Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ljubavnica Ivana

Kad sam saznala da me moj suprug prevario, i to nakon petnaest godina braka, doživela sam pravi šok, jednostavno sam smatrala da je gotovo s našim brakom. Ali, na sreću, izvukla sam se iz te krize i to zahvaljujući baš toj njegovoj ljubavnici. Verovatno poput svake žene i ja sam htela znati sve detalje nevere svoga muža, zato sam i pristala na razgovor s Ivanom, njegovom ljubavnicom. Doterala sam se što sam se više mogla, samo da Ivana vidi kakvu zgodnu ženu ima Darko. Isto je verovatno mislila i ona jer kad sam je ugledala bila sam iznenađena bolje rečeno fascinirana njenim izgledom. Zaista je bila prekrasna, sve je na njoj delovalo koliko lepo još više uzbudljivo. Činilo se da može dobiti svakog muškarca kojeg poželi.
Naravno, u početku sam bila veoma besna, strašno uvređena i ponižena. Govorila sam samo ono što bi je moglo naljutiti. Međutim, njena reakcija na sve moje uvrede bila je suprotna mojim zamišljajima. Uvek nasmejana i veoma ugodna, čak bih mogla reći prijateljska prema meni, Ivana je ubrzo stekla moje simpatije i naklonost. Tako smo vremenom postale najbolje prijateljice a kasnije i strastvene ljubavnice. To se dogodilo u njenom, ukusno uređenom stanu.

Nakon ugodnog ćaskanja Ivana me pozvala u spavaću sobu da mi pokaže krevet na kojem su se seksali ona i moj suprug. Tada sam opet osetila ljubomoru i bes, ali ujedno i veliko uzbuđenje koje je ubrzo sasvim prevladalo druge osećaje. Pogotovo kad mi je rekla da bi htela i sa mnom seks. U tom trenutku zaboravila sam na negativne misli, pa i na svog muža, u centru mog zapažanja bila je samo Ivana.
Jedva sam čekala da je vidim golu pa da s njom činim sve ono što mi je inače znalo često biti u mislima, pogotovo za vreme seksa s mojim Darkom. Ubrzo smo sve skinule sa sebe i našle se na krevetu potpuno gole. Pažljivo sam promatrala svaki deo njenog lepog tela; činilo mi se da je savršena. Sise je imala prekrasno oblikovane, dovoljno velike da se njima može strastveno igrati i maziti ih; usne je imala stvorene baš za ljubljenje i već sam ih zamišljala na svom telu, pogotovo na mojoj pičkici.
Njena guza bila je okrugla i čvrsta, noge savršene, a pičkica, njena slasna breskvica, bila je pravo čudo, nikad još nisam videla nešto tako lepo i uzbudljivo. Celu ju je obrijala, tako da je delovala mekano, usne su joj bile nabrekle od uzbuđenja, a njen primamljiv miris širio se oko mog lica. Verovatno je ona isto razmišljala o meni jer sam na njoj vidjela pogled želje koji sve govori. Prvo smo se strasno zagrlile i beskonačno dugo izmenjivale poljupce, nakon toga ja sam preuzela inicijativu i počela se spuštati licem niz njeno telo.

Sisala sam joj nabrekle bradavice, stiskala sam njenu glatku guzu, prelazila nežno usnama preko njenih bokova i bedara, a kad sam stavila glavu blizu njenog međunožja osećala sam se kao u raju, želeći tu da ostanem večno. U tom trenutku sam zamislila i svog muža u istom položaju i još sam se više uzbudila, čak sam zamišljala kako njegov kurac polako klizi u njenu vlažnu pičkicu i da ju ja okolo ližem. Takve misli jednostavno su me dovele do ludila. Prstima sam raširila njenu ribicu i tada sam celu je preplavila poljupcima, a uz to sam lagano gurala prst u njenu pičkicu.
To joj se veoma svidelo pa je stala strasno uzdisati. Počela sam je jebati svojim pohotnim jezikom, koji sam gurala što god sam više i dublje mogla, a zatim i u njen anus. Sva sam drhtala pri tome, ne verujući da mi se događa takva strast. Naizmenično sam joj sisala nabrekli klitoris i lizala celu sočnu pičkicu sve dok nije svršila u moja usta.
Tada je ona legla na leđa i zamolila me da sednem na njeno lice. Naravno odmah sam to učinila, isprva sam se polako trljala o njene usne i bradu, da bih se posle počela lagano nabijati na njen jezik, a istovremeno sam joj mazila sise. Kad sam osetila da mi liže moju slatkicu nisam mogla izdržati, pa sam u tom položaju opet stavila glavu među njene noge i počela je lizati. Uzajamno smo se nadraživale, osećajući preveliko i preslatko uzbuđenje.

Nije trebalo dugo pa sam svršila, kao i, opet, ona. Od tog trenutka često se viđamo i doživljavamo na obostrano zadovoljstvo ono najlepše u seksu; naravno moj neverni muž za to ne zna. Ali, ko zna, možda ću mu to nekad i priznati pa da nam se i on pridruži, da prelepu Ivanu “eksploatišemo” zajedno. Uostalom, otkad se s njom ližem i naša bračna postelja postala je daleko strastvenija nego pre…

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Dragana…

Dragana se zove, ima 24god. radi kao kuvarica u mojoj firmi…Majka je dvoje dece, ćerka poznatog starijeg portira,rođena u selu okolima Sombora..To što sam naveo selo ima razlog a on je osobina čistog ,direktnog, neiskvarenog.

Prvo iskustvo sa mamom

Koliko god da me secanje sluzi bio sam uvek okruzen zenama.Kada sam imao jedanaest godina oceva firma je propala i bili smo primorani da se preselimo u letnju kucu na selu gde smo, do tad

Zaslužena nagrada

Volim da čitam erotske priče, pogotovo ako su lepo napisane, imaju snažan erotski naboj i ako ne odstupaju puno od realnosti. Sticajem okolnosti, pre godinu i više dana, krenuo sam da pišem erotske priče za