Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kad najebeš zbog žene

Ana i ja smo u braku bili već 14 godina. Imamo dve ćerkice. Ana je tip žene o kome nisam nikada maštao kao seks objektu. Školovana je, iz dobre porodice. Negovana. To je tip žene koja je stvorena za bračnog druga. U krevetu je prilično slobodna, ali za moj ukus nedovoljno. Na jednom koktelu upoznao sam Svetlanu. Devojku za koju ne možete reći da je seks bomba jer ima takvo telo, ali njeno držanje, stil oblaženja i ponašanje nesumnjivo pokazuju da je reč o pravoj seks životinji. Nisam mogao da odolim iskušenju. Obrušio sam se privučen njenom neverovatnom privlačnošću. Bila je prilično obrazovana, što me je iznenadilo. Očekivao sam ćurkastu sponzorušu. Razmenili smo komplimente i veoma brzo krenuli u prilično otvoreni flert. Neočekivana gužva bila je razlog da se približimo, a alkohol u našim čašama samo je podgrejao atmosferu. Završili smo u toaletu ljubeći se kao napaljeni tinejdžeri. Zavlačili smo jedno drugom ruke ispod garderobe i mislim da nije bilo dela njenog tela koji još te večeri nisam istražio. Bila je divlja. Ljubila se strašno halapljivo. Mislio sam da će da me proguta. Pomerio sam joj gaćice u stranu i onako stojeći joj sjurio. Vrisnula je. Vrtela je svojm čvrstom guzom po lavabou dok sa ja pumpao iz sve snage. Toliko sam se zaneo da sam potpuno zaboravio da nemam kondom. Počeo sam da je punim. Najgore je bilo što ni ona nije primetila. Ja sam nastavio da je jebem kao da se ništa nije dogodilo, toliko sam i dalje bio napaljen. U jednom trenutku čuli smo kako neko doziva njeno ime. Zapravo, na koktelu je trebalo da budu dodeljene neke nagrade, a Svetlana je bila jedna od nagradjenih. Samo je skočila sa lavaboa i otrčala da primi nagradu. Na sebi je imala crnu suknju do kolena. Samo je na brzinu spustila dok je trčala ka vratima od toaleta. Nisam stigao da joj kažem, u stvari možda mi nije ni palo na pamet u tom trenutku, da se moja sperma nalazi u njoj. Kada je izašla razmišljao sam da li je uopšte primetila da sam svršio. Izašao sam i ja posle par minuta i video je kako crvena u licu stoji iza nekog tipa koji je držao neki govor, a pored nje su bila još dvojica dobitnika nagrade. Gledala me kao da bi me pojela. Ipak, nisam bio siguran da li je to bio pogled ženke spremne na paranje, odnosno nastavak parenja, ili serijskog ubice. Dodela nagrada se odužila a već sam morao da nastavim dalje. Sa onim osećajem praznih jaja posle seksa nastavio sam svojim putem.
Sutradan je trebalo da idem na neki drugi koktel. Bila je to neka priča o nekom naučnom projektu u kome je učestvovala i kompanija u kojoj radim. Poziv je bio upućen i za moju suprugu. Ana je pokupila poglede svih prisutnih muškaraca još sa vrata. Na sebi je imala usku suknju i neku braon bluzicu koju sam ja odabrao. U stvari, celu garderobu sam ja odabrao. Bio je to naš mali ritual. Ja bih odabrao garderobu za nju, a ona za mene. Birali smo bukvalno sve. Od čarapa i donjeg veša do cipela i kravate. Ana izgleda prilično lepo. Seksi garderoba pojačava taj utisak. Te večeri za nju sam odabrao kompletnu garderobu, osim gaćica. Gaćice nije ni obukla. Strašno me je palila pomisao na njenu sveže obrijanu ribicu, mojim prstima dostupnoj u svakom trenutku. Već smo popili po koje piće kada sam spazio Svetlanu. Izgledala je izazovnije nego prethodne večeri. Ostavio sam Anu sa nekim kolegama a ja sam prišao Svetlani.
– Mislim da dugujem izvinjenje za ono sinoć – rekao sam bez pozdrava
– I više od izvinjenja – odgovorila je odsečno. Već tada mi se učinilo da nešto nije kako treba.
– Moj posao nije lak. Treba sve to postići. Morao sam da požurim….
– Kretenu! Ne mislim na to što si otišao! – prekinu me – mislim da mi se polovina onih debila sinoć smejala zbog tebe – gledao sam je zbunjeno
– Pa tek kada sam krenula da preuzmem nagradu osetila sam kako mi se nešto sliva niz noge. Da li možeš da zamisliš blamažu? Primam nagradu i stojim kao kreten dok mi se tvoja sperma sliva niz butine i listove!
– Pa mislio sam da si osetila…. – pokušah da se izvadim
– Ma mislio si ti, samo pogrešnom glavom – reče i ja se nasmejah
– Kretenu, tebi je to smešno. Da li ti uopšte znaš ko je sve sinoć bio na koktelu? Pa zamisli da se sve to dešavalo tvojoj ženi? – ja sam se i dalje smeškao kao neki šmeker
– Smešno ti je? E pa neće tako smešno da ti bude kada tvoja žena bude saznala za razlog tvog osmeha
– Zašto misliš da bi ti poverovala? – upitah je pun samopozdanja
– Pa kako bih inače znala da si obrezan i da imaš ožiljak na dupetu? – U trenutku mi je nestao osmeh sa lica. Na dupetu sam zaista imao ožiljak. Ne tako veliki, 2-3 cm. To je bilo još iz detinjstva, kada sam preskao komšijsku ogradu.
– Ma daj. Šta ti imaš od toga ako njoj kažeš? – pokušao sam da nešto napravim
– U pravu si. Nemam ništa, ali ćeš i ti malo da osetiš poniženje.
Reče, okrenu se i ode. Pomislio sam da će se na tome sve završiti. Posle par minuta ponovo mi je prišla.
– Dodji na terasu za čas – reče kratko – Nešto sam razmišljala. Upravo sam se kresnula sa jednim od konobara – već sam iskolačio oči. Srećom, ovog puta moj jebač nije svršio u meni. Ipak, svoju alatku obrisao je mojim gaćicama. – reče i pruži mi nešto u ruku. Osetio sam da su skoro mokre.
– To su moje gaćice. To što si upravo osetio su moji sokovi pomešani sa njegovom spermom. Hoću da odeš u toalet, da skineš svoje gaćice, da navučeš ove i da mi doneseš svoje. U suprotnom, tvoja supruga bi mogla još večeras da sazna za našu malu avanturu.
Gledao sam je nemo. U rukama mi se već ljigavilo.
– Ma daj. Nisam namerno…
– Ne interesuje me da li je bilo namerno. Ovo što ćeš ti da osetiš neće biti ni delić onoga što sam ja osetila sinoć. Imaš 5 minuta da uradiš ovo što sam ti rekla. Vreme već teče.

Ubedjivao sam se sa njom još neko vreme ali sam iz njenog pogleda shvatio da nema mesta pregovorima. Stavio sam gaćice u džep od sakoa i uputio se ka toaletu. Čoveče, šta će ovoj kučki još da padne na pamet? dok sam oblačio njene gaćice razmišljao sam kako da izbegnem eventualni Anin pokušaj da mi zavuče ruku u gaće, pošto to ima običaj da radi. I dalje me je čekala na terasi. Pružio sam joj svoje gaće i ona ih samo brzo ubaci u svoju tašnu.

– Ok, da vidimo šta još da uradim da bi se i ti osećao kao ja? u stvari, mislim da sam se upravo setila! Čućemo se kasnije, ćao. – reče i ode ka kuhinji.

Ja sam se vratio do svog stola. Ana je primetila da nisam baš u najboljem redu, ali sam je slagao kako sam upravo saznao da je jedan moj prijatelj teško bolestan. Dok smo razgovarali Ana je izula svoje cipele i stopalom mi češala medjunožje. Ovo često ima običaj da radi, ali sada sam se plašio da ne provali šta imam na sebi. Posle nekog vremena konobar nam je doneo neke kolače.

– Ovo kuća časti – reče kratko i ode

U trenutku mi kroz glavu prodje da je Svetlana poslala “svog” konobara, i ko zna šta nam je poslala. Ana je već probala kolač.

– Mmm….. jagoda, malina i kupina, ali i ovaj preliv mi je poznat ali ne mogu da se setim na šta me podseća – reče dok je halapljivo jela onaj kolač

Probao sam i ja i samo što se nisam šlogirao. Pa Svetlana je kao preliv stavila spermu!! Okretao sam se tražeći je pogledom. U tom trenutku mi stiže SMS – vidim da se tvojoj ženi dopalo, a ti samo probaj da ne pojedeš!

Odmah sam obrisao poruku da je Ana ne pročita. Nisam mogao da verujem dok sam gledao kako Ana jede onaj kolač a ko-zna-čija sperma joj se čak sliva niz bradu. Samo je prstom pokupila i vratila u usta. U tom trenutku pridje mi onaj isti konobar

– gospodine, imate telefonski poziv. Možete se javiti na recepciji.

Šta li je sada smislila? Znao sam da je Svetlana.

– Halo – rekoh kratko

– I, kakav ukus ima kuvar?

Ćutao sam. Nisam znao šta da kažem.

– Šta je? maca pojela jezik? Nego, kako mi je konobar upravo javio ti nisi pojeo ceo svoj kolač! Mislim da znaš šta ovo znači?

i dalje sam ćutao. Ali, valjda je primetila da ubrzano dišem.

– Šta je macane? ali priznaj da ti se digo! Nego, konobar će ti doneti nekoliko stvarčica. Nekoliko pića i svećnjak. Bolje bi bilo da se potrudiš da tvoja žena popije sve što konobar bude doneo. U svećnjaku je mali mikrofon i tu će biti da ja čujem sve što me interesuje. Jesi li me razumeo?

– Ali Ana ne pije puno alkohola….

– Ne interesuje me, smisli kako ćeš da je ubediš! – i spustila je slušalicu

Dok sam se ja vratio do stola, dve čaše su već bile tamo.

– Otkud ovo piće? – upita me Ana

– Pa moram da častim, rekoh kroz osmeh i već počeh da smišljam zašto častim

– Za šta? – upita, logično

– Dobio sam bonus na poslu,¸ živeli !

kucnuli smo se i Ana otpopi pola čaše.

– Uuu…. šta je ovo? koliko ovde ima alkohola? – reče kroz osmeh

– nemam pojma, konobar mi je predložio.

Posle treće čaše više nisam znao šta da lažem Anu i kako da je ubedjujem da popije.

– gospodine, opet imate telefon – niotkuda se stvori ponovo onaj konobar

Nisam mogao u oči da ga pogledam, nisam bio siguran da li on uopšte zna šta se trenutno dešava. Šta ako zna da je moja žena malopre pokusala njegovu spermu?

– Macene, vidim da ti dobro ide ubedjivanje

– kaži – rekoh kratko

– slušaj me dobro, vratićeš se za sto i početi da ubedjuješ ženu kako je trojica muškaraca iz susednog separea stalno gledaju. Hoću da joj postavljaš što prljavija pitanja – šta misli, koliko su im veliki? da li su obrezan i sl. Ali, pazi, u onom svećnjaku se nalazi mikrofon, pa ću slušati sve što se bude dešavalo! Na kraju, prići će vam jedan od njih i bolje bi bilo i za tebe i za nju da ona prihvati njegovu ponudu za ples! Jesi li me razumeo? Šta god da se desi dok budu igrali ti ne smeš da reaguješ!

– ali….. – pokušah nešto da kažem

– nema “ali” !! nije valjda da toliko nemaš poverenja u svoju ženu? čućemo se kasnije

U normalnim okolnostima ne bih ni pomislio da bi Ana mogla da me prevari. Ali, sada je bila pijana! Uz to, znam da je bila maksimalno napaljena. Vratio sam se za sto smišljajući priču koju bih mogao da joj prodam. Ipak, rešio sam da primenim najjednostavnije rešenje.

– Jel si provalila ona trojica kako te gutaju pogledom? – upitah je tiho

– Mmm, nisam ali ne izgledaju loše, ne bih se previše bunila – odgovarala je zavodljivo, pri tom po malo jezikom zaplitala

– šta misliš, kako bi reagovali kada bi znali da nemaš gaćice na sebi?

– šta ti misliš? – upitala me i nogom počela da mi češa medjunožje, što me je opet podsetilo da na sebi imam Svetlanine gaćice.

Gledao sam povremeno onu trojicu preko Aninog ramena. Oni su je stvarno proždirali pogledom. Sva trojica su bila u nekim skupim odelima i maksimalno doterani. Recimo da su bili u nekim četrdesetim. Jedan je bio upadljivo debeo i ružan, ostala dvojica su, bar po mom ukusu, izgledali kao da su sišli sa modne piste.

– Izgleda da su puni ko brod – prokomentarisala je Ana. Ovo inače nije bilo karakteristično za nju.

– Nisi mi odgovorila, šta misliš da bi ti radili? – vratio sam na temu na koju sam morao

– Nisi ni ti meni! – odseče

U tom trenutku primetih jednog od one dvojice zgodnih kako se približava našem stolu.

– Mogu li damu da zamolim za ples? – upita ozbiljnim glasom

Ana me zbunjeno pogleda.

– Samo ako ćete da je vratite brzo – odgovorih uz osmeh.

– Budite bez brige – odgovori mi ovaj pri tom gledajući Anu u oči

Dok su hodali ka podijumu za igru, nisam mogao da ne primetim kako je samo zanosno mrdala njena guza. U onoj tesnoj suknji i bez gaćica koje bi kvarile pogled na te fenomenalno oblikovane obline, izgledala je savršeno.

Dok su plesali sve vreme su bili ispred mojih očiju. Imao sam utisak da je ovaj isuviše čvrsto drži i da je pribija uz sebe. U jednom momentu učini mi se da je jednu ruku spustio na njenu zadnjicu! Pogledao sam malo bolje. Pa on je stvarno spustio ruku na njen guz a ona se ni najmanje ne opire! Da stvar bude gora, ona je spustila glavu na njegovo rame a on joj je sve vreme nešto šaputao. U jednom trenutku ona naglo podiže glavu i pogleda ga u oči. Učinilo mi se da je na sekund pogledala u mom pravcu, ali brzo je vratila pogled. Ovaj sada spusti i drugu ruku na njenu guzu. Uh, hteo sam da puknem. Kada se završio ples Ana krenu ka našem stolu ali je ovaj uhvati za ruku, privučke je k sebi i reče joj nešto. Izgledala mi je neodlučno, ali ipak podje sa njim. Jebo te, pa ona ide da sedne sa njima u separe!

Krenunuo sam da ustanem ali sam se setio Svetlaninog naredjenja. Ana se upoznala sa preostalom dvojicom i sela za njihov sto. Konobar (onaj isti koji je i nas služio) im dones novu turu pića. Ana je ionako već bila polu pijana i samo joj je falilo još malo da predje crtu. Odlučio sam da kao odem u WC i da pri tom vidim šta se tamo dešava. Dok sam prolazio bacio sam pogled i video ih kako se kikoću.
Na jednom, shvatih da je ruka onog ružnog na Aninoj butini i da je trlja sa unutrašnje strane a Ana ni najmanje ne reaguje, samo se smeje ko blesava. U toaletu sam se umio hladnom vodom i razmišljao šta da radim. Kada sam se vratio njih više nije bilo. Šlog me umalo nije strefio kada sma shvatio da nema ni Aninih stvari za našim stolom!

Krenunuo sam da ustanem ali sam se setio Svetlaninog naredjenja. Ana se upoznala sa preostalom dvojicom i sela za njihov sto. Konobar (onaj isti koji je i nas služio) im dones novu turu pića. Ana je ionako već bila polu pijana i samo joj je falilo još malo da predje crtu. Odlučio sam da kao odem u WC i da pri tom vidim šta se tamo dešava. Dok sam prolazio bacio sam pogled i video ih kako se kikoću. Na jednom, shvatih da je ruka onog ružnog na Aninoj butini i da je trlja sa unutrašnje strane a Ana ni najmanje ne reaguje, samo se smeje ko blesava. U toaletu sam se umio hladnom vodom i razmišljao šta da radim. Kada sam se vratio njih više nije bilo. Šlog me umalo nije strefio kada sma shvatio da nema ni Aninih stvari za našim stolom! Prišao sam konobaru i zamolio ga da me spoji sa Svetlanom.

– Da li znate prezime možda – upita me

– Svetlana, gospodja koja je… – zbunih se na trenutak, kako da mu objasnim a da ne koristim ružne reči

– Pitajte nekog drugog kolegu, zaista nisam siguran da mogu da vam pomognem.

Otišao sam do recepcije i tražio je i tamo ali nigde ništa. Drhtao sam od straha. U momentu ipak osetih kako mi je kurac tvrd kao kamen. Pa ja sam se ponovo napalio! Pozvao sam Anu na mobilni. Telefon je zvonio ali se ona nije javljala. Da li je moguće da se ovde radi samo o osveti? Kako mi se kurac digo zatego je gaćice pa mi se ona tračkica od tange uvukla u dupe, što me je strašno nerviralo. Obišao sam sve toalete, hodnike, proverio sam parking, iza restorana, sve. Nigde ni traga od moje Ane. Već sam razmišljao da zovem policiju, ali šta bih im rekao? morao bih da im ispričam sve. Tada mi je palo na pamet da je Svetlana upravo to htela – da pozovem policiju i da im ispričam i kako nosim tange i kako je moja žena jela spermu nepoznatog muškarca, bilo bi to maksimalno ponižavajuće. Otišao sam do naših kola, otključao i seo. Stalno su mi kroz glavu prolazile Anine slike. Već sam počeo da se bojim i za njenu bezbednost. Znao sam da je reč o nečemu što bi trebalo da je bezazleno, ali ipak sam počeo da se bojim. Mobilni poče da zvoni. Sakriven broj.

– Macane….. – dobro poznat Svetlanin glas

– Samo da ti javim da ti je ženica dobro, da je u dobrim rukama – govorila je smireno i, rekao bih sa nekim bezobraznim osmehom

– Pa ubiću te kad te budem video – počeo sam vec da vičem

– Zašto da me ubiješ? Pa ja samo želim da ti pokažem koliko sam ja poniženje osetila sinoć. Inače, sva tri gospodina sa kojima je tvoja ženica sada su lekari, ginekolozi, i mislim da su samo rešili da je pregledaju malo detaljnije, hahahah….

– Reci mi gde su? – upitao sam ljutito

– Nemoj da vičeš na mene! Da tvoja žena to nije htela, verovatno ne bi ni otišla sa njima

– Ana je bila pijana….

– Pa, možda bi trebalo da se zabrineš! Znaš onu izreku “što trezan misli, pijan ti kaže”, samo u ovom slučaju će pre biti “što trezna misli, pijana radi”, hahahah

Nisam znao šta da kažem. Bio sam besan i verovatno bih ubio Svetlanu da je bila pored mene.

– Ali, ništa ne brini. Neće joj se desiti ništa što ne bi želela, a smem da se kladim da se i tebi ukrutio pri samoj pomisli na to šta joj doktori rade? Jesam li u pravu?

– Bude li joj falila samo dlaka sa glave… – krenuo sam ljutito

Prekinu me u pola recenice

– Ma jedino što može da joj fali je malo garderobe i, znajući one doktore, nekoliko dlaka sa ribice i guze, hehehehe…. Idi kući, odmaraj i izdrkaj ga jednom za mene, a ženicu ćemo da ti vratimo nasmejanu, videćeš – reče i prekinu vezu.

Već sam eliminisao policiju, a gde su Anu odveli ne mogu ni da pretpostavim, pa sam zaista rešio da se vratim kući. Dok sam vozio non stop sam zamišljao Anu kako igra sa onim tipom i kako joj ovaj mesi dupe. Kurac mi je bio tvrd kao nekom tinejdžeru. Čim sam ušao u kuću popio sam prvo piće koje mi je palo pod ruku. Ubrzo i drugo, i treće. Kada sam pogledao na sat već je bilo 4 ujutru. Ubrzo sam čuo nečija kola. Pogledao sam kroz prozor i video Anu kako se pozdravlja sa nekim u kolima i kako izlazi iz njih. Dok sam strčao do ulaznih vrata kola su već otišla a Ana je bila na par koraka od mene.

– Jel si dobro? – pitao sam je i prtrčao joj

– A što ne bi bila? – odgovorila mi je i odmah sam video da je i dalje pijana

– Jel te nisu povredili? – nastavio sam sa pitanjima

– Da me nisu šta? – nasmejala se i krenula da me poljubi.

Poljubac joj je bio neverovatno…. vlažan. Ne znam kako bih drugačije opisao. Gurnula me je kroz vrata i nastavila da me ljudi.

– Jel si bio dobar dok nisam bila tu? – reče i nastavi da me ljubi.

Gurnu me da legnem na trosed u dnevnoj sobi, ali ona ostade da stoji. Gledala me je kratko i samo podiže suknju i krenu da mi sedne preko glave. Iako je soba prilično slabo osvetljena jer je samo jedna lampa bila uključena, jasno video da joj je se ribica sija koliko je vlažna i da na njoj nije bilo ni jedne jedine dlake! Već u sledećem trenutku sela mi je na lice i ja počeh da je ližem. Ne sećam se da je nekada bila toliko napaljena. Rukama sam joj sve vreme sirio guzove i dodirivao joj čmar. Obično mi ne bi dozvoljavala da joj bilo šta stavim u tu usku rupicu, ali sada se nije bunila. U stvari, moj prst je prilično lako ušao. Bio sam u jako nezgodnom položaju, pa nisam uspeo bolje da proverim, ali mi se činilo da je njoj i guza mokra. Dok sam gurao jezik u njenu ribicu, u jednom momentu mi je samo prošlo kroz glavu da ja zapravo sisam nečiju spermu koja se cedi iz obe rupe !!

Odgurnuo sam je sa lica i gledao je bez reči. Gledao sam je kako leži na krevetu i smeje se, zadignute suknje, u samodržećim čarapama, kako iz nje curi tudja sperma! Iako sam bio svestan šta se desilo, poželeo sam da je jebem! Krenuo sam da otkopčavam šlic i da vadim svoj kurac.

– A ne, za tebe večeras nema mesta! U stvari, ima i više nego što ti treba.. – reče smejući se

Ja sam već izvadio kurac, lego preko nje i počeo da je jebem. Ona se samo smejala. Najgore je to što sam imao utisak da guram u prazno! Nije bilo one Anine uske ribice na koju sam navikao.

– Pa rekla sam ti, ima i više mesta nego što ti možeš da zauzmeš – reče smejući se neprestano.

– U životu nisam videla veće kurčeve! – prvi put sam je čuo da izgovara takve reči.

Prestao sam da je jebem i gledao sam je u oči.

– Ne znam ni sama koliko sam orgazama doživela večeras.

Umalo nisam puko od besa. Odgurnula me samo i otišla laganim koracima ka toaletu. Otišo sam do kreveta i pravio se da spavam. Iz toaleta se vratila potpuno gola. Legla je do mene i iz momenta zaspala. Šta se desilo sa mojom finom i lepom ženicom? Šta se dešava sa mojim životom? Nemam pojma koliko je bilo sati kada me uhvatio san, znam samo da sam ujutru jedva ustao a da Svetlane nije bilo u krevetu. Pozvao sam je na mobilni. Telefon je dugo zvonio a ona se nije javljala. Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu.
Bio je prvi dan vikenda. Po navici nastavio bih da se izležavam po krevetu bar još jedan sat. Medjutim, u ovakvoj, vanrednoj situaciji, skočio sam iz kreveta kao poparen i obišao celu kuću. Njen mobilni pronašao sam u kupatilu, a zvono je bilo isključeno. Razmišljao o tome šta se dogodilo i zbog čega je njen mobilni bio kod kuće. U jednom trenutku čuo sam je kako ulazi u kuću. Strčao sam dole i video je svu nasmejanu, obučenu u neku razbarušenu belu bluzicu i laganu letnju suknju.
– Dobro jutro. Probudio si se? – obrati mi se kroz osmeh
Dal sam ja sve ono sanjao, pomislio sam. Prišla mi je, zagrlila i poljubila.
– Šta ti je? Šta si se ukupio? ajde pomozi mi da odnesem sve ovo do kuhinje.
Tek tada sam shvatio da je išla do pijace, što, kad sam malo razmislio, i inače radi svake subote. Dodavao sam joj redom povrće i voće koje je kupovala, a ona ih je redjala u frižider.
– Šta ćeš da spremaš za ručak? Ali, ovog puta, ne moraš da udovoljavaš meni, već napravi nešto po svom ukusu. Može? – upitah je i poljubih je u obraz.
– Hmm…. znaš šta bi mi leglo? – upita me uz neki zagonetni osmeh
– Lazanje? – lupnuh
– Karadjordjeva šnicla! – reče kratko i iz friza izvadi neke zaledjene šnicle.
– Pa šta će ti toliko mesa? imaš i one male šnicle, one su zgodnije za punjenje – rekoh
– A, ne! Sada pravim po novom kalupu – reče mi a u ruci je držala neki poveći krastavac
Već sam pocrveneo. Malo zbog toga što se ranije nije baš šalila tako indiskretno, a malo i zbog toga što više nisam bio siguran da li sam sve što mi se do tada dogodilo sanjao!
– Da se nisi precenila?
– Mislim da nisam! – reče kratko.
Kako je bila zadnjicom naslonjena na sudoperu, jedno rukom je zadigla suknju i ja tada shvatih da nema gaćice na sebi, a drugom rukom prodje onim krastavcem preko svoje glatke ribice.
– Mmmm…. – zastenja
U jednom trenutku shvatio sam da je ona krastavac počela da gura u sebe! Jebo te, pa njena šaka je jedva mogla da obuhvati onaj krastavac! Ona se, bez ustručavanja samozadovoljavala preda mnom !!
Kurac mi je bio tvrd kao kamen. Ne znam zašto. Gledao sam je nepomičan neko vreme, ne znam koliko dugo. U jednom trenutku ona se zaustavi, izvadi krastavac iz sebe i poče da ga ljušti, kao da se ništa pre toga nije dogodilo!

Ostao sam skamenjen. Izašao sam na terasu, naslonio se na ogradu i gledao u…. pojma nemam u šta. Komšije iz okolnih zgrada uživale su na suncu. Žene su širile veš i ćaskale, dobacujući jedna drugoj doskočice sa terase na terasu… A meni se život u poslednja 24 sata okreće naopako!
– Hoćemo da ručamo? – prekinula me u neko vreme
Okrenuo sam se i samo klimnuo glavom. Osetio sam kako mi je prišla s ledja i zagrlila me.
– Ajde, nemoj da si dete. Nemoj da se duriš
I dalje sam ćutao.
– Ajde… napravila sam lepu salatu od krastavca. Svideće ti se – reče bezobrazno i gricnu me za uvo.
Naježio sam se. Okrenuo sam se i opet šok – ona je bila gola. Tačnije, na sebi je imala samo čarape sa halterima i cipele sa štiklama.
– Ne pomeraj se, inače će pola komšiluka da vidi nešto što ti možda ne bi želeo da oni vide. Ili možda i bi – reče i stisnu me jače kako se ne bih više pomerao.
Odjednom kleknu na kolena. Od mene je verovatno niko nije video. Srećom, i ograda terase je od nekog peskarenog stakla pa, osim onih koji su preko puta nas ali na baš visokim spratovima, niko nije mogao da vidi ni njenu “garderobu”. Sada, kada je bila na kolenima, i bukvalno niko nije mogao da je vidi. Počela je da mi otkopčava šlic i izvadila mi je kurac napolje. Počela je fenomenalno da ga sisa. Počeo sam da prevrćem očima od užitka. Gledao sam opet u one iste ljude, ali neverovatno je koliko mi se sada život činio lepšim! Pogledao sam ka njoj i prosto uživao u prizoru. Sve što sam zapravo video bile su nečije usne na mom kurcu, plava kosa i fenomenalna guza iznad koje su se videle trakice haltera. Osetio sam da ću uskoro da svršim. Ana mi inače nije dozvoljavala da joj svršavam u usta. U stvari, nije mi baš branila, ali je to smatrala odvratnim i uradila je to samo nekoliko puta, i to kad je bila pijana. Počeo sam da svršavam. Činilo mi se da sam joj već napunio usta koliko sam bio napaljen. Nisam mogao da verujem kada sam shvatio da je progutala sve!
– Mmmm… – oblizala se dok me je iz klečećeg stava gledala pravo u oči – oćemo sada da jedemo? – upitala me i počela da ustaje.
Probao sam da je uhvatim za ramena kako ne bi ustala jer će je tako videti pola komšiluka. Ali, bilo je kasno. Ne bi vredelo ni da sam pokušao svojim telom da je sakrijem. Ne bih uspeo tako brzo. Već sam mogoa da primetim kako su dve žene blenule ka nama.
– I, šta si odlučio? – pitala me i krenula da udje u sobu.
Kako je koračala ka vratima od terase, mislim da je još nekoliko komšija imalo zadovoljstvo da uživa u njenim fenomenalnim guzovima. Ja sam bio maksimalno crven u licu.
Uleteo sam unutra i počeo da je ljubim svud po telu.
– Šta ti je, ej – govorila je kroz osmeh.
Ja sam joj u najveće grickao bradavice i stiskao joj guzu. Ona je uzdisala. Poneo sam je do kauča, bacio na leđa i glavom krenuo ka pici. Uživala je. Gurnuo sam prst unutra, više nije bila tako raširena kao prethodne večeri. Ustao sam i sjurio joj svoj kao kamen tvrdi kurac. Počela je da vrti kukovima i da se uvija. Prosto nisam mogao da je prepoznam. Bila je i ranije opuštena u krevetu, ali sada je bila nekako i suviše divlja. Nogama me obuhvatila oko struka a nokte mi sve dublje zarivala u ledja. Iskreno, to me je i bolelo, ali me mnogo više palilo sve što se dogadja. Iako sam neposredno pre toga svršio u njenim ustima, ponovo sam se bližio vrhuncu. Počeo sam da joj punim picu. Tresli smo se od strasti o ona i ja. Ležao sam neko vreme preko njenog oznojenog tela. Šta se sa nama dešava, razmišljao sam. U stvari, više sam pokušavao da otkrijem šta se dešava u njenoj glavi.
U jednom trenutku neko je zazvonio.
– Idem ja da vidim ko je, ti se za to vreme istuširaj, pa ću da ti se pridružim – reče i krenu ka vratima.
– Nećeš valjda tako da otvoriš? – upitao sam je iskreno jer zaista više nisam znao šta mogu od nje da očekujem. Ona me samo pogleda vragolasto, dohvati svoju laganu letnju haljinu i nabaci je preko sebe. Haljina je tek bila čista i tek ispeglana, ali ona je samo navuče preko svog znojavog tela i krenu ka vratima. Naravno, ispod je imala i dalje one iste čarape sa halterima i cipele sa visokom štiklom, i ništa više. Bradavice su joj i dalje bile maksimalno ukrućene, a što je možda najgore, niz noge joj se slivala beličasta tečnost! Ja sam već bio na vratima toaleta kada sam sve ovo shvatio, ali je ona već otključala vrata i krenula da ih otvara. Provirio sam samo da bih video ko je na vratima. Bio je to Bane, komšija iz susednog stana, sa kojim sam se još kao klinac stalno svađao. Od kako smo porasli jedan drugom se javljamo, ali ništa više od toga.
– Komšika, zid u kuhinji mi vlaži, pa mi je majstor rekao da to može da bude od vaše kuhinje, pošto nam je taj zid zajednički – promrmlja provlačeći ruku kroz kosu, kao iskusni frajer.
U suštini, Bane nije bio ni ružan ni debeo. Šta više, oduvek je važio za facu, što me je verovatno dodatno nerviralo. Ako se na celu priču doda i to da mi je “ukrao” nekoliko devojaka, a da su me dve zapravo prevarile sa njim, jasno je što ga nisam voleo. Ana je znala skoro celu istoriju našeg sukoba. Tačnije, iako živimo vrata do vrata, ni njih dvoje nikada nisu bili naročito bliski. Očekivao sam da će nekako već da ga otkači, ali….
– Uff, komšija, stvarno se ne razumem u sve to. Najbolje bi bilo da uđeš pa sam pogledaj.
Koji joj je đavo? zašto ga pušta unutra? bio sam zbunjen. Kako je Bane bio leđima okrenut, ja sam sve vreme mogao da virim iz toaleta a da on mene ne vidi.
– Nego, komšija, jel bih mogla nečim da vas uslužim? – upitala je po malo dvosmisleno
– Prvo pos`o, pa zadovoljstvo – iskusno je odigrao Bane – Nego, jel mogu da pogledam tu gde vam je kuhinjski bojler, da ne curi nešto tu?
– Naravno, samo da pomerim ove stvari – odgovorila je Ana pokušavajući da skloni gomilu šerpi koje su se nalazile u delu kuhinje gde je bio bojler. Pošto je to bilo ispod sudopere, Ana je morala da se savije. Kako je to uradila Bane se rukom počeša za međunožje. U meni kao da je bilo sto stepeni, hteo sam da puknem. S obzirom da je njemu pažnja bila zaokupljena, ja sam promuvao ruku kroz vrata od toaleta i dohvatio svoj mobilni telefon koji je bio na cipelarniku ispred toaleta i odmah pozvao Anu na mobilni. Telefon joj je bio na trpezarijskom stolu. Počeo je da zvoni, ali, pošto sam joj ja sam podesio da drugačije zvoni kada je ja zovem, znala je ko je traži.
– Čini mi se da te zove ovaj tvoj klipan – reče Bane pošto je očito video na displeju moje ime.
– Neka zvoni, javiću mu se kad završim ovo – odgovori iako je znala da sam ja i da je zovem iz kupatila
Šta li je naumila izjedalo me. Ovaj majmun je samo gledao njeno dupe kako meša ispred njegovog nosa. Sve češće je češao jaja i verovatno zamišljao kako je guzi.
– Nego, komšika, gde ti je ovaj šmokljan? – upita šeretski
– Pa izašto pre pola sata. Kao otišao da peca, mada on više ide da drugarima nosi čuvarke sa ribom jer mu pecanje nikad nije bila jača strana – odgovori Ana
Čoveče, šta ona to radi?! Posle ove njene izjave, i da sam planirao da izađem iz toeleta sada ne smem. Hodnik je bio spojen sa trpezarijom i skoro da su bili izjedna.
– Kad je pre uspeo da pobegne kad sam vas malopre video na terasi?
Uuuuu…. čoveče, pa on je video sve što se malopre dešavalo! Telefon je i dalje zvonio i Bane ga uze sa stola i dodade Ani.
– Javi se čoveku, nemoj svašta da pomisli – nasmeja se
Ana ostavi one lonce koje je već uzela, ispravi se i uzede telefon.
– Alo, ljubavi…
– Jel si ti luda? Šta to radiš? – pričao sam tiho da me Bane ne bi čuo.
– Evo, vadim upravo šerpe i lonce iz kuhinje. Došo je komšija Bane nešto da pogleda oko vode, pa da mu pomognem – pričala je po malo zadihana
– Ma daj ne glupiraj se i molim te nemoj da praviš scene..
Nisam stigao da završim rečenicu
– Pa zadihana sam od toga, od čega bi drugog bila. Nego, kada da te očekujem nazad? – upita me opet onim zavodničikim glasom
– Ana šta ti je?
– Ništa, onda ću ja sa komšijom da vidim u čemu je problem sa vodom. Nego, ako treba da se zameni gumica, jel imamo mi to negde?
Kakve bre gumice, zbunila me na trenutak. Aaaa… gumice za slavine. Tada sam tek svatio na šta je mislila.
– Ana, ko Boga te molim da ne radiš nešto zbog čega ćemo da zažalimo…
– Dobro, naći ću već negde gumice, a ako ne otići ću da ih kupim. Znači nećete još sigurno 2 sata? Ok. Ma ne brini, neće mi biti dosadno… dobro, dobro, sredićemo to što curi, ako ne bude mogo Bane sam pozvaćemo još nekog komšiju. Važi, ćao
I `ladno mi spusti slušalicu i pri tom izmisli skoro celu priču. Ja sam se samo nervirao.
U tom trenutku Bane izvadi nešto iz džepa i priži joj.
– Evo, komšika, ja imam gumicu
Jebo te, pa on joj je dao kondom!!
– Uuu, komšija, pa ja to nisam godinama koristila, a ne planiram ni da počinjem ponovo. U stvari, to koristim samo ako ne poznajem tipa, heheheh – nasmeja se izazovno i savi se ponovo da vadi one šerpe.
U tom trenutku Bane joj pridje bliže i mrtav ladan zavuče ruku ispod haljine.
– Da vidim da li je i ovde vlažno – reče pre nego što je Ana stigla da odreaguje
Umesto Anine reakcije usledilo je samo pitanje
– I, jel vlažno? – reče Ana kratko
Bane je već izvadio svoj kurac i zaista sam bio iznenađen njegovim dimenzijama. Bio je garant duži od mog za par santimetara, ali je i deblji za par santimetara. Izgledao je kao prava kobasica!
– Uu…. komšija, pa nisam ni znala da ste tako dobar majstor – reče mu dok se rukama držala za sudoperu.
Ovaj joj je zadigao haljinu i oduševio se kada je video šta ima ispod i odmah joj ga sjurio.
– Ajooooj…. polako, boli… polako….
Već sam pomislio da joj ga je stavio u guzu koliko je cvilela
– Ne brini, to je samo u početku – reče i krenu da je tovari
Sevali su mu guzovi, a za to vreme mesio joj je sise preko haljine.
– Jao, molim te polako, vidiš da sam uska – reče Ana
– Pa uska si bila do sada, a sad ćemo to da sredimo
Nastavi da je jebe žestoko.
– Ovaj tvoj je uvek umeo da odabere dobre ribe. Jel ti pričao kako sam na jednoj žurci kresnuo njegovu tadašnju u WC? – pitao je dok ju je guzio
– Neeee veeeeeruuuujeeeem tiiiii! – govorila je dok je Bane nabijao
– A nije ti pričao ni kako je meni i mom bratu druga njegova pušila na njegovom 18 rođendanu?
– neeee… seee.. riiiii…
– Ni on nije verovao sve dok mu to nisu i same priznale. To je bilo pre 20 godina.. samo da mi je da znam kako bi sada reagovao da vidi kako mu jebem ženu hahahahah
– mmmmmm…..
– Nego, znaš da ni jednoj njegovoj nisam jebao guzu
Pre nego što je Ana stigla da reaguje, Bane joj ga izvadi iz pice i nasloni na guzu
– Neeeee… – vrisnula je
– Tiše kurvo, nemoj ceo komšiluk da nas čuje!! Vidiš da si ga već primila do pola – već joj ga je nabijao
Stavio joj je ruku preko usta da se ne bi čulo kako se dere
– Znaš kako si me napalila dok si mu malopre pušila na terasi? Mislila si da možeš da izvučeš dupe tako lako? nee… – ali još ćemo mi da se družimo
U tom trenutku počeo je brže da je jebe. Znao sam da će uskoro da svrši. Ona je i dalje vrištala, što se od njegove šake nije previše čulo, ali nije pokušavala da se izvuče! U jednom trenutku Bane ga izvadi iz guze, uhvati je za kosu, povuče da klekne ispred njega i zalepi joj govnjiv kurac na obraz.
– Otvori usta! Otvori da ti ne razmažem sve ovo po faci – reče strogo
Sada i da sam hteo da reagujem ne bih smeo. Puko bih od poniženja kada bi Bane znao da sam sve ovo gledao.
Ana u jednom trenutku otvori usta i ovaj joj stavi glavić unutra. Gurnuo je dva-tri puta a onda ga izvadio i počeo da je prska spermom po licu.
U tom trenutku poče da zvoni njegov mobilni i on se odmah javi
– Jel si snimio sve? hahah jel sam ti reko? naravno, sledeći put ćeš i ti da je jebeš, ne brini ništa!! Ajde, samo da se umijem i istuširam pa dolazim kod tebe da pogledam materijal. Mladen iz zgrade preko puta je sve ovo snimio! bićeš glavna zvezda u komšiluku

Ana je klečala na podu. Izgleda da ni sama nije baš očekivala ovakav scenario. Bane je krenuo ka toaletu. U, jebem ti, gde ću sad? Vrata su se otvorila i on je ušo. Po izrazu njegovog lica siguran sam bio da je bio iznenađen.
– Ooo, ribice, pa ti si sve ovo gledao, a?
Ja sam ga samo gledao i nisam znao šta da odgovorim. Da stvar bude gora, kurac mi je bio maksimalno tvrd a pošto sam bio go, to je govorilo više od hiljadu reči.
– A vidim da ti se i dopalo ono što si video! hahaha – reče nadmeno
– Nego, moram da ti priznam da sam prijatno iznenađen tvojom kurvicom. Veoma je opuštena, zna šta želi i samo joj fali malo iskustva i biće prava kurva. Ali, sredićemo i to, jel da? – govorio je dok je podešavao vodu na lavabou, kako bi verovatno oprao svoj govnjivi kurac.
– Komšika, dođi, treba mi pomoć – pozvao je Anu
Iako sam posle svega očekivao bar malu dozu neposlušnosti, Ana ustade i dođe. I dalje je bila u cipelama i čarapama.
– Ajde, majke ti, meni malo groza da ga perem jer je mnogo prljav. Ti si ga ionako sisala, pa ajd malo da mi ga opereš. Može? – reče joj i okrenu se ka meni i namignu
Bez pogovora je prišla, jednom rukom uhvatila je njegovu karu a drugom je vodom čistila ostatke svog izmeta. Meni se kurac i dalje nije spuštao. Prosto sam bio nem. I dalje sam bio u šoku, dok sam gledao svoju ženu kako drugom muškarcu, kome je prethodno i pušila i koji ju je jebao na moje oči, sada čisti kurac.
– Ok, dosta je. Nestrpljiv sam da vidim šta je Mladen snimio. A ti seronjo, šta si se ukipio? Pa nisam ti jebo žensku prvi put, valjda si se već naviko? ahahaha
Navuko je pantalone i majicu i krenuo ka vratima.
– Komšika, ništa ne brini što nisi skuvala kafu. Spremi se večeras vodim ja tebe negde u provod. Ako hoće može i ovaj tvoj sa nama. Dolazim po vas oko 11. Obuci nešto lepo, nemoj da mi se ne dopadne pa da te ja oblačim! vidimo se večeras – podiže ruku i ode
Čim je Bane izašao Ana mi pridja i sa govnima po obrazu poče da me ljubi. Smrdela je neverovatno. Pokušao sam da je odgurnem ali me ona čvrsto držala i ljubila po licu.
– Kako si mogla ovako nešto da mi uradiš? – pitao sam je drhatim glasom
– Ne seri, uživao si više nego ja – reče i uhvati me za kurac koji je i dalje bio kao kamen i povuče me ka tuš kabini
Istuširali smo se. Ja sam izašao i opet otišo do terase. U glavi mi je bio haos. Gledao sam susedne zgrade i pokušavao pogledom da nađem tog Mladena koji je snimao. Ana je izašla iz kupatila kao da se ništa nije dogodilo. Spremila je sebi nes i sela da čita neki magazin. Sa sebe je jedino skinula one čarape. I dalje je bila gola. Ćerkice su bile kod njenih, a nikoga nismo očekivali od gostiju, pa je i mogla tako da se ponaša. Obukao sam se i brzo istrčao napolje. Krenuo sam ka pijaci automobila, računajući da ću malo da skrenem misli. Nabasao sam na neke prijatelje sa fakulteta i sa njima se majao celog dana. Neverovatno je kako sam sve ono što me mučilo jednostavno gurnuo sa strane i proveo dan kao da je sve OK. Pošto nisam bio kolima jedan od ovih kolega se ponudi da me odbaci do kuće. Kako je pomenuo kuću sve mi se vratilo! Ostavio me ispred zgrade. Već je pao mrak, a u našoj zgradi sijalice u prizemlju nisu radile. Dok sam čekao mali lift, uhvatio sam konverzaciju dvojice koji su čekali veliki, sa druge strane zgrade.
– …. ma ribica je fenomenalna. Ne možeš da poveruješ kako se jebe, a on joj to izgleda i dozvoljava! – pričao je jedan.
Zaledio sa! on je pričao o mojoj Ani i meni! Da li je moguće da se sve tako brzo širi?
– A deca? – upita drugi
– Pa decu šalje kod roditelja kad treba da se vidimo
Ana me je varala i pre ovoga?! Srce mi je već lupalo kao ludo i već sam razmišljao da zovem hitnu pomoć.
– Trenutno je na moru, ali čim se vrati vodiću te nekad zajedno da je obradimo, hehehe. A i ne živi daleko odavde, kod igrališta je
Ufff, kakvo olakšanje, ipak je govorio o nekoj drugoj.
Ušao sam u stan. Ane nigde nije bilo. Ušao sam u kuhinju i potražio nešto da jedem. Posle dva minuta čuo sam kako se otvaraju ulazna vrata.
– Ej, stigla sam. Nisam imala adekvatnu garderobu za večeras pa sam išla kod jedne prijateljice da pozajmim nešto. Oćeš da vidiš šta imam? – pitala me s vrata
Na sebi je imala dug mantil. Nije sačekala odgovor. Otkopčala ga je i ja se umalo nisam zagrcnuo! čarape koje su izgledale kao paukova mreža, fenomenalne crne cipele sa visokom štiklom koje je kupila par dana ranije, usku crnu suknju koja je išla negde do kolena. Gore je imala belu košulju, kao one što ih u stripovima nose mlekarice, ali je preko nje imala crni korset, pa je njena figura bila maksimalno naglašena.
– I, kako ti se čini? Ti najbolje znaš Banetov ukus. Jel će da mu se svidi? – pitala me dok se okretala da bih bolje video.
– Ana, zašto ovo radiš? Zar…. – zvono me prekinu u pola rečenice
– To mora je Bane – reče i okrenu se da otvori
– Komšika, pa izgledaš i lepše nego što sam zamišljao – čuo sam Banetov glas a potom i udarac rukom o nešto i njeno “ej”. Pretpostavio sam da je šljapnuo po dupetu.
– Lave, šta je sa tobom? još se nisi spremio ili ne ideš sa nama? – pitao je i mene
– Bane, daj ko muškarci da sednemo… – opet me prekinuo
Prišao mi je i rukom me uhvatio za potiljak.
– Kao muškarci? pa kakav si ti muškarac? nego, ajde da se lepo presvučeš pa da idemo malo u zezanje.
Iz džepa je izvadio nešto i stavio mi u ruku.
– Ana, gde su ti one čarape od danas? – upitao je Anu
– U korpi za veš – odgovori mu ona
– Idi i donesi i njih i haltere. A ti, obuci ove gaćice odmah a čarape i haltere ćeš kad ih ova kurvica donese.
Tek tada sam shvatio da mi je dao ženske gaćice. Preciznije neke čipkaste tange.
– Nema šanse da to obučem – ogovorio sam uvredjeno
– Ti bi baš voleo da ceo komšiluk gleda kako sam štemovao bulju tvojoj ženi,a? Kako će tvoje ćerkice da reaguju kada to vide? Ajde, lepo obuci svuci te pantalone i gaće, i navuci ovo i sve će biti OK.
Ana se već vratila iz kupatila i donela one čarape i haltere po kojima je na sve strane bilo sasušene sperme.
– Dok se ti oblačiš, da vidim šta ja imam ovde – uhvati Anu oko struka i privuče je sebi.
Počeo je da je žvalavi i rukama da joj mesi guzove. Ana je sve to prihvatala i nije se bunila. Podigao joj je rukama suknju i rukom pomilovao ribicu.
– Ooo…. ponovo bez gaćica! Pa ti si veća drolja nego što sam mislio. Ajde na kolena, brzo! – reče i pritisnu joj rukama ramena.
Ana je več otkopčavala kaiš na njegovim pantalonama. Izvadila mu je kurac iz gaća i počela da ga liže.
– Toooooo… možda nemaš iskustvo, ali talenat je evidentan. Uuuu…. – mumlao je dok mu je Ana pušila.
Ja sam već navukao one čarape ali sam imao problem sa halterima. Od uzbuđenja nisam uspevao da ga zakopčam. Bane je to video i rekao Ani da mi pomogne.
– Dođi ovamo. Ana, ti ćeš da mu zakopčaš ali moj kurac ne sme da ti ispadne iz usta ni slučajno dok to budeš radila! Jel jasno?
Prišao sam svojoj ženi koja je klečala na kolenima ispred drugog muškarca, u ustima imala njegov kurac.
– Dobro je. Ajde sad i ti krele klekni da vidimo kakva su tvoja iskustva po pitanju pušenja.
Pogledao sam ga blego.
– Daj, Bane…. – pokušao sam
– Ana, molim te objasni mu da je bolje sam da klekne nego da tvoje umeće vide i ostale komšije. – reče Ani
Ana me uhvati za ruku i povuče na dole. Nisam mogo da verujem. Moja žena, posle svega što je uradila, sada me vuče da kleknem da bih pušio nekom kurac! U tom trenutku opet zazvoni neko.
– Ana, idi otvori a ti otvori usta – reče Bane
Ana sa zadignutom suknjom ode da otvori vrata.
– Uaauu…. – čuo sam dva muška glasa
– Šta je miševi? ajde upadajte, ima ovde i za vas – reče Bane glasno
Pokušao sam da pomerim glavu, ali me je Bane zadržao.
– Samo se sedite ovde na trosed, ja ću za minut – reče im Bane
Uhvatio me za uši i podigao.
– Ajde da nam doneseš po jedno hladno Lav pivo.
– Nemam hladno – odgovorio sam mu
– Pa onda idi da kupiš. Ali, pazi, možeš samo da obučeš farmerice, nikakva zatvorena obuća ne dolazi u obzir, samo sandale ili neke papuče. Jel to jasno. Ajde, beži dok se mi ovde zabavimo.
Dok sam išao ka liftu razmišljao sam kako da objansim nekome zašto na sebi imam mrežaste čarape. Srećom, po mraku se to nije videlo. U prizemlju zgrade imamo dragstor, ali tu nisam smeo da uđem jer bi neko već provalio šta nosim, pa sam odlučio da odem i do susedne trafike. Verovatno su me videli sa prozora pa su me pozvali na mobilni.
– ej, obavezno kupi i kondome. I požuri!! – reče mi Ana
Kada sam se vratio, Ana je sedela na trosedu između Baneta i još jednog, a treći je sedeo na fotelji, pored.
– Skini pantalone i dođi da nas poslužiš – reče Bane. Ova dvojica su se samo smejala
Kada sam im prišao, Bane izvadi svoj kurac iz pantalona i reče mi da kleknem ispred njega.
– Ajde, malo da me pripremiš za ovu malu droljicu – okrenu se ka njoj i poče da je žvalavi, dok je jednu ruku zavukao ispod njene suknjce.
Kleknuo sam i uzeo njegov kurac u ruku. Samo što sam liznuo glavić, ovaj koji je bio u fotelji je ustao i prišao iza mene. Čuo sam kako otkopčava šlic a uskoro sam osetio i njegov kurac na svom dupetu.
– Ana, uzmi one kondome i stavi Ljubi jedan – reče joj Bane
– Ej, donesi i malo zejtina – dobaci joj Ljuba, koji je trljao svoj kurac o moje guzove
– Nemoj zejtin, daj majonez! – povikao je Bane – a ti samo nastavi gde si stao – reče mi
Osetio sam nešto hladno na čmaru. Zakačila me je noktom, pa sam shvatio da mi to Ana maže otvor. Kada je završila sela je pored Baneta i pružila mi ruku da posisam majonez koji joj je ostao po rukama.

– Molim te, nemoj…. – pokušao sam da sprečim ono što mi se spremalo, ali bilo je već kasno. Ljubin glavić već je bio u meni.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Porodična trojka

Neposerdno po izbijanju rata, brat, mama i ja smo postali izbeglice. Bilo je to teško vreme, ne samo zbog nemaštine već, pre svega, čini mi se, zbog gubitka elemntarnih ljudskih potreba. Ja sam imala osamnaest

Simptomi korone

Jovana je došla u našu firmu neposredno pre pandemije kao student u okviru nekog programa stručne prakse. Odluka upravnog odbora je bila da bude raspoređena u sektor koji ja vodim. Nakon što je raskinula sa

Zloćasta kurvica

Crnka 163/52 sa nepunih 16 godina.Bila sam tada jos nevina.Lepih jakih nogu i cvrste oble guze.Imala sam veoma male tvrde sisice cak najmanje od svih ucenica iz razreda al zato izmedju butina imala lepu malu