Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kontrola

Preostaje mi jos jedan pacijent, pa da zavrsim I ovaj naporni dan. Vidno umoran, razmisljam kako bih mogao provesti ovo kisno vece, pa sam na zvuk kucanja, odgovaram tiho I nezainteresovano – Slobodno!

Mahinalno pogledam u pravcu vrata I ugledam njega. Mog pacijenta. Ovoga puta nosio je svetlo sivo odelo, belu kosulju I crnu kravatu koja I ovog puta isticala njegove crne oci. Samo sam se osmehnuo, znajuci sta me ocekuje.

– Dobro vece, doktore. Dosao sam na kontorlu!

I dok je svojim seksi promuklim glasom izgovarao te reci koje su u meni budile neopisivu seksualnu zelju, sve vreme je stiskao svoju kurcinu preko pantalona. Dobro je znao da me to neverovatno pali.

– Izvoli – pokazao sam na stolicu koja se nalazila ispred mene.

– Bas sam Vas nahvalio kod jednom druga, pa je izrazio zelju da i njega pregledate, a? On je tu, ispred ordinacije I zeljno ocekuje.

Vidno zbunjen, samo sam odgovorio:

– Ne znam, moze. Ne znam, nije uobicajeno da dva pacijenta budu u ordinaciji u isto vreme. Ne znam.

Za to vreme mog premisljanja I previse izgovaranja reci ne znam, on je samo otvorio vrata I pozvao svog ortaka da udje unutar.

I onda je usledio sok. Na vratima se pojavio decko iz teretane, savrseno utegnut u crnu kosulju I crne pantalone odajuci utisak opasnog momka sto je i bio. Na njegovom licu, koje je krasila brada od tri dana, mogli su se uociti znaci cudjenja.

– Nisam znao da si doktor, ortak! – rekao je I onda se seretski nasmejao.

– Vi se poznajte? – upitao je zbunjeno pacijent.

– Ma, doca mi je dudlao u teretani. Pricao sam ti o njemu. Ispraznio mi je jaja za sve pare.

– Onda doktore, znas sta ti je ciniti! – rekao je pacijent, sve vreme stiskajuci, sada vec nadignuti, kurac. Sve to vreme, lik iz teretane me je gledao sa osmehom na njegovom lepom licu, dok je na njegovim pantalonama rasla ogromna izbocina.

Priblizio sam se pacijentu, klekunuo ispred njega I krenuo da mirisem I stiskam njegovu tvrdu kurcinu preko pantalona, gledajuci ga sve vreme u njegove zavodljive oci. Ubrzo se sa moje leve strane stvorio I lik iz teretana koji je svoju izbocinu unosio u moje lice, milujuci me po kosi.

Laganim pokretima leve ruke sam uspeo da otkocam kais I skinem pantalone decku iz tertane. Ostao je samo u crnim uskim boksericama koje su pretile da se pocepaju svakog trenutka. Ne mogavsi da odvojim oci od tog prizora, krenuo sam da pomahnitalo sisam njegovu kurcinu kroz bokserice. Nisi mi smetale. Bio sam gladan I zeljan te mlade kurcine.

Za to vreme sam pokretima desne ruke uspeo I pacijenta da oslobodim pantalona, ostavivsi ga u uskim belim gacama koje su savsreno pristajale uz njegov izgled neotesanog muzjaka. Ne mogavsi da odolim tako idilicnom prizoru, prebacio sam se na sisanje njegovog kurca kroz gace. Opojan miris mladog muskog medjunozja me je naterao da mu zubima lagano skinem gace iz kojih je ispala balava kurcina, koju sam odmah krenuo da je obradjujem svojim rukama.

Za to vreme se lik iz teretane oslobodio svojih tesnih bokserica I u levu ruku mi stavio svoju nabreklu kurcinu. U isto vreme sam drkao dve savrsene kurcine I
nisam znao sta cu od srece. Nisam mogao da se odlucim koju cu prvu da stavim u usta, jer su obe kurcine izgledale mocno I ogromno.

Svojim snaznim rukama, lik iz teretane je usmerio moju glavu ka njegovoj kurcini, koja je istog trema ispunila moja zedna usta. Bio je mnogo napaljen, pa je odmah krenuo zestoko da ga zabija, stenjajuci I uzvikujuci:

– Tako je, pickice mala. Gusi se u mojoj kurcini. Svidja ti se, a?

I dok sam iz ove kurcine usisavao sve moguce sokove, desnom rukom sam mesio jaja mog dragog pacijenta, osecajuci ih medju prstima.

A onda je lik iz tertane izvadio svoj kurac iz mojih usta I moju glavu usmerio ka drugoj kurcini, ka kurcini svog drugara.

– Drugar, ipak si ti dosao na kontrolu! Red je da te doca pregleda.

Na te reci su se obojica nasmejali, dok sam ja sada uzivao u drugoj kurcini koja se, takodje, grubo zakucavala u moja usta. Znao sam da je uzivao, njegovi uzdasi su ga izdali. Bio je napaljen kao neka zivotinja. I bio je kao zivotinja.

U jednom trenutku sam ostao bez kite u ustima, ali sam zato osetio iste na obrazima. Krenuli su da me samaraju kurcinama po faci, onako jako, muski I zestoko. Sve vreme tog samaranja njihovim balavim kurcinama, lik iz teretana je cvrsto drzao moju glavu svojim grubim muskim rukama.

Samaranje njihovim tvrdim I balavim batinama u meni je budilo osecaj neopisive srece I zadovoljstva. Iz pantalona sam izvukao svoj kurac I krenuo zestoko da ga drkam. I ja sam bio napaljen kao zivotinja.

– Zini jako! – naredio je lik iz teretane I ubacio svoju balavu kurcinu u moja usta.

– Jos jace otvori, doco! – naredio je.

Njegova dominantnost me je neverovatno palila I prijala, pa sam poslusno otvorio usta najvise sto sam mogao, pretpostavljajuci sta sledi.

Moj dragi pacijent je polako ubacio svoju debelu kurcinu unutar, onoliko koliko su moja usta dopustala. Bio sam ispunjem.

Sada su dve ogromne kurcine ispunjavala moja usta I trljale se izmedju sebe. Jezikom sam pokusavao da obradjujem nabrekle glavice, dok sam rukama mesio njihova ogromna jaja.

Ovo im je mnogo prijalo I dovodilo do ludila, pa su ubrzo krenuli da svrsavaju stenjajuci kao nekakve zivotnje. Njihove sperme su se mesale u mojim ustima, a ja sam bezuspesno pokusavao da progutam sve. Nisam uspeo jer je sperme bilo u izobilju, pa je deo sjedinjene sperme poceo da curi iz mojih usta padajuci pravo na moj kurac. To je bila kap koja je prelila casu, pa sam I ja krenuo da svrsavam kao lud ne dodirujuci svoj kurac, sve vreme se daveci u njihovim batinama.

Sve je mirisalo na spermu I muski znoj. Bio je ovo savrsen svrsetak radnog dana jer smo svi bili zadovoljni, I pacijent, I lik iz teretane I ja.

Njihove olabavljene kite su ispale iz mojih usta, a onda sam podigao pogled u njih.

– Olizi ih! Hocu da budu ciste! Jasno!? – naredio je lik iz teretane, a ja sam poslusno prvo olizao njegovu kitu, a potom I kitu mog dragog pacijenta. Navukli su svoje pantalone, I krenuli da izlaze. Stojeci na vratima, pacijent je rekao:

– Doktore, vidimo se na sledecoj kontroli!

Na te reci, lik iz teretane je samo namignuo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Mame, najbolje učiteljice!

Rođen sam u Kelnu, od prve generacije gastarbajtera 70-ih godina. Moji su retko dolazili u Srbiju, jer su se vrlo brzo navikli na život u Nemačkoj pogotovo na liberalne stavove. Bila je to era masovnog

Nema boljeg sexa od zabranjenog

Te srede sam krenuo na fakultet kao i obicno u zurbi, jer sam se ponovo uspavao. Strcao sam dole u dnevnu sobu, javio se kevi koja je ranije ustala da bi ispratila caleta i burazera

Grubo

Oduvek sam bila povucena devojka. Nisam imala mnogo drugarica, drugove tek nikako. Sa par devojaka sam se druzila, ali to se svodilo na cisto opste teme, kakvo je vreme, malo o shoppingu i to je