Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kum u poseti

Nazvao me je oko 15h da mi kaže da će mu večeras doći kum oko 20h pa da gledaju fubdal,ligu šampiona.Da odem do njega ranije sredim malo stan I spremim nesto za vecericu I upoznam kuma. Rekao mi je još ranije da je rekao kumu da je našao poslušnu pičku I da kum želi da me upozna.

Odmah sam krenula kod njega, ne znam u kakvom je stanju stan al znam kako je kad muzjak zivi sam.On je ležao I gledao tv, a ja otisla prvo da sredim kupatilo, posle gomila sudova,malo usisisala, spremila gibanicu da se peče i več je bilo skoro 20h.Moj muzjak mi je rekao da ostanem tako u mrezastim carapama, halterima I tangicama celo vece.
Bila sam u kihinji kad je zazvonio, moj muzjak ga je pustio u stan prisla sam da se upoznamo. Bio je visok oko 190 jedno 90-95 kg zgodan, crnogorac. Odmerio me je do dole kad smo se upoznavali I samo se nasmešio uz ono drago mi je.Seli su na trosed zavalili
-Kume moze pivo? Picko stavi kafu I daj nam dva piva.
-odmah, rekla sam.
Dok sam im nosila pivo primetila sam da me kum merka posebno mu je izgleda moja guza bila interesantna onako trčasta u tangama.Pratio me je pogledom.Dala sam im pivo I vratila se da zakuvam kafu.Dok sam nosila kafu primetila sam da se ceše po kurcu, primetio je verovatno to I moj mužjak.
-Kume kako ti se piči moja pička?
-uu kume dobra je, nisam ti verovao da je takva.
-pa rekao sam ti a znaš kako je ponizna poslušna, izdresirana.Hoćeš da ti popuši kurac,vidim da se češeš da te svrbi?
Kum nije stigao ništa ni da kaže.
-Hajde pičko tamo da pušiš kurac kumu.
Poslušno sam otišla do njega I samo kleknula između njegovih nogu, a on je pomalo stidljivo otkopčao šlic i izvadio kurac iz gaća. Pa njemu je već bio dignut.
Mmm to je lep velik kurac, odmah sam ga zaglabala,počela sam temeljno da ga pušim , odmah duboko do jaja par puta pa onda malo lakse, pliće, vise obratila paznju na glavić, pa onda opet duboko.
-A kume jel dobro puši?
-Uuuuu jooj pa ovako mi još ni jedna nije pušila. Uuuu, ovo ni jedna žena ne zna , aaaah
Dobila sam potvrdu da dobro to radim I nastavila malo žešće, brže da sisam a rukom sam mu mazila muda.Odjednom se izmakao I samo izvadio kurac iz mojih usta da ne bi već svršio.
-uuuu kakvu picku si našao svaka cast, zavidim ti.Nisam ti verovao.
-Jel ti se jebe kume, hoćeš da je karaš? Hajde slobodno, nabodi je, ja častim.
Kad sam to čula samo sam se okrenula spustila glavu I izbacila guzu, ponudila se i rukama rasirila guzove.
Malo je protljao par puta po rupici I onda se sjurio u mene.Jako je bio napaljen tako me divljački jebao kao da ništa ne jebe godinama. Zacvilala sam, malo promešala guzovima a on je izvadio kurac I svršio mi po leđima I guzovima, osetila sam kako se trese kad je posle jos par puta presao preko rupice.Vratio se na mesto a ja sam se samo izvrnula na pod.
-Aaaa brate hvala ti, ovo je extra.
-Hahaha nema na čemu kume, to je samo jedna pička.Drago mi je da ti je prijala.
-Uf jako, baš je dobra svaka ti čast.
Osećala sam se jako ponizeno I dobro. Kum je jedan mora se poštovati.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sex iz kancelarije

Imam trideset četiri godine, dvoje dece , udata sam i imam skladan brak. Iako sam dva puta rodila, nisam dozvolila sebi da se zapustim. Mogu za sebe da kažem da dobro izgledam,neki čak kažu da

Izjednačio si, tečo

Vikende često provodimo u jednom planinskom selu, tridesetak kilometara od grada. To je kuća mamine i tetine bake i deke. Kuću i sve ostalo domaćinstvo sredio je moj teča. Ustvari oko teče se kod nas

Sad ili nikad!

Crni Đorđe beše seoska luda. Momčina od dvadesetak godina, u leđima “dva sa dva”, glavat, crn ko ugarak (sećam se da ga je Ružica rodila u Beogradu, pri kraju prve godine fakulteta, pričalo se sa