Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Maratonski sex

Sasvim slučajno sam pre neki dan sreo ženu sa kojom sam imao prvi seksualni osnos.Sreo sam Milju.Ona je tada bila devojka 5 godina starija,a ja navršio 18 godina.Znali smo se jer ona živi u mom kraju 3-4 ulice niže.Godinu i po pre toga ona je imala peh da joj je verenik poginuo i od tada ona nije izlazila,ili je to činila veoma retko i to kada bi je posetila neka drugarica.Ona nije bila neka posebna lepotica,ali splet okolnosti je bio takav. Te 1991 godine na reci smo se zbog rata retko kupali.Ja sam odlazio na kupanje i nekada sam iz dosade znao otići nizvodno da malo prošetam,i da na miru plivam i odmaram se što na mestu gde je bilo puno ljudi nije bilo moguće.

Nakon pola sata provedenog u vodi ja sam izašao i seo na truplo koje je voda donela prethodne godine tu i gledao u daljinu.Nisam ni primetio da mi se Milja približila,stajala je pored mene u jednodelnom crnom kupaćem kostimu.Nije bila lepotica imala je grudi srednje veličine čvrste,ravan stomak,a kada se sagla mogao sam videti da joj je i dupe bilo kao saliveno bez imalo celulita. Od tog prizora meni se digao kurac koji je dučak16cm a debeo 4,5 cm što je i ona uočila kada se okrenula. Ja sam mislio da će ona otići ili odreagovati tako što će me prekoriti ,opaliti šamar. Umesto toga ona je prišla i svukla mi kupaći a kurac je odskočio i stajao ukrućen kao strela,a ja se nisam bunio. Uhvatila me za kurac i počela da drka kurac. Rekla mi je da joj je to baš potrebno i da godinu i po dana nije imala seks.

Bez obzira što smo bili udaljeni od plaže,postojala je mogućnost da neko neočekivan naiđe. Uhvatio sam je za ruku i poveo je u samonikli zasad vrba i topola,tada sam i njoj skinuo kupaći i video ono što sam naslućivao, ona je počela da mi puši kurac a ja sam mojim dugačkim rukama dodirivao obod njene pičke. U glavi mi je bila misao, šta će se desiti jer ja nisam imao kondom a čuo sam bezbroj priča o devojkama koje su ostale trudne,ali me je iz tog razmišljanja trgnula Milja koja se naguzila spremna za jebanje,rekao sam joj da nemam kondom a ona mi je rekla da su joj oni dani prošli i da nebrinem brigu ali da nesvršim u nju iz predustrožnosti i ja sam kao robot prišao joj i nabio kurac,bilo je to prvi put,izgubio sam nevinost i ubadao u njenu pičku,od uzbuđenja osetio sam da se vrhunac i tik pred svršavanje izvadio sam kurac iz nje,ona se u tom monentu okrenula i ja sam joj pošto sam zatvorio oči svu spermu sasuo u lice,ona je brzo obukla svoj kupaći i otišla do vode da se umije,iduči do tamo sa lica joj je sperma kapala i po telu i po kupaćem.

Užurbano sam obukao kupaći i otišao okolnim putem al Milja je otišla do plaže na brzinu pokupila svoje odelo. Posle mi je pričala da joj je jedna devojka na plaži rekla da ima fleku na kupaćem kostimu,a ona se začudila od čega je fleka na šta joj je ova rekla od sperme,i ona je pocrvenivši pokupila odelo i otišla sa plaže. Sutradan je prema dogovoru došla ali za mene iznenažujući sa drugaricom sa posla Zoricom. Zorica je izgledala zadivljujuće. Kada se skinula u dvodelni kupaći kostim videle su se bujene grudi malo veće dupe,malo širi kukovi ali ravan stomak. Milja mi je ispričala da je otišla na posao a Zorica je primetivši da je čila i vesela pitala šta joj se desilo i ona joj je ispričala,sve našta joj je ova rekla da bi želela da se i ona kresne samnom i ona je pristala. Milja je otišla u vodu i pazila da neko ne naiđe. Ja sam skidao Zoricu a ona mene i moj kurac dučak16cm bio u punoj snazi,seo sam na pesak a ona me je uhvatila za kurac i počela da puši,a njene sise su odskakale u ritmu pušenja. Nedugo zatim ona me je zajahala sela mi je na kurac,sve brže sam pridirao nju,promenuli smo pozu i ja sam osetio da mi nadolazi,a Zorica mi je rekla da mogu svršiti u nju jer koristi zaštitu i ja sam nečekajući već istresao sadržaj sperme u njenu utrobu,i sav smoren legao na pesak,u tom momentu sam pogledao Zoricu kako odlazi do vode a Milja je već bila pored mene.

U momentu je skinula svoj kupaći,a meni se u tom momentu kurac ponovo podigao kao da se ništa nije desilo. Milja je uzela kondom i navukla ga na moj kurac i sve je bilo spremno. Pošto je Zorica bila na straži ja sam mogao nesmetano da jebem Milju. Trudio sam se da i ja i ona uživamo. Budući da sam koristio kondom,bio sam rasterećen i ovaj put je uživanje bilo duže na kraju sam izvadio kurac iz nje svukao kondom i svršio po njenom stomaku. Ležali smo na pesku,i ona je rekla da se nada da nije ostala trudna što se kasnije pokazalo kao tačno. Ovakav seks sa Miljom sam ponovio još nekoliko puta tog leta.
****************
Osokoljen jebanjem starijih devojaka,uvek sam gledao da iskoristim priliku koja mi se ukaže,a one se uvek ukažu kada se nenadaš.Tog leta jednog dana sam pošao na plažu i prošao pored kuće školske drugarice iz osnovnne škole Lene. Ona me je sa terase svoje kuće pozvala da udjem unutra pa da zajedno idemo na plažu. Ja sam ušao unutra i ona me je poslužila sa sokom i rekla da ide do sobe da obuče kupaći kostim. Zamišljao kako izgleda taj čin ali sam znao da ću je svakako videti u njemu na plaži. Moje maštanje je prekinuo Lenin glas,ona me je pozvala da dođem do nje u sobu kada sam ušao ona mi je rekla da želi da joj kaže koji joj kupaći stoji bolje. Rekao sam da joj kupaći koji je obukla ,dvodelni srebrno sivi sa crnim detaljima na donjem delu, dobro stoji što i jeste bila istina,ali neka obuče šta ona smatra da joj odgovara. Ona je rekla da će obući drugi ja sam izašao iz sobe ali za par sekundi ona me je pozvala da uđem u sobu i ja sam ušao i bio iznenažen prizorom koji sam vidio Lena je stajala gola a pored nje su stajali kupaći kostimi i haljina.

Tada sam mogao videti njene čvrste sise,stomak sa vrlo malo sala,malo veće dupe. Ona je prišla i počela da skida moje bermude ,majicu i kupaći a ja se nisam bunio i za tili čas i ja sam bio go a moj kurac dučak 16cm se ukrutio i pulsirao a Lena me je uhvatila za kurac i vukla ka krevetu.Legla je na krevet a ja preko nje.rekla mi je da odavno želi da se pojebe sa mnom. Moj kurac joj je već bio u pički i tišinu je samo prekidala škripa kreveta. Promenili smo pozu i nastavili. Lena mi je rekla da koristi pilule i da nebrinem. Osetio sam da mi se bliži vrhunac izvadio sam kurac iz nje i svršio joj mežu sise. U tom momentu se na vratima sobe se pojavila Lenina komšinica Mica,koja je sve videla,a i naša crvena lica su joj sve govorila. Lena joj rekla da je ovo planirala odavno a da joj je prijalo.

Umestio pridike,Mica se skinula i prišla mi i sada je bio red da i ona dobije svoje. Lena je otišla i donela joj pilulu i ona je popila. Ja sam pogledao moj kurac koji je stajao kao kopllje spreman za boj. Legao na krevet a Mica na mene i zajahala me. Menjali smo poze i to je trajalo Lena je već došla iz kupatila obukla se za plažu,tada je iz mene prokuljala sperma i ja sam možda i duplo veću količinu sperme istresao u utrobu moje partnerke Mice. Ona je skočila,ustala obukla se i otrčala kući,kao da je osećala neprijatnost a ja sam otišao u kupatilo istuširao i otišao na plažu sa Lenom. Lena mi je rekla na putu da ovo moramo ponoviti ali da se moramo paziti jer da su se umesto komšinice pojavili njeni roditelji bilo bi veoma nezgodno objašnjavati im šta smo radili. Tako je i bilo.

Sutradan sam je pozvao i rekao da ću navratiti do nje kada sam otišao do nje odmah smo počeli da jedno drugo svlačimo i ubrzo smo bili na krevetu,u žaru seksa u jednom momentu na vratima i pored vrata sobe video sam dve devojke koje su stajale i posmatrale našu jebačinu. Lena je tada ustala a krevetu je prišla Biba, nena drugarica moja komšinica koja se oslobodila odeće i zajahala, sela mi na kurac,ja sam je gledao a ona mi je odmah rekla da ovo čeka odavno,i da se zaštitila i da nebrinem. Pao mi je kamen sa srca jer je do mene stigla i priča da je pre toga zatrudnila sa nekim tipom, koji je s njom bio radi zabave. Gaga,druga devojka, je stajala i čekala svoj red. Stajala je u kupaćem u kojem je izgledala izazovno imala je grudi veće od Bibinih. Dvodelni kupaći bez bretela crni sa plavim detaljima na gornjem i donjem delu sa prednje strane,stajao je kao saliven,donji deo,je bio malo tešnji jer je njeno dupe,koje se može reći kao malo veće,okruglije.

U jednom momentu Biba ,je osetila da sam ja pri kraju ustala je ja sam poskočio i svršio,joj po licu.Ustala je a njeno mesto je zauzela Gaga koja me je uhvatila za kurac i on je odskočio. Gurnula me na krevet,zajahala ,sela na kurac u jednom momentu i maratonski seks je nastavljen do iscrpljenja. Menjali smo poze,i ja sam kada je došao vrhunac svršio u nju.Bio sam i sam zaprepašćen ali me je iz toga prekinula njena konstatacija da je dobro da koristi spiralu pa se može jebati ko žena.Sa Lenom i Gagom je ovakvih druženja bilo još.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sex u svlačionici

Zajedno sam sa svojom prijateljicom Majom sa fakulteta redovno išla na utakmice naših momaka iz odjeljenja. Obe smo volele fudbal ali mislim da smo ipak radije gledale igrače nego igru. Ali zabava je zabava. Ja sam

Sex žurka

Pre nekog vremena, od prijatelja sam saznao da će u gradu biti organizovan sex-party nalik na one što se organizuju po evropskim gradovima. Naravno, to me je zaintrigiralo, pa sam odlučio da se raspitam šta

Nezaboravno iskustvo sa matorkom

Ovo nije moje prvo iskustvo sa starijom damom ali je najlepse pa cuprvo o njemu pisati. Bilo je to pre desetak godina kad sam provodio danei noci po drustvenim mrezama u potrazi za partnerkama za