Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Dopisivanje

– Dolazi mi drugarica za petnaestak minuta…

– OK. I ja odoh da se spremam, vidimo se večeras.

– Važi, nas dve dok se spremimo… Dođi za dva sata najranije!

– Super, vidimo se u 22:00

– Poz…

– Poz…

Završio sam dopisivanje u Messingeru sa Danijelom, mojom drugaricom. Dogovorili smo se da večeras izađemo u “trojku” sa njenom drugaricom iz osnovne. Brzo sam otišao do kupatila da se istuširam. Završio sam tuširanje i onako polumokar sa opasanim peškirom otrčao u svoju sobu. Matorci su bili u dnevnoj sobi. Zaključao sam vrata i po ormaru preturao stvari tražeći garderobu za večerašnji izlazak. Dok sam vraćao stvari koje mi nisu trebale primetio sam nešto čudno na svom monitoru. Danijelina web kamera i dalje je bila uključena. Posto ja nisam imao web kameru, ni mikrofon za razliku od Danijele koja je bila “full” opremljena. Taman mi je palo na pamet da joj posaljem jedan “nudge” i obavestim je o zaboravljenom “log off-u” kada se na ekranu pojavila Danijela u raskopčanom bademantilu, mokre kose sa četkom u ruci. Nisam se pomerao, kao da sam mislio da će me videti ako samo trepnem. Danijela je sela na krevet, raširila noge, spustila glavu i počela da raščešljava svoju mokru kosu. Pokušavao sam da izoštrim svoj vid kako bih bolje video njeno međunožje i sise, međutim zbog slabe rezolucije web kamere nije mi baš polazilo za rukom. Ali sama činjenica da upravo posmatram svoju golišavu drugaricu dok se češlja učinila je da mi se kita stvrdne. Pogledao sam među svoje noge i video svoj kurac kako polako ali sigurno postaje sve krući. Sedeo sam onako go na stolici pred računarem i gledao Danijelu. Još uvek sam bio ukočen, valjda u tripu da će me provaliti da je gledam. Dok sam se tako prepirao sa svojom savesti, da li da ugasim komp ili ne, Danijela je počela da priča nešto. Brzo sam pojačao zvučnike kako bih čuo šta govori…

– Ne pamtim kada sam se poslednji put tuširala sa nekim… Rekla je Danijela.

Odjednom je u kadar ušla i Danijelina drugarica Tijana. Bila je kompletno gola!!! Njena kratka crna kosa takođe je bila mokra ali za razliku od Danijele ona nije imala potrebe da je rasčešljava već ju je jednostavno brisala peškirom. Dok je stajala pored Danijele, meni okrenuta profilom, gledao sam njeno zgodno telo. Prelepe grudi, neka jača trojka, fenomenalan struk, ekstra bulja i duge noge samo su još više stvrdnule moj nabrekli kurac. Pulsirao je, nisam ga još ni pipnuo a imao sam osećaj da ću svršiti istog momenta kada ga budem uzeo u ruku…

– Meni ne fali toliko tuširanje koliko mi fali ono posle tuširanja… Odgovorila je Tijana.

– Jao, nas dve nismo bile normalne!!! Rekla je Danijela uz smeh.

– Ma šta ti je pa to su svi radili! Rekla je Tijana.

– Misliš? Nastavila je Danijela koja je i dalje četkom prelazila preko svoje duge plave kose.

– Ma da! I muškarci to rade međusobno, možda još i više od nas devojaka! Ponovo su se smejale.

Iako sam u suštini znao o čemu su pričale ipak kao da nisam verovao da je reč o tome. Ili je to ili mi je misli odnela Danijela koja se najedamput pridigla i svukla bademantil sa sebe.

– Wow! Kako si se ti promenila za ove godine! Prokomentarisala je Tijana Danijelino telo.

Gledao sam Danijelu, družio sam se sa njom već duže vreme i nikada je nisam gledao ovako. Bila mi je drugarica. Neću da grešim dušu, nije da nisam pomislio nekoliko puta kako bi to bilo da se zveknemo ali nisam hteo da kvarim naše divno prijateljstvo. Nisam mogao a da ne primetim koliko je Danijela bila zgodna. Malo manje grudi od Tijaninih, malo niža od nje ali mogle su da pariraju jedna drugoj u svemu. Osim u guzama, nije da je Danijela imala lošu guzu ali je Tijana imala guzu “za medalju”.

– Mnogo si zgodna! Rekla je Tijana dok je rukom prelazila preko Danijelinih grudi.

Ponovo sam zanemeo, znao sam da su devojke opuštene jedna pred drugom ali ovoliko…

– Donesi mi fen iz kupatila… Prekinula je taj momenat Danijela.

Nisam više mogao da izdržim, uhvatio sam kurac rukom i laganim pokretima ga nadrkavao, čisto želja da me mine. Dok su mi kroz glavu prolazile scene iz porno filmova i dok sam pokušavao da izrežiram završetak ove priče, bar onako kako sam ja želeo, pogledao sam na sat. 21:00. Za sat vremena trebalo je da budem kod Danijele. Po glavi sam već prevrtao misli šta da radim. Da ostanem ovde i sačekam kraj ove veličanstvene predstave ili da požurim kod njih i prekinem ih pa pokušam da uradim nešto kako bi smo svo troje završili stvar do kraja…

– Ponesi mi i to mleko za telo! Prekinula mi je misli Danijela.

U kadar je ponovo ušla Tijana. Ponovo su gole golcate stajale ispred web kamere. Tijana je dala fen Danijeli i otvorila mleko za telo. Dok je Danijela ponovo sela na krevet i uključila fen u obližnju utičnicu, Tijana se detaljno mazala mlekom za telo. U jednom momentu se naguzila prema kameri i mazala stopala i potkolenice. Drkao sam onako ubrzano, želeći da iskoristim što više ovakvih scena.

– Kakav je taj Uroš? Upitala je Tijana Danijelu za mene.

Ponovo sam načuljio uši.

– Mnogo je sladak, videćeš. Ložim se na njega još od srednje ali postali smo super prijatelji, jebi ga. Nisam mogao da verujem svojim ušima dok je Danijela to izgovarala.

– Pa jel se bar krešete? Upitala je Tijana.

– Ma ne, kažem ti da smo super prijatelji! Odgovorila je Danijela.

– Pa i nas dve smo bile super prijateljice! Bila je uporna Tijana.

– Da ali to je bilo nešto drugo! Pravdala se Danijela.

– Kako to misliš? Nešto drugo! Bukvalno se uvredila Tijana.

– Pa bile smo klinke! Eksperimentisale smo malo… Pravdala se Danijela.

– Jesi li imala još neku šemu sa devojkom posle mene? Zabezeknula me je Tijana svojim pitanjem.

– Ne, nisam… Ustvari jednom sam se pomazila sa nekom ribom dok sam bila sa Dušanom. Ništa ozbiljno, bili smo pijani na nekoj žurci ali se onda devojka prepala pa se završilo na par poljubaca i malo vatanja… Ko je ova devojka?!?!?! Pitao sam sebe slušajući Danijelu.

– Pričaj mi još malo o Urošu! Rekla je Tijana dok je širila noge i mazila svoju pičkicu.

Da je neko mogao da mi slika facu u tom trenutku mislim da bi to bila najsmešnija faca na svetu. Zinuo sam onako u onaj monitor, načuljio uši i rukom stezao svoju nabreklu kitu koja je pulsirala toliko jako da je pomerala čitavu moju ruku.

– Nećeš valjda! Rekla je Danijela stavivši ruku preku usta onako začuđena Tijaninom reakcijom.

– Zašto da ne! Odgovorila je Tijana dok se nameštala na krevetu.

– Zgodan je, ima zelene oči, i prelepu guzu! Počela je da me opisuje Danijela.

– Koliki mu je! Pitala je Tijana dok se desnom rukom mazila po međunožju a levom po svojim grudima.

– Čula sam da nije loš! Zabezeknula me je Danijela svojim odgovorom.

-Mmmmmm, od koga si čula? Tijana je već stenjala po malo.

– Pa rekla mi je njegova bivša.

Odmah sam pomislio na Milicu. Njih dve su se super slagale. Ponekad mi je i smetala ta njihova bliskost jer ipak mi je Danijela drugarica!

– Rekla je da je super u krevetu i nećeš mi verovati “tvoj” je tip. Naglasila je ono “tvoj”

– Mmmmmmmm, sereš!!! Baš se napalila Tijana kada joj je Danijela to rekla.

Brzo se pridigla sa kreveta i prišla Danijeli. Rukom je počela da mazi Danijelu po kolenima. Danijela se nije bunila, delovala je pomalo iznenađena ali je nastavila da priča.

– Aha, rekla mi je da tako najviše voli da svršava! Rekla je Danijela dok je rukom uzvraćala nežnost Tijani mazivši je po ruci.

Znao sam o čemu pričaju, malo sam se postideo ali obzirom na trenutnu situaciju nije me bilo toliko briga. Zatim je Tijana lagano rukom prešla po Danijelinom međunožju. Danijela se protresla i zažmurela. Kao po naredbi svoju ruku je stavila Tijani na pičkicu. Počele su da drkaju jedna drugoj. Kurac je hteo da mi eksplodira!

– Požuri! Samo što nije došao, mmmmmmmm… Promrmljala je Danijela.

Brzo sam pogledao na sat i shvatio da je petnaest do deset. Nisam znao šta da radim. Nije mi se prekidalo sa gledanjem ove scene a i tako mi je trebalo svršavanje. Ali ako požurim, možda bude i nešto više! Brzo sam se obukao dok sam se trudio da mi nešto ne promakne na monitoru. Završio sam sa oblačenjem i skupljao snage da isključim računar i otrčim do Danijele ne bih li stigao na vreme!.

– Zovi ga, vidi gde je! Rekla je Tijana.

Danijela je brzo uzela mobilni. Moj mobilni je počeo da vibrira.

– Halo… Javio sam se bukvalno drhtavim glasom.

– Gde si, jesi li krenuo? Pitala je Danijela. Nisam znao šta da odgovorim. Ako kažem da sam blizu prekinuću sve, ako kažem da tek krećem…

– Požuri! Trebaš nam HITNO!!! Čuo sam Tijanu u pozadini.

Gledao sam na monitoru kako Danijela ućutkuje napaljenu Tijanu koja leži pored nje i sebi gura prste u pičkicu i smeje se.

– Evo stižem za dva minuta. Precenio sam sam sebe!

– OK. Čekamo te! Rekla je Danijela i spustila slušalicu.

Izleteo sam iz kuće kao metak. Mislim da sam trčao brže od Bolta! Dok sam trčao kao sumanut prema Danijelinoj zgradi u glavi sam spremao svoj nastup. Da li da priznam da sam sve gledao ili ne. Kako li će one reagovati. Ma sigurno će me ispaliti, nema ništa od svega toga, pa gde mi je glava, bolje da sam ostao kod kuće da izdrkam… Misli su me smirivale i do Danijelinog ulaza već sam izgubio svaku nadu da će nečega biti.

Pozvonio sam na vrata. Otvorila mi je Danijela. Bila je u Bademantilu sa četkom u ruci.

– Uđi brzo, još mi je mokra kosa! Rekla je.

Nisam mogao ništa da joj kažem, još uvek sam teško disao zbog obaranja svetskog rekorda u trčanju!

– Šta ti je? Jesi li ti trčao?! Pitala me je Danijela dok je išla zamnom u sobu.

– Aha, mislio sam da kasnim pa sam…malo požurio. Pravdao sam se.

Ušao sam u Danijelinu sobu. Tijane nije bilo. Po zvucima koji su dolazili iz kupatila zaključio sam da je tamo. Znao sam da nema nikoga kod kuće jer Danijela živi sa sestrom koja je trenutno bila u Slovačkoj na zimovanju. Seo sam na svoje uobičajeno mesto (za Danijelin računar). U tom trenutku iz kupatila je izašla Tijana. Na moje zaprepašćenje izašla je u brusu i gaćicama i nije joj smetalo moje prisustvo.

– Ćao ja sam Tijana. Rekla je pružajući mi ruku.

– Uroš! Odgovorio sam.

– Baš smo te ogovarale maločas. Rekla je Tijana uz neki perverzni osmeh na svom licu. Nisam skidao oči sa njenih sisa koje samo što nisu iskočile iz tog zategnutog belog čipkanog brusa. Znala je u šta gledam i nije joj smetalo. Sela je na krevet i prekrstila noge dajući mi prilike da pregledam i ostale delove njenog prelepog tela. Bilo mi je neprijatno pa sam joj bukvalno okrenuo leđa i pravio se da gledam nešto na računaru.

– Jaoj! Drkeknula je najedamput Danijela.

– Šta je bilo!? Upitao sam onako zbunjen.

– Pa web kamera mi je ostala uključena sve vreme! Bila je šokirana Danijela.

– Pih, što mi ranije nisi rekla! Pravio sam se da nemam pojma šta se sve dešavalo.

Pogledao sam Danijelu koja je pocrvenela od stida. U isto vreme Tijana nije pokazivala ni grama stida. Čak šta više u očima sam joj video da je još uvek napaljena kao jarebica. Trebao joj je kurac i to je bilo evidentno.

– Ti nisi provalio da se nisam odlogovala? Pitala me je Danijela.

– Ma jok, odmah sam isključio računar i otišao da se spremam. Odgovorio sam.

– Što sereš kada si se odlogovao tek pre deset minuta! Primetila je Danijela vreme gašenja mog messengera.

– Pa dobro onda sam ga isključio sada kada sam kretao ovamo. Pravdao sam se.

– Aaaaaaa, ti si sve video!!! Zinula je Danijela u mene.

– Šta sam video??? Pokušavao sam da se izmigoljim.

– Uroše ne seri i reci mi šta si video! Pripretila mi je prstom Danijela.

– Dobro… Nešto malo… Ništa strašno… Video sam da mi nema izlaza iz ove situacije.

Danijela je onako zabezeknuta sela na krevet pored Tijane. Skrenuo sam pogled sa Danijele, bilo mi je malo neprijatno. Pogledao sam u Tijanu. Njoj kao da ni malo nije smetala činjenica da sam mogao sve da vidim. Čak šta više i dalje je imala onaj popaljeni pogled u svojim očima.

– Pališ se na mene od srednje! Prekinuo sam tišinu.

Danijela je legla na leđa i prekrila lice rukama. Tijana je legla pored nje i smejale su se. Brzo sam iskoristio priliku i legao pored Danijele tako da je ona sada bila između Tijane i mene.

– Sviđa ti se moja guza! Nastavio sam sa provokacijama.

Obe su se smejale a Danijela još uvek nije skidala ruke sa lica. Očigledno ju je bilo sramota. Nekako je sve ovo delovalo erotično na mene. Počeo sam da se palim do jaja. Sama činjenica da ležim na krevetu sa dve ribe od kojih je jedna u brusu i gaćicama a druga u bademantilu a povrh svega maločas sam ih gledao kako drkaju jedna drugoj… To je na mene delovalo tako da mi se ponovo digla kita. Ovoga puta smetale su mi farmerice koje samo što nisu pukle od moje nabrekle kurčine.

Ne znam odakle sam skupio hrabrosti i snage ali jednostavno sam počeo da otkopčavam farmerice i da ih zajedno sa boksericama svlačim sa sebe.

– Evo… Da budemo kvit… Sada ste i vi mene videle golog… Rekao sam dok sam bacao bokserice i farmerice na stolicu ispred sebe.

Okrenuo sam se prema Danijeli i Tijani koje su obe zabezeknuto gledale u mene. Pošto se nisu bunile ponovo sam se bacio u pozu od maločas. Danijela i Tijana su bukvalno zevale u moju muškost koja se klatila nad mojim stomakom.

– Wow! Nije te palila ona… ona…

– Milica… Završio sam Tijaninu rečenicu.

Danijela nije ništa progovarala. Samo je gledala u moju kitu bukvalno ne trepćući. Tijana je nežno spustila ruku na moje grudi i noktima nežno šarala po meni preko majce. Kurac je počeo da mi pulsira. Sada ili nikada! Pomislio sam u sebi i ščepao Tijanu za dupe.

– Imaš fenomenalno dupe! Rekao sam joj dok sam joj mesio bulju.

– Mmmmmmm, znam! Odgovorila je onako samouvereno.

Počeli smo da se žvalavimo. Onako opako, jako, napaljeno! Pogledao sam Danijelu. Gledala nas je i oblizivala svoje usne. Rukama je stezala bademantil na sebi. Tijana je to primetila i počela rukama da joj odvezuje bademantil. Iskoristio sam priliku i primakao usne Danijeli. Odmah je prihvatila i držeći me za kosu zabila mi je svoj jezik. Žvalavili smo se dok je Tijana uporno svlačila bademantil sa Danijele. Danijela je sada poput Tijane ostala u vešu ali crnom za razliku od crnokose Tijane koja je imala beli čipkani veš. Danijela, dugokosa plavuša otkrila je svoj crni čipkani veš koji je samo pojačao moj seksualni nagon. Zatim me je Tijana povukla od pozadi i oborila me na leđa. Za tili čas sa leve strane legla je Danijela a sa desne Tijana. Bio sam u raju. U sendviču između plavuše i crnke sa kitom koja je bila uperena u plafon. Bukvalno u isto vreme obe su rukom krenule na moju kitu. Prva je stigla Tijana. Stegla je moju kitu i počela da je nadrkava. Danijela se zadovoljila mojim mudima. Mesila ih je dok je Tijana navlačila moju kožicu do kraja pa palcem mazila moj već vlažni glavić. Uvijao sam se kao žena dok sam se naizmenično žvalavio sa obe. Rukama sam mlatarao po međunožju jednoj i drugoj. Svo troje smo stenjali. Danijela se potom malo okrenula i istrćila tako da mogu da joj nabijem prst u pičkicu. Tijana je videvši od nje učinila isto. Ugurao sam im po dva prsta dok su one i dalje rukama šarale po mojoj kiti. I dalje smo stenjali sve glasnije. Prva je počela da svršava Danijela. Stegla je rukom moju kitu i ubrzano je drkala nabijajući se na moje prste. Tijana je štipklala moje bradavice i drkala drugom rukom samoj sebi. Bukvalno su vrištale od uzbuđenja dok sam ja pokušavao da guram svoje prste što dublje u njih. Danijela je počela da se uvija na mojim prstima i dalje strasno drkajući moj kurac. Tijana je videla da Danijela počinje da svršava pa ju je zgrabila za kosu i zavalila joj jezičinu u usta. Taj prizor je i na mene delevao jako. Počeo sam da osećam vrhunac. Danijela mi je tako stručno drkala da je bilo samo pitanje sekundi kada ću početi da prskam spermu po svom stomaku. Čim je Danijela prestala da se uvija i trese na mojoj ruci znao sam da je završila.

– Svršiću! Viknuo sam.

– Čekaj! Viknula je Tijana i brzo se popela na mene. Leđima okrenuta meni raširenih nogu opkoračila me je tako da je moja kita bila usmerena na njenu pičkicu. Levom rukom se pridržavala na krevetu dok je desnom pomahnitalo drkala svoju pičkicu. Danijela je brzo shvatila šta njena stara drugarica želi i namestila se u prigodan položaj i počela strasno da mi drka kurac. Tijana je stenjala iznad mene dok mi je Danijela drkala. Osetio sam kako mi glavić zakačinje Tijaninu vrelu mokru pičkicu. Odjednom počeo sam da prskam spermu po njoj. Tijana je na svaki mlaz delovala kao da ju je neko pipnuo žaračem. Kada sam prestao da izbacujem mlazeve Tijana je počela da se stresa na meni svršavajući. Vrištala je i uzdisala. Pogledao sam u Danijelu koja nije skidala oči sa Tijanine spermom ulepljene pičkice i oblizivala svoje usne. Zatim se Tijana opustila na meni, nakrenula glavu i počela da me žvalavi. Danijela se pridigla, legla pored nas i pridružila nam se u poljubcu. Palacali smo jezicima jedno po drugom. Danijela je potom počela da se smeje. Tijana joj se pridružila.

– Šta je smešno? Upitao sam.

– Ne znam šta je smešno ali vidim da večeras ne idemo nigde! Odgovorila je Tijana.

Danijela se i dalje smejala. Tijana je preskočila preko mene, legla na Danijelu i nežno je mazila po kosi. Počele su da se ljube. Ljubile su se onako strasno…

– Idemo sada svi zajedno pod tuš pa se vraćamo u sobu… Hoću da vidim da li je sve istina što ti je ispričala Milica… Rekla je Tijana gledajući me onim svojim pohotnim pogledom…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sex iz kancelarije

Imam trideset četiri godine, dvoje dece , udata sam i imam skladan brak. Iako sam dva puta rodila, nisam dozvolila sebi da se zapustim. Mogu za sebe da kažem da dobro izgledam,neki čak kažu da

Ekipa iz sektora

Goran moj drugar je bio službenik u jednoj firmi u kojoj sam i ja radio dugo godina. On je osoba koja je u neke situacije i varijante upao što bi rekli sasvim slučajno jer se

Blud u vazduhu

Mamuran od celonocnog provoda,teskom mukom dovukao sam se,tog prvo januarskog jutra,do autoputa.Bilo je hladno kao u frizideru.Drzao sam palac visoko,u nadi da ce ga neki vozac primetiti i sazaliti se na mene.Nakon pola sata,svaki deo