Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Lepota poroka – komšije

Komšija, jeste li to vi!?“, zaprepašteno je upitala moja žena čoveka koji joj je dolazio u susret. „Naravno, komšinice, ovako sređenog niko me ne prepoznaje.“ Ispred nje je stajao komšija, obrijan, ošišan i u normalnoj, ležernoj garderobi.

Za razliku od umetnika, boema sa zapušteno kosom i jarećom bradom, novi stajling je otkrivao lepog i zgodnog čoveka. Mi smo se sve vreme pitali šta je komšinica videla u njemu, ali nam je sada bilo jasno. Nekako će nam sada biti prijatnije ispijanje kafa iako smo ih zagotivili na prvu loptu, a posebno nakon sex avanture s njegovom ženom.

Za divno čudo, o toj avanturi niko nije pričao, ali nismo ni imali vremena zbog obaveza i izostanka popodnevnih kafa. Nekako smo i te obaveze pregurali i nakon nedeljne stranke opet krenuli sa druženjem i kafenisanjem. Vreme, iako jesenje, je bilo veoma toplo, miholjsko leto je bilo u punom zamahu. Noći pretople, tako da smo spavali goli i još se maksimalno znojili. Garderoba oskudna, u vikend varijanti neki šorc i go do pasa, a žena majica na bretelice, šorc ili suknjica.

Tako je bilo i kod komšija. Jutarnja kafa se pila sa podočnjacima zbog neispavanosti, komšija isto u nekakvim šorcevima, a komšinica nije odustajala od pamučnih haljina ispod kojih nije nosila ništa, ponekad tangice. U tim vrućinčinama nisam jebao ni svoju ženu, a kamoli da jebem nešto sa strane.

Kurac traži pičku, a tebi se ne jebe

Ali kurac traži pičku, a tebi se ne jebe, pre bi popio hladno pivo nego lizao oznojenu pičku. Sperma se skuplja u jajima koja traže da se isprazne, nebitno da li će sperma završiti u pički, guzi, ustima ili ćeš ga jednostavno izdrkati. Mamila je mene žena kad je vidim golu u krevetu sa mirisom pičkom, kurac se dizao, ali vrućina pokvari sve. I to je trajalo celu nedelju.

Za vikend najavljene padavine da, napokon, donesu osveženje, pa smo i roštilj zakazali kod komšija. Srećom, nije bilo kiše, pa smo raspalili roštilj. Naše dame su bile u nekim lepršavim, cvetnim haljinicama, a ovaj put ni moja nije obukla brus, a ni gaćice. Dok smo nas dvojica roštiljali, njihove sisice su poskakivale dok su postavljale sto u trpezariji.

Zezanciju sa aludiranjima na sex

Lep ručak, uz ćaskanje i zezanciju sa raznim aludiranjima na sex. Već se mogla i kafica popiti. Komšinica je kafu poslužila u dnevnom boravku na malenom stolu.

„Komšija, gde da ja sednem?“, začuđeno je upitala moja žena, jer su bile samo tri foteljice.

„Izvini, komšinice, odmah ću da donesem foteljicu i za tebe!“

Kada je komšija doneo foteljicu, pre je ličilo na tabure, žena ga je začuđeno pogledala.

„Izvoli, komšinice, ovo je specijalna foteljica za tebe, naručena u sex shopu.“

Bila je to okrugla foteljica na naduvavanje sa veštačkim kurcem tačno na sredini zato i ne čudi ženino iznenađenje. Pošto smo već bili dobro potkrepljeni sex aluzijama, žena je shvatila i prihvatila njihovu igru.

“ Super, komšija, ionaku su ti ove druge foteljice neudobne, verujem da me ova neće žuljati,“ kroz smeh je rekla žena, raširila noge i haljinu i sa golom pičkom sela na veštački kurac od nekih 18cm.

Kao da je znala za fazon, pa nije obukla gaćice.

„Kažeš, komšija, da si ovo nabavio u sex shopu? Šta još lepog ima tamo?“

Dok je to govorila blago se njihala i izdizala na veštaku, ali se ništa nije videlo od haljinice. „Eto, komšinice, prodavačica mi je toplo preporučila foteljicu, kao da je znala kakvu komšinicu imam. Kaže da mi supruga neće odoleti, kao što ni ona nije odolela da je isproba kad je prvi put dobila, a evo, ti imaš čast da je prva isprobaš.

„Pa je l’ odgovara?“

Fantastična igračka

Srknuvši kafu, ali ne prestajući sa njihanjem, skupljanjem i širenjem butina, žena reče da joj nije jasno kako je meni promakla takva fantastična igračka, iako često posetim sex shop.

Polako je počela da zadiže haljinu sve dok se nije ukazala njena depilirana, vlažna pička. Veštački kurac je bio skroz lepljiv i sluzav od picinih sokova koji su cureli po foteljici. Komšijin pogled je bio prikovan na ženinoj pički, a izbočina na šorcu je bila vidljiva iz aviona. Ženi se nije skidalo sa foteljice i to je prikrivala pitanjima upućenim komšiji.

„Jesi li još koju igračku pronašao tamo? Šta ti je prodavačica još preporučila?“, skoro mucajući od uzbuđenja ga upita žena.

„Eeeee, komšinice, dug je dan, pusti nešto i za kasnija iznenađenja!“

U to se pojavila i komšinica u tangicama sa procepom na sredini i perlicama koje su se usekle između usmina. Perlice su se presijavale od picinih sokova, znak da je i komšinicu uzbudilo ženino nabijanje na vibro fotelji.

Ni moj kurac nije bio imun na te prizore, pa predložih komšiji da nam se žene takmiče u pušenju da vidimo koja to bolje radi, a nagrada je sendvič, ali onaj sa dva kurca u rupicama.

Kroz smeh su prihvatile igru. Žena se pridigla sa veštaka, ostavljajući ga onako sluzavog da vibrira na prazno i jednim pokretom spustila komšiji šorc.

Komšija pa ti se ne hvališ…

„Opa, komšija, ti se i ne hvališ kurčinom!“, oduševljeno reče moja žena i obema rukama uhvati komšiju za nabrekli kurac.

Bio je to komad od nekih 21cm,neznatno manji od moga,jedino je glavić bio manji, ali isto moćan. Uz glasno mljackanje, takmičenje u pušenju je počelo.

Obe su se trudili da ga što više uvuku u usta drkajući ga u korenu. Nakon desetak minuta smo samo jedan drugom namignuli i dali im desetke i za tehniku i za umetnički dojam. Pičkice su im obema bile spremne za jebačinu, pa je takmičenje moglo da se nastavi.

Komšija je naguzio moju ženu, dobro joj raširio noge i u, podmazanu pičku, lako sjurio ceo kurac. Rukama je uhvatio za ramena vadeći skroz kurac da bi ga opet celog nabio.

„Komšija, hoćemo li i mi ovu pozu?“

Legao sam je na tepih, noge digao na ramena, sklonio perlice malo u stranu, a ona je naciljala glavić na svoju rupicu. Za razliku od njenog muža, jebao sam je polako, vadeći i vraćajući kurac u slow motion fazonu.

„Komšija, šta si to još našao u sex shopu?“, isprekidano ga upita moja žena, dok se on i dalje snažno nabijao u ženinu pičku u pozi žabe.

„Budi strpljiva, komšinice, ima igrački i za pičku i za guzu!“

Poza žabe

Videvši kako komšija jebe moju ženu u pozi žabe, setih se poze kornjače iz Kamasutre i rekoh komšinici da rukama uhvati noge ispod kolena i da ih raširi. Sada se bukvalno njihala na leđima, polusavijena, a pičkica joj je bila u krupnom planu.

Uhvatio sam je ispod guzova, a kurac je sam našao put u pičkicu. I ta Kamasutra ima zajebane i zahtevne poze! A onda je komšija izvukao nekakvu crnu igračku od 15-ak cm, na vrhu šiljatu, ali blago zarobljenu koja se postepeno širila prema dnu.

„Hajde, komšinice, naguzi se da isprobamo i ovu igračku na tvojoj guzi. Prodavačica mi reče da je guza spremna na svaki kurac kad je s ovim razradimo. Kaže da ni ona nije mogla svaki kurac da primi u guzu dok je nije razradila s ovom igračkom“.

Žena, poslušno raširi guzu nestrpljivo čekajući da joj komšija razradi rupicu. Vrh je bez problema ušao u rupicu, a ritmičkim nabijanjem komšija je širio dok cela igračka nije nestala u guzi. Iz guze je virio samo graničnik kojim je komšija regulisao ubadanje.

„Eto, komšija, ja opet moram kritikovati muža što sam nije otkrio ovakvu igračku, mnogo je bolja od vibratora u guzi.“

„Sad kad ti je guza razrađena mogao bi u nju da smestim i kurac, ako nemaš ništa protiv?“

„Komšija, mi smo došli na jedno jebačko razvaljivanje i moja pička i guza su u tvojoj milosti, hahahaha!“

I strap on je u igri

Komšija se izvali na leđa i pozva moju ženu da mu sedne na kurac. Dok se ona nameštala na komšijin kurac, komšinica se izmigolji ispod mene i krenu da pretura po kesi u kojoj su bili sexy rekviziti. Iz kese izvadi strap on i krenu da ga kači sebi oko pasa.

Bio je to strap on sa veštakom od nekih 18cm,samo mi nije bilo jasno zašto ga stavlja. Kad ga je stavila, prišla je ženi s guza, koja se slasno nabijala na komšijin kurac, pljuvačkom podmazala ženu i sjurila joj ga u pičku. Žena se samo trgnula, nije očekivala još jednu batinu u pički, ali je rado prihvatila kombinaciju, jer je došla na razbijanje i svaku kombinaciju je prihvatala.

Oduševljeno sam gledao kako komšije udruženo razbijaju ženinu pičku, nisam verovao da su joj nabili dva kurca u pičku. Komšinica se baš trudila da izigrava pravog jebača, hvatala je mužev ritam i s oduševljenjem nabijala strap on u ženinu pičku.

Svi na gomili

Uhvatio sam komšinicu za guzove i pomagao joj da se bolje nabija, ali su, u jednom momentu, kaiševi strap ona propustili i spali. Iskoristio sam priliku da joj stavim kurac u pičku i sad smo i bukvalno bili na gomili. Komšinica je trljala pičku o ženinu guzu dok smo ih mi junački nabijali na kurčeve. Nakon par minuta sam odgurnuo komšinicu da bi mogao prići ženinoj guzi, a guza me je čekala spremna.

Bez problema je glavić ušao u rupicu hvatajući komšijin ritam koji se već grčio u transu pripremajući se za punjenje ženine pičke. Međutim, komšija ga izvadi iz ženine pičke govoreći da hoće napuniti pičku svoje žene koju s oduševljenjem puni otkako su otkrili tablete protiv začeća. Moj kurac je i dalje pulsira u ženinoj guzi koja se, sa prstima u pički, bližila orgazmu.

Prvo je komšija napunio ženinu pičku i onda joj raširio noge diveći se potočićima sperme koji su iz nje cureli. Moj i ženin orgazam su bili istovremeni, ona je guzom stiskala moj kurac cedeći ga do zadnje kapi.

„Je l’ neko za pićence?“, upita komšinica, brišući pičkicu od sperme i sa blaženim osmehom na licu.

„Komšija, baš ti hvala na sexy igračkama! Prodavačica se baš trudila da mi pokaže s čim sve mogu poboljšati naš seksualni život, a ako i ti pronađeš još nešto zanimljivo, slobodno donesi da isprobamo zajedno. Mogli bi negde i za vikend da pobegnemo i jebemo se do besvesti, vidiš kako su nam se žene pomamile! “ Ako i dođe do toga, podeliću u priči s vama.

Oceni
[Total: 1 Average: 3]
Ludačka jebačina

Covek sam u svojim srednjim cetrdesetim godinama…Izgledam pristojno, drzim jednu radnju u svom mestu I delimicno sam zadovoljan covek. Ozenjen sam Lepom, rasnom crnkom, bujnog poprsja, jakih butina, velikog dupeta..devet godina mladjom… U svoje vreme

Mamina zadnjica

Mamina guzica me je fascinirala još kao klinca. Trenutak moje fascinacije i ljubavi prema maminoj guzici desio se kada sam bio srednjoškolac. Vrata njene sobe bila su poluotvorena i mama me nije čula da ulazim

Razvaljena od kurca

Trebao je to biti jos jedan obican izlazak s Andjelom. Subota uvece u nasem omiljenom klubu koja ce zavrsiti tako da cu je ja ponovno s mojim ocem vuci kuci mrtvu pijanu kao sto to