na večeru, slažete li se?“ pokušao sam na neki način doći do prilike da bar jednoj uvalim užarenu kurčinu, a nisam bio siguran da bi jedna dala u prisustvu druge. „ Baš je zanimljivo, možemo još par zadataka“ rekla je Lucija, a Lana je potvrdila da bi radije stala , no nekako kao da bi se dala nagovoriti na dalje. „ OK, dakle da vidimo ovaj, a onda ćemo odlučiti šta dalje“ zadao sam jedan srednje težak zadatak. Lana ga nije rešila i sad joj je Lucija naredila da skine donji deo trenirke. Stisnula je noge koliko je mogla, no ipak je skinula trenirku ispod koje nije imala gaćice. Pičkica joj je bila skoro sasvim gola, sa tek naznakom retkog busenčića svilenkastih dlačica. Brzo je sela i zadao sam im sledeći zadatak. Lana je sad već bila očigledno dekoncentrisana, pa opet nije rešila. „ Šta da ti sad zadam, a, setila sam se, moraš tatu primiti za kurac i malo ga podrkati“ rekla je Lucija glasom promuklim od uzbuđenja „ Ne, to ne može, preterala si, pa to nije prirodno“ Negodovala je Lana sva crvena u licu dok su joj ruke drhtale. „ Dogovor, je dogovor, zašto nisi rešila zadatak?“ Rekao sam ja shvativši da je Lucija stvarno odlučila ići do kraja. Ustao sam i okrenuo se prema Lani, koja je drhtavim prstićima uhvatila kurac, napet kao puška, s jarkocrvenom glavom, bojažljivo ga obuhvatila i pomalo pomakla ruku gore dole natežući kožicu preko stabla. Dodir me ludo uzbudio, umalo sam opalio već u toj početnoj fazi.

„ Dosta, idemo još zadataka“ Veselo je zacvrkutala Lucija- Dodir golih nogu ispod stola palio mi je kožu, a i moj njima, video sam da su se napalile opasno. Sledeći zadatak Lana je rešavala jako dugo ali ga je rešila, a Lucija nije. Na moje iznenađenje umesto da traži Luciju da skine i ona donji dio Lana je tiho rekla: „ Tražim da ga staviš u usta, to želim videti uživo već dugo“ Luciju nije trebalo nagovarati. Ustao sam a ona ga je s guštom polizala od glavića do jaja, a onda stavila u usta glavić, pa i dobar deo tela. Mislio sam da je pređena granica i da sad sledi seks, no Lana je rekla. „ Ok, dosta, idemo dalje na zadatke.“ Jaja su me bolela, bio sam nadražen do ludila, a mačkicama je to bila igra. Zadao sam zadatak koji nisu ni jedna ni druga rešile. „ Tražim da mi dozvolite da vas obe izmasiram, a dok masiram jednu da mi druga pomaže“ „Odlično, baš mi treba dobra masaža, dugo se već nisam masirala“ Uskliknula je Lucija, ali Lana se nećkala: „To nije u redu, nisam to nikad radila, a užasno me sram, ne mogu ja to“ „ Ma daj, nemaš pojma kako je to dobro, evo ja idem prva“ Lucija je skinula svoju trenirku i ispružila se na kauču. Ja sam je zajašio, seo joj na bokove, dok se kurac uvalio duž žlijeba njene guze. Ulje sam imao pripremljeno, namazao sam ruke i počeo s masažom ramena. „ Hajde, Lana, masiraj joj ti noge, takav je dogovor.“ Rekao sam ne želeći da ostane po strani i eventualno čak odustane. Nisam znao dokle će devojke ići, no već sada je situacija bila veoma napaljena. Lucija se opustila i izmasirao sam joj vrat, ramena, leđa i prešao na guzove. Pomerio sam se malo dole i podigao se u klečeći položaj , ona je blago raširila noge, tako da je kurac upirao u same usmine njene pičkice. Osetio sam da je Lana masira po natkolenicama i unutarnjoj strani bedara, sve do moje guze .

Kad sam mislio da će Lucija malo podići guzu, pa da joj kurac uleti ona je rekla: „ Dosta, sad je red na Lanu, hajde da nju izmasiramo, pa idemo još na jedan krug zadataka“ Ustao sam a kurac je štrčao kao antena ispred mene. Nisam se usudio protestovati da ne odustanu od igre, pa da ostanem suvog kurca, sad kad je već mirisao vlažnu pičkicu. Lana ga je gledala raširenih očiju, no legla je na Lucijino mesto i ja sam je opkoračio zauzevši položaj kao malo pre na Luciji. Dok sam sedao vidio sam da joj je Lucija malo jače povukla noge širom, tako da su jaja upala u prostor između guzova a kurac je strčao iznad njene guze. Šta to radiš, Lucija, sramota me je, nemoj“ Opirala se malo Lana, no nije stisnula noge. Počeo sam s masažom od vrata nadole. Bila je čak malo i predebela, no glatke čvrste kože. Pomalo sam se kružnim pokretima spuštao niz leđa, a kad sam se približio lepoj, obloj i jedroj guzi osetio sam da se i Lucija s donje strane približila skroz do moje guze, draškajući mi jaja i njeno međunožje do same pičkice. Sagnuo sam se u gornjem delu i podigao guzu u klečeći položaj.

Počeo sam Lanu ljubiti po vratu, a Lucija me uhvatila za kurac drkajući ga i vrhom mazeći Laninu pičkicu: Pod glavićem sam osetio da pomalo prstima druge ruke širi latice pripremajući teren za mog glavonju. Lana je počela uzdisati, očigledno se jako uzbudila. „ Lepo je, jako lijepo, ali ja to nisam radila, nemogu, boleće me, nemojte…“ Povukao sam se niže, uspravio gornji deo tijela, a Lana je podigla guzu i moj je glavić polako utonuo među njene usmine. Pičkica joj je bila sva rosna, nabubrela od uzbuđenja, zrela za ubod. „ Vidiš Lana da ništa ne boli, biću nežan , uživaćeš jako“ tepao sam joj pomalo povećavajući pritisak . Povukao sam se koji centimetar par puta i pomalo vraćao , svaki put sve dublje , dok se njena pičkica vlažila i otvarala. Lucija ju je draškala po klitiću i usminama jednom, a mene po jajima i guzi drugom rukom, „ Ne i ne, bojim se i neću, ako ti Lucija hočeš ja ću se dići i gledati, to može ali ja neću“ Gotovo je zaplakala Lana, stisnula noge i okrenula se na bok, te izvukla ispod mene. „ Ok, jako rado, nek ti bude žao, ali obečaj da ćeš opet probati kad vidiš da ide bez problema“ Rekla je Lucija i legla na kauć na leđa, raširivši noge, a ja se nisam dao moliti, kleknuo sam između njenih butina i počeo joj maziti unutarnju stranu butina. Što sam bliže dolazio pičkici bilo je sve sluzavije , očito se opasno napalila.

Sagnuo sam se i poljubio joj busenčić, pa jezikom pokupio sokove oko pičkice, a onda povukao jezikom potez od čmara do klitića, od čega je zaječala. Još sam malo kružio oko kliće, a ona je prostenjala.“ Daj mi ga, nemoj me više mučiti, želim taj tvoj veliki kurac u sebi“ Pošao sam usnama preko trbuha i sisa do usana, a kad smo se poljubili i kurac je došao na pravo mesto, jednim trzajem je uletio u nju do jaja, na što se sva stresla i počela pomerati guzu prema meni i nazad, dok sam ja podigao bokove prepuštajući joj da meša po svojoj želji. Imao sam teškoća da ne svršim isti čas, želeo sam ga sačuvati po svaku cenu i za Lanu, pa sam ga izvukao i rekao:“ Dođi gore, nek Lana vidi što znaš“. Promenili smo se, ja sam legao na leđa , a ona je zajašila na kurčinu i počela se dizati i spuštati stenjući i jecajući sve više. U tom sam položaju mogao dugo izdržati, znao sam to odranije. Uhvatio sam je za sise i mesio ih, a ona je brzo polegla po meni, poljubila me strasno , a onda svršila uz jako grčenje pičke i zalivanje mog junaka potokom sokova. Pogledao sam Lanu i video da sedi u fotelji, širom raširenih nogu i jednom rukom drka a drugom se dira po sisama. „ Hajde, dođi sad, vidiš da je to predivno“ Rekla je Lucija, podižući se s mene. Ja sam kleknuo pred Lanu, počeo je ljubiti po unutarnjoj strani bedara, a prstima milovati okolinu pičkice. Lucija ju je, na moje iznenađenje, poljubila i uhvatila rukama za sise, što sam iskoristio i pomerio se naviše da kurac dođe u pravi položaj. Njene su noge bile širom, pičkica rastvorena, sva sluzava i glavić je uklizio između latica bez otpora. Polako sam se pomerao napried osjećajući neizrecivo zadovoljstvo. Osetio sam otpor i samo malo jače gurnuo , kurac je uletio do jaja, a Lana samo jeknula, više od iznenađenja nego od boli. „ Joj, kako je velik, osećam da me svu raširio, a tako je lepo, baš kako si mi pričala Lucija.“ Očigledno su nešto takvo isplanirale, kurvice male. Počeo sam polako pumpati, uhvativši je za guzove, a Lucija ju je draškala po klitiću i sisicama koje je dohvatila desnom rukom. Imao sam predivan osječaj , mala uska pičkica milovala me kao svilena rukavica, a pri svakom izlasku kurac je bio sve mokriji , dok se pičkica napinjala za njim, kao da ga ne želi pustiti napolje. Nije trebalo dugo i Lana je zadrhtala, počela se nabijati sama na kurac i svršila uz jecaje. I ja sam bio gotov, brzo sam ga izvadio, a Lucija ga je spretno ulovila i čvrsto podrkala dok je on izbacivao spermu po Laninom stomaku. Kad samo se malo opustili obukli smo se i večerali. Od matiše više nije bilo ništa.
Javile su se kući i dogovorile sa Laninim rpditeljima da ostanu da spavaju kod mene.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Kako smo počeli…

– Pa ne znam baš… – odgovorila je na moje pitanje želi li ozbiljniju vezu sa mnom. – Pa kako ne znaš? – uzvratio sam. Oceni [Total: 0 Average: 0] Broj pregleda 153

Uspomena sa mora

Oo da,konacno je dosla ta cuvena sreda,kada sam kretala na more sa najboljim drugaricama.Ujutru smo krenule put Beograda,dosle smo oko podne na aerodrom,u kasne sate stigle smo u Tursku.Stizemo u hotel,u kome sam odma bila

U zagrljaju brata vojnika

Dve sitnice koje su se desile probudile su u meni neverovatan nemir i to bas sada u trenutku kada odlazim od kuce na godinu dana. Prvo sto me je uznemirilo bilo je prekjuce za vreme