Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ječala je od zadovoljstva

Te septembarske prohladne večeri radio sam kao konobar na vašaru u jednom od malih šatora, nešto poput ćevabdžinice. Radili smo do 1h iza ponoći, posle fajront. Uz dogovor sa gazdom, ostao sam da radim cele noći da malo pospremim i čuvam šatorčic do jutra.

Približavao se 1 sat iza ponoći gazda i ostali radnici su otišli, a polako i zadnji gosti. Vašarska buka je polako utihnula. Zatvorio sam vrata, pokupio čaše i piksle, malo počistio, namestio stolove stolice, zamenio stolnjake. Pogasio sam svetla u šatoru, ostala je samo sijalica u šanku da gori. Skuvao sam sebi kafu i seo za sto sa kojeg imam dobar pogled na deo ispred šatora i ostale šatore i ringišpile.

Dok sam uživao u polumraku i kafi, pogled mi se zaustavio na devojci koja je polako šetala okolo i zavirivala po šatorima. Došla je i do mog šatora, pogledala unutra i mahnula rukom da dođem do nje. Otišao sam, a ona me upita da li radimo još. Rekoh joj: ne radimo, ali ako joj je ok da sedi u polumraku jer gasimo svetla i zatvaramo vrata posle 1h. Rekla je – ma ok sam ako ti ne bi smetalo da ne naručim ništa jer nemam novca, ostalo mi samo za bus. Rekoh uredu i onako je bolje da imam društvo nego da sedim sam cele noći. Seli smo za sto koji je u najmračnijem delu šatora, a i ne vidi se spolja. Rekla je da se zove Ana. Ispričala mi je kako je došla sa nekim drugom i drugaricama iz jednog sela, da su se pogubili na vašaru i da su oni otišli bez nje, a bus ima tek ujutru.

Skuvao sam joj kafu i ponudio nešto da pojede i popije na moj račun. Dok smo ispijali kafu i pričali posmatrao sam je, simpatična devojka nekih 25-26 godina crne kose skromno obučena, majčica i helanke, mršavija, dekolte, malih oblina. Dok sam je posmatrao javila mi se želja za seksom. Počeo sam polako da je pipkam ispod stola, sklanjala je noge i rekla – znaš, imam dečka. Nastavio sam polako da je pipkam po kolenima i krenuo sa pričom kako dečko ne mora da zna i kako izgleda jebeno seksi i da bih voleo da je poljubim. Pogledala me je i pocrvenela, a ja sam je lepo uhvatio za koleno, krenuo sam rukom niz njenu butinu i krenuo da je poljubim. Okrenula mi je obraz i nastavila sa pričom kao naići će neko, videće nas neko, a ja sam joj rekao kako lepo miriše. Prislonio sam joj usne na obraz i počeo da je ljubim. Krenuo sam polako usnama prema vratu, počeo da je ljubim i kružim jezikom, a rukom polako krenuo prema međunožju.

Zavukao sam joj ruku između nogu i počeo polako da masiram njenu pičkicu dok sam joj jezikom masirao vrat. Krenuo sam sa vrata polako prema usnama, počeo da je ljubim, gurnuo sam joj jezik u usta, raširila je noge polako, počeo sam još jače da joj masiram butine i pičkicu. Ustao sam, uhvatio je za ruku i odveo je u zadnji deo šatora gde je bilo nešto nalik magacinu. Tu je bio inprovizovani krevet, tačnije samo jogi dušek, koji smo koristili ponekad za dremku. Stali smo jedno naspram drugog i počeli da se ljubimo. Uhvatio sam je za dupe i počeo da mesim prelepu malu čvrstu guzu. Zagrlila me je i počela da me ljubi. Krenuli smo polako da se svlačimo. Skinuo sam joj polako majicu i brus a ispred mene prelepe male čvrste sise sa lepim bradavicama. Počeo sam polako da joj ljubim sise i ližem i sisam bradavice, čas jednu čas drugu. Skinuo sam joj helanke i gaćice i krenuo sa jezikom i usnama polako sa grudi na dole malo je lizo, malo ljubio po stomaku, a prst joj gurao u pičkicu koja je već ovlažila. Počeo sam da joj ližem pupak i mazim svuda po telu. Ustao sam i svukao sve sa sebe. Legao sam na jogi dušek i pozvao je, legla je polako preko mene i počela da me ljubi dok sam je mazio i masirao po leđima i guzi.

Počeo sam polako da je povlačim na gore i da joj opet ližem sise i sisam bradavice. Okrenuli smo se tako da sam ja sad na njoj, krenuo sam polako sa grudi naniže preko stomaka. Pičkica lepo izbrijana, počeo sam polako da je ližem, raširila je noge lepo i počela da uzdiše i stenje. Dok sam je lizao prst sam joj gurao u pičkicu i masirao G tačku. Počela je još jače da uzdiše i da se uvija a toliko je ovlažila da je iz pičkice počelo da curi. Legao sam na leđa i nju namestio tako da smo u pozi 69 i nastavio da je ližem i zavlačim prst u pičku masirajući G tačku a ispred mojih očiju prelepa guza. Uhvatila me je za kurac i počela da ga stiska i trlja, malo njega malo jaja. Počeo sam žešće da je ližem i da joj guram jezik u pičku a ona je počela da se uvija i nabija na moj jezik. Rekla je – nisam do sad ovo radila, uh kako je dobro. Upitao sam je: Šta nisi radila? Pa niko mi do sad nije lizao pičku, a ni ovo do sad nisam radila, reče i stavi ga u usta. Počela je baš neiskusno da ga puši i liže ali mi je prijalo. Lizala ga je i sisala a ja sam je lizao i gurao jezik u pičku. Toliko je ovlažila da je bila mokra do pola butina.

Okrenuo sam je prema meni, uhvatila ga je rukom, namestila i polako sela na njega. Počeli smo da se ljubimo a ona se polako pomerala gore-dole, dok sam je ja pokretima pratio. Toliko je bila vrela, vlažna i uska da sam već bio blizu.

Setih se da u torbici imam kondome, izvadih ga i uzeh kondome, bili su neki sa lubrikantom za produženo uživanje. Navukao sam kondom i legao preko nje. Gurno sam ga u tu usku pičkicu i stao da sačekam da lubrikant počne da deluje. Ljubili smo se dok se ona meškoljila ispod mene i mrdala guzicom.

Počeo sam polako da ga guram i nabijam u njenu usku pičku, a ona da ječi i da stenje, trudila se da isprati svaki moj pokret. Zagrlila me je jako, počela da me ljubi strastveno a nogama me obgrlila tako da sam joj ga gurno koliko sam mogao i samo se pomalo mrdao gore-dole. Izvadio sam ga i okrenuo je na stomak i namestio u klečećem položaju. Stavio sam joj ga od unutra od pozadi i počeo da joj ga nabijam do kraja i vadim a rukama sam je dohvatio za sise i počeo da ih stežem i mesim, gurao sam ga sve jače i brže, ječala je i dahtala. Polako smo se spustili u ležećem položaju i usporili da malo odmorimo.

Izvadio sam ga, okrenuo je na leđa i zavukao opet i počeo da joj ga nabijam sve brže i jače, dahtala je sve jače trudeći se da me isprati pokretima. Bio sam blizu i krenuo još žešće da ga nabijam. Svršio sam i ostao da ležim na njoj. Napolju je počelo da svanjiva. Izvadio sam ga polako i skinuo kondom a u kondomu sperme za punu šaku čini mi se da nikad više nisam svršio. A izmedju njenih nogu dušek mokar a pičkica otekla i pomodrela.

Obukao sam se umio i otišao da skuvam kafu. Bilo je već pola šest ujutru Pozvao sam je da pijemo kafu, jer u 6 mi stižu lepinje. Uz kafu mi je rekla da joj je bilo lepo i da je prvi put doživela da joj neko liže pičku i da je prvi put ona nekome lizala i pušila kurac.

Posle kafe napravio sam nam po pljeskavicu, pojeli i popili po sok, u tom trenutku stiže kombi iz pekare sa lepinjama. Ustala je i rekla da mora da ide i pitala me radim li večeras? Radim i večeras – odgovorih. Rekla je – možda se vidimo i večeras.

Trajalo je to 4 dana, dolazila je svake noći oko 1 sat koliko sam radio na vašaru. Zadnje noći sam joj tražio broj telefona. Rekla mi je: ne mogu da ti dam, imam dečka.

Znam da mi je bilo lepo, da sam uživao, da se zvala Ana ako joj je to i uopšte bilo pravo ime. I ostaće mi u sećanju mala mršava devojka sa prelepom guzom, malim lepim sisama i vrelom uskom pičkom.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Izjebana riba u trojci

Oduvek su me ložile trojke, gangbang i slične orgije. Najčešće prilikom izbora pornića sam birao trojke. Podjednako me je ložila varijanta trojke sa ortakom i nekom ribom, ili sa dve ribe… Nikada mi nije problem

Pičkica na izvolte

Žena mi je crnka i jako lepog i izazovnog izgleda. Uvek je u nekim uskim farmerkama, kratkim suknjicama, izbačenih grudi. Nije preterano visoka, ali ima baš seksi okruglo dupence, tanak struk i tako jebezovnu facu,

Mala Nina

Sve je pocelo te davne 2011 godine imala je klinka tu iz kraja.Zvala se Nina.Imala je 11 godina a ja sam imao 13, jednog dana izasao sam tu po kraju da prosetam sam, bilo je