Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ljubavna afera

Drago me polako spušta i osećam njegovu erekciju dok mi prednji deo tela klizi niz njega. Ponovo se vrtimo, unatraške idem ka sobi, dišući plitko i brzo. Obavija ruku oko mog struka, ali mu izmičem. Čelo mu se zbunjeno nabralo, a potom i ispravilo kada sam se udaljila nekoliko koraka i obavila prste oko ruba majice. Brzo je skidam i bacam na pod između nas. Drago se saginje i podiže je, bez prekida me gledajući u oči, prinosi je licu i miriše. Smejem se, potom otkopčavam rajsferšlus na suknji i zastajem na pragu njegove sobe. On zastaje u hodniku, baš izvan domašaja, moju majicu gužva jednom rukom, a drugom se naslanja na zid. Njegove široke grudi i uski kukovi ocrtavaju se na mekom fluorescentnom svetlu u kuhinji, a meni se usta suše dok ga gledam, tako mišićavog, muževnog i zanosnog. Mrdam kukovima, grizem usnu i puštam suknju da padne na pod; na sebi imam samo brusthalter i gaćice. Gledam kako mu farmerke, tačno na rajsferšlusu, napinje erekcija. Kapke je delimično spustio, gleda me gladno, životinjski. Otkopčavam brusthalter, kopču po kopču, potom ga skidam i ostavljam ga da mi visi na prstu.

Dragu grmi u grudima zvuk čistog odobravanja. Koža mi se zateže, a bradavice se ukrućuju pod njegovim pogledom. Stojim i puštam ga da gleda. Kreće prema meni, a ja želim da uzmaknem do kreveta, da legnem, da se povučem pred sirovom snagom njegovih očiju, ali ne činim to. Ostajem gde sam i naginjem glavu da susretnem njegov pogled sve dok se ne nađe tik pored mene. Usne su nam svega nekoliko centimetara razdvojene, ali se ne ljubimo. Osećam njegov vreli dah na usnama i želim da ih osetim na sebi, ali se ne pomeram. Čekam. A onda ne mogu više da izdržim. Skidam mu majicu, prinosim je nosu, i – o bože – miriše neverovatno, na njega, poznato, prijatno i opojno. Onda prelazim prstima preko njegovih grudi, zastajem na traci tamnih malja na stomaku koja vodi ispod farmerki. Otkopčavam dugme, zatim i rajsferšlus, ovlaš prelazim preko njegove erekcije kroz pamučni donji veš. Spuštam pogled i u stomaku osetim drhtaj kada vidim kako njegova muškost napinje sive pamučne bokserice i vlažnu tačku koja se širi na mestu gde mu vrh dodiruje tkaninu. Skida farmerke i sada smo oboje samo u gaćicama. Još malo pa nagi, još malo pa ogoljeni jedno pred drugim. Hvatam prstima traku jarkoružičastih tangi i neznatno ih spuštam. „Stani! Ostavi ih!”

Dragov glas je dubok i hrapav, zaustavlja me. Odmah stajem, ruke mi padaju sa strane. Nisam sigurna zašto, ali mnogo me pali kada mi ovako naređuje. Osećam treperenje u stomaku, drhtaj u butinama. Skupljam noge, pokušavam da ublažim nelagodu među njima, ali uzalud. Prilazi mi i moje grudi dodiruju njegove, a njegova erekcija moj stomak. Dodirujem mu ramena, spuštam dlanove niz njegovu kičmu, privlačim ga sebi. Saginje se i ljubi me, nežno u početku, polako. Topi me, omekšava, osećam kako se opuštam u njegovom naručju i borim za vazduh od poljupca. Moram da ga uhvatim za struk, da ne bih pala. Rukama istražujem ivicu njegovog struka, gde se koža sastaje s pamukom; podižem se na prste da produbim poljubac, uvlačim ruku u njegov donji veš i stežem mu hladnu, čvrstu zadnjicu, obema rukama, poluloptaste mišiće. Stenje dok me ljubi, jednom rukom mi masira kičmu, tik iznad kukova, drugu mi drži na struku i povlači je nagore, preko rebara… pa do dojke. Grubim dlanom prekriva bradavicu, a mene ushićenje grči. Izvijam se prema njegovom dlanu, stežem mu zadnjicu noktima, pretražujem njegova usta jezikom. Gubim ravnotežu, vrti mi se u glavi i borim se za vazduh kada se Drago naglo povukao. „Drži se za okvir vrata”, naređuje mi. Slušam ga, a on mi se smeši, poput predatora pokazuje zube.

„A sada raširi noge… u širini ramena… da, baš tako. A sada se ne pomeraj. I drži se.” Mislim da znam šta namerava i iznenada ne mogu da dišem, jer mi srce udara u grlu. Samo se rukama držim i moram snažno da ih stisnem kada je pao na kolena preda mnom. Ogromnim rukama me hvata oko zadnjeg dela butina. Grizem usnu i gledam ga bez daha. O bože, o bože, o bože! Prislanja nos na moje jezgro, poigrava se s trouglom ružičaste svile. Ne mogu da potisnem jecaj, a on još ništa nije uradio. Ispuštam krik kada naglo ispruži ruke i svuče mi tange. Podiže mi jednu nogu držeći me za gležanj, nemo mi naređuje da iskoračim iz njih. Činim to i sada sam potpuno naga, a između butina mi je samo Dragovo lice. Čekam, čekam, iščekujem, ali on me samo gleda, proždire me pogledom i još jednom obavija ruke oko mojih butina, tik ispod zadnjice. Hoće li krenuti da me zadovoljava usnama? Bože, želim to. Nema upozorenja. Napada me dok u očajanju sklapam oči i snagom volje pokušavam da ga nateram da nešto uradi. Ništa, ništa… a onda, iznenada, njegov vlažni jezik polako klizi mojim naborima. Zabacujem glavu i stenjem od zadovoljstva, olakšanja. Svom snagom moram da se držim za okvir vrata, da bih ostala u uspravnom položaju. Prsti su mu na unutrašnjoj strani mojih butina, savijaju se otpozadi da me razdvoje i rašire za njegove usne. još jednom nežno i lagano prelazi jezikom nagore, pa treći put, a potom ubrzava i ubrzava, a ja bez prestanka stenjem.

A onda zariva jezik duboko, pritiska čvor osetljivih nervnih završetaka. Pribijam se uz njegovo lice, noge me izdaju. „Ne savijaj kolena, draga Joko!” Ispravljam kolena i njegov jezik je opet u meni, kruži oko mog klitorisa i tera me da stenjem, meko i bez daha. Inferno vatrenog pritiska gomila se u meni, ogroman balon koji samo što nije eksplodirao. Ivica se približava i on me vodi do nje, prenosi me preko nje, u čudesnu zemlju ekstaze. Želim da ga dodirnem, dodirnem njegovu kosu, kožu, ali rekao mi je da se držim za vrata i, ako se ne budem držala, mogao bi da prestane da radi to što radi, a to bi bilo najgore, pa se držim za vrata kao što mi je rečeno i dozvoljavam sebi da stenjem koliko god glasno želim. Što glasnije stenjem, to me on brže i žešće liže. A onda, baš kada se približava vrhunac, usporava i povlači jezik, nastavljajući da mi liže nabore, i ja ispuštam zvuk, delimično od zadovoljstva, a delimično od frustracije. Rukom mi obuhvata spoljašnji deo butine, dodiruje unutrašnjost drugog kolena, a onda klizi prema njegovoj bradi. Da, da, dodirni me tamo. Potrebno mi je da osetim tvoje prste u sebi. Ali on to ne čini. „Reci mi šta želiš da uradim. Neću to uraditi ukoliko mi ne kažeš.” Stenjem, a onda obaram glavu i gledam ga. Usne mu sijaju od mojih sokova, a njegove plave oči sijaju požudom. „Dodirni me. Stavi prste u mene. Nastavi da me ližeš.” Ne gušim jecaj dok zavlači dva prsta u moj vreli, pulsirajući, natopljeni kanal. „Nateraj me da svršim.” „Izgovori moje ime.” Grizem usnu, jer ne mogu da se suzdržim, a i zato što ga to izluđuje. „Nateraj me da svršim, Drago!” Grmi u grudima. Dobar je to zvuk. „Znaš”, kaže, zastaje da prede jezikom preko mojih nabora, a zatim nastavlja, „ti si jedina osoba u mom životu koja me tako zove. Svi ostali me zovu Dragane.” „Želiš li da te zovem tako?” pitam ga. „Nikako. Volim kako izgovaraš moje ime.”

Više ne razgovaramo jer se njegovi prsti kreću tako da želim da vrištim, njegov jezik je opet na mom klitorisu, a njegova ruka mi miluje zadnjicu. Svuda je oko mene, u meni i na meni. Moj svet se sveo na njega, na Draga i neverovatne stvari koje mi radi. Tako blizu, tako blizu. Ali svaki put kada se približim vrhuncu, on kao da zna i uspori, promeni ritam i povuče me s ivice. Mislim da se rukovodi mojim glasom. Čuje kako se tempo mojih jecaja pojačava kako se bližim vrhuncu, a kada počnem da stenjem i borim se za dah, staje; zabacujem glavu frustrirano, ali je onda opet podižem, da ga posmatram dok me liže. O bože, tako je seksi kada to radi. Njegova tamna kosa sija na svetlosti, koža mu je tamna i zagasita na prigušenom svetlu, a goli mišići sijaju se i grče dok se kreće. Ruka mu je na mojoj zadnjici, drži me uz sebe, i sada gubim svu kontrolu nad sobom. Uplićem ruke u njegovu kosu, pribijam ga uz sebe s razuzdanom potrebom, potpunim predavanjem. „Moram da svršim, Drago!”, dahćem. „Molim te, nateraj me da svršim!” Kružnim pokretima miluje mi zadnjicu, gladi kožu na levoj polovini, a desna ruka mu je u meni, trlja tačku visoko na mojim zidovima, i trlja je tako da ne mogu a da ne stenjem i ne dahćem. Potom izvlači i uvlači dva prsta, liže i kruži jezikom oko mog klitorisa, poigrava se njime, uvlači ga u usta i nežno ga gricka. Sada sam bliže. Tako blizu. „Na granici sam!” čujem sebe kako dahćem. „Nemoj stati! Nemoj stati!” Ne odgovara mi, samo ponovo kreće u napad, i sada sam na ivici, lebdim, zanosim se, samo što ne padnem.

Zabacila sam glavu i stenjem glasno, privlačim njegovo lice svojoj srži u ritmu klecanja svojih kolena i njegovog jezika. Povlači moj klitoris zubima i snažno ga liže, divlje me trlja prstima, a potom svršavam. Dok ispuštam vrisak, najavljujući orgazam, on me udara po zadnjici. Svršavam toliko snažno da ostajem bez daha i naglo prestajem da vrištim. Ponovo me udara po zadnjici, po drugoj polovini, izvlači prste i ponovo ih uvlači dok me udara i treći put. Sa svakim pljuskom po zadnjici jezikom mi dodiruje klitoris, i ja svršavam, i svršavam i svršavam, sagnuta u struku i širom otvorenih usta iz kojih ne izlazi ni glas. „Vrišti za mene, Joko!” Naredbu je propratio još jednim udarcem, najsnažnijim, i gricnuo mi klitoris, gotovo suviše snažno, ali ne sasvim. Ne mogu a da ga ne poslušam, vrištim glasno i padam napred. Drago me hvata dok ustaje. Trzam se od talasa za talasom naknadnog udara zadovoljstva, ali silom otvaram oči i gledam kako Drago odlazi u kupatilo, kopa po ormariću ispod lavaboa i izvlači neotvoreno pakovanje kondoma. Otvara kutiju i uzima nekoliko komada, jedan otvara, a ostale baca na pod pored kreveta. Dok ga posmatram kako ovo radi, shvatam šta će se desiti, jedna je stvar dozvoliti mu da me oralno zadovolji, dodirivati ga, ljubiti ga, zadovoljiti ga rukom. Ali pravi seks, on iznad mene, u meni… to je drugo. Skida bokserice i smešta se na krevet pored mene, nadvija se nada mnom oslonjen na lakat. „Da se nisi predomislila?” pita me, verovatno videvši izraz na mom licu. „Ništa ne moraš. Ako ne želiš, nećemo ovo uraditi…” „Želim.”

Podižem ruku da skliznem niz njegova leda sve do zadnjice. „Zaista želim. Prošlo je mnogo vremena i nervozna sam. Ali želim to.” „A duhovi?” „Tu su, ali mi ne smetaju.” Pratim liniju njegovog boka, rebara i naposletku kuka. „A ti?” „Isto je i kod mene.” Pogledom prelazi preko mog tela, a potom ga podiže i gleda me u oči. „Tako si seksi, Joko. Tako si lepa. Ne mogu to podneti, toliko si jebeno lepa. Ne zaslužujem slatkog malog anđela kao što si ti.” I tek tako nervoza nestaje pod plimom nežnosti i požude. „Nisam ja anđeo”; kažem mu, podižem se na lakat i guram ga na leđa. „I zaslužuješ me. Zaslužuješ nekog boljeg…” „Zaslužujem upravo tebe”, prekida me i stavlja ruke na moje kukove dok klečim iznad njega. „Samo tebe. I dobro i loše. Čitavu tebe, svu tu lepotu.” Samo zurim u njega i pokušavam da treptanjem potisnem osećanja. Ne suze, ne zapravo. Samo… osećanja. Prebacujem pogled na njegov torzo, na zmaja koji bljuje vatru, na slova, crteže naslikane preko njegovog veličanstvenog, mišićavog tela. Prelazim rukama preko njegovih grudi, niz stomak, pratim V-liniju drhtavim prstima. Pratim linije slova V naniže, do kratko podšišanih stidnih dlačica i – bože, ogroman je – njegov ponos. Oblizujem usne, a potom grizem donju usnu, oklevam. On se ne pomera, samo me lagano drži za kukove. „Dodirni me”, kaže. „Biće kako ti želiš. Pratimo tvoj ritam.” Najpre ga dodirujem vrškom prsta. Kažiprstom lako prelazim preko njegovog vrha; trza se pod mojim dodirom, stomak mu se malo steže, a potom se opušta. Usna me boli, toliko snažno je grizem, a njegovi prsti me snažnije stežu za kukove, obuzdava se. I ranije sam mu ovo radila, ali tada je spavao i nije me gledao. To je drugačije. Želim da znam šta mu se dopada, šta želi, šta mu najviše prija. Želim da ga dodirnem, držim.

Želim da obavijem usne oko njega i okusim ga. To je nešto što sam uradila svega jednom ili dvaput, i to veoma davno, i hvatam sebe kako želim da to probam s njim. Pomeram se i sada mu opkoračujem kolena. Potom udišem duboko i hvatam ga rukom. Obiman je na mom dlanu, čvrst kao stena, koža mu je meka i pakleno vrela. Srce mi divlje tutnji u grlu i jedva da dišem. Gleda me netremice, ne mogu da mu rastumačim pogled. Spuštam ruku nadole, do same njegove osnove, i tako je dugačak da mogu da stavim i drugu ruku povrh prve i stisnem ga obema. Prevlačim pesnicama preko čitave njegove dužine, potom ih opet spuštam, a onda pokrećem ruke ustaljenim ritmom. „Bože, Jovanka. Dopada mi se način na koji me dodiruješ.” Glas mu je hrapav, lenj. Odgovaram mu tek kada se sagnem iznad njega i kada mi je njegovo ružičasto tkivo ispresecano venama tik ispred usana. „Želim da te okusim.” „Šta god ti želiš”, kaže. „Ali neću ti svršiti u ustima.” „Nećeš?” Oklevam, potom usnama dodirujem njegovu glavu. „Neću. Bar ne ovog puta. Želim da budem u tebi kada svršim. Želim da gledam tvoje prelepe oči kada zajedno svršimo.” Upliće mi prste u kosu, potom zabacuje glavu kada smognem hrabrosti i uzmem ga između usana. Osećam kožu, so, vrelinu i vlagu na samom vrhu, ima blagi ukus mošusa i soli. Stenje, i ja ga uvlačim dublje, centimetar po centimetar uzimam ga u usta, prelazim jezikom duž njega, još ga stežem rukom i pokrećem glavu gore-dole, a onda usnama dodirujem pesnicu i to je najviše što mogu a da mi se ne stegne grlo. Odmičem se, ispuštam ga iz usta, pokrećem ruku, potom ga opet uzimam. Blago podiže kukove kada mi dodirne grlo.

„Žao mi je, nisam želeo da ti se grlo stegne.” Sklanjam usne s njega, ali ne i ruke. „U redu je. Dopada mi se ukus.” Ne želim da čekam da odgovori, već ga ponovo uzimam usnama i uvlačim ga duboko. Ovog puta ga namerno uvlačim toliko duboko da mi se grlo stegne, iz radoznalosti, da vidim koliko duboko mogu da ga uzmem. „Bože, Jovanka!” Pokušava da povuče kukove, ali nema kuda, pa sikće i steže prste u mojoj kosi. „Ako ćeš to već raditi, onda bar pokušaj da opustiš grlo. Nemoj da radiš ništa što ne želiš. Nemoj da radiš nešto samo zato što misliš da ja to očekujem.” Povlačim se, a onda ga opet uzimam ustima. Ovog puta opuštam mišiće grla i uzimam ga dublje. O bože, o bože, o bože! Tako duboko. Tako je ogroman. Gotovo suviše, ali mi se dopada. Ne znam šta to govori o meni i nije me briga. Dopada mu se, to vidim. Suzdržava se, ali mu se zaista dopada. Uspostavljam ritam, povlačim se tako da mu je samo vrh na mojim usnama, a onda ga uzimam što dublje mogu i prevlačim stisnutom pesnicom preko njega dok se povlačim. „Jebote, Joko! Jebote, to je neverovatno!” Ostaje bez daha, drhti od napora da ostane miran. „Možeš da se krećeš”, kažem mu. „Ne uzdržavaj se.” Stenje i počinje da se kreće u mom ritmu. Gledam ga kada mu je glava na mojim usnama, a oči uprte u tavanicu, a na licu mu je izraz bolnog ushićenja.

Uživam u saznanju da mu pružam zadovoljstvo. Prstima mi steže kosu, snažno. Nežno me povlači, ohrabruje me. Kreće se, kreće se, gura ga u moja usta. Uzimam ga čitavog. Znam da je rekao da neće svršiti u mojim ustima, ali ja odlučujem da ga nateram da to učini. Želim da progutam, da okusim, da osetim kako gubi kontrolu u mojim ustima. „Dodirni mi testise”, cedi reči kroz stisnute zube. „Molim te.” Uzimam njegove testise jednom rukom i osećam da su napeti, otečeni. Masiram ih što nežnije mogu, dok drugom rukom brzo masiram koren njegove muškosti, brzo, i sve brže i brže obrađujem ga ustima. Dah mu je isprekidan, kukovi mu se nekontrolisano grče. Uzimam ga duboko svaki put i ne grči mi se grlo. Ponosna sam na to. Volim da ga osećam u grlu, što znam da mu se to dopada, da to voli. Pružio mi je toliki užitak kada mi je ovo radio, a sada ja mogu da mu uzvratim istom merom. Pokušava da se povuče. „Moram… moram da stanem. Suviše sam blizu, Joko.” Povlači me za kosu dvaput. Samo se krećem brže, a onda osećam kako još jednom snažno gura kukovima. Osećam kako mu se testisi napinju i pulsiraju, a onda mu se kukovi koče na vrhuncu pokreta, duboko u mom grlu. Osećam kako mi niz grlo klizi vreli mlaz. Povlačim se tako da mi njegov vrh ostane između usana i snažno sisam. Glasno stenje i trza kukovima, i još jedan mlaz mi štrca u usta.

Ovog puta osećam ukus na jeziku, gust, vreo i slan, klizi mi niz grlo dok ga gutam. Stiskam mu koren i pokrećem ruku, i nastavljam da sisam, a on oslobađa tečnost i treći put, manju količinu i slabiji mlaz. Kada osetim da se grčevi povlače, uzimam ga duboko po poslednji put, potom ga ispuštam i puzim uz njegovo telo, da bih mu legla na grudi. Njegov još uvek čvrst vrh gura moje nabore, a ja ne mogu da se suzdržim da se ne namestim i uvučeni ga malo unutra. Želim da ga osetim u sebi. Drago je napet, drhti i trese se. „Sranje, Jovanka! To je bilo jebeno neverovatno!” Kikoćem mu se u rame. „Nisam bila sigurna da li radim pravu stvar, ali činilo mi se da ti se dopada, tako da sam…” Ukrutio se. „Nikada ovo nisi radila?” Sležem ramenima. „Jesam, ali… bilo je to davno, i samo dvaput.” To je sve što sam voljna da podelim s njim u ovom trenutku. Čini mi se da razume, jer samo klima glavom. „Razumem. Pa, mogu ti reći da je to bilo najbolje što sam ikada osetio.” Osećam ushićenje i ponos. „Zaista?” Glas u glavi govori mi da mora da ima mnogo iskustva na kojem zasniva ovu tvrdnju, što je nešto o čemu ne želim suviše da razmišljam. „Apsolutno!” „To samo tako kažeš.” Smeje se. „Nije istina. Zaista je bilo dobro.” P

okreće se naglo, i iznenada sam na leđima, a on iznad mene, usnama mi dodiruje rame, nežno mi ljubi kožu. „A sada ću poljubiti svaki centimetar tvog tela.” I to i čini – svaki, i najmanji deo. Počinje s ramenima, ljubi me polako duž ključne kosti, kleči između mojih nogu, potom me ljubi između grudi. Želim njegove usne tu, ali on me izaziva, ljubi mi dojke, ali ne uzima bradavicu u usta, kao što želim. Vlažno me ljubi niz stomak, pa popreko prema kukovima, pa niz svaku butinu. Očekujem da stavi usne na moje jezgro, ali to ne čini. Već me ljubi opasno blizu sa svake strane, iznad unutrašnjosti svake butine struže bradom nežnu kožu, ali ne prilazi usnama mojim naborima. A onda se vraća nazad, nakon što mi je poljubio listove, cevanice i stopala. Stiže do kolena, okleva, hvata me za kukove i okreće me na stomak. Spuštam glavu na ruke i trudim se da se ne osećam neprijatno dok mi ljubi listove, stražnju stranu butina, svaki deo zadnjice, obe polulopte, na svakoj se zadržava neko vreme, steže ih i prati rascep. Zavlači prst u rascep i iznenada ovo ljubljenje nije toliko lepo koliko erotično. Usne su mu još na mojoj stražnjici, ali prst se pokreće između butina i nazad, dublje. „Dopada ti se kada ti stavim prst ovde, zar ne?” pita me, a glas mu je grub, zapovednički. Samo stenjem umesto odgovora. Dopalo mi se. Ali ne mogu to da mu kažem. „Odgovori mi, dušo.”

Kolenom mi širi butine. „Da li ti se dopalo?” Gura moja kolena dokle god mogu da idu i sada sam mu potpuno izložena. Dlanom mi masira zadnjicu, i ja osećam da čeka odgovor. Ne odgovaram mu. Želim da ga izludim, da vidim šta će uraditi. Ponovo me udara, blago, ali žari. Srž mi se smesta grči i vlažna sam, mokra. Stenjem glave zarivene u jastuk. „Da, Drago! Dopalo mi se!” „Želiš li da to uradim opet?” „Aha!” Ne mogu da pronađem reči. Njegov veliki kažiprst prati moj rascep i miluje ga, zbog čega mi zastaje dah i telo mi drhti. Drugu ruku zavlači pod mene, savija prste da mi trlja klitoris. Munja prolazi kroz mene, i ja se migoljim pod njegovim dodirom. Prstom ide gore-dole, približava se, ali ne gura i ne pritiska. Nežno i polako mi dodiruje klitoris, kružnim pokretima da me pripremi. O, spremna sam. Veoma sam spremna. Širim noge još više, a onda njegov prst načas nestaje i opet se vraća. Osećam nešto vlažno i toplo naspram sebe, a onda i pritisak. „Reci mi da li je previše.” Nastavlja da gura, nežno. O bože, o bože, o bože! Sada prstima kruži brzo i precizno i mene obliva vrelina. Pomeram se i izvijam, izvijam leđa i vrtim kukovima. Tako je dobro, tako dobro. Podižem se na kolena, dopada mi se njegov prst u meni.

O, bože. „Drago, nemoj stati!” „Nema šanse!” Gura prst dublje i pamet me gotovo napušta. Tako je snažno i vatreno, širi me i pomalo boli, ali bol je poznat, prijatan i erotičan. Savršeno je. Ali ne, shvatam dok o ovome razmišljam, ovo nije savršeno. On u meni – to bi bilo savršenstvo. Baš ovako, ali njegov kurac umesto njegovih prstiju. „Želim te u sebi.” Okrećem glavu da mu šapnem preko ramena. „Sada.” „Ovako?” „Bože, da. Ovako.” Šapućem divlje. Čujem kako se najlon cepa, osećam kako povlači ruku iz moje srži i okrećem se da gledam kako stavlja kondom jednom rukom. Oslanjam se na lakat, gledam kako uzima svoje koplje u ruku u uvodi ga u moj otvor. Nežno guranje, a onda me gleda u oči i okleva. „Jovanka, ja…” Ponekad je tako dominantan, izdaje mi naređenja koja želim da poslušam, i podiže me na vrtoglave visine ekstaze. A onda je, u drugim prilikama, tako nesiguran, okleva, ali uvek je to u vezi sa mnom, uverava se da jednako mislimo, proverava da li želim ono što se dešava. Ne mogu da pronađem reči da mu odgovorim, pa mu idem u susret, i osećam kako klizi u mene i ispunjava me. O… bože. Spuštam glavu između ruku i ukopavam ramena dok mu jurim u susret. „Jebote, Joko! Bože, tako si jebeno uska!” Glas mu je napet. Hvata me za ruku i privlači uz sebe. I sada je priljubljen uz mene, kukovi su mu na mojoj zadnjici, a prst i dalje drži u meni. „Tako si velik, Drago…”, kažem, a zatim osećam da moram da prigušim kikot, jer sam shvatila kako je zvučalo. Rekla sam to zadihano, i zvučalo je kao rečenica iz pornića. Ali istina je.

Ogroman je, rasteže me. „Da li ti prija? Ne boli te?” Odmahujem glavom. „Savršeno je.” Osećam kako se pritisak nagomilava vulkansku vrelinu u sebi. Ulazi i izlazi, a potom staje tako da mu je samo vrh u meni, okleva načas, a potom polako ulazi, i ja ispuštam krik, zadihani vrisak. Još jednom polako izlazi, a potom se vraća, njegov prst pulsira u meni, polako ide napred-nazad, povećava pritisak do neizdržljivosti, elektricitet mi pulsira i pucketa u krvi i mišićima. Opet okleva na ulazu, vrh mu je smešten u mojim naborima, i ovog puta ulazi brže, gotovo grubo. „Da, bože, da, Drago! Tako!” Povlači se i zariva se duboko, snažno. „Ovako?” „Da…” dahćem. Ponovo, snažno, duboko, tako duboko. „Dopada ti se kada je grubo?” Sada je to grub ritam, dubok i brz. „Da, Drago… dopada mi se kada je grubo!” „O, bože, Joko!” Savija se preko mene, duboko je, spušta glavu na moju kičmu. „Kako si tako jebeno neverovatna?” Ne znam kako da mu odgovorim na to, a nemam ni priliku, jer ponovo nadire u mene. Stenjem sa svakim udarom, idem mu u susret kada ude duboko.

Ne razmišljam ni o čemu osim o ovom trenutku, ne sećam se ničega osim prethodnog naleta, nema nikoga na svetu osim Draga. Pritisak nadolazećeg orgazma je gromovito prisustvo u meni i znam da će me, kada dođe, poklopiti uraganska silina. Tada usporava i nadire pliće, ulazi samo delimično, kreće se kružnim pokretima. O, sranje, to izaziva snažan osećaj. Čak je na neki način i snažniji od grubog prodiranja. Ulazi u mene na način koji mi savršeno odgovara, od kog treperim. Vrhunac je blizu, lebdi nadohvat ruke. Uvlači prst malo dublje, pokreće ga napred-nazad, a potom naglo prodire duboko, snažno, i ja se raspadam. Vrištim, guram zadnjicu ka njemu, svršavam, svršavam, svršavam. Okrećem se, više nije u meni, na leđima sam i spremam se da ga preklinjem da ga opet osetim u sebi, ali tu je, nežno ulazi, i osećam olakšanje što je opet tamo gde mu je mesto. „Jovanka, pogledaj me.” Otvaram oči na zvuk njegovog glasa, pogled mu je snažan, plav, ushićeno me gleda sa otvorenim obožavanjem. „Zdravo”, kažem. „Zdravo”, odgovara mi. Hvata me za ramena i podiže me u uspravan položaj na njegovim kolenima, što je pomalo neprijatno. „Obavij noge oko mog struka.” Sedi prekrštenih nogu, uspravno, drži me, a ja savijam noge oko njegovih kukova. Promena položaja čini veliku razliku. Sada je… duboko.

Toliko je duboko u meni da je to nestvarno. Dahćem, a onda nisam u stanju ni to da uradim, usta su mi otvorena, ali glas ne izlazi dok sedam na njega. „O bože, o sranje!”, kaže. „Tako si prokleto uska! Da li sam ti to već rekao?” „Da… moguće”, dahćem. „Drago mi je što sam uska za tebe.” „Pomeri se za mene. Podigni se i spusti. Dovedi samu sebe do vrhunca.” Njegov glas me miluje, pogled mu je prikovan za moj. Slušam ga, naravno. Spuštam se na pete, stežem njegova ramena rukama i podižem se. Lebdim, a on jedva da je u meni, a potom se, raširenih očiju i otvorenih usta, spuštam što niže mogu. Ponovo se podižem i on zavlači ruku pod moju zadnjicu, podiže me i spušta. Ubrzavam ritam dok načisto ne podivljam, vrhunac se bliži. On to oseća, vidi. „Svrši za mene.” Oh, i činim to. Snažno. Mislim da se uzdržava. „Na tebe je red”, kažem. „Želim da sada svršiš.” Stenje, izvrće nas tako da sam sada na leđima, a on iznad mene, i tako je savršeno. Ovo je savršen raj, sreća kakvu nikada pre nisam upoznala, i ne osećam ni krivicu, ni bol, ni stid, niti išta drugo osim Dragovog tela uz moje, njegove usne kako mi vatreno ljube grudi, uzimaju bradavicu i povlače je, njegov kurac kako zaranja duboko… Obuhvatam ga nogama oko leđa, a rukama ga držim za potiljak, privlačim ga na svoje grudi. U početku leži preko mene polako, gotovo lenjo. Usnama prelazi s jedne dojke na drugu, ruke drži na krevetu pored moje glave. Okrećem lice u stranu i ljubim mu gvozdenu podlakticu, a potom tiho stenjem kada ubrza ritam i zagrize mi bradavicu toliko snažno da se trzam.

Mislila sam da to nije moguće, ali ponovo osećam kako mi se bliži vrhunac, mislim da ne mogu podneti još jedan, pošto su sada sve intenzivniji. Ako se tako nastavi, ovaj će me pocepati nadvoje, i da, tu je, tako je blizu. Sada snažno nadire, divlje prodire, njegova težina me pritiska, grudi mu klize preko mojih, usne su mu na mom uvu. Šapuće moje ime, ponavlja ga bez prestanka, pevuši ga dok prodire u mene. Jednu ruku sam uplela u kosu na njegovom potiljku, a drugom grebem njegove napete mišiće zadnjice, privlačim ga dublje u sebe. Dahće mi na uvo, gotovo bez daha. „O, bože… svršavam, Joko! Svrši sa mnom! Svrši sa mnom, dušo!” Podiže glavu, pogledi nam se sreću. „Da… da… sada”, kažem. „Sada se prepusti.” Ovo ga izluđuje, prodire u mene, divlje, grubo i nekontrolisano. To je nešto najneverovatnije što sam iskusila: iskonsku silu muškarca izgubljenog u kandžama ekstaze, kako uranja u mene. Prodire žestoko, duboko, i ja zarivam prste u njegovo meso i kosu, guram ga snažnije nogama, osećam kako me preplavljuje vrhunac. Ritam mu usporava, zastaje, a onda se grči, svaki mišić mu je napet kao struna, zariven je duboko.

Polako se povlači, izvlači ga, a potom ga zariva duboko, još jednom, još jednom, a onda pada mlitavo na mene, divno me pritiskajući. Milujem mu leđa laganim, umirujućim pokretima, ljubim mu rame, ušnu školjku, slepoočnicu. Prelazim rukama niz njegovu kičmu, milujem mu zadnjicu, a potom prelazim prstima preko njegovih bedara i rebara, pamtim svaki mišić i kakav je osećaj kada njegovo telo pritiska moje. Pomera se. „Mora da sam ti težak.” Držim ga gde je. „Ne, ne pomeraj se. Dopada mi se ovako, dobro je. Volim da te ovako osetim.” Licem se zario u udubljenje mog vrata, ispod brade, diše polako i ravnomerno. Nikada, nikada nisam osećala tako potpuno zadovoljstvo kao u ovom trenutku. Ispunjena sam i srećna. Sva pulsiram i treperim, preplavljena ekstazom i osećanjima, srce mi je puno, i duh, i telo, i duša. A onda shvatam. Oboje smo govorili „volim ovo” ili „volim kada mi…” što su društveno prihvatljive fraze za nešto u čemu zaista uživamo. Ali… istina je, mislim da smo oboje tome pripisali dublje značenje. Znam da ja jesam. Ne bih menjala ovaj trenutak ni za šta. I sasvim sigurno ne bih odustala od ovog užitka s Dragom. Želim da uživam u ovome stalno, što je više moguće. Osećam se bliže Dragu u ovom trenutku nego ikome ikada pre.

Ova pomisao izaziva talas krivice, ali ga potiskujem. „O čemu razmišljaš, Joko?” Drago se okreće sa mnom, tako da sada ja gotovo ležim preko njega. Prebacujem nogu preko njegove i prelazim rukom preko njegovog torza, a kosa mi se širi poda mnom i preko njegovih grudi. „Razmišljam o tome kako je ovo najbolji trenutak u mom životu. Iskreno. Sada se osećam bliže tebi nego ikada… ikome. Razmišljam… kako želim da ovakve trenutke s tobom doživljavam zauvek.” Duboko udišem vazduh i izdišem, a onda se strmoglavljujem. „Borim se sa osećanjem krivice zbog toga, zbog svega onoga o čemu smo razgovarali u vezi s tvojim bratom, ali… to je istina. Sada sam bliža s tobom nego što sam s njim ikada bila. Ne znam zašto je to tako. Boli me… i zbunjuje me. Znam da sam ga volela. Volela sam ga. Ali… nekako sam… ovo između tebe i mene je… više. Ne znam.” Miluje mi kosu, sklanja mi je s lica. „Razumem. I ja osećam to. Znam da sam voleo Jelenu. Ali ovo s tobom? To je… toliko više da je gotovo kao sasvim nešto drugo.” Pomeram se i naginjem glavu tako da ga gledam u oči. „Zaljubljujem se u tebe, Drago.

Ne znam da li je suviše rano da ti to kažem, ali… istina je. Zastrašujuće je, jer ne znam da li će svi razumeti, ali sada me nije briga za to. jednostavno to moram da ti kažem, jer… eto zato.” Privlači me sebi i ljubi me, dlan kojim mi miluje obraz je ogroman. Osećam se tako sićušno pored njega, kao da bih se mogla sklupčati pored njega i nestati. „Nije suviše rano. Spremao sam se da kažem to isto, ali si me pretekla.” Smešim se. „Ipak reci. Molim te?” Duboko udiše i izdiše, i gotovo me lenjo gleda, očigledno sabira misli. „Jovanka, nije samo da se zaljubljujem u tebe. Sjedinjujem se s tobom. Ti si okean i ja uranjam u tebe, i davim se u tvojim dubinama. Kao što si rekla, na neki način je zastrašujuće, ali je istovremeno i najneverovatnija stvar koju sam ikada osetio. Ti si nešto najneverovatnije što sam ikada iskusio.” Po prvi put kako sam prevarila muža, hvatam sebe kako lijem suze radosnice. Zaboravila sam kako one izgledaju.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jebi, Jebi, al’ glavu ne gubi!

Razvod mojih roditelja je bio teži sestri, nego meni. Valjda zato što je ona tada bila još maloletna. Nisu se bili slagali nešto već duže vreme i samo je bilo pitanje dana kada će se

Vrela kuma

U sest sati ujutru stigao sam ispred kumove kuce opremljen stapovima, udicama i mamcima.Pozvao me da popijemo kafu iako sam ja insistirao da sto pre krenemo,jer sam se uzeleo reke,tisine i pijuckanja rakijice dok posmatramo

Imaš karu svaka ti čast!

Kakav je osećaj dok gledaš kako ti neko jebe mamu? Verovatno mnogo zavisi od toga kakvu kevu imaš. Ako je u pitanju zrela dugonoga plavuša, raskošnih bokova i guzova, bujna s velikim teškim sisama, onda