Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mačkica

Maca je došla poslom u naš grad. Nikoga nije znala, pa se najviše družila sa mojom devojkom i sa mnom. U početku je bila malo stidljiva, ali se vremenom sve više opuštala i pokazivala svoje pravo lice. Momci su je interesovali, ali je tražila mnogo. Bila je prava probiračica. Voleo sam da je pecnem u šali, pa da vidim njene obraze kako crvene, jer su moje šale umele da budu dvosmislene, opasne…Ipak, kako je vreme odmicalo, sve više mi je vraćala istom merom, i moram da priznam da me je to uzbuđivalo.

I tako smo se družili,a ja sam umeo da je posmatram i na drugi način, a ne samo kao drugaricu moje devojke. Voleo sam da zamišljam kako ljubim njene predivne usne, ili čak u smelijim snovima, kako se te divne usne obavijaju oko mog debelog kurca. A, ona kao da je znala. Često je u mom prisustvu oblačila miniće i tesne majičice, a znala je i da mi namigne ponekad, onako vragolasto. Sve više sam bio uveren da se ispod one slike stidljive devojčice krije prava zavodnica. Živeo sam za trenutke kada svi skupa odemo na bazen, i da vidim Macu u kupaćem kostimu. Prosto sam je gutao očima! Maštu mi je još više raspalila moja devojka kada mi je rekla da Maca nikako ne može da nađe dečka koji bi zadovoljio njene kriterijume, a seks joj sve više nedostaje.
– Pričala sam joj o našim doživljajima iz kreveta i o tome šta sve radimo. Samo se obliznula i rekla: “Blago tebi!”
Od tog trenutka sam i je počeo da izazivam Macu. Sve češće sam pred njom paradirao bez majice, a ruku na srce imao sam se čime pohvaliti. Hvatao sam njene poglede na sebi i uzvraćao joj istom merom. Pogled mi je često šarao po njenim sisama, guzi…Znao sam da ću je imati!
To se i desilo, a evo i kako. Maca je jednog dana zamenila smenu, jer je morala do autobuske stanice da sačeka torbu koju joj je poslala majka. Zamolila me je da kolima dođem po nju i da je sa torbom odvezem kući. Naravno da sam prihvatio. Stigao sam na stanicu na vreme. Video sam je kako izvlači torbu iz gepeka autobusa i pritrčao da joj pomognem. Maca je na sebi imala suknjicu i tesnu majicu ispo koje su se šepurile njene sise utegnute u mega brusu. Seli smo u kola i pošli. Pogled mi je često lutao do njenih butina, koje su bile gole pošto joj se suknjica zadigla kad je sela u auto. Zamišljao sam kako ljubim te butine kada sam hteo da promenim brzinu. Međutim, pronašao sam Macinu butinu umesto menjača! Povukao sam ruku kao da sam je opario i izvinio se, na šta se ona samo nasmejala. Kurac mi je sve više pulsirao, tako sam je želeo! Najzad, stigosmo do njene zgrade. Lift nije radio, pa sam morao do sedmog sprata da nosim, ne baš laganu torbu. Kada smo stigli ušao sam u WC da se malo osvežim. Kurac mi je bio i dalje dignut, a ispod šortsa nisam imao gaćice. Izašao sam, seo u dvosed i skinuo majicu, koju sam stavio preko šortsa da mi se ne vidi kurac. ubrzo je stigla i Maca sa kafom i kolačima. Pričali smo, zezali se, kad ona reče:
– Šta si se pokrio tom majicom? Misliš da nisam videla da ti se kurac digao još kad sam sela u kola?!
Gledao sam je zabezeknuto.
– Milena (moja devojka) je bila u pravu! Pališ se vrlo brzo! Znači, napalio si se malo na mene! – nastavila je Maca.
– Pa, jesam se napalio…Šta ti je još Milena rekla? – upitah ja kao malo pribranije.

– Pa, svašta…A, ja bih volela da te isprobam…Odavno se nisam seksala! – reče Maca i kleknu ispred dvoseda, a između mojih kolena.

Sklonila je moju majicu i povukla šorts naniže. Pred nju je iskočila moja debela kita.

– Mmmmm…baš je onakav kako ga je Milena opisala…Volim debele… – reče Maca i halapljivo ga strpa u usta.

Bila je tako željna kurca. Videlo se da odavno nije pušila, a videlo se i da je iskusna. Ostvarila mi se želja da njena prelepa usta puše moju karu! Uspevala je čitavog da ga strpa u usta, da mi malo lizne i gricne jaja, što me je još više palilo. Zatim se namerila na glavić. Prvo ga je lizala, a zatim cuclala. Posle toga je nastavila da ga puši, i to kako! Brzim pokretima bukvalno je nabijala svoju glavu na moje koplje. Bližio sam se vrhuncu, a ona kao da je to znala, naglo ustade i reče:
– A, sada da vidim da li stvarno ližeš tako dobro, kao što tvoja devojčica kaže! – reče Maca, skinu svoju suknjicu i gaćice i sede na fotelju. Raširila je svoje noge i ispred mene se ukazala najlepša i najslađa pičkica koju sam u životu video…

Gledao sam u njenu mačkicu. Izdepilirana do poslednje dlačice, sa izraženim klitorisom i usminama. Prosto me mamila da je uzmem! Ipak, krenuo sam polako. Maca se namestila na fotelji, digla noge na moja ramena i ja sam krenuo. Prvo sam je ljubio, a onda sam joj olizao usmine. Maca je sve brže disala, a ja sam se bacio na njen klitoris. Bio je tako lep i veliki. Izražen i izbačen, mamio me je da ga ližem i grickam, što sam ja i radio.
-Mmmmmm…Tako je! – odobravala je Maca moje poteze.
Zatim sam je olizao celu i malo joj razmakao usmine. Nazirala se njena topla i rumena unutrašnjost. Krenuo sam lagano svojim jezikom ka tom rumenilu. Nestajao je mic po mic u toj preslatkoj ribici.
-Ooooohhhh…to mi radi…aaaaahhhh…kako je dooobroooo! Karaj me jezikom! – uživala je i naređivala Maca.
Svukla je i majičicu i brus, pa je uveliko mesila svoje prelepe sise. Ja sam za to vreme punio njenu picu jezikom. Pokreti su mi bili sve brži i brži, a i Maca je počela bukvalno da se nabija na moj jezik. Izvukao sam ga zatim iz topline njene pičkice i počeo da joj ližem klitoris, brzo i agresivno. U njenu macu sam gurnuo srednjak i sada je karao njime. To ju je dokusurilo. Ubrzo je počela da se uvija i grči, a zatim i da svršava. Počeli su njeni sokići da teku niz moj prst, a potom i niz ruku.
– Svršavam!!! Tooooo…aaaahhhh…mmmmmm… – nekontrolisano je vikala i vrištala Maca.
Kada se najzad smirila, pozvala me na dvosed i rekla mi da sednem. Kurac mi je bio strašno dignut i jedva je čekao da uleti tamo gde mu je i mesto. Opkoračila me je i polako se počela nabijati na moju kitu. Ja sam tek tada video njene sise iz blizine. Bile su savršene. Ne preterano velike, ali savršeno okrugle sa malim, predivnim bradavicama u sredini. Nabijala se na moj nabrekli kurac. Njena vlažulja ga je primala sa velikim zadovoljstvom do jaja. Mesio sam njene sise, a zatim ih i ljubio, lizao i na kraju sisao njene bradavice. To joj se dopadalo. Zatim sam svoje ruke usmerio na njenu divnu guzu. Jako sam je stisnuo i preuzeo kontrolu, jer sam je držeći za guzu, bukvalno nabijao na kurac. Zagrlila me i navalila se na mene, i na moje iznenađenje, počela da mi šapuće bezobrazluke na uvo.
– Oooohhh…tako je, macane…jebi meeee…moja pičkica voli kad se u njoj nađe nešto tvrdo…daaaa…tako je…puni me, puni meeee…..!
To me je još više palilo i punio sam je, punio…Tada Maca ustade i izrazi želju da joj ga dam od pozadi. Klekla je kao poslušna kuja na pod i naguzila se prema meni. Mačkica joj je bila kao na tacni. Kleknuo sam iza nje i gurnuo joj ga bez pardona do jaja. Samo se trgnula i rekla mi:
– To volim! Hajde, razbij je!
Meni je samo toliko trebalo. Uhvatio sam je za struk i krenuo. Nabijao sam ga svom silinom, dok je Maca vrištala i hrabrila me da nastavim tako. Onda se usparavila i rukama pridržavala za sto. Ja sam jednu ruku usmerio ka njenim sisama, dok sam drugom počeo da dražim njen klitoris. Ljubio sam joj vrat i bližio se svršetku. Pojačavao sam ritam, jer je i Maca bila pri kraju. Sve jače sam trljao njen klit, i to je dalo rezultata. Maca je počela da svršava i to prilično jako. Bila je strašno glasna, što je mene dodatno napalilo, pa sam zanešen njenim svršavanjem počeo da punim njenu rupicu. Poteklo je iz mene u nenormalnim količinama. Svršavali smo prilično dugo, a onda smo popadali na pod i gledali se. Bila je tako lepa. Spustila je nežan poljubac na moje usne i otišla da se sprema za posao.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Svastika

Tada sam sa ženom živeo u stanu,imao fiću kao i većina radnika,a fićo se kvario često,kao i svi.Tako mi je jednom otišla lamela,pa sam morao da skidam menjač,a pošto u stanu nisam imao kanal oterao

Čari Ibice

Oduvek sam maštala o grupnjaku. Pravom grupnjaku, sa mnoštvom isprepletanih golih klizavih tela. Imala sam nekoliko swing iskustava, dva na dva. Ali to nije baš zadovoljilo moja očekivanja, samo razmena partnera. Želela sam da osetim

Trojka u Grčkoj

Leto 2015 odosmo posle dugog vremena sami na odmoru bez dece,velika deca udata ozenjen.Moja zena 46 ja 48 jos u solidnoj formi,redovot sex bar dvaput nedeljno.Pre sexa uvek gledali pornice i mastali za sex sa